|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
15.3.2008 21:28:13   
jana81
hej hej...
sem že nazaj iz rojstnega dne... sem se najedla višnjeve tortice...2 kosa sem pojedlauser posted image
 
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Prve cotke za user posted image sem oprala user posted image user posted image user posted image in tako lepo dišijo, sem kupila mehčalec Lenor sensitive.
Danes sem razmišljala koliko od vas je že prebolelo toksoplazmozo???



jst je še nisem prebolela, sem mela zdej zadnje testiranje..in čakamo na rezultate.
cotke sem pa prala 2 dni nazaj... danes sem kupila še 4 komade žabic v H&M.
 
oooo barbaw wellcome back...spet polna energije?
 
tally te daje gnezdenje? je naporno zdej že pospravljat a ne?
jst posesam še že, ampak po tleh pomivat pa ne gre več, kr dragemu porinem coto.
 
edina...sem tud jst razmišljala da bi si kupla kartico, ko bom zdej malo več doma, ampak imela sem jo za Bar, pa nisem kej velik bla gor, tko da si jo ne bom kupila- boš ti kej poročala a ne?user posted image
 
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Eno vprašanje..se vašim user posted image  kaj kolca? Ker moji se vsak dan se mi zdi...taok enakomerno utripa buši. Drugače je pa user posted image  kar lena...zjutraj in zvečer se obrača, čez dan jo pa čutim bolj ali manj tako ko se kam nasloni. Njej je udobno, mene pa zaboli.user posted image
Važno da jo čutim čez cel dan se tolažim.
 

 


ja mojemu se tud kolca, zdej se je začelo vsak dan, no vsaj mislim da se mu kolca, ker trebuh utripa.
 
 
skye upam da se to več ne ponovi.
 

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
   RE: Majčice '08 - 3.del
15.3.2008 21:39:16   
aurora28
Skye sam, da se je stanje normaliziralo in da sta tvoji ˝divjakinji˝ čili in zdravi. user posted image user posted image

Taula ja meni se tudi zdi , da se našemu user posted image kolca, ker večkrat čutim zaporedno utripanje v istih razmikih in po moje je to to. user posted image

Potrebujem pomoč:
previjalna komoda je sestavljena user posted image , zdaj pa bi jaz rada imela takšno previjalno podlogo, ki ne bi segala do roba v dolžino, ker bi rada imela še na komodi robčke za enkratno uporabo in kremico, ampak takšno previjalno je težko dobiti, ki bi imela mere 75*70 ali 70*70. Ali mogoče katera ve kje bi lahko našla takšno podlogo user posted image



_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 6:31:16   
aurora28
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image
 
Za dober začetek dneva
 
user posted image  in user posted image

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 7:31:36   
aurora28
Danes sva z mojim user posted image preizkusila nov recept priprave jajčk za zajtrk in ekola, full je okusno in dobro. Če katero zanima je recept sledeč:

Pečena jajca s skuto in papriko

Sestavine:
večja zelena paprika, sol, poper, 6 jajc, 15 dag pretlačene skute, 2 žlici kisle smetane, 4 dag masla, strok česna.
Papriko operemo, ji odstranimo semenje in jo na drobno narežemo. Jajca stepemo, osolimo, popopramo, jim dodamo skuto in smetano ter vse gladko zmešamo. Na maslu na hitro popražimo sesekljan strok česna, dodamo papriko, prilijemo žlico juhe ali vroče vode in dušimo do mehkega. V ponev vmešamo še mešanico jajc in skute, od dve do tri minute mešamo, da zakrknejo, in takoj postrežemo.
p.s. midva sva dala samo 4 jajca in manj skute od predpisane. user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 16.3.2008 7:32:27 >


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 7:38:26   
Katina
špelin@, sem mislila, da boš ti imela na zalogi kakšen KLIK za preveč železa. Bom šla ob priliki sama brskat na net.
Ja, maš prav zakaj me lokacija moti - žal je to sicer super izbira za srečanja. A veš, da sem si zmeraj želela probat blond lasuljo, da bi vidla kakšna sem.
Upam, da je bila tokratna nočna vožnja v LJ bolj prijetna kot zadnjič.
Aurora28, ja najina user posted image znata bit kar fajn deca. Čeprav jaz na te meritve ne dam kaj dosti, ker so odstopanja lahko zelo velika. Sem brala mal po forumu, kakšne so razlike med napovedano težo in dejansko - lahko so ogromne.
Je pa res, da se trudim držat dieto. Si lahko misliš, da že več kot 5t nisem pojedla nič sladkega? In to jaz, ki sem nora na sladkiše - saj ne morem verjet. Zadnje čase mi kljub standardni prehrani sladkor mal uhaja (ne veliko čez mejne vrednosti ampak malo), pravijo sicer, da se to v višjih t user posted image rado dogaja. Moram naslednjič vprašat diabetologinjo kaj je s tem.
user posted image bravo za tvojega G. Tako lahko mirno čakaš na user posted image .
Čakamo slikce previjalne komode. takšno podlogo imajo v Rutarju, ampak je na vrhu frutirasta in se mi ne zdi praktična- kaj če se user posted image polula, jo bom skoz prala? Drugje nisem zasledila takih podlog - sem jo tudi jaz iskala, a sem na koncu vzela kar standardno. Lahko jo pa daš naredit tapetniku (pena + plastična folija). Nekateri jo celo sami zašijejo - samo men se ne da.
Aurora28:Danes sem razmišljala koliko od vas je že prebolelo toksoplazmozo???
Jaz sem pozitivna - imam staro okužbo še pred 1.user posted image .

Joj, kakšna dobra ledena kavica user posted image . Upam, da jo bom čez par mesecev tud jaz lahko pila.

Naty* važno, da si se malo naspala, upam, da se ta terapija večkrat ponovi. Še dobro, da imaš ti možnost umetne neinteligence kar elegantno rešit. Si zamisliš, da se začnem jaz barvat na blond? Verjetno bi bila po parih mesecih brez las user posted image user posted image user posted image
ja, prav imaš, vedno sem inovativna v pridobivanju novih, čudnih težav user posted image . Spomnila sem se, da jemljem Elevit, ki sem ga zdaj ukinla - vsebuje tudi nekaj železa. Upam, da bom s tem rešila situacijo.

Kuhanje kavice ti pa naslednjič zlahka odstopim. Enkrat ena, enkrat druga, OK?
****, včasih zdravniki od nas res pričakujejo preveč - zaboga, saj smo mi laiki,  kako naj vemo kakšno zdravljenje je ustrezno. Mislim, da je bistvo odnosa zdravnik - pacient zaupanje. Drugače se pa ne smeš obremenjevat z usodo drugih, ti imaš dovolj obveznosti na tem svetu, da se ne ukvarjaj s takimi stvarmi.
Žal je lokacija preveč "nevarna" in res nočem reskirat, čeprav je za tako srečanje super lokacija in izbira.
katy82, bogica, upam, da te bolečine kmalu zapustijo.
mixi, jaz ne smem jest sladkišev, zato tudi pečem ne več (no, izjema je bil roj. dan user posted image ), bo recept mal počakal.
Upam, da bo selitev tekoča , saj bo nagrada sigurno več prostora in lepši bivalni prostori.
sesil, še dobro, da je glavobol minil.  Super za novo pohištvo!
barbaw, dobrodošla nazaj na RRu. Smo zelo pridno opravljale svojo zadolžitev in naklofale nekaj strani user posted image . Me veseli, da kljub zapletom doživljaš ta dopust kot pozitiven user posted image .
tally, kolk si pridna, jaz sem včeraj le pomila ogledalo in umivalnik v kopalnici in očistila kuhinjo (to je tako treba večkrat dnevno), odstranila staro dekoracijo in pričarala Velikonočno vzdušje. Kaj več pa ne user posted image .
Taula, pa kaj pokličeš v trgovino kdaj bo dostava? Mal pojamraj, če boš sitna lahko mogoče doseže vsaj, da ti dajo kakšno malenkost zraven - zaradi čakanja user posted image .
Skye, lepo da si se oglasila. Sem te že pogrešala. Samo da je s tabo in tvojima princeskama vse OK. Komaj čakam slikice posteljic in kasneje še previjalne komode.
Veš, da smo punce stavile nate, da boš ta prva? kaj porečeš na to mešetarjenje?

Upam, da bo danes dan lepši kot je napovedan. Včeraj sem bila ful utrujena, pa upam, da se danes to ne ponovi.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 7:53:18   
aurora28
Katina dobra si pri svoji prehrani, ampak saj ti ne preostane kaj drugega. Ti si vsaj odgovorna in veš zakaj se takšnega načina prehranjevanja držiš user posted image , ker poznam pa mamice, ki se sploh niso am zavzele za zdr. nasvete. V nosečnosti ne gre zgolj za tvoje telo, ampak še za nerojenega bitjeca.
Čestitam ti za 5 tednov brez sladkarij. user posted image user posted image user posted image Sej ko enkrat not padeš in se držiš načina potem dnevi šibajo hitro mimo. Jaz sem enkrat uvedla pri sebi takšno dieto, da sem se popolnoma izogibala sladkorju in sem kar hitro izgubila 5 kil, ki so se na kavbojkah prav fajn poznale, nič me več ni tišalo in lepo so padale po nogah. user posted image

Za previjalno podlogo bom še malo pogledala naokrog po otroških trgovinah, če pa ne bom našla ustrezne, pa bom kupila peno in blago oz. plastificiran material, da ga bom lahko brisala, ker jaz ne mislim, za vsako figo dajati podlogo v pralni stroj, če jo bo tamali lolulal...kar jo seveda bo. user posted image user posted image

Glede odstopanj se strinjam s teboj, ker moji sestri, ko je bila noseča s sinom se je G zmotila za celo kilo. Najprej so ji napovedali, da ima tamali 4500 g, ko pa se je rodil pa je imel 3500 g. Za celo kilo user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 8:42:32   
aurora28
Evo zdaj sem pa našla sliko, ki sem jo iz puzzle sestavila
 
user posted image
 
so mi pa zelo všeč še te
 
user posted image   user posted image

user posted image   

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 16.3.2008 8:43:42 >


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 9:11:53   
barbaw
Dobro jutro!

Pri nas je bilo že ob 8-ih 13 stopinj. Prav super je bilo spat v svoji postelji. Opažam pa, da mi je tudi doma zelo vroče ponoči. Prihajam v obdobje, ko mi bo lepo toplo. user posted image  

Zdaj vem kako fajn je živeti brez tehtnice. Prav brezstresno je. Nisem se pa čisto nič zredila v enem tednu, jedla sem pa kot pujs. Imam trenutno manijo na jajčka pečena na okko, ki jih nikoli nisem imela rada. malo me edino holesterol skrbi. Ker nisem pridelala na kilah, sem pa na obsegu, ki se pridno veča.

Zdaj pa grem lepo ven in nič ne obljubim, da bom pridna, ker je zunaj zares lepo in nima smisla biti noter. Povrhu vsega je pa škrat včeraj ko smo prišli domov čisto ponorel in ima še več energije kot prej. komaj ga še dohajam. Bom počasi izgubila živce, ker ni več nič igranju podobno ampak že uničevanju. user posted image  Upam, da ga pomlad spusti.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 9:27:43   
Naty*
Jutro! Kak turoben dan user posted image ... Na hitr mal pokomentiram, pol grem pa lenarit, sej za kej druzga pa ni, čeprav to itak delam vsak dan user posted image , rajš bi mela sonček pa šla ven.

**** ne se preveč obremenjevat glede družinske anamneze v tvoji družini. Sicer vem, da to ni lahko, ker je moja stara mama umrla za rakom na črevesju in moja mami ga je mela že pred 40. letom (ampak so pozdravili). In moja zdravnica mi predlaga preglede po 40. letu na pet let (čeprav mi je to tolk grozno, da ne vem, če mi bo ratalo sploh kdaj it user posted image ). Hočm rečt, da si mormo rečt, da kljub dednosti ni nujno, da tud same pokasiramo, ampak mormo mislt pozitivno. Je pa res, da mormo glih zato kej več naredit zase...ampak to je pa včasih fuuul težko. Ti kr pridno kontroliraj kri, po porodu pa še ostalo, kar bo treba naredit...user posted image

katy82 upam, da so tvoje bolečine minile, pa lepo, da si kljub vsemu uspela sestrično spedenat user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naty*, jaz sem zelo rada "umetno neinteligentna" prav zato, ker si potem na račun šal o blondinkah lahko privoščim kdaj kakšno krepko in se naredim nedolžno user posted image


špelin@ men tud paše, da mam opravičilo za svoje čudne izpade user posted image , pol veš kolk naporno bo zdej, skoz ful pametne stvari izjavljat user posted image ... Dons pa uživajte, ko maš user posted image  spet doma.

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

 Men železo na vsakem pregledu mal pade...od začetnih 140 je zdej že 128.
  


Kolk pa more bit vrednost? Ker js sm ga mela prvič 125, drugič pa 106...pa ni reku, da bi blo kej narobe user posted image ...

sesil naju z user posted image  je pa včeri oba cel dan bolela glava. Ob petih zjutraj sva pa oba vstala pa vzela lekadol. Mogoče je pa tak čuden pritisk, da povzroča glavobole, ker mojega ful redko glava boli. Pa ne sekiraj se....lekadol ti dajo brez problema tud v bolnici, tko da ni panike.

aurora super za previjalno in oprane cotkeuser posted image , mene pa to prijetno opravilo čaka čez teden, ker jo dobiva v torek. Upam, da bo pri naju tud račka zraven user posted image . Toxo sem pa js že prebolela (pri količini potepuških mačk, ki sem jih v otroštvu domov nosila, pa jagod in korenčka direkt z njive, niti ni čudno user posted image ).

barbaw welcome back user posted image . Zoprna zadeva, da ste mel umazano vodo...ostalo se še nekak spregleda (js glih zato nisem navdušenka nad bazeni, se mi zdi, da ves klor ne more uničit svinjarije). No glavno, da ste se na splošno lepo mel user posted image .

edinaos moj je tud neki govoru, da bi kartico kupil za BB. Sej konec koncev če se že grejo eni tkole sramotit, naj mamo mi vsaj kaj od tega...polno smeha user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Naty* imaš lep bušiuser posted image  Zdi se mi kar velik in bi rekla da si že vsaj 35 tednov noseča. Mišljeno je kot kompliment, ker je moj kar mali pa sva približno isti čas.user posted image


Hvala user posted image . Ampak na sliki verjetno zgleda še večji kot je v resnici, ker se ne vidi, da sem js drgač ful majhna. Pa če me pogledaš od spredaj se nisem nič v širino razlezla, tko da mi buši sam naprej sili....skratka verjetno so si naši user posted image  različno uredil svoje garsonjere user posted image ...obseg je pa verjetno kr isti. Glede kolcanja sem pa glih zadnjič pisala, mojmu revčku se kolca tud štirikrat na dan in to fuuul dolg časa. Pa moj se zdej tud bolj obrača pa kobaca po bušiju, kokr pa brca. Mislim, da majo revčki že bolj mal placa user posted image .

Skye user posted image , da ste se vsi skupaj pozdravili. No zdej boš pa lahko spet sodelovala na RR.

Katina ti maš tolk las, da bi bla blond, pa še dost bi ti jih ostalouser posted image ! Ko sm bla js črna pa sm šla na blond, me je pa res skrbelo, če jih bom sploh še kej mela...no neki jih še je user posted image . Upam, da ti bo pri železu res pomagalo, če nehaš jest elevit...kdo bi mislil, da lahko tud škodi... Kar se pa kavice tiče, je pa tvoja postrežba tud men bolj všeč, pa še zgodnejša je user posted image ...al pa aurorina. Tko da hvala, katerakoli že bo user posted image .

Nč pridne bodte, uživajte nedeljo, pa se še kej beremo....

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 9:51:01   
Estrella*
Jutro!
 
Sem vas že brala zgodaj zjutraj, pa me je rahlo bolela glav in nikasor nisem bila zmožna napisat par stavkov. Imam probleme z vratnimi vretenci in posledica je bolečina po polovici glave.
 
Naty, ****: glede družinske amneze se je res težko ne sekirat. Rak je tako pogosta boolezen, da se v vsaki družini najde kakšen, ki je za nijm url ali pa se pozdravil, pa čeprav daljni sorodnik. Res je tudi, da so določene stvari dedne do neke mere , ostalo pa je večinoma na nsšem stilu življenja. Jaz sem veliko razmišljala o tem in se obremenjevala, pa sem nekako uspela tio odklopit, ker itak ne morem kaj dosti storiti. Sestra in mama sta imele rak, le da je mama umrla zaradi plučnice.
 
barbaw: dobrodošla nazaj! Verjamem, da vam je pasalo malo na izzy. Bazeni za otroke so žal res po večini polulani. Najbolj žalostno je to, da so glavni krivci odrasli. Sem vidla, da se dosti starejših ljudi zadržuje v teh bazenih s svojimi vnučki in eni kar spustijo, ker se jih na da hodit na WCuser posted image
 
TALLY: jaz sem bila 2x v tej user posted image  v Snoviku.Pri meni se je vse izrteklo tako kot mora. Sama bom šla se v bazen nekje do 36 tedna, pol pa raje ne več.
 
sky: 3 kilce manj??? Samo da ste se pocajtali in , da je s tvojima user posted image user posted image  vse v najlepšem redu.
 
Ko smo že govorili o porodih, jaz še vedno stavim na filipinko. Samo ne vem kako  bomo izvedle, ker je nisem nikjer zasledilauser posted image
 
Včeraj sem sestavila voziček in ostale kupljene stvari. SEm pozabla poslikat, sedaj so že zaščitene in jih bom takoj ko odstranim polivinil, upam, da čež 2 tedna.
Grem pripravljat stvari za kosilo, danes moram jaz kuhatuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 9:51:23   
Čmrlika
Potrebujem pomoč:
previjalna komoda je sestavljena , zdaj pa bi jaz rada imela takšno previjalno podlogo, ki ne bi segala do roba v dolžino, ker bi rada imela še na komodi robčke za enkratno uporabo in kremico, ampak takšno previjalno je težko dobiti, ki bi imela mere 75*70 ali 70*70. Ali mogoče katera ve kje bi lahko našla takšno podlogo


Jaz imam 78*70, pa ravno zato sem kupila tako, da lahko ob strani še kaj stoji...user posted image  Kupila sem jo sicer v lutzu v avstriji, ampak se mi zdi da jih ima tudi Bcenter...

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 10:05:33   
Anonimen
Dober dan punce...

Jaz se samo javljam...pisala pa brala bom kasneje, če bo kaj boljše počutje... Migrena je spet tukaj....
No samo vse vas prav lepo pozdravljam...

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 10:31:41   
Anitka
Ojla majčice!

Ste me kaj pogrešale?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila včeraj cel dan v delovnem razmerju, tako da sem zvečer kar padla v posteljo. Streha je prekrita, sedaj še manjše stvari okrog tega, amapk glavno, da je glavnina dela za namiuser posted image user posted image user posted image Sem kuhala za 15 dedcev in še dobro, da sem imela mamino pomoč, pa tudi sestra je malce prišla. Sem pa včeraj dvakrat kar vzela Spasmex, ker se je otrdevanje trebuha kar nadaljevalo, pa malce magnezija sem popila.

Zgleda, da se tudi pri meni začnejo nočni pohodi do WC-ja, ki so zaradi nizke japonske postelje meni še posebej nadležni.

Aja glede toksoplazmoze - sem že prekužena. Je pa prav zanimivo glede nato, da nikoli nisem imela preveč stika z mucki.

Grem zdaj še malce pobrisat do konca tla in vas kasneje podrobneje preberem in kaj napišem.

Lep dan vsem skupaj (pri nas je toplo, sončno)




_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 10:55:37   
Soncnica Sandra ***
Zdravo, zdravo punce!

No evo spet mene. Za mano je kar delovni vikend. V četrtek sva z mojim lubijem celo dnevno na sredino spravila, v petek sva belila in nazaj pospravljala. Joj sem bila kar malce sita že vsega.
Včeraj smo pa menjali vhodna vrata, tako da je spet šel cel dan v maloro. Sem bila zvečer kot izžeta cunja. Pol me je pa moj user posted image  peljal na večerjo, ker sva bila tako pridna, tako da sva potem ko sva prišla domov samo padla v posteljo in zaspala.
Pa da se še malce pohvalim, Danes sem bila po dolgemmmmmmmm času spet v cerkvi. Smo šli skupaj z bodočo taščo in tastom, zdaj bova pa še na kosilu pri njima user posted image user posted image user posted image

No pa da še malce pokomentiram kar ste napisale:

Aurora28: mmmmm takole kavico bi pa jaz tudi z veseljem in pa tudi tiramisuja se ne bi branila user posted image user posted image user posted image
Aurora28: jaz sem že prebolela toksopazmoso, vendar me ne vprašati kdaj in kako ker ne vem. Mi je moja G. rekla, da to bolezen zelo veliko otrok preživi v mladosti in da niti ne vejo da jo. Itak pa je bolje, da to bolezen preživiš že pred nosečnostjo da potem ni več panike, da bi se okužil kolikor jaz vem.
user posted image user posted image user posted image  za komodo. Jo boš kaj poslikala???

Barbaw: me veseli, da sta znala kljub nevšečnostim uživat!!!

Sesil: neč bati za mucija, tudi našega cel  teden ni bilo, zdej je pa prišel nazaj ves skesan in se sploh ne gane več od hiše, najrajši vidi če ga spustim noter in lahko zaležesvojo dekico na krušni peči user posted image user posted image user posted image

Skye: dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image  me veseli, da je s tabo in tvojima pikicama vse OK!!!

No sedaj pa grem malce počivat po napornem vikendu!!!!



_____________________________

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 10:58:32   
barbaw
Anitka oprosti, ker ti nisem nič javila, ampak smo tako uživali skupaj kot doma nikoli. Smo velikokrat vsi doma, ampak nikoli se pa ne "družimo". Se vedno kaj najde za delat.

Toxo pa lahko preboliš ne glede na mačke. Dobiš jo lako tudi s solato in mesom. Je mene mja G takoj opozorila, da je treba solato ful prat, pa vedno prekuhano ali pečeo meso jest. Seveda, pa vsi delamo pregrehe s suhomesnimi izdelki. user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 11:26:52   
sesil
dan

avrora, ti pa znaš skomine delat s kavico in tiramisujem. ma grem popoldne s prijateljico v mignona in sigurno bo nekaj padlo.user posted image
maj srček pa dela tako home made previjalno površino, da bom imela placa še pa še. ko bo narejena, jo bom poslikala. ja, še kakšnih 14 dni, potem bo nared. takrat se tudi lotim pranja cotk za jenčija - komaj čakam.
zdej pa se moram lotiti kuhanja kosila.

lep dan

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 12:11:43   
aurora28
Čmrlika ali imaš kakšno sliko od tvoje previjalne podloge?

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 12:24:00   
Estrella*
user posted image


27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 103cm, +10kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

 01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    
 
02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:118cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , SG, (O:95 cm, 9,5kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  
         
05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:114cm, +10kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:103 cm, +13 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +11kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:97cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)
 
11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+28/98 cm; +9kg ) 
  

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)  
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     
     
13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +4kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +11kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:101cm, +8kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +6,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej
 
16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:108cm, +11kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 
 
17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +10,5kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:97cm, +11kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:102 cm,+10kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ 
    
24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:101cm, +6kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:94cm /+24cm/; +8,5kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +7kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:97 cm /+30 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +12kg)
  
user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +12kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 
 
31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +8kg ) 
 
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    


SKUPAJ NAS JE 79 SREČK user posted image         


Imamo 12user posted image : user posted image user posted image   

 
Anonimnauser posted image , Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC 
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej
user posted image  murva
user posted image  KAHLO
user posted image  maska

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 18Xuser posted image ,user posted image : 19Xuser posted image  in user posted image : 42X user posted image


(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 12:24:10   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image
 
17.03.2008: Špelin@ (GP)
 
18.03.2008: Naty (GP), Valentina (GP)
 
19.03.2008: Sončnica Sandra***(GP), Tiana (GP), Katy82 (GP)

20.03.2008: Anitka (GP)
 
21.03.21008: sesil (GP)
 
25.03.2008: Zalazoya (GP), barbaw (GP)
 
26.03.2008: buccka (GP)
 
27.03.2008: 80Kaja (GP), TamaraJ (GP), Jana81 (GP), hijenca (GP)
 
28.03.2008: edinaos (GP), Čmrlika (GP)
 
31.03.2008: Tancho (UZ)
 
user posted image  PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image
 
01.04.2008: Pepita (GP)
 
02.04.2008: narava (GP), Taula (GP)
 
04.04.2008: Aurora28 (GP)
 
07.04.2008: Kasso (GP), Estrella*(UZ), MARTINA25 (GP)
 
08.04.2008: Katina (GP)
 
09.04.2008: CatJa (GP)
 
10.04.2008: Suzy85 (GP), kodrana (UZ)
 
11.04.2007: Tally (GP)
 
OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA
 
 
KORISTNE POVEZAVE:
 
CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 13:43:28   
Anonimen
Dober dan nosečkeuser posted image

mi smo pa danes že fuul pridni, in najina soba bo  kmalu dobila ime spalnicauser posted image
Končno.

Jana: veš, da ti bom redno poročala kaj se novega dogaja v hiši BB, samo hitro morava zrihtat hitrejši internet. Ker tale je čisto prepočasen.

Naty: se mi je zdelo, da tudi ti spadaš v najin klub (BB), hotela sem te vprašati: kateri internet imata vidva, midva imava kabelskega in nama čedalje slabš dela?user posted image user posted image Jutri ga bom skenslala, samo ne vem kaj naj vzamem:

                           SIOL ali T2???

Železo:
meni ga vsakič kontrolira, ker sem slabokrvna in sicer HGM imam povprečno 110-120 in zaradi tega pijem že celih 5 mesecev ta ogaben sirup user posted image . Tako, da ne vem, kako ga imaš ti lahko 106 in ti nič ne reče oz. da kaj za pituser posted image user posted image

Katina: jaz sem iz živo rdeče šla direkt na belo blond, in ja tudi jaz sem že brez las ostala, ampak ni panike samo da zrasteuser posted image drugače pa pridna za dietouser posted image
Katina koliko vrednost HGM pa imaš?

Aurora: jaz tudi že kot zmešana iščem podlogo za previjalno, jaz potrebujem 
            95 x 73 cmuser posted image in valda toliko velikih nikjer ne dobimuser posted image . Uvauuuuu kakšne slikce si sestavlauser posted image user posted image user posted image lepeeeeeeee

Jooj kakšno zamorjeno vreme imamouser posted image










(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1595
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 14:27:21   
jana81
hej
 
midva sva se ravn najedla, zdej bom pa še porcijo sladoleda zmazala.
 
edina veš kok me mika da si kupim kartico, ne vem če je ne bom kr dons...itak niam kej druga za počet, bom pa gledala če bojo kej sexal.user posted image
user posted image user posted image  za spalnico...čakamo slikce.
Midva imava Siol 2 MB downloada/384 KB uploada, pa je kr hiter.
 
o barvi las pa boljš da ne govorim, ker sem mela na glavi že vse razen zelene.user posted image  hvala bogu da mam tk močne in goste lase da zdržijo.
 

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 15:10:39   
aurora28
Imam novo slikico profila. user posted image

Mi
dva pa na ta deževen dan gledava ponovitev Viktorjev in moj dragi kuha ta pravo nedeljsko južino: domača goveja juhica z nudlci, restan krompi z ocvirki, govedina, zelena solata s paradižnikom. I love my husbanddddddd! user posted image user posted image user posted image

Barve las:
jaz sem imela že črne, rdeče, rumene, blond, oranžne...ampak pristala sem kar na svoji naravni barvi, le da imam zdaj jogurtov preliv, ki je brez peroksida in mi malo posvetli barvo, tako da so lasje bolj svetlo rjavi. No meni so takšni všeč in bom na takšni barvi las tudi ostala. Sem pa za informacijo imela že dolge lase in vse do kretkih postriženih na 1 cm. user posted image user posted image user posted image

A se lahko je rupurut v user posted image ? Mene ful kislina peče. user posted image


< Sporočilo je popravil aurora28 -- 16.3.2008 15:17:16 >


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 15:26:07   
jana81
ja aurora kamot vzameš rupurut...jst včasih kr po dva, ker me tko peče...sem vprašala v lekarni in ni škodljiv.
 
midva se pa spravljava že od kosila ven,zdej je pa začelo deževat.user posted image

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 15:33:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Imam novo slikico profila. user posted image

Mi
dva pa na ta deževen dan gledava ponovitev Viktorjev in moj dragi kuha ta pravo nedeljsko južino: domača goveja juhica z nudlci, restan krompi z ocvirki, govedina, zelena solata s paradižnikom. I love my husbanddddddd! user posted image user posted image user posted image

Barve las:
jaz sem imela že črne, rdeče, rumene, blond, oranžne...ampak pristala sem kar na svoji naravni barvi, le da imam zdaj jogurtov preliv, ki je brez peroksida in mi malo posvetli barvo, tako da so lasje bolj svetlo rjavi. No meni so takšni všeč in bom na takšni barvi las tudi ostala. Sem pa za informacijo imela že dolge lase in vse do kretkih postriženih na 1 cm. user posted image user posted image user posted image

A se lahko je rupurut v user posted image ? Mene ful kislina peče. user posted image



Aurora: jaz rupurut vzamem zihr vsak drug dan, ker tole kislino se ne da več prenašatuser posted image , pa sem dolgo probavala z radensko, mlekom, coca-cola .Jaz  kar pogrešam tiste svoje (ja ja umetne) bele lase. Tako in  tako sem se mislila takoj po porodu nazaj preštrihat, upam da me ne premami že zdajjj

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1599
   RE: Majčice '08 - 3.del
16.3.2008 15:43:36   
špelin@
Hojla user posted image

Moj user posted image  je doma, sem se pa ponoči kar krepko navozila user posted image  Dobila sem dve darilci (je rekel, da naj bo to kar za moj prihajajoči rojstni dan user posted image ): štiri svečke v obliki srčkov in s prisrčnimi napisi, poleg tega pa še en ful dober obesek za ključe - tak tehnično dovršen, moj user posted image  ve, da sem nora na take reči user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Eno vprašanje..se vašim user posted image  kaj kolca? Ker moji se vsak dan se mi zdi...taok enakomerno utripa buši. Drugače je pa user posted image  kar lena...zjutraj in zvečer se obrača, čez dan jo pa čutim bolj ali manj tako ko se kam nasloni. Njej je udobno, mene pa zaboli.user posted image
Važno da jo čutim čez cel dan se tolažim.


Tudi moj mali dostikrat kolca user posted image  Je pa v premikanju in brcah zelo grob - očitno zaradi lege posteljice in otroka vse čutim izredno močno. Me kar fajn boli user posted image  Ampak naj le boli, kolikor hoče, samo da vem, da je živ user posted image user posted image user posted image
 
Skye, glavno, da je zdaj vse ok, nas je že res skrbelo zate in za tvoji princeski user posted image
 
Joj, jana81, same lušte mi delaš s temi tortami user posted image user posted image  Potem pa še aurora28 s tisto slastno fotko tiramisuja user posted image user posted image user posted image
 
aurora28, previjalno podlogo v merah po svojih željah sem jaz naredila kar sama. Potrebuješ ustrezen kos debelejše pene, ki jo potem oviješ v primerno potiskan pvc prt. Da se lepo zlepiti s silikonsko pištolo in se sploh ne vidi, da je narejeno doma user posted image
 
Katina, bomo pač našle drugo primerno lokacijo user posted image  Kar se previsokega hemoglobina tiče, sem pa našla nekaj na temo hemokoncentracije:
KLIK
KLIK
KLIK

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Zdaj vem kako fajn je živeti brez tehtnice. Prav brezstresno je. Nisem se pa čisto nič zredila v enem tednu, jedla sem pa kot pujs.

user posted image user posted image user posted image

Naty*, če pade hemoglobin pod vrednost 110 g/L, ponavadi G predpišejo dodatke železa. Nekateri ukrepajo šele, če pade pod 105. Jaz sem imela ob prvi kontroli vrednost 130, pri drugi pa 120. Normalen hemoglobin v nosečnosti je med 110 in 160 g/L.
 
****, user posted image  migrena... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Jaz sem bila včeraj cel dan v delovnem razmerju, tako da sem zvečer kar padla v posteljo. Streha je prekrita, sedaj še manjše stvari okrog tega, amapk glavno, da je glavnina dela za namiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Za mano je kar delovni vikend. V četrtek sva z mojim lubijem celo dnevno na sredino spravila, v petek sva belila in nazaj pospravljala. Joj sem bila kar malce sita že vsega.
Včeraj smo pa menjali vhodna vrata, tako da je spet šel cel dan v maloro. Sem bila zvečer kot izžeta cunja. Pol me je pa moj user posted image  peljal na večerjo, ker sva bila tako pridna, tako da sva potem ko sva prišla domov samo padla v posteljo in zaspala.

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
mi smo pa danes že fuul pridni, in najina soba bo  kmalu dobila ime spalnicauser posted image
Končno.

user posted image user posted image user posted image

Zadnje čase samo še ploskam user posted image
 
aurora28, Rupurut v nosečnosti:
KLIK
KLIK

Pozdravčki še za vse ostale, ki vas nisem posebej omenila user posted image user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje: kdaj (v katerem tednu nosečnosti) so vam G izdali potrdilo o PDP, s katerim urejamo zadeve na CSD? In napotnico za rešilca, če so vam jo dali. Jutri imam GP in me zanima, če lahko pričakujem papirje user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 16.3.2008 15:45:43 >

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.