|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 11:47:52   
barbaw
edinaos meni ponavadi vžge, že kakšno božanje in napolsedenje s tipkovnico na trebuhu, ki se jo trudi dol brcnit. Ima pa ful rada pluskanje vode. Ponavadi grem pod tuš ali pa si vodo natočim v kad (zdaj ne več) in veselo plava v bazenu. user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 11:53:27   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Aja, pa pregled imam danes ob 14:00... Upam, da bo vse OK in da dobim papirje za urejat vse naprej.



Dobro opravi user posted image
Če greš še ti z avtom in pobereš še edino, **** in naty user posted image , da ne bo katera bila v prtljažniku user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 11:59:43   
jana81
jana, user posted image user posted image za cuker test.
Ali si omenila G, da ne čutiš več tako intenzivno brcik. Ni nič kontorlirala?


sem ji omenla ja, pa je rekla da če jih čutim čez cel dan pol ok..da sej mam tko nasledn teden pregled..sej če do zvečer ne bo ene par ornk kikerjev, grem pa v P.
edina sva na istem, s tem da jst še angel sounda nimam večuser posted image , pol se pa žokam v trebuh. Pa včasih je pomagal da sem se ulegla na desni bok in me je zbrcu v levega, zdej pa še to ne več.
hijenca čestitkeuser posted image
 
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
EDINA: jaz ko se zbudim, mine samo kakšna minutka, da se še naša user posted image . Čez dan tud kar pridno rovari, sem


srečnica ti...samo se verjetno zbujaš zgodaj zjutraj,mene po moje brca ko še jst spim.user posted image



 
 
 


_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 12:02:11   
narava
hehe, majcice, kmalu bodo pa vse ostale mesecnice, ki pridejo za nami (od junijk naprej) prebirale nas forum tako, kot me prebiramo marcevke in aprilcice! bomo ta glavne user posted image  user posted image

edina, ti jo je uspelo zbudit?

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 12:06:15   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Drage majčice.

Zadnjič sem spraševala glede gibov. Danes vam moram žal sporočiti, da je moja punčka umrla v trebuhu zaradi tega, ker se je odluščila posteljica in popkovina je bila čisto zmečkana, tako da ni bilo dotoka hranil. V nedeljo zvečer sem rodila.

Brala sem vaše odgovore in vam polagam na srce; če otroka ne čutite ali ga čutite čisto drugače kot ponavadi, pojdite takoj h G. Moja pikica je v četrtek še kolcala, se malo premikala, v petek pa ni bilo več utripov. Ni važno, kako visoka je nosečnost, MORA se premikat. Vse tisto, kako se v teh tednih umirijo ipd je larifari. Pri meni ni bilo pomoči, ker je šlo za nenaden odstop posteljice. Verjetno zaradi visokega pritiska, zaradi katerega me G ni spremljala prav nič bolj redno. Sladkorna nima tukaj veze - baje.

Hvala, da ste me sprejele nazaj. Žal sem se prepozno vrnila, ampak spremljala vas bom še. Tudi meseca maja bom vsak dan gledala, katera je na vrsti. Želim vam, da srečno donosite svoje največje bogastvo do konca, da imate lahek porod in da na koncu objamete svoje male štručke, ki vam bodo dajale smisel življenja, kot ga meni daje moja hčerkica. Če ne bi imela nje, bi se mi verjetno zmešalo od vsega hudega.

Vse dobro!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate .sem se medtewm ko sem prebirala to malo jokala zraven.no šlo mi je na jok.resnično mi je žal.

_____________________________

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 12:15:31   
Anonimen
Sporočam, da brcik še vedno ni in sem že čisto presrana, moj pa še bolj, ker me kr naprej kliče in sprašu če sve OKuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se odločila, da grem perilo obesit in posesat ker vse ostalo sem že probala, in če po tem ne bo nič, sem v porodnišnici, ne mislim se jaz s tem špilatttt, čeprav vem da je to vse skupaj psihaaaa.

hvala punce se javimmm

(odgovor članu lunica 85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3181
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 12:17:16   
aurora28
BARBAW: za 34T ,
Katina 33t!
Jana
bravo za cuker test! user posted image user posted image user posted image

Edinaos
jaz če me malo panika zagrabi, da ne čutim gibe ali začnem kaj peti, ponavadi reagira na Kekčevo pesem ˝kaj mi poje ptičica˝ user posted image ali pa kaj spijem, pojem nekaj sladkega ali pa ga žokam s prsti v trebuh in mi kar hitro javi, da al naj bom tiho ali naj naprej pojem, pojma nimam. Bom videla kako bo reagiral ko se bo rodil, če se bo začel še bolj jokati na kekčevo pesem, potem bom vedela, da mu ne paše, če pa se bo umiril pa bom vedal da mu je moje petje že v trebuhu ustrezalo.

Ampak še enkrat pravim, če nisi sigurna hitro pograbi stvari in direkt v P!!!


Jaz sem pa tak razočarana nad današnjo mladino v našem bloku, da bi enemu kar vrat zavila, pa če bi moj pes bil napadalen, bi ga nanj spustila. user posted image A veste kaj se je zgodilo: moja starša se vsak dan pripeljeta k meni s kolesi in ju zakleneta pred glavnim vhodom v blok. No danes je prišla mama sama in po uri in pol je šla domov in mi spodaj po domofonu pozvoni, da nima kolesa, da ji ga je nekdo ukradel. user posted image A mi verjamete, da sem se začela jokati, ker sem sebe krivila, da ona prihaja k meni, nekdo pa ji pred mojim blokom spiuser posted image di kolo in to kolo, ki si ga je kupila ko je šla v penzijo. user posted image user posted image user posted image Potem pa je šla v blok in se še malo sprehodila naokrog, šla v klet in ga je pod stopnicami zagledala, obe kolesi pobrani, zic pobran, pustili so samo ogrodje. Mater jim vidim, naj se tistemu, ki je to naredil roka posuši. Tako sem jezna, pa imam na sumu nekaj fantov iz našega bloka, ki so taki luzerji, ne hodijo v šolo, ker so preneumni, da bi jo končali, delajo nikjer ne in potem se potikajo naokrog. Točno imam pred obrazov fris tistega na katerega sum leti, ampak kaj ko mu ne bi mogla dokazati. user posted image

Smili se mi mami, zdajk pa bo še s tem imela stroške. user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 12:23:38   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: narava

Naty, dej te tvoje roge aktiviraj pa se cimprej pozdravi! deeeeejmo Naty, greeeeeemo Naty, deeeeeeeeejmo Naty, greeeeeeeeemo Natyuser posted image


user posted image user posted image user posted image  Sicer me ni pozdravilo, me je pa tole prou dobr nasmejalo user posted image user posted image user posted image . Ja bom probala aktivirat karkoli, kar bi lahko pomagalo, ampak slabo zgleda... zdej se je še moj nalezu!

.muki. sm pozabla včeri rečt glede predavanja za EA, da se ti definitivno splača it, tud če je samo predavanje brez veze. Ker men je glih zadnjič Merlo rekel, da mi ga priporoča, zato da maš potem s sabo papirje in oni vejo, kaj lahko počnejo v primeru, da se odločiš vmes. Ker drugače anesteziologi komplicirajo.

anonimna user posted image  in murva user posted image user posted image user posted image , obema želim lepo nosečnost s čimmanj slabosti in težav in jeseni lepega, zdravega otročička!!!! Ful sm vesela, ko vidim, da ste počasi vse spet srečke user posted image user posted image . Pa upam, da boste tud vmes poročale, kaj se dogaja z vašimi pikicami!

sesil super previjalna! user posted image  za tvojega mojstra!

katy82 upam, da so zobje že kaj bolš, pa glih zdej si mogla met te zoprne posege user posted image .

barbaw ti sploh nisem fouš, da morš cela bolna še za škratka skrbet user posted image . Men je že kriza, ko moj popoldne dela pa morm user posted image  samo pred hišo lulat spustit. Grem sam po stopnicah dol, ona lula, pa gremo nazaj. Tele viroze so pa res ena zoprna stvar, upam, da se vse, ki smo v tem hitr pozdravimo!

Anitka glede darila za obletnico nimam nobenih idej, ker se js ponavadi prilagajam posamezniku, nimam kakih splošnih predlogov... A seznam maš zdej, al še rabiš?

Katina sm se spomnla, da še nisem preverla glede odpovednih rokov... grem kr v akcijo user posted image ...

Estrella* js Merlota že skoz poslušam, ko mi daje nasvete kaj ja in kaj ne. Ker se mi zdi, da ma tak način, da ti ne pove, kaj vse bi šlo lahko narobe, ti zna pa na takten način povedat, da ni vse čist idealno.

**** mene vsake tolk kak rahel krč zagrabi, pol pa tisti dan mal več magnezija in kalcija spijem, pa je spet neki časa mir. Drugač pa mislim, da bi masaža s kakršnimkoli oljem ali kremo načeloma morala pomagat.

aurora js mam postelco zadaj, ampak gibe otročka čutim čist povsod. Na mehurju, rebrih, želodcu, po zunanji trebušni steni... mislim, da je odvisno od več stvari, ne samo od lege postlce. Boga tvoja mamiuser posted image , verjamem, da ti je hudo... take mulce bi blo pa treba orng nažgat, barabeuser posted image !!!!

narava midva z mojim mava oba alergijo na cvetni prah, ampak zdele se praviloma še naj ne bi pojavila, ker ga ni v zraku tolk (oz. pri nas sploh nič, ker spet sneži!!!). Sta razmislila, da bi bil še na kej drugega alergičen? Namesto stvari v paketu, sva pa midva vzela denar, ker sva večino že prej nabavila in dobila, tko da nikakor nisem mogla nabrat dovolj uporabnih stvari za 260 EUR.

jana user posted image  za cuker test!

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Bom probala še Naty prepričatuser posted image .


user posted image  A veš, da sem že skor na stališču, da če se pozdravim celo grem... Drugač je pa moj user posted image  tud prava trmica. Ko počiva, ga sploh ne morm zbudit pa naj delam karkoli. Mislim, da nas ne sme zdej preveč panika grabit, mormo z razumom spremljat gibe pa vedet, da tud naše pikice včasih samo počivajo. Tko da se ne sekiraj, prepričana sem, da bo Anja kmal začela ordinirat po bušiju user posted image .

Tamara user posted image user posted image  za pregled, moja udeležba je pa zdej res čist odvisna od tega, kako dobr bom prehlad odgnala. Ker se mi zdi, da kr noče pa noče it stran od mene user posted image .

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 12:50:33   
Soncnica Sandra ***
Punce danes imam pa še jaz eno vprašanje. Mogoče se bo kateri zdelo butasto ali nesmisleno, ampak jaz bi vseeno rada vedela kako točno je.
Stvar je taka: PDP imam 5.5, torej se pravi da porodniško nastopim 7.4.
Trenutno sem zaposlena pri S.P.ju. Sedaj pa me zanima, ali od 7.4. dalje (ko nastopim porodniško) vse plačevanje prispevkov prevzane CDS ali je res, da mora le te še en mesec plačevati delodajalec?
Če katera ve kako je s tem, naj mi prosim odgovori.
 
Že vnaprej najlepša hvala za odgovore!!!

_____________________________

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 12:53:21   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Sporočam, da brcik še vedno ni in sem že čisto presrana, moj pa še bolj, ker me kr naprej kliče in sprašu če sve OKuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se odločila, da grem perilo obesit in posesat ker vse ostalo sem že probala, in če po tem ne bo nič, sem v porodnišnici, ne mislim se jaz s tem špilatttt, čeprav vem da je to vse skupaj psihaaaa.

hvala punce se javimmm



nabij si muziko na ves glas (rock, metal....), odkrij si trebuh, da je na svetlem in pokri nazaj, večkrat ponovi...... če se zdaj ne zbudi pa res ne vem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 12:59:04   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Punce danes imam pa še jaz eno vprašanje. Mogoče se bo kateri zdelo butasto ali nesmisleno, ampak jaz bi vseeno rada vedela kako točno je.
Stvar je taka: PDP imam 5.5, torej se pravi da porodniško nastopim 7.4.
Trenutno sem zaposlena pri S.P.ju. Sedaj pa me zanima, ali od 7.4. dalje (ko nastopim porodniško) vse plačevanje prispevkov prevzane CDS ali je res, da mora le te še en mesec plačevati delodajalec?
Če katera ve kako je s tem, naj mi prosim odgovori.
 
Že vnaprej najlepša hvala za odgovore!!!

Vse prevzame CSD!!! To ni bolniška!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 12:59:10   
Čmrlika
včeraj sem šla mal pregledovat kolk km ma katera do Lj, ker sem čist zgubljena kje je kakšen kraj...in vidim da je Logatec dokaj blizu Ljubljane...tako da edina nimaš izgovora da te ne bo. ... narava ti si itak iz Lj, barbaw upam da se pozdraviš, čmrlika kaj pa ti? in anitka? suzy85 ? pridete do Celja, potem peljem jst naprej...


Žal drage moje...me ne bo, čeprav si vas ful želim spoznati. Me je že zelo težko dobiti v avto, tudi tu po mariboru...je ta najin passat dokaj nizek avto in sedim jaz malo pišče čisto nekje v luknji in mij e že ful neudobno. pa tudi moj dan D je že kar blizu, tako, da si niti ne upam več kam daleč...zdaj pa če pretiravam, pač pretiravam. do danes sem se ful fajn počutla , danes pa že po slabo prespani noči, samo čakam gibe in  nekaj me špika spodaj  v nožnici, pa glavobol...ne vem, upam, da je eden tistih dni ki pride vsake toliko in bom jutri boljša...gRem zdaj počivat.
aja pa moj lubi tudi ni glrh navdušen, da bi tak daleč šla sama zdaj...

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 13:05:41   
aurora28
Naty prav imaš,  tem barabam bi bilo treba dati vrečo čez glavo in jih oring nabutat, pa potem naj še kaj ukrade, če upa. user posted image

A bi ve kaj napisale na oglasno desko bloka, sej se ne bi podpisala, ampak mami je pradlagala, da bi kot nekaj opozorilnega ali zgroženega napisali, češ v smislu, da pošten človek pusti sredi belega dneva zaklenjeno kolo pred blokom in mu ga ukradejo. Nevem a ima katera kakšno idejo in ali je to sploh smiselno pisat?


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 13:07:40   
Soncnica Sandra ***
Kasso: najlepša hvala za hiter odgovor!!! Sej se mi je zdelo da bi moglo biti tako, sam mi je ta teden ena "čenča babja" nekej nakladala, pa se mi je zdelo, da bolj buče prodaja, kot pa da resnično ve za kaj gre!
 
Hvala še 1x!!!

_____________________________

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 13:09:39   
Soncnica Sandra ***
Aurora: jaz bi zagotovo napisala kaj na oglasno desko. Ker kar je preveč, je pa preveč, da človeka sredi belega dopoldneva takole okradejo.
Joj tale mularija je res vsak dan šlabša.
No naši majski sončki že ne bodo takšni, kajne?

_____________________________

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 13:15:02   
Estrella*
A bi ve kaj napisale na oglasno desko bloka, sej se ne bi podpisala, ampak mami je pradlagala, da bi kot nekaj opozorilnega ali zgroženega napisali, češ v smislu, da pošten človek pusti sredi belega dneva zaklenjeno kolo pred blokom in mu ga ukradejo. Nevem a ima katera kakšno idejo in ali je to sploh smiselno pisat?


SEVEDA SE LAHKO NAPIŠE, SAMO IZ LASTNIH IZKUŠENJ VEM, DA NA TISTE, KI LETI TO SPOROČILO, NE BO IMELO NEOBENEGA UČINKA. JE PA LAHKO MIŠLJENO KOT OPOZORILO ZA DRUGE, DA NAJ NE BODO TAKO NEPAZLJIVI.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 13:18:38   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

A bi ve kaj napisale na oglasno desko bloka, sej se ne bi podpisala, ampak mami je pradlagala, da bi kot nekaj opozorilnega ali zgroženega napisali, češ v smislu, da pošten človek pusti sredi belega dneva zaklenjeno kolo pred blokom in mu ga ukradejo. Nevem a ima katera kakšno idejo in ali je to sploh smiselno pisat?


SEVEDA SE LAHKO NAPIŠE, SAMO IZ LASTNIH IZKUŠENJ VEM, DA NA TISTE, KI LETI TO SPOROČILO, NE BO IMELO NEOBENEGA UČINKA. JE PA LAHKO MIŠLJENO KOT OPOZORILO ZA DRUGE, DA NAJ NE BODO TAKO NEPAZLJIVI.

Ja, a teh sporočil starši ne berejo? jaz ne vem no, ampak v takem primeru bi jaz mulca izprašala od A do Ž.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 13:23:09   
aurora28
Kasso te mulce, ki imam na sumu so izredno problematični mulci in ta kraja ni bila njihova ne prva in ne zadnja, na žalost, ja kaj pa mu naj rečem, seveda bo vse zanikal in se mi bo potem za hrbtom smejal. user posted image Nima smisla, kolesa in zica ne bomo več videli, mami pa bo imela po nepotrebnem stroške.

Prosim vas, če mi pomagate kaj naj napišem, ima katera kakšno idejo, Estrella, Sončica Sandra, Kasso????


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 13:24:51   
Čmrlika
Aja pa še za priznanje očetovstva sva uredila, tako, da bo najin imel tudi očka vpisanega v rojstni list,


Midva bova pa to jutri uredila, po pregledu, če bo ati pri volji user posted image  user posted image
pa od včeraj sem uradno doma na istem naslovu kot moj  user posted image , torej sem se preselila user posted image , (resnično že pred več kot tremi leti, ampak sem s prijavo vztrajala pri starših, zdaj pa mora družinica bit skupaj, ne?

Murva-vse lepo v tej nosečnosti ti želim...user posted image user posted image user posted image , pa da si  še naprej tu z nami, ja? user posted image user posted image

Meni pa pika danes ekstra dol pritiska. Špelin@ ne smeš mi še dat odpustnice.


Med vsem že zgoraj opisanim, sem to pozabila, tudi meni pritiska, pa zdaj več ne vem, kaj je to, upam, da se moje črevo razmiga, pa da grem na veliko in bo potem bolje, se mi dozdeva da bi to lahko bilo to...

Čmrlika, a si probala kako metodo, da otročka zbudiš? Nekaj predlogov sem napisala, ki jih predlaga Pušenjak. Če ne pa zrukaj trebuh in počakaj, če bo kakšna reakcija.
Vsaka nosečnica čuti po svoje brce, jaz najintenzivneje, če sedim sklonjena naprej oz. za računalnikom (ne zleknjena) ali ko se uležem na levi bok.

sem nekaj poskušala pa ni blo odziva, no saj kasneje se je prebudila in sem že malo bolje razpoložena kar se tega tiče, mava že 5 gibov...sem ratala pridna, ja strah je lepa rečuser posted image , pa res dobro da imama jutri pregled, ker sem danes res nikakva.....brrr, naj čim prej mine ta moj slab dan!!!user posted image

Dobila sem neko vaginalno kremico (Dalacin), ker se mi je pojavil nek čuden rumenkasto - rjav izcedek. A pozna katera to?

Jaz sem ga zdaj nazadnje imela- ker imama skoz vnetja in ker mi canesten ni nikoli nič pomagal..je antibiotik- aja pa po enem tednu, sem spet na istem...user posted image
Bom jutri G nekam poslala...

Sporočam, da brcik še vedno ni in sem že čisto presrana, moj pa še bolj, ker me kr naprej kliče in sprašu če sve OK

Sem se odločila, da grem perilo obesit in posesat ker vse ostalo sem že probala, in če po tem ne bo nič, sem v porodnišnici, ne mislim se jaz s tem špilatttt, čeprav vem da je to vse skupaj psihaaaa.

hvala punce se javimmm


raje pojdi, te lepo prosim, če meni user posted image  ne bi do zdaj že nekaj konkretnih podelila bi že šla,kersem bla zjutraj v istem položaju kot ti, posračkana...je pa ziher psiha, ampak boljše je vedet, da je kot da se kaj zakomplicira...Jaz če jutri ne bi imela pregleda bi danes vseenbo šla, pa malo zakamuflirala tam...bolj kot je v resnici ...

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 13:27:46   
kasso
Kar se tiče tatov pa ...povsot so  in nič ni na varnem.... dva dni nazaj je moj opazil, ko je šel kidat sneg s bodoče terase, da ni več aluminijaste lojtre, po kateri smo prej hodili gor in je bila naslonjena na teraso za hišo.
Ni na očeh, ampak tisti ,ki jo je ukradel si je moral prej ogledat okolico hiše in spizdit lojtro. Saj vem, da se sliši grdo in drugače nisem proti nobeni rasi, ampak tako pogosto kot se vozijo cigani tu mimo s kamijončki in nabirajo staro železo...hmmm...ne vem jaz jim niti malo ne zaupam. Najbolj me moti to, da ko parkirajo pred hišo gre en ziher za bajto gledat in bulit v hišo, drugi pa zvoni na vratih. Ravno na dan prejšnje leto, ko so prišli mimo in spraševali po starem železu, sta sosedom zmanjkali dve motorki iz nezaklenjene garaže (nobenega ni bilo doma). Smo zadnja hiša v vasi, tik ob poti in imam vedno vse zaklenjeno.... prej pa nisem bila nikoli tega navajena...mama ima še vedno vse odprto in odklenjeno, če je doma, ampak jaz si pa res ne upam. Tudi psice si ne upam pustit same zunaj, da bi jo kam zavezala za hišo, da je ne kdo odpelje.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 13:31:37   
darmar
To da dojenček že cel dan ne brcne, se premakne je res mal čudno. Povem pa vam, da tud pri meni ni bog ve kako aktivna. In tudi prvi, fant, ni bil, še pol toliko ne. Zdi se mi, da le na cajte nastane kje na trebuhu kakšna bula pod rebri ali na desni strani, kamor je obrnjena.

Tudi meni se punči hitro porebudi, če se vležem na hrbet ali na bok tiste strani kjer ponavadi brca. Strašno jo pa pojezi, če si na trebuh kaj naslonim, npr. skodelico kave, čaja ali pa če ati posluša srčka (jo je tud že dobil po ušesu.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 13:33:54   
barbaw
kasso za aluminij dobiš več kot navadno železo, tako da sploh ne čudim, če ti jo je nekdo ukradel. Mi na srečo živimo v večji vasi, ki je že skoraj malo mesto, in ne zaklepamo hiše, če hodimo okrog. Grem včasih v trgovino pa pustim vse odprto. Do zdaj še ni bilo problemov, pa imamo zelo blizu enega, ki pobira staro železo. Je pa tako poznan, da vsi njega kličejo in si zasluži z odvozom kar nekaj denarja. Železa se nabere. Žal je danes tako, da ne moreš nobenemu zaupat oz. ne moreš puščat stvari naokrog. user posted image  Meni so v vrtcu odnesli jopco drugi teden v septembru in je do danes nisem videla. Je moj škrat ostal brez zg. dela trenirke in še ene kape. Eni ljudje so pač tako nekulturni, da ne dajo stvari nazaj. user posted image  Jaz sem marsikaj našla v škratovi vrečki, kar ni bilo njegovega, pa sem vse dala na polico, da je lahko lastnik stvari odnesel domov. Pravijo da ne delaj drugemu tega, kar nočeš da bi nekdo delal tebi.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 13:34:19   
Čmrlika
Kasso te mulce, ki imam na sumu so izredno problematični mulci in ta kraja ni bila njihova ne prva in ne zadnja, na žalost, ja kaj pa mu naj rečem, seveda bo vse zanikal in se mi bo potem za hrbtom smejal. Nima smisla, kolesa in zica ne bomo več videli, mami pa bo imela po nepotrebnem stroške.

Prosim vas, če mi pomagate kaj naj napišem, ima katera kakšno idejo, Estrella, Sončica Sandra, Kasso????


_____________________________



pri nas smo meli vedno iste primere, zdaj jih že nekaj časa ni...vam bi pa predlagala policijo, pa njim povejta koga sumita, pa jih bodo oni isprašali, pri nas smo po tej metodi našli za nekaj let pokradenih stvari, pa kpredvsem krivce...user posted image  poleg tega je mamino kolo verjetno novejše in če ima papirje doma,je tam ena koda ki je vgravirana nakolo...in nikoli ne veš, jaz sem svojega po tej fori sicer brez sedeža pa malo potolčenega dobila nazaj po skoraj dveh letih...Moj ati je policaj, in vedno reče, za vsako stvar je treba pokliucat, nikoli ne veš, poleg tega jim dajemo potuho in prepričanje da so bogovi, ker jih itak nihče ne prijavi!!user posted image  prijavit je treba, pa čeprav je redko kaj iz tega, vsAJ veš da ne podpiraš njihovih dejanj!

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 13:36:09   
barbaw
Edinaos upam, da je že bilo kaj gibov, če ne pa da si vsaj na poti v P ali G, kjer bodo preverili tvoje stanje. user posted image user posted image user posted image
Na žalost tudi živci vplivajo na naše sončke in je takrat še slabše.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 13:40:19   
Čmrlika
Jaz bi res morala it počivat, kdaj sem že rekla user posted image  pa zakaj mi noče bit boljše?
kolko pa jaz danes jamram, ne res grem malo v horizontalo .....

Zakaj pa nama nihče ne ploska, ki sva se danes pohvalili, da imava še točno en mesec(31 dni) do Rima? user posted image
user posted image user posted image user posted image
joj, saj grem, ja, hvalabogu, mi pika zdaj skoz nekaj teži, pa riva vse mogoče dele iz trebuha...vsaj to!user posted image

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ali spolni odnos res lahko pomaga sprožiti...
Mnogi verjamejo, da lahko spolni odnos v zadnjih dneh nosečnosti spodbudi začetek poroda. Ali to tudi v resnici drži?
Tako izgleda prvih 24 ur po porodu
PRVI dan po porodu je za žensko, ki je pravkar postala mama, pravi vrtinec čustev. Tako izgleda prvih 24 ur za mnoge žen...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.