špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Včeraj sem šla mal v nabavo...ne morete verjet ne? Čmrlika, za uspešno opravljen CTG. In hvala za informacije o Skye IZVIRNO SPOROČILO: narava spelin@, upam, da ti rata s staro mamo uredit stvari. sama naceloma nisem pristas teh domov, vendar ce ni druge moznosti in je zares potrebna nega, pol pa itak, ni dileme. si na srecanje prisla z novo makino, hm? Ma tudi jaz ne bi rinila v dom nekoga, ki ga imam rada, če bi lahko skrbela zanj. Imam pa vseeno 1000x raje živo in relativno zdravo mami, kot da bi jo stara mati dokončno uničila. Na srečanje me je pa s "ta novim" pripeljal IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz sem si kupila Always NIGHT oz, tiste diolge vložke s krilci in si ga prilepila na gate. Pa še en ali dva Vir 80, pa mi tako ni nikoli premočilo. Tudi jaz sem spodaj dala en tak vložek, čez pa tiste "pleničaste" IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Špelin@: verjamem, da je dragec vesel, glede pakiranja. Samo moj nima pravice odločanja, ker si sam ne zna čisto nič spakirat . Tudi moj si ne zna sam spakirat, je pa zelo vesel, ker vedno ostane še prostor za en plato pira Žal mi je, da je s tastom tako Me je kar stisnilo pri srcu Upam, da uspete čimprej ustrezno poskrbeti zanj IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Javljam se pa bl pozno, ker sem se dons zbudila, čist v filingu in šla pisat besedilo za en komad. Včeri sm šla namreč po dolgem času na vaje našega novorojenega banda in so tolk dobr naštudiral komad, ki ga mislmo prijavit na Melodije morja in sonca, da sm bla čist navdušena ! Je pa treba mal prilagodit besedilo, ki ga je moj že napisal, pa sm se dons spravla zraven. Sicer je ful dobr, ampak hočmo mal bl sončnega in morskega, kot je obstoječi . A sm zatežila? Ma sej pravim, čist sm še v filingu ... Upam, da ga boste enkrat slišale, ker je tooolk hud komad!!! hijenca, nimaš še odpustnice, ne prehitevaj po desni Jaz sem kupila plenice Beauty baby iz Müllerja. Ja, na dohodnino upamo tudi mi... Bi bili prav tako radi tisti srečneži Ma sem vprašala teto Vido in - sr nje - nismo v prvi rundi aurora28, krasen trebušček In da ne pozabim pohvaliti previjalne in vseh pripravljenih stvarc za Ampak je pa najboljša TamaraJ, vidim, da te daje hud napad pridnosti: bi se priporočila za eno dozo le-te Nič se mi ne daaaaaaaaaaaaa... Za Visto pa itak že vrabci čivkajo, da je za en k !!! Joj, kakšen cukr na fotkah Modrčke za dojenje imam jaz znamke Anite - še iz pretekle nosečnosti oz. dojenja - ene 3 različne cifre, nekaj bo že prav Malinovega čaja jaz nisem nikoli pila, zato ne znam komentirati ok, zdaj pa že komaj sedim, me križ boli za popi dit Spet sem ene 4 ure samo skakala naokrog, da sem spravila skupaj vso manjkajočo dokumentacijo za staro mater, vse je kompletno, zdaj pa sem totalno sesuta Ej, zakaj se pa cenzurira besedo "popi.z.dit"?? A je res tolk grda??
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 1.4.2008 13:59:57 >
|