Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 16:55:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil kar verjetno ne bom imela mojega avta, si bom sposodila eno malo kripico, da pridem vsaj do tebe, pol pa bi šle naprej skupaj. moj gre v komendo verjetno že zjutraj, nimam pojma pa kdaj se vrača. mala ali velika kripca, glavno, da te pripelje do mene, potem pa šibava naprej...se slišiva v soboto za uro in napotek kje me dobiš, ok?!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 16:59:58
|
|
|
|
valentina2006
|
-------------------------------- kasso: Via Bona špelin@: Boccaccio sesil: Via Bona 80kaja: Via Bona jana81: Boccaccio valentina2006: se prilagodim MARTINI25 -------------------------------- Glasujte še ostale, drugače bo treba metat kovanec Via Bona: KLIK Boccaccio: KLIK
< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 26.3.2008 17:00:09 >
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 17:01:13
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso kjerkoli bomo, se bomo imele fajn Točno tako To itak.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 17:05:03
|
|
|
|
valentina2006
|
Punce, sem dobila tko luštkan mail, da ga morm delit z vami. ... no upam, da ga še niste vidle, če pa ... ...nav nč narobe, če ga bote 2X...
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 17:09:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, a je tisto na fotkah parking ali cesta?! Huuuudoooooooo Nikoli več se ne bom pritoževala nad LJ (pa ja... ). -------------------------------- kasso: Via Bona, špelin@: Boccaccio **** : Via Bona -------------------------------- Glasujte še ostale, drugače bo treba metat kovanec Na fotkah je pa promet in ne parking. In to niti ni kaka posebna gužva. Ampak trenutno nimam nič na računalniku... da pokažem kaj je res gneča.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 17:12:10
|
|
|
|
špelin@
|
-------------------------------- kasso: Via Bona špelin@: Boccaccio sesil: Via Bona 80kaja: Via Bona jana81: Boccaccio valentina2006: se prilagodim MARTINI25 eldomy: Via Bona -------------------------------- Glasujte še ostale, drugače bo treba metat kovanec Via Bona: KLIK Boccaccio: KLIK
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 17:19:58
|
|
|
|
modrooka
|
IZVIRNO SPOROČILO: .muki. Kasso, narava in Naty najlepša hvala za tako hiter odgovor. Sem prebrala da pride EA v upoštev če je otrok star vsaj 37 tedenov, ko sem bila prvič na predavanju tega sploh ni nihče omenil, zato me malo zanima tudi ultiva. Muki, jaz sem bila ravno danes na pogovoru z anestiziologinjo v kranjski porodnišnici. Jaz sem pri prvem imela EA, ki žal ni prijela in me je sedaj predvsem zanima ultiva. In po pogovoru nisem več tako zelo navdušena nad njo. Ta zadeva je namreč droga (opij), ki gre v 90% tut na otroka (prehaja skozi placento in lahko povzroči tudi težave z dihanjem pri otročku) in mamice so, po njenih besedah, precej zadete, otrok prav tako. Pravi, da je sedaj sicer to pravi hit, ker so babice navdušene nad njim zaradi enostavnosti namestitve. Drugače pa je EA dosti bolj prijazna do otročka, saj nanj ne vpliva... Jaz še vedno tehtam... Upam, da bom rodila tako hitro, da ne bo potrebno ne eno ne drugo. EA ne bi namreč rada samo plačala in nič imela od nje, ultiva pa me sedaj ne privlači več... Lep pozdrav in pravo odločitev ti želim!
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 17:48:17
|
|
|
|
MARTINA25
|
OJLA!!! Danes sva šla z na CSD, kjer sva dobila vse papirje. Glede srečanja-GORENJKE jst imam še dva prostora v avtomobilu, z Valentino pa štartava iz Kranja, če katera rabi prevoz naj pove!!!! Za kraj srečanja pa rečem Šentjakob!!!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 18:11:48
|
|
|
|
sesil
|
sem dala v album sliko od previjalne mize, ki mi jo je moj dragi naredil (dodelana ena stara omara). stala je pa 30 E.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 18:12:05
|
|
|
|
darmar
|
Martina zelo bi bila vesela, če se ti lahko pridružim v soboto. Do Kranja pa pridem, ti mi samo povej kje in kdaj se dobimo.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 18:12:50
|
|
|
|
Naja30
|
Drage majčice. Zadnjič sem spraševala glede gibov. Danes vam moram žal sporočiti, da je moja punčka umrla v trebuhu zaradi tega, ker se je odluščila posteljica in popkovina je bila čisto zmečkana, tako da ni bilo dotoka hranil. V nedeljo zvečer sem rodila. Brala sem vaše odgovore in vam polagam na srce; če otroka ne čutite ali ga čutite čisto drugače kot ponavadi, pojdite takoj h G. Moja pikica je v četrtek še kolcala, se malo premikala, v petek pa ni bilo več utripov. Ni važno, kako visoka je nosečnost, MORA se premikat. Vse tisto, kako se v teh tednih umirijo ipd je larifari. Pri meni ni bilo pomoči, ker je šlo za nenaden odstop posteljice. Verjetno zaradi visokega pritiska, zaradi katerega me G ni spremljala prav nič bolj redno. Sladkorna nima tukaj veze - baje. Hvala, da ste me sprejele nazaj. Žal sem se prepozno vrnila, ampak spremljala vas bom še. Tudi meseca maja bom vsak dan gledala, katera je na vrsti. Želim vam, da srečno donosite svoje največje bogastvo do konca, da imate lahek porod in da na koncu objamete svoje male štručke, ki vam bodo dajale smisel življenja, kot ga meni daje moja hčerkica. Če ne bi imela nje, bi se mi verjetno zmešalo od vsega hudega. Vse dobro!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 18:17:37
|
|
|
|
darmar
|
Draga Naja ni besed, ki ti jih bi ob tako žalostnem dogodku lahko izrekla. Mislim nate in tvojo družinico.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 18:19:41
|
|
|
|
Katina
|
Naja3, obnemela sem. Ne vem kaj naj ti rečem. Solze mi tečejo po licih in najraje bi te . Medve sva včasih že poklepetale na forumu za sladkorno, zato se mi zdi, kot da te poznam. Ravno tega se jaz grozno bojim, saj se tudi sama bojujem s cukrom. Občudujem te, da si zbrala moč in se nam zaupala, da nas opozoriš na to, da moramo bit res pozorne. Če boš lahko klepetaj z nami, saj smo majčice kot ena velika družina. Ko se boš čutila dovolj močna se nam tudi v živo pridruži, da te objamemo.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 18:21:24
|
|
|
|
Katina
|
Celo popoldne sem porabila, da sem prebrala zaostanek. Vmes pa pozabila kaj sem mislila komentirat. Sorry. Glasujem za Šentjakob.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 18:24:19
|
|
|
|
sesil
|
Naja3 . kar ne morem dojeti, da se to lahko zgodi . Drži se
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 18:24:34
|
|
|
|
aurora28
|
Naja trikrat sem morala prebrati kaj si napisala,ker nisem dojela. Zelo mi je hudo zate . Saj ne morem verjeti, pa kako je to možno. Sploh ne najdem besed, ampak imam solze v očeh in razmišljam kako je tebi zdaj. Pošiljam ti ogromno zate in za tvojo družino.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 18:31:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem dala v album sliko od previjalne mize, ki mi jo je moj dragi naredil (dodelana ena stara omara). stala je pa 30 E. Zelo sposoben je tale tvoj dragi... res lepa predelava. Kapo dol!!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 18:34:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Naja 3: Jaz nimam besed. Ne vem kaj se ob takih trenutkih sploh reče. Zmedena sem. In jokam. Zelo, zelo sem pretresena in solze kar gredo... Naja... ma če bi lahko bi te objela...resnično iz srca mi je hudo in ne vem kaj naj rečem tebi v tolažbo...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 18:48:02
|
|
|
|
valentina2006
|
Naja3: Sem ostala čist brez besed...zate močan .
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 18:49:36
|
|
|
|
aurora28
|
Jaz sem tudi čist pretresena , sem mojmu prebrala od Naje3 post iz strani 93 in tega danes in ko sem brala do konca so mi začele tečt solze po obrazu, mojmu je pa tudi zelo hudo. Žalostno , Naja če bi te lahko bi te objela, bodi močna.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 19:02:12
|
|
|
|
BOJANC
|
Draga Naja ni besed ,ki bi ti jih rekla zato ti pošiljam en velik objem in jokam s tabo .Privrele so spet vse bolečine na dan.Bodi močna .
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 19:02:15
|
|
|
|
Taula
|
O groza Naja3
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 19:03:03
|
|
|
|
Estrella*
|
Naja3: ostani močna in naj te bolečina ob izgubi čim prej zapusti. Hvala za nasvet, se ga bomo držale.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 19:05:42
|
|
|
|
Naty*
|
Naja3 tud js sploh ne dojemam, kar sem ravnokar prebrala ... Še vedno mam mravljince po telesu in razmišljam, da si rabila veliko moči, da si nam kljub občutkom, ki jih imaš sedaj napisala ta post. Ne vem kaj naj napišem, ker sploh ne najdem besed. Jokam s tabo in tvojimi in upam, da bo vaša bolečina čimprej minila. Tako mi je žal zate in za tvojo punčko ....
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 26.3.2008 19:08:02
|
|
|
|
Estrella*
|
darmar, martina, VALENTINA in ostale Gorenjke: če vas bo prepoln avto, lahko v Medvodah naložim kakšno v avtek. narava: če nimaš prevoza, te lahko pridem iskat jaz. Špelin@: bocaccia ne poznam, v via boni sem že parkrat bila in mi je načeloma vseeno. Če bo na meji glas , ga bom oddala, da se ne bomo zravsale Pupe, ki zbolevate ena za drugo, čuvajte se in čim prej pozdravite.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?