Katina
|
No, pa začnimo. Najprej obnova, nato novice: Valentina2006, držimo pesti za dobro opravljen izpit. Kdaj ga imaš? TamaraJ, bravo za avto , zdaj ste spet mobilni. Če bomo imeli srečo, se bo tudi pri nas čez cca 14 dni vzpostavilo normalno stanje prevoznih sredstev na 4 kolesih. Tudi jaz upam, da so p zdaj končno za vami. Murva, čestitke za , želim ti prijetno nosečnost brez zapletov in zdravega . Estrella*, sej bom kar okol padla. 830€ za popravilo , katastrofa. m.g.k, zusi dobrodošli med majskimi čvekami špelin@, za ostat v LJ še nimaš dovoljenja, počakaj na lepše vreme . Sem pokukala cotke, tile naši bodo sami frajerji s temi cunjicami. narava, Jurman je sicer dobra izbira, je pa nujno potrebna rezervacija, ker drugače mize tudi pd razno ne bo. Jaz se bom verjetno srečanju odpovedala, ker je tam navadno polno mojih znancev. Imajo čudovite pizze, pa tudi kaj drugega in ker je velika frekvenca, so jedi vedno sveže. (Drugače so pa lokacijsko to čiste Fužine, Zalog je kakih 5 km stran, vmes je npr. še Polje) čmrlika, glej da ta vikend opereš cotke in vse prištimaš, če ne pokličem špelin@ z valjarjem! Tud jaz sem pokukala v sobico - barvita in razigrana kasso, za službo tvojega , škoda, ker ti na začetku ne bo mogel bolj pomagat. Po eni strani se veselim vaše gradnje skupaj s tabo, po drugi se mi pa smiliš, ker boste imeli letos res pestro. tally, je ne ga s , ni še čas, da bi majčice začenjale z alarmi. naj naši še malo počakajo in pridno rastejo v bušijih, prav Aurora28, čestitke za uspešen GP in natančne podatke, naslednjič jih bom lahko malo primerjala. Mi smo 2t za tabo pa imamo: - obseg glavice (HC)= 290 mm - obseg trebuha (AC) = 274 mm BPD pomeni premer glavice, naš ga ima 81mm za FTA pa ne vem kaj je. Uf, sem kasneje vidla, da je že špelin@pripopala KLIK-e. da si se zmenila z G, da te proti koncu obdrži noter. A si ti prepričana, da boš lahko kufer spravla v omarico v sobi? navadno so omarice majhne in ozke, tako da itak ne moreš veliko prtljage s sabo vzet. Pod posteljo pa ne smeš imet nič. Naty* kaj ko bi ti tvoje težave zapakirala in vrgla v smeti ali pa po pošti poslala v Zululandijo? Vau kakšen buši (veš jaz tud mislim, da moj ni tko velik, pa vsi pravjo da je ), ja, pa res nisi več blondinka - samo pazi, zdaj ne smeš več kvasit neumnosti, ker se ne moreš več zgovarjati, da si blond . edinaos, katastrofa, a tudi ti si padla! Še dobro, da je z vama vse OK. Glede pomoči mimoidočih smo se pa že pogovarjale, da so ti časi žal že daleč mimo. kasso: zakaj si fouš? Po porodih bodo druge tebi fouš, ker bo tvoj veliko lažji, če bo manjši obseg glavice oz. lažji otrok...to pa ne pomeni, da bo kaj manj zdrav!!! se podpišem pod tole skye, samo, da si prišla iz B in da si prebolela trebušno gripo. Zdaj pa le pridi na RR. katy82, bravo za 60 dni..... Rim se približuje s concordom! Mi imamo 60 dni v ponedeljek kodrana, brao za uspešen GP, meni se zdi, da ko dobiš napotnico za v P in rešilca, da gre takrat zares. In res bomo kmalu na tem, da uporabimo to dokumentacijo. suzy82, bravo za 31t in za uspešno opravljeno hospitacijo . ****, škoda da nisi imela bolj prijaznega GP z UZ-jem . Linki za obrazce za CSD so pripeti k seznamu PDP-jev. za kri. aischa, lepo da si se oglasila pri nas. Si bila tudi ti majčica? No, po tej kitajski tabeli meni pravilno napove . Tko, obnova je uspela, v naslednjem postu pa novice.
|