|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 14:36:32   
kodrana
ojla punce.

včeri je bilo na g.p vse ok. razen tehtnica je od prejšnjega pregleda kazala akr 4kg večuser posted image user posted image . sicer me sestar ni nauser posted image . malo sva se še pohecali na ta račun. bom pa že zaradi sebe in user posted image morala malo pazit.
no, srčka smo poslušali. prvo ga sicer ni takoj našla, pa sem ji rekla, da je verjetno bolj spodaj. in res.. je potem še za 10sek pogledala z uz, če je z glavico navzdol in je.
uz me čaka v 33t.
dobila sme že papirje. za socialno, pa napotnico za porodnišnico in rešilca.

aurora
tebi sme poslala. mislim,da že danes dobiš, če ne pa ju3. ali si že kaj dobila?user posted image za pregled in takega korenjaka.

edinaos
kar se tiče pomoči drugih, je res obup, da nihče več ne vidi sočloveka.. samo,da sta z user posted image ok.

Skye,user posted image user posted image user posted image , da hitro in dokončno okreva.

Estrella
, kaj tebi se user posted image še ni obrnila?
aja, še za seznam +12kg, naslednji g.p-uz, 10.4

jaz sme se tolk najedla,da grem malo počivat. toliko o pazljivi prehraniuser posted image .








_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 14:37:19   
tally
Mi je pa mal dolgcajt k še pančka iz nočne pa ne vem kaj naj delam,najbrž grem še eno knjigo do konca prebrat pa se še kasnej javm





katy no potem sva na istem moj je tut iz nočne pa se po stanovnju premikam kot mela da ga ne zbudim, bogi že včeraj je ful malo spal.
Pa čestitke za sitno user posted image

aurora user posted image za pregled, je pa ornk dedc tale tvoj user posted image .

čmrlika sobica je res krasna, stvari zgledajo kot nove, superca user posted image

Edina boga to da ti noben ni pomagu, res nezaslišano, če ne pomagajo nosečki...user posted image , ah kam gre ta svet user posted image .




(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 14:56:12   
jana81
hojladrija hojladrom
 
mal me je križ začel bolet od pospravljanja (user posted image , user posted image ) pa sem se mal usedla za user posted image .
 
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Pa še mal vprašanj:


  1. Koliko bodijev boste imele za začetek, katera št.?Verjetno je bila že debata o tem sam moj SNP deluj na polno user posted image .

  2. Katera št. za kompletka  za iz por.-domov, jst sm mela v mislih 56, smo me je una v Mš prestrašila da je boljše imeti za domov 62?
  3. Kje se dobijo liki tistih živalic iz risank, ki jih imate nekatere nad previjalnimi kom. ali na stenah sobic?

1.No jst sem nabavla kr ene 7 kom 56, pol pa ene 7 kom 62, pa ostale 62/68...sem ravn včeri in danes pospravljala v omare.
2.Jst bom imela 56, sem si vse pripravla že, da me kej ne prehiti.
3. v Baby centru, intersparu, Pikapolonici, kakšni knjigarni.
 
aurora user posted image  za pregled... bova primerjale čez 14 dni ko bom mela pregled, ker prejšnjič je kr zapisala mere, pa mi ni povedla nič.Pa bom zdej mojo G. vprašala, nej mi pojasni.
No jst si želim bit do zadnje minute doma, ker sovražim ležanje v P.
 
aja Čmrlika sobica mi je fuuuul všeč.user posted image  user posted image
 
Naty jst mam slabe izkušnje z BC in tem obljubam da bojo poklical, zato sem tud postljco od Lip Poljačane in jogi naročila v Mercator Tehniki. aja kje je pa slikca od frizure?? ne vidim je...user posted image
 
edina...to je pa res pokvarjen folk...jst sem to že dožvela, ko sem mela prometno z motorjem, in je povzročitelj pobegnil, pa se je izmed vseh ljudi-firbcev našel le 1 , da mi je zapisal registrsko pobeglega. Upam da sta OK z malo, in da si se pomirila.user posted image
Ja oblekco bom pa jutr oblekla, ko grem na rojstni dan od prijatlce, pa bom pol prpopala slikco a prav?
 
aurora v kateri trgovini bo znižana previjalna, jst sicer že mam previjalno, ampak ta od Lip Poljčane je taka, da jo lahk mam kamot samo za predalnik.
 
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
aurora: ja itak, da je vse OKuser posted image Samo malo sem vam FOVŠuser posted image . Se pravi, ti imaš zdaj samo še CTG-je na pregledih, ali si imela že danes? Meni je rekla, da mi jih bo začela delat pri 34.tednuuser posted image



edina jst bi se tolažla s tem, da boš vsaj lažje rodila... vse je za neki dobr veš.user posted image
 
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Koker sem danes slišala začne dr. Jurca delati CTG-je pri 38 tednu. Danes sva z mojim šla kar rezervirati kovček za v porodnišnico in greva jutri ko greva po komodo še ponj. MOram si pripraviti stvari za v P, da me slučajno kaj ne preseneti. user posted image



a ti resno misliš s kovčkom? jst sem pa misla da se hecaš...sorry...
kaj boš pa mela vse v kovčku za sabo user posted image
jst bom kr potovalko vzela, ker se mi zdi da ne bom tolk stvari rabla zraven.
 
tako .... zdej pa grem ka mamci v spodni štuk na jabolčni štrudl...user posted image
 
 
 

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 15:00:09   
kasso
Ja, sem  vedela, da sevam negativno energijo, ker prej ni bilo nobene na RR, ko pa sem malo šla ven, pa ste takoj načvekale dve strani user posted image

Aurora, madonca je velik tvoj fant...moj je imel, ko se je rodil 10 dni prezgodaj (glede na rast po UZ- ju) oz. po uradnem PDP ju 4 dni čez rok 33 cm obseg glavice in 2.940 g.  Ampak, če je vse ok, kot pravi tvoj G, se po mojem nimaš kaj sekirat...zdaj veš le, da ti cunjice št. 56 ne bodo prišle v poštev.

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jaz sem pa včeraj pred zdravstvenim domom padla po tleh, in ne morte verjet en kup ljudi je šlo mimi, pa tudi vprašali niso če sem OK, kaj šel da bi mi pomagali se ustati Kakšna nesramnost, vsaj nosečnici bi pomagali, ker sem se komaj k sebi spravla. Ampak glavn, da sve midve OK, samo gleženj mi je nekoliko zateku.



Groza, kak je folk ma glavno, da sta vidve ok.

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

kasso a klopi že al kaj ? Še to....



Ja, mi imamo še erlihijo za povrh vsega. Ampule ne pomagajo 100% vsaj pri naši ne...se mi zdi, da so ti klopi odporni že na vse .....

Ti pošiljam dobro voljo, ker jo imam danes kar nekam preveč izgleda. Mogoče zaradi mojih kosil zadnje tri dni. Imam sadno sladko varianto. Sadje, sladoled in smetana - velika porcija in to že tretji dan Poskusi vsaj s kakavom


IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

aurora: ja itak, da je vse OK Samo malo sem vam FOVŠ . Se pravi, ti imaš zdaj samo še CTG-je na pregledih, ali si imela že danes? Meni je rekla, da mi jih bo začela delat pri 34.tednu



zakaj si fouš? Po porodih bodo druge tebi fouš, ker bo tvoj veliko lažji, če bo manjši obseg glavice oz. lažji otrok...to pa ne pomeni, da bo kaj manj zdrav!!! Drugače pa so mi prvi CTG v prvi nosečnosti naredili v 38. tednu, v drugi nosečnosti pa niti enkrat, ker mi je G raje delal UZ....tako, da res se nimaš kaj sekirat.

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Imam sms od skye- jutri se bo kaj oglasila na rr-ju drugače pa je preživela dva dni v bolnici, trebušna gripa jih je zahaklala, zdaj so že hvalabogu vse tri damice ok!

ooo boga skye, upam, da se čimprej opomorejo.

kodrana, ne sekiraj se zaradi tistih 4 kilc, bodo že šle dol user posted image





(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 15:12:58   
aurora28
Kasso sej a veš lahko se zgodi, da moj user posted image dejansko prehiteva za dober teden in bom rodila prej. Si me pa potolažila, jaz imam pa veliko lepih cotk vel. 56. user posted image user posted image user posted image

Sej to ne pomeni, da bo imel na koncu 4 kile. Upam, da ne. user posted image

Sploh nevem zakaj nam je Edina fauš user posted image Edina kot ti je Kasso napisala, me bomo tebi favš ker boš rodila najverjetneje hitro in tamala ti bo imela malo kil.  Nič se ne sekirat.

Malo heca
ko me druga sestra potem ko pridem k njej nazaj iz UZ vpraša kako je bilo na UZ in ji rečem, da je vse ok in da ima tamali 2240 g, pa pravi: Ja zdaj bo največ pridobival na teži, jaz pa njej odgovorim: Ja jaz tudi user posted image user posted image user posted image In sva se obe tako režali. user posted image

Jana moj kufer je kot malo večji nahrbtnik, ni to oring velik kufer, tak je, da če greš kam za dva dni, da si lahko daš not cote za prvo silo. Ni velik in ni tako majhen kot kozmetični kovček. Ga bom jutri slikala in ga dala v album. user posted image
Aja kaj bom vzela s seboj v P?
kopalni plašč, natikače, nogavice, 6 sp. hlač za 1X uporabo, 2 paketa vložkov, kozmetično torbico z osebno nego, adapter za mobitel, prsne blazinice in brisačo iz mikrofile za lase.

Kodrana zdaj grem po pošiljko na pošto in ti takoj javim. Hvala ti. user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 15:17:12   
Naty*
Eh glede na to, da itak ne morm spat user posted image  sm vas prišla še mal pogledat.

jana dons se bom slikala in dala sliko gor, komplet frizuro in najnovejši obseg trebuha user posted image . Drugač sm pa js že velik kupovala v BC in tole s previjalno me ni nič šokiralo, ker jih je zmanjkalo povsod isti čas. V sončku, BC in direktno v Lip Poljčane, tko da smo mogle počakat hočeš nočeš user posted image . Ampak se je res splačalo! Me pa sonček natuser posted image  z dobavo jogija. Evo to je pa res...

Estrella* ja sej klopi so tko kot bolhe. So sicer čez celo leto, ampak se v določenih mesecih dost bolj množijo, zato je možnost za zahaklanje dost večja user posted image .

kasso ja sej res ampule ne zaležejo 100%, ampak sej druzga nam pa že ne preostane... Kaj je pa erlihija? Pa hvala za dobro voljo user posted image user posted image ...

A ve boste res vse mele potovalke in kovčke???? A sm js čudna, če bom vzela kr nahrbtnik? Se mi pa skor zdi brezveze posebi za to kupovat torbo user posted image ..čudna???

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 15:21:10   
Čmrlika
Me pa sonček nat z dobavo jogija. Evo to je pa res...


Kaj imaš s tem jogijem, a ne dobiš ga, al kaj? Mene je tudi presenetilo, ko so mi rekli za enga da moram dva meseca čakat...user posted image  sicer pa sva se pol premislila pa sma včeraj enga fajnega kupla , ki so ga in vedno jih imajo v BC na zalogi...user posted image  no, ti si si verjetno kakaega drugega ko je bolj problem, al pa je ful drag pa bomba naročla, ha?user posted image

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 15:24:35   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*


A ve boste res vse mele potovalke in kovčke???? A sm js čudna, če bom vzela kr nahrbtnik? Se mi pa skor zdi brezveze posebi za to kupovat torbo user posted image ..čudna???


jst nahrbtnika nimam takega da gre še neseser noter- pa hočem met čim manj navlake, zato bom mela potovalko.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 15:28:47   
katy82
Tally pol smo pa res boge k se ko ene hijene plazmo po stanovanju,čakam da stroj opere pol ga grem pa kar zbudit k mi je preveč dolgcajtuser posted image P.S. sam ne mu povedatuser posted image

Naty kje maš frizurco?Sm pa mojmu včer povedala,kaj ti je tvoj reku glede poroda.Je reku,kaj so pa druge napisale in k sm mu povedala tisto svetovno izjavo od kasso,če je že probu pokakat tak kakec je padu v smeh.Jst sm bla valda takoj "našpičena" kaj se tko butast reži on pa men nazaj,da se mu tip mal smil k verjame da so ga vse sklofale.Pol mi je pa reku,da je po njegovem tvoj lubi hotu tebe sam potolažt sam ni zbral pravih besed tko kot jih noben dedec ne,še posebi pri nosečkah.In tle mu dam čist prav, ponavad hočjo sam neki dobrga,umirjenga povedat učinek je pa ravno nasproten!So talenti nimaš kej.user posted image

Za v porodnišnco bom pa jst vzela sam osebne stvari pa kake vložke in hlačke k v NM P maš vsega zadost,sm se tud zdej prepričala k sm not ležala pa je bil oddelek poln,pa je blo vsega dovolj.Bom pa spakirala potovalko s cunjami za mene in s čevlji tud k to se baje rado pozabi in s cuncami za bebico.Sej to lahko očka fura s sabo v avtu k itak bo vsak dan tam.Če so pa drugje slabo založeni je pa res zoprno k moraš na vsako stvar mislt.


(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 15:53:19   
suzy85
hej hej!
najprej en lep pozdravček! morm povedat, da mi je včerajšnja ura s 4. letniki super uspela. user posted image glede na to kakšni so bili v pon., so bili včeraj ful pridni. poslušali, sodelovali, odgovarjali... sm jim že na začetku povedla, da če bom vmes postala zadihala, je to samo zaradi "žoge", ki jo nosim s seboj - pol pa vsi v smeh! user posted image

user posted image vsem za uspešne preglede!

ve že pakirate oz. pripravljate za P? mi smo danes dopolnili 31 tednov, pa se mi zdi maj še zelo daleč. sj vem, da bo hitr minilo. morm zdajle še mal za faks delat, pol pa tud jst začnem počasi skup spravljat stvari. pa verjetno bo treba cotke tud še enkrat oprat, glede na to, da jih imam (oprane) že kakšna 2 tedna v previjalni zložene.

zdej pa vem, kako se počutite tiste, ki pravite, da ne morete spat! user posted image že dve noči, ko grem na wc, pol ne morem nazaj zaspat al pa mi noben položaj ne paše. pa itak sm zdle že večkrat opazla, da se na hrbtu zbudim.

šibam cote dat prat, še prej si grem pa sladoled iskat v zamrzovalnik! njami!


_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 15:53:25   
Naty*
Čmrlika sploh ni ful drag jogi, ampak je v akciji in je 20 evrčkov znižan, zato sem ga naročila user posted image . In to že februarja, pa so me klical, da bo zamuda 10 dnevna....sm rekla ok, sej se še ne mudi. No zdej sm dobila pa mail, da bo še 30 dnevna zamuda user posted image ...mislm moj otrok bo že skor rojen takrat! No upam, da ne... Ma sej, če takrat še ne bo nč, bova šla pač v BC in enga kupla. Kaj čem druzga...

jana no js sm že mal trenirala, pa mislm, da bom spravla noter vse, kar mislm met s sabo...sicer so pa priprave že v teku. Bo pač pripravljeno vse tolk prej user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Naty kje maš frizurco?Sm pa mojmu včer povedala,kaj ti je tvoj reku glede poroda.Je reku,kaj so pa druge napisale in k sm mu povedala tisto svetovno izjavo od kasso,če je že probu pokakat tak kakec je padu v smeh.Jst sm bla valda takoj "našpičena" kaj se tko butast reži on pa men nazaj,da se mu tip mal smil k verjame da so ga vse sklofale.Pol mi je pa reku,da je po njegovem tvoj lubi hotu tebe sam potolažt sam ni zbral pravih besed tko kot jih noben dedec ne,še posebi pri nosečkah.In tle mu dam čist prav, ponavad hočjo sam neki dobrga,umirjenga povedat učinek je pa ravno nasproten!So talenti nimaš kej.user posted image


Ja no sej rabš moškega, da razume moškega ane user posted image , tko kot me razumemo druga drugo. Ne sej točn tko je blo...sej mi je pol razložu, da me je hotu sam potolažit, da vse res nimajo tistga worst case scenario pri porodu in da ene pač rodijo dost lažje od drugih. Pa še razložu mi je, da on ni kriv, če so mu tko ene ženske rekle, da probu pa res še ni user posted image . Sicer pa nihče ni popoln, dokler ma sam take izy napake, da se mal narobe izrazi in podobno, sem še zmer lahko zadovoljna z njimuser posted image . Mam pa izkušnje iz prejšne veze, ko je zmer reku tist, kar je blo treba....ampak vse ostalo user posted image ... pa pustmo to.

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 16:03:13   
špelin@
No, pa sem spet malo tu user posted image
 
Itak ne vem, kje naj začnem komentirat user posted image  Bom poskusila iti po vrsti user posted image
 
narava, se strinjam s predlaganim Jurmanom - fajn je, ker ni v centru in je čisto zraven AC user posted image  Pa še, če vzamem punci s sabo, se bosta lahko naigrali user posted image
 
zusi, WELCOME user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sesil
mene tudi že čaka čokolešnik. pa kaj se mi je zdej pripetilo. sem stopla na domačo tehnici in mi je pokazala 8 kg manj kot ponavadiuser posted image - seveda je crknila. no, me bo G čez en teden postavla na realna tla.


Meni bi učki iz jamic skočili user posted image user posted image
 
kasso, o klopih raje ne bi... Taščina psica je zbolela za boreliozo user posted image  Imajo celo štalo user posted image
 
80kaja, ja, obup je, ko dete pritiska na mehur in te kar naprej tišči lulat user posted image  Za vsako kapljico posebej.

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
kak si vedla? nisem jst za jutranje čveke, jst bi rajš čvekala tm ob kakih polnoči.user posted image  
 


user posted image  No, jaz sem bila pripravljena na čvek ob treh zjutraj user posted image  Pa čestitke za oblekico.
Čmrlika, sanjska sobica user posted image user posted image user posted image  Res prekrasna user posted image  Kje si pa dobila tele luštkane nalepke z živalmi??
 
Ej, vidite, Katina ima poleg **** in aurore28 tudi danes pregled!!! user posted image user posted image user posted image
 
Estrella*, user posted image  in kapo dol za ažuriranje seznamov user posted image
 
tally, ne damo te še user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: tally
Pa še mal vprašanj:
Koliko bodijev boste imele za začetek, katera št.?Verjetno je bila že debata o tem sam moj SNP deluj na polno user posted image .
Hehehe, sem pred dnevi preštela svojo zalogo (številke so 56 in 62). Imam 9 majčk na preklop, 7 bodyjev z dolgimi rokavi in 8 s kratkimi (ene pol bodyjev je na preklop).
Katera št. za kompletka  za iz por.-domov, jst sm mela v mislih 56, smo me je una v Mš prestrašila da je boljše imeti za domov 62?
Jaz sem se 2x zafrknila s št. 56 - že prvo piko sem težko spravila v pajacka, drugo pa komaj user posted image user posted image  Mi je bilo grozno, ker sem se ob odhodu iz porodnišnice tako namučila, da sem spravila mini oblačilo na maksi user posted image  Tokrat imam pripravljen kompletek št. 62 user posted image  Itak mi lahko user posted image  še vedno prinese kaj št. 56, če bi bil naš tretji sonček manjši.


aurora28, user posted image  za pregled. Tvoj mali je pa res ta prav junak user posted image  Aja, splošno nenapisano pravilo v porodničarstvu je, da se pri medenični vstavi dela CR, če je otrok preko 3700, 3800 g user posted image  Ampak sploh ne dojemam, da se že bližamo maju... user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty*, najprej preberem, kako si slabe volje, potem pa me razveseliš s pozitivnimi stvarmi user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Jaz sem pa včeraj pred zdravstvenim domom padla po tleh, in ne morte verjet en kup ljudi je šlo mimi, pa tudi vprašali niso če sem OK, kaj šel da bi mi pomagali se ustatiuser posted image user posted image user posted image Kakšna nesramnost, vsaj nosečnici bi pomagali, ker sem se komaj k sebi spravla. Ampak glavn, da sve midve OK, samo gleženj mi je nekoliko zateku.


user posted image  user posted image  Kako je folk pokvarjen user posted image  Poznam tako situacijo, zato mi je res hudo zate user posted image  Daj na gleženj kakšen obkladek in počivaj! Pa en velik user posted image
 
TamaraJ, user posted image  za službeno čistilno akcijo user posted image user posted image
 
Čmrlika, najlepša hvala za novice o Skye user posted image
Skye, drži se in pozdravi se user posted image user posted image user posted image
 
katy82, si pridna, ti tudi bereš user posted image
 
kodrana, user posted image  za pregled, sem komaj čakala na tvoje poročilo.

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
A ve boste res vse mele potovalke in kovčke???? A sm js čudna, če bom vzela kr nahrbtnik? Se mi pa skor zdi brezveze posebi za to kupovat torbo user posted image ..čudna???


Ne, tudi jaz bom imela "ruzak" user posted image  Punce, kufrov ne boste imele kam dat!!! Za LJ si upam to trditi.
suzy85, user posted image  čestitke za uspešno izpeljan pouk user posted image
 
**** in Katina: čakamooooo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 16:04:26   
jana81
ja naty mene tud mal panika hvata...sem dans vse prpravla za malega ko bova šla iz P. , ker mi je moj zadnjič na vprašanje če bo znal prpravt vse, odgvoril: ja prnesu ti bom, sam dej ti prprav.user posted image
zdej bom verjetn tud še za sebe spakirala okvirno.
 
suzy85 user posted image za uspešno prestan preizkus v šoli.
 


_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 16:13:56   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

kasso ja sej res ampule ne zaležejo 100%, ampak sej druzga nam pa že ne preostane... Kaj je pa erlihija? Pa hvala za dobro voljo user posted image user posted image ...

A ve boste res vse mele potovalke in kovčke???? A sm js čudna, če bom vzela kr nahrbtnik? Se mi pa skor zdi brezveze posebi za to kupovat torbo user posted image ..čudna???

Erlihija je bolezen, ki jo prenašajo klopi...je ena najbolj zahrbtnih in ko udari, je lahko usodna. Lani je hudo zbolela za erlihijo  hčerka moje psice in so prosili oz. iskali psa krvodajalca, ki pa mora biti ravnotako negativen na to bolezen..... sem šla testirat psico, za primer, če bi hčerka rabila kri in se je izkazalo, da ima moja maximalne titre oz. ful pozitina, ni pa kazala nobenih znakov bolezni. Tako, da ji nisem dajala udarnih doz zelo močnih antibiotikov, ampak le homeopatske granule in zaenkrat izgleda v redu. Ji bom mogla pa it kontrolirat hemogram krvi in dokler je vse ok, res je ne mislim zdravit... pa tudi ponovno testirat za erlihijo, če so se zmanjšali titri. no enostavneje pvedano, psa z slabim imunskim sistemom ta bolezen lahko zelo hitro pobere. je pa zelo razširjena po Sloveniji oz. naj bi bilo kar 80% klopov okuženih.

V porodnišnico pa bom vzela le en manjši nahrbtnik, v katerem bo manjša brisačka, gate, nogavice, ena spodnja majčka (za vsak slučaj, če me bo zeblo po ledvicah), copate in najnujnejše toaletne stvari, blazinice za dojenje in vložke...in to je menda vse...aja pa ne pozabit fotoaparata in polnilca za mobitel.... in še najpomembnejše - materinsko knjižico user posted image



(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 16:18:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
V porodnišnico pa bom vzela le en manjši nahrbtnik, v katerem bo manjša brisačka, gate, nogavice, ena spodnja majčka (za vsak slučaj, če me bo zeblo po ledvicah), copate in najnujnejše toaletne stvari, blazinice za dojenje in vložke...in to je menda vse...aja pa ne pozabit fotoaparata in polnilca za mobitel.... in še najpomembnejše - materinsko knjižico user posted image


In sendvič!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Ali vsaj kakšne piškotke user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 16:31:56   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
V porodnišnico pa bom vzela le en manjši nahrbtnik, v katerem bo manjša brisačka, gate, nogavice, ena spodnja majčka (za vsak slučaj, če me bo zeblo po ledvicah), copate in najnujnejše toaletne stvari, blazinice za dojenje in vložke...in to je menda vse...aja pa ne pozabit fotoaparata in polnilca za mobitel.... in še najpomembnejše - materinsko knjižico user posted image


In sendvič!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Ali vsaj kakšne piškotke user posted image


Js mam že napisan na seznamu še bombončke ricola in krekerje user posted image , aja pa vodo!

špelin@ si bla pa pridna s komentiranjem user posted image . Evo ti si dober vzor pa seveda Katina user posted image !

kasso za erlihijo pa res prvič slišim user posted image , pa sm misla, da sem predelala vso pasjo literaturo kar je obstaja... Ah ja, človek se vsak dan kej novga nauči. Upam sam, da mi ne bo treba vedet o tem, kako je v praksi.

jana me zanima, kaj bi res prinesli "prvič očki", če bi mogl čist sami pripravit stvari za user posted image , mislm brez seznama pa navodil mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Stvari za mene bom pa tud prej pripravla, ker nikol ne veš, kaj bi on potegnu iz omare user posted image .

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 16:50:06   
Estrella*
Ja Estrella* še sama sem oring pogledala in na izvidu piše:

BPD 8,22 cm (kaj je to sploh?)
HC 30,78 cm
AC 29,94 cm
FTA 71,33 kvadratni cm (kaj je to?)
FL 6,40 cm

Ti se bolj spoznaš na te oznake, a mi jih lahko razložiš. Plisssssss.


Aurora: BDP je premer glavice , HC pa obseg glave. Za FTA pa prvič slišimuser posted image
Sem vtipkala tvoje podatke v eno tabelo za izračun teže po različnih avtorjih in so od 1800- 2450g. Torej so možna kar precejšna odstopanja. Sicer pa ni nujno da bo user posted image  težek 4kg ali več.
 
Skye:user posted image user posted image  čimprej okrevajte!

Jurman se mi zdi kar dobra lokacija. Kaj porečejo ostale na to?
 
kodrana: nimam pojma kako leži. Glede na brce bi rekla , da žal še vedno prečno z glavo navzdol v levi kotuser posted image  Sicer pa imam 7.4. UZ in bomo vidli kaj se pravzaprav dogaja. +12kg na tvojo višino ni prav nič! Jaz sem 20cm manjša in sem na istemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 16:50:15   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*


A ve boste res vse mele potovalke in kovčke???? A sm js čudna, če bom vzela kr nahrbtnik? Se mi pa skor zdi brezveze posebi za to kupovat torbo user posted image ..čudna???


jst nahrbtnika nimam takega da gre še neseser noter- pa hočem met čim manj navlake, zato bom mela potovalko.



Jaz bom imela verjetno en majhen kuferček na kolesih /cabin laguage, ker se mi zdi bolj priročen (stvari so bolj zravnane in hitreje jih najdeš), kot športna torba, ki sem jo sprva nameravala imeti.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 16:50:17   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image
 
17.03.2008: Špelin@ (GP)
 
18.03.2008: Naty (GP), Valentina (GP)
 
19.03.2008: Sončnica Sandra***(GP), Tiana (GP), Katy82 (GP)

20.03.2008: Anitka (GP)
 
21.03.21008: sesil (GP)
 
25.03.2008: Zalazoya (GP), barbaw (GP)
 
26.03.2008: buccka (GP)
 
27.03.2008: 80Kaja (GP), TamaraJ (GP), Jana81 (GP), hijenca (GP)
 
28.03.2008: edinaos (GP), Čmrlika (GP)
 
31.03.2008: Tancho (UZ)
 
user posted image  PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image
 
01.04.2008: Pepita (GP)
 
02.04.2008: narava (GP), Taula (GP)
 
04.04.2008: Aurora28 (GP)
 
07.04.2008: Kasso (GP), Estrella*(UZ), MARTINA25 (GP)
 
09.04.2008: CatJa (GP)
 
10.04.2008: Suzy85 (GP), kodrana (UZ)
 
11.04.2007: Tally (GP)
 
OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA
 
 
KORISTNE POVEZAVE:
 
CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 16:50:38   
Estrella*
user posted image


27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 103cm, +10kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

 01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    
 
02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:118cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , SG, (O:95 cm, 9,5kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  
         
05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:114cm, +10kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:103 cm, +13 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +11kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:97cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)
 
11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+28/98 cm; +9kg ) 
  

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)  
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     
     
13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +4kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +11kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:101cm, +8kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +6,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej
 
16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:108cm, +11kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 
 
17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +10,5kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:97cm, +11kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:102 cm,+10kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ 
    
24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:101cm, +6kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:94cm /+24cm/; +8,5kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +7kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
 Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:97 cm /+30 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +12kg)
  
user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +12kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 
 
31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +8kg ) 
 
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    


SKUPAJ NAS JE 79 SREČK user posted image        

nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfekuser posted image , aradejuser posted image , murvauser posted image , KAHLOuser posted image , maskauser posted image , mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image


RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 18Xuser posted image ,user posted image : 19Xuser posted image  in user posted image : 42X user posted image


(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 16:53:09   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

hej hej!
najprej en lep pozdravček! morm povedat, da mi je včerajšnja ura s 4. letniki super uspela. user posted image glede na to kakšni so bili v pon., so bili včeraj ful pridni. poslušali, sodelovali, odgovarjali... sm jim že na začetku povedla, da če bom vmes postala zadihala, je to samo zaradi "žoge", ki jo nosim s seboj - pol pa vsi v smeh! user posted image




Super, bravo za dobro izvedeno uro user posted image
To je najlepši občutek - ne bo vedno tako, ko boš delala, ampak vsaka taka ura, ki jo končaš zadovoljna in polna energije, ti da elan za naprej in vidiš, da se splača potruditi!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 16:57:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
FTA 71,33 kvadratni cm (kaj je to?)


fetal trunk area user posted image

KLIK
KLIK
KLIK

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 17:01:31   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
V porodnišnico pa bom vzela le en manjši nahrbtnik, v katerem bo manjša brisačka, gate, nogavice, ena spodnja majčka (za vsak slučaj, če me bo zeblo po ledvicah), copate in najnujnejše toaletne stvari, blazinice za dojenje in vložke...in to je menda vse...aja pa ne pozabit fotoaparata in polnilca za mobitel.... in še najpomembnejše - materinsko knjižico user posted image


In sendvič!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Ali vsaj kakšne piškotke user posted image

Jaaaaaaa, hvala, da si me spomnila, da ne bom lačna kot po prvih dveh porodih user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 17:05:24   
Anonimen
Dober dan vsem majčicam:

GP totalno razočaranje...user posted image  Nov pregled imam 11.4.08. Dala kri in urin.Urin bp, kri katastrofa - kot ponavadi, to je pa tud vse. Niti pogledala ni trebuha, kaj šele kaj drugega.user posted image
Samo papirji, papirji...dala mi je tiste liste za na CSD in pa napotnice za rešilca in sprejem...
Tok sem bila žalostna in razočarana...očitnio je povsod po svetu isto.user posted image user posted image
Pa čeprav je drugače zelo prijazna in super zdravnica...

Sedaj pa 100 ste že povedala, pa dajte pls še enkrat, link kje si sprintam obrazce za na CSD.Ne rabim pa nič za očeta samo zame...

Thanks...


(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
   RE: Majčice '08 - 3.del
14.3.2008 17:07:46   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Jaz bom imela verjetno en majhen kuferček na kolesih /cabin laguage, ker se mi zdi bolj priročen (stvari so bolj zravnane in hitreje jih najdeš), kot športna torba, ki sem jo sprva nameravala imeti.

ja, saj je boljše trd kufer imeti, ker so stvari lepo zložene, vse lepo najdeš, ampak ... pozanimaj se, kakšno omaro imajo v porodnišnici in če ti bo kuper šel noter. Pod posteljo ne smeš imeti os. stvari.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.