jana81
|
heeeeejla... joj berem vas že od 9h, pa vedn je neki vmes da ne pridem do konca in zdej sem končno uspela. no kakvček sem si pripravila, tako da zdej pa vseselo na delo. čmrlika če bi vedla da si tko zgodnja bi pršla na RR, sem ravno tak čas šla na wc.. Drgač pa čestitke za 30 dni.. (tko med nama men je včeri spet rekla da mam po UZ rok 27.4., sam jst nočem iz maja) aurora ker teden si ti po unem nosečniškem koledarčku? men je rekla glede na zadnjo M, da se mi teden prestavi na sredo, torej sem zdej že 35.teden...kak teb ginekolog napiše v materinsko? špelin a ti prideš s svojima fračama na srečanje al sama? IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srečanje bo v soboto, 29.3., ob 14h v Šentjakobu - pizzerija Boccaccio KLIK Rezervirano imamo za 15 oseb - rezervacija je na moj priimek, šoferkam ga bom posredovala na ZS, če boste tam pred mano, da ne boste debelo gledale no jst bom ziher zamudila, da mi ne bo treba debelo gledat IZVIRNO SPOROČILO: Naty* špelin@ js bi že šla na srečanje, če bi me tale prehlad spustil. Poleg vsega sem se pa šele danes ponoči spomnila, da mam imunal doma, ki celo smem jemat, če bi se prej, bi blo mogoče že dobr ... naty mene se tud neki loteva..ka ti to po netu pošiljaš? ma se ne dam, če celo zimo ni blo nič, tud zdej ne rabm tega . katina....kaj bi dala da mi nekdo doma naredi takole kavico.. kasso...jst sem še tatrca jedla v nosečnosti (sicer sem se pol tresla en mesec), sam če prej 26 let nisem dobla toxe, ma ni da bi jo zdej. IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Uf.........dobro jutro še drugič danes od mene! Kaj lahko zdaj meni ena eno belo skuha, ker še vedno nisem nič sposobna...hvala, pa še aurora me je zdaj prestrašla sem mislila da sem tam ob pol sedmih, ko sem končno zaspala, uspela za 5 dni potegnit... kamot, kar hočeš, kavico, čajček, kapučinček, toplo, mrzlo, mlačno....