kasso
|
Aurora, lušne poslikave na podlogi , pa kak buši , pravi mali slonček Tamara, ful si pridna , zdaj si mi pa resdala mislit, da se moram tudi sama lotit kaj pripravljat..no, mogoče drugi teden, ker tale mi definitivno ne bo zneslo Naty, a se bo dalo slišat komad pred izborom? Malinov čaj bom jaz kar preskočila, ker se še tako bojim, da me bo kaj presenetilo in bom sama doma, pa upam, da bo do porodnišđšnice vzdržalo.... Glede plenic, me zanima, kakšne so Fixies, so v redu? Jaz sem zdaj kupila en paket pampers 3-6 kg, bi raje Lumpi, ampak so šele od 4 kg naprej.... Glede velikosti pa je res, da so tiste 2-5 kg zelo majhne in res le za prve dni, če ima otrok tam okrog 3 kg ob rojstvu. Če pa je večji, zna biti že problem. Mojadva sta bila oba okrog 3 kg in tiste od 3-6 niso bile prevelike. Modrčki za dojenje. Kupila sem en športen model v Emporiumu, (na koncu desno..se ne spomnim znamke), a mi je kmalu bil premajhen, od Lisce mi je bil za silo, najbolj pa sem bila zadovoljna z modrčki (3 je kosi v kompletu,) ki sem jih kupila preko kataloga Otto in so bili super, barvni (roza, moder in zelen), enostavni, bombažni ter ful poceni. slabost pa je bila le ta, da so se sponke kmalu polomile in je pri drugem otroku nisem mogla več nosit. ampak bom kljub temu še enkrat šla v nabavo le teh, ker so barvni, tako da tudi poleti lahko komot nosiš majčko s tankimi naramnicami (večina drugih modercom ima debele naramnice). Če ims katera katalog OTTO so na str. 252 3 kosi 22,95 eur. Lahko si pogledate tudi na OTTO klikneš na Glavni pomladni katalog, potem še na prelistaj katalog in potem, ko se ti odpre spodaj greš na stran 252. Jaz sem si kupila tiste zgornje barvne in prav nič ne tiščijo, vsaj mojim zizikam so odgovarjali. Košarico drugače nosim 75A, za dojenje pa sem nabavila 75B in so bili ok. Aurora, mi ko smo dobili prvega otroka smo psa vedno vozili na zadnjem sedežu ob stolčku in se ni noben pritoževal, ne psica, ne tamali . Zdaj ko imamo karavana in ima mrežo pa se vozi zadaj, ker itak drugače ne gre. V puntotu pa v prtljažniku brez mreže. Križ pša tudi mene ful boli, ampak če bi to res nakazovalo na porod, bi jaz mogla rodit že pred parimi meseci! Glede presredka in masiranja, pa se povedala že moje mnenje...ko sem si masirala, so me rezali in ko ga sploh nisem taknila, me niso...tako da narava, za dateljne pa prvič slišim barbaw, suer za tamalga, ti pa se še pazi in pij čajčka ;) ****, kako izgleda nakupovanje v TS nimam pojma, ker se le peljem v center do Mail bBoxesa, dvignem paket in šibam ven iz mesta. Nazadnje sem bila lani maja in sem parkirala na enem trgu, skočila v Upim po eno pižamo in nazaj v avto. Tam mislim da nikitajcev, ob morju pa so vse trgovnie kitajske. Sem skočila še v torri d'europa prečekirat, če kaj dobim za na eno poroko, amapk sem bila razočarana in sem si kupila le gate sloggi...sem pa tip, ki sovraži nakupovanje Grem le, če je nujno Glede dohodnine tudi jaz pridem na vrsto šele 9.5. Tamara, tvoje fotkice pa si bom pogledala kasneje, ker moram šibat proti PO, da tamalga peljem na telovadbo...
|