špelin@
|
Dobro jutro Sem že ob kavici, kosu kruha z margarino in marmelado in računalniku Ponoči sem ob dveh peljala v LJ, ker je šel v Nemčijo, potem pa sem prišla nazaj in me je obupno pekla zgaga, zato sem stankala pol litra Donata, gledala eno oddajo o psih na National Geograophic, potem pa mrknila. Punci sta prespali pri babici, meni je bilo pa prejle tako čudno, ko sem na polički v kopalnici videla eno samo zobno ščetko - ponavadi so 4 Kot vedno ste bile pridne s pisanjem, zato grem kar brat IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kje je pa skye?! Saj res! A ni bilo rečeno, da s 7.3.08 nastopi dopust in se bo javila???? Sky, a si popapcala besedo? Pa res!!! Čmrlika, mogoče ti kaj veš? Ej, Čmrlika, joj, kako se hitro bliža dan P... Aha, ko ste ravno pri : naša je višavska terierka in ji dlaka ne izpada preveč - kadar pa ji, ji izpada v kosmih in se ne zatika vsepovsod IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ufff prehodile 7 km, sem kar ponosna na naju , zdaj pa me vse boli . Naty*, kakšna je frizurca? IZVIRNO SPOROČILO: narava moj Bog, novemberke 08 so ze zacele debato..pa se mi zdi, da sem se vceraj brala decembrke 07?! Ja, tudi mene je kar malo ruknilo... Še malo pa bomo čvekale kje drugje Iskrene čestitke MURVI IZVIRNO SPOROČILO: **** narava: kaj naj komentiram, psa nimam? črke ne vem kje dobit.... Taula, ja, telo se pripravlja. Mene je boleče otrdevanje popadlo ponoči, ko sem se peljala domov, zraven pa še leva ledvica Sem malo tuhtala, da bi kar v LJ ostala... Ampak je do doma popustilo Čmrlika, oblačenje dojenčkov: ja, od začetka ena plast več kot mi. Načeloma. Čeprav je vsak drugačen, itak po parih tednih naštudiraš, ali je "vročekrven" ali "mrzlak" Jaz sem morala veliko piko dolgo toplo oblačiti, mali pa je bilo hitro prevroče V porodnišnici jih oblečejo v dvoje dolge rokavčke in ene žabice. Za vsak slučaj imej s seboj copatke ali nogavičke, ene rado zebe v nogice. katy82, jaz imam za začetek nekaj body-benkic. Pridejo zelo prav, ker ni treba vleči čez glavo IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Sploh ne vem zakaj obenem delam... Zdravnica ni nč omenila, da bi bla frej... pol pa nisem težila. Grrrrrr IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Drži me pokonc sam to, da grem še 10X na šiht , od tega morm še za 3 dni ur ponucat. sesil, moj si želi samojeda Rihtal ga pa ne bi Uf, jana81, kako si bila pridna IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 kasso: Tud mene so samo 1X nat z Linostar plenicami, pr moji prvi princeski, to je ene 4 leta nazaj. Zame so še vedno zakon Muller-jeve, so pucen pa dokaj uredu. Ja, ampak to niso Linostar, ampak Lionstar... Isto sr , drugo pakovanje jana81, plenic newborn jaz za naši piki (vsaka je imela dobre tri kile in pol ter 53 cm) nisem mogla uporabljati, ker so jima bile že v štartu premajhne IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Včeraj sem na hitro spakirala iz službe, ker sem se z enim tipom zmenila za avtek. In je včeraj zrihtal prepis in vse potrebno, tako da ima moj dragec zdaj nov avto. No, itak ne nov.. popolnoma istega, kot ga je imel, samo, da ima ta bistveno manj kilometrov, zelo lepo ohranjen in živo rdeča barve. Avto pač rabi in zato ni bilo debate ja ali ne. Sva ga kar domov pripeljala . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Super za avtek . MI2 sva dala za popravilo 830eurov , pa še registracija......Mi je kar slab ko pomislim koliko nam požrejo ti avti. Vendar žal tudi mi2 rabiva dva, negre drugače. Ja, avto žal res ni luksuz, ampak nuja... Anitka in MARTINA25, zdržite še ta čas v službi - saj bo hitro tu čas, ko bosta lahko malo zadihali m.g.k., WELCOME Aja, dajte me razsvetlit: kdo ima danes pregled? ****, aurora28 in še katera?? No, za vse en kup Katina, verjemi, da tvojih postov (obnov ) NOBENA ne prezre, ker nam vsem pridejo zelo prav Končujem, treba bo pod tuš in po malo piko k moji mami
|