Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 17:08:39
|
|
|
|
špelin@
|
****: Ampak, a niti utripa ni poslušala??? Link do obrazcev imaš pa na seznamu pregledov, ki ga ureja in vodi Estrella*
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 17:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****: Ampak, a niti utripa ni poslušala??? Link do obrazcev imaš pa na seznamu pregledov, ki ga ureja in vodi Estrella* Ne niti utripa. Tud majce mi ni bilo treba dvignit...nič Aha, thanks za info...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 17:12:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ne niti utripa. Tud majce mi ni bilo treba dvignit...nič
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 17:17:06
|
|
|
|
kasso
|
****, kakšno kri pa si imela? kaj pa pritisk? No, pa ne biti tako razočarana. Najbrž si G ni zdelo nujno opravljati UZ ja, ker so ti najbrž v bolnici kontrolirali stanje otroka.... predvidevam. porodniški dopust dopust za nego in varstvo otroka
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 18:25:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ****, kakšno kri pa si imela? kaj pa pritisk? No, pa ne biti tako razočarana. Najbrž si G ni zdelo nujno opravljati UZ ja, ker so ti najbrž v bolnici kontrolirali stanje otroka.... predvidevam. porodniški dopust dopust za nego in varstvo otroka Thanks za linke Ah, veš jaz imam eno krvno bolezen, ki se ji reče myeloproliferativna bolezen, sicer v začetni fazi, ampak na krvni sliki se pa to pozna. Vse je ali pod normalno ali pa nad normalno vrednostjo...Najbolj pa padejo v oči ravno Levkociti, ki so vedno tam od 20 -25 enot...( normalno je seveda od 4 -10 enot) Pritisk pa merim vsak dan in nikoli ne gre čez 150/95. Tako da to je uredu danes sem imela celo samo 140/85. Mah, saj samo utrip bi lahko preverila ali pa kaj zmerila?? Pa ko sem jo vprašala če bo še ena morfologija, je rekla da ni potrebe...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 18:38:07
|
|
|
|
aurora28
|
Joj **** ta tvoja G je pa , jaz bi tudi bila razočarana. Pa vsaj srček bi lahko poslušala. A vaginalni pregled pa ti je naredila? Edinaos sem šele zdaj še enkrat prebrala zate, mi je hudo zate , ampak nekateri ljudje so pa res bezobrazni, da ne morejo pomagati, sram jih je lahko. Naty jaz bom imela tak kuferček, ki je na koleščih in ga lahko vlečem, poleg tega pa mislim, da gre v omaro v sobi. Najbolj me je jezilo, ko sem bila na operaciji in sem imela stvari v torbi, ker pa so omare pokončne in ozke, se mi je vse prevrglo narobe, saj sem torbo morala dati not pokončno. Jana komodo Lana od Lip Poljčan imajo znižano v Baby centru in akcija velja od 15.3. do 5.4. Sem danes izvedela, da je EA v bolnišnici Trbovlje brezplačna. Ampak jaz je ne želim imeti. SNP .. Kodrana sem dobila parfumček in lepo diši, sicer ni ravno isti vonj kot tisti iz parfumerije, mi pa zelo všeč, tak da ga bom definitivno uporabljala. Hvala ti še enkrat.
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 14.3.2008 18:39:54 >
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 18:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj **** ta tvoja G je pa , jaz bi tudi bila razočarana. Pa vsaj srček bi lahko poslušala. A vaginalni pregled pa ti je naredila Ne še nikoli... niti v kairu niti ona sedaj sem bila že drugič pri njej...Ni me pogledala...nič no!! Niti dotaknila se ni trebuha...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 18:57:33
|
|
|
|
aurora28
|
**** sej verjetno ti bo naslednjič 11.4. delala UZ, ker običajno je ta zadnji UZ, ko preverijo, kako je otork obrnjen in še enkrat se preverijo organi in mere otroka. Te popolnoma razumeme, jaz bi tudi bila zelooooo razočarana.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 19:00:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 **** sej verjetno ti bo naslednjič 11.4. delala UZ, ker običajno je ta zadnji UZ, ko preverijo, kako je otork obrnjen in še enkrat se preverijo organi in mere otroka. Te popolnoma razumeme, jaz bi tudi bila zelooooo razočarana. Mah ja... saj se bom sekirala sam dones jutri bo že o.k. ...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 19:04:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sedaj sem si naročila pizzo. Vem da ne bi smela, ampak majčkeno se pa lahko prekršim... saj ni veliko soli... Grem najmiiii...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 19:05:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Mah ja... saj se bom sekirala sam dones jutri bo že o.k. ... Saj vem, ampak danes vseeno rabiš malo TLC Pobožaj trebušček in reci lumpku, naj pobrca Pa dober tek
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 19:05:37
|
|
|
|
aurora28
|
****: Sicer je pa najbolj pomembno, da se ti počutiš ok in da svojega čutiš kako miga in pozdravlja mamico.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 19:06:49
|
|
|
|
aurora28
|
Moj je tudi šel po PIZZOOOOOOOOOOOO! Joj kak sem lačna. **** dober tek, naj ti tekne.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 19:08:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Moj je tudi šel po PIZZOOOOOOOOOOOO! Joj, ste pa packe... Jaz bi tudi pizzo!!! Mmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 19:44:24
|
|
|
|
kodrana
|
aurora, važno da si zadovoljna . pizzaaaaaa jaz tudi.... saj sem danes precej nezdravo jedla. skos neki čokoladnega..
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 19:52:13
|
|
|
|
Naty*
|
**** škoda, da si razočarana po pregledu , ampak sej veš, tud pri enih je to celo nosečnost....samo dva nujna pregleda v devetih mesecih. Ti si kr privošč pico pa bo zihr razpoloženje zrastlo . No js sm prlepla slikco v album 32. teden, da vidte, da nisem več blondinka (začasno do kazga meseca po porodu ), no pa tud bušija že dolg nisem objavila tko, da zdej...nek se vidi raskoš . Js bi tud pico...
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 19:52:44
|
|
|
|
Naty*
|
Aja geslo je Naty ....SNP
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 19:58:55
|
|
|
|
aurora28
|
Naty super buši in super frizura . Ampak če ne bi vedela koliko si noseča, bi rekla, da greš jutri rodit, ker je pa tvoj buši ogromen , da ne boš zamerila, prav paše ti.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 20:02:59
|
|
|
|
špelin@
|
Naty*, nobel frizura In še lepši trebušček Zaradi vaših pizz sem ravnokar požrla pol vrečke čokoladnih dražejev, zdaj mi je pa Aja, v album Naše novo sončece sem dodala fotko kompletka, ki sem ga našemu prihajajočemu namenila za odhod iz porodnišnice
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 20:20:38
|
|
|
|
Estrella*
|
Naty: vav, kolk ti je buši zrastel. Boš tudi ti imela korenjaka od 4kg? Frizurica je super Ali imaš pramena? Špelin: full kjut pajacek. Mi deluje tako velik. Koliko je št?
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 20:23:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin: full kjut pajacek. Mi deluje tako velik. Koliko je št? Št. 62 je - sem se odločila, da tokrat ne bom več tvegala
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 20:43:39
|
|
|
|
Naty*
|
Hvala punce , ja moj buši je ful zrastu pa kr nekam gor mi sili...zdej vidte zakaj me skoz v želodec tišči. aurora nobene zamere, sej vem, da je prav konkreten, ga tud čutim tko . Mi moj ne prav zastonj, da bo mende že konc aprila ven prilezu . Estrella* kolk kilaša bomo mel bom pa v torek sporočila . Njegov oči je mel sicer ob rojstvu 4 pa pol pa 56 cm, ampak js res upam, da bo najin mali bolj po men!!!!! Pr frizuri mam pa pramena ja...zdej mi je naredila neki rjavih, da se narastek ne bo tolk vidu. špelin@ ful luštkan kompletek , a veš kolk bo mali kjut v tem . Js mam tud že izbranga, ga bom dala drug teden gor skupi s slikco previjalne pa lupince, pa ostalga, kar še nisem "objavla". Nč grem naprej gledat BB s tisto zoprno osenarco . Lepo spite, pa se beremo zjutraj!
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 20:50:01
|
|
|
|
aischa
|
kako vas je lepo brat se spomnim na mojo nosečnost. to so bili res najlepši dnevi kar jih pomnim. sem prej prebrala da ste se o spolu otroka tudi nekaj pogovarjale. tukaj vam pošiljam link table, ki je vsaj pri vseh nas in pri kolegicah pravilno napovedala spol otroka. http://www.bambino.si/?d=clanek&id=866&h=koledar%20spola%20otroka uživajte v teh lepih trenutkih
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 21:03:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Nč grem naprej gledat BB s tisto zoprno osenarco . Lepo spite, pa se beremo zjutraj! A je že spet na programu BB?? Sem videla reklame, ampak sem mislila, da se začne šele kak mesec kasneje Meni je bil že prejšnji tako beden, da bom raje kar do konca pogledala Ledeno dobo 2 na DVD-ju Ravnokar sem na hitro poklicala in pravi, da v Nemčiji že cel dan dežuje kot pr norcih aischa, hvala Vidim, da tvoji princeski manjka do prvega leta starosti le še slab mesec Uživaj
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 21:59:02
|
|
|
|
aurora28
|
Meni se zdi, da so totalno falili s tem BB . Kakšna bedarija.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?