špelin@
|
A ve bi rade že odpustnice?? Opsa ok, se zmenimo takole: ko dopolnite 36. tednov se lahko začnemo pogajat Danes sem vsa - dobila sem pošto iz KC. Najprej sem s takim strahom prijela kuverto, mi je kar rit skup stisnilo , potem pa odprem in vidim, da je izvid PAP brisa, ki mi ga je vzel dr. Kobal ponovno C3 in sem kar zavriskala. Ni potrebne nobene intervencije, lepo grem še pri 36. tednih na kontrolo, da se zmenimo za naprej po porodu IZVIRNO SPOROČILO: kodrana sama sem čist povožena. telesno in duševno. namreč staknila sem nek virus. ker me boli glava, grlo, celo telo.. kiham, kašljam.. pocejam iz nosu. pa kaj je to!? če hočem na srečanje, potem pa takole kodrana, meni je res žal, da te je zdravje takole izdalo Resnično škoda glede srečanja Ampak v takem stanju razumem, da ne moreš skakati naokrog - v miru se pozdravi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako mnenje o alternativi? Pri določenih boleznih zna biti krasno dopolnilo klasični medicini - je pa vsak posameznik primer zase Meni alternativa odlično kroti multiplo sklerozo darmar, za urejene zadeve okrog avta Glede Radlerja se pa na tvojem emstu niti pod razno ne bi sekirala - jaz občasno spijem tudi kakšen deci piva, sploh ker mi je mož iz Nemčije prinesel res odlično pivo IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moj me je prej klical iz službe popolnoma brez glasu, zjutraj je bil še čisto ok in sem prepričana, da bo zvečer še vročino fasal, ampak mene se ne bo prijelo Pa kaj je zdaj to?! Estrella*, ti se kar fajn zrihtaj EviiiRR, hvala 80kaja, za pregled. Jaz bom šla najbrž jutri pred srečanjem še v Park zvončkov prižgat svečko. Aja, čas srečanja smo določile za ob 14h jana81, da mi ne bi slučajno zbolela - valjarja si ne upam več nalimat IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Pa še dve vprašanji: - a je katera opazla, da bi postala bl pegasta med nosečnostjo? Js sm danes ugotovila, da sm taka, kot spomladi, ko je precej sonca in dobim sončne pege. Ker zdej pa kej veliko sonca ravno ni ... - a ma še katera občutek, da se ji je situacija (kako naj se lepo izrazim) med nogami kej spremenila? Js sm včeri planirala začet z masažo presredka in mam občutek, ko da je vse nekam...širše... pa tud če recimo počepnem, mam občutek, ko da je tam dol že vse razširjeno. Sej vem, da se počasi vse pripravlja, ampak a še katera to tko očitno čuti? Pegasta oz. bolj pigmentirana nisem, glede drugega vprašanje pa, hmmmm, ja Vse je bolj oteklo, kar nekam napeto na ven, ne znam drugače opisati Naty*, škoda, da je zdravje tudi tebe izdalo Da ne pozabim: za zvezdico!!! Čmrlika, kar lepo ležat in pozdravit vse tele tegobe IZVIRNO SPOROČILO: jana81 baje da ni težko najdit, men je ata reku da zavijem iz avtoceste izvoz Šentjakob dol, pol pa na prvem križišču levo (al desno-joj SNP), in drugem ravno obratno. pa je baje čisto ob cesti Picerija.. Iz celjske smeri: izvoz Šentjakob (pred njim je izvoz Domžale), nato desno, pri naslednjem semaforju pa levo. Iz kontra smeri (Notranjska ipd.): izvoz Šentjakob (pred njim je izvoz Sneberje), nato levo in pri naslednjem semaforju spet levo. Po parih metrih se zavije desno na parking. edinaos: resnično sem iz vsega srca vesela, da je vse ok zdaj se mi je od srca odvalil še zadnji kamen in sem res buccka, za hiter pregled IZVIRNO SPOROČILO: Katina Ej punce, a mojo idejo ste pa kar spregledale? Predlagala sem, da je Špelin@ referent za sporočanje iz porodnišnice, ker ima rok bolj na koncu meseca. Lahko pa določimo katero drugo. No, sicer se Špelin še ni strinjala s to mojo idejo, ampak če jo bomo lepo prosile se verjetno bo. Meni je ok - rabim samo še eno namestnico, za vsak slučaj narava, količine postov ne bom komentirala, ker se jih je samo v času, ko tole klofam nabralo novih 12 (dvanajst!!) Aha, smo spet pri ?? Komentar ni potreben
|