aurora28
|
**** jaz sem tukaj , ampak priznam, da bom danes bolj občasno bila na forumu, ker me čakajo 4 pralni stroji perila za oprati, stanovanje posisati, z mojim sva kupila previjalno in jo bova sestavljala...dela še pa još . Me pa tolk kislina peče in sem se spomnila, da baje proti kislini pomaga mleko in res pomaga. Spila sem ga deci in pol in me je prenehalo tako peči, je pa ta reč smotana za . Sploh ne morem v miru poležavati, pa kljub temu, da imam zdvignjeno vzglavje. Jana ja mene podplati bolijo, občasno, ampak opažam, da imam stoapala kot buhtlje, tak so otečeni. Sem omejila sol, ampak pravi G, da pri takem krvnem pritisku 130/80 je zatekanje normalno in popolnoma nenevarno, ker je pač to nadloga s katero se slej ko prej sreča vsaka . Sem danes brala v Pušenjakovem koledarju in očitno naš res prehiteva za 1 teden, ker je po njegovem koledarju teža ploda v 34. tednu natanko 2250 g, no moj pa ima 2240 g. Danes sva še z mojim šla po kovček in je full luškan, ko ga operem in zluftam, ga poslikam. Ni pa preveč širok in bo komot šel v omare ob steni, ki jih imajo v vsaki sobi v P. Toaletno torbico bom imela v omarici pri postelji, kovček pa v tisti omari v sobi, kjer so ponavadi še vložki in brisače. Ker sem videla septembra ko sem bila v bolnici, da imajo vse ženske prtljago v teh omarah, tak da ni panike. Sva pa danes z mojim dragim in bila pri tašči in tastu in si je najina psička spet dala duška in tašči zorala njivo. Kaka faca. Ampak tokrat jo je moj kar spustil iz avta in ona direktiva na njivo. Začuda ni nič komentiral, ampak se je sam režal. Tašča je pa itak spet ostala brez besed.