|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
1.10.2008 10:27:28   
luna8
Ja tud moja kr razgraja, nič ni videt (čutit), da bi se umirjalauser posted image  Ja križ pa tud mene ta teden tko boli, sploh ne najdem položaja, ko moram dalj časa sedet - kriza - ampak bomo tudi to prenesliuser posted image

Tiste, ki ste kupovale v Tosami - kaj ste tam kupile?

ANIME jst sm se javla, da lahko urejam seznam, čeprav se mi zdi bolj pametno, da bi bila to ena bolj na koncu seznama, ampak dokler se nobena ne javi oz. dokler ne grem rodit bom jaz

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
1.10.2008 10:29:36   
luna8
A tekočina za sterilizairanje opravi enako funkcijo kot prekuhavanje? ali za kaj se uporablja?

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
1.10.2008 10:41:41   
emina83
ja, ta tekočina za steriliziranje popolnoma nadomesti sterilizatorje ali pa prekuhavanje. pač se razredči v danem razmerju z vodo, počakaš 30 minut, splakneš in je zadeva rešena.

mislim da jo je v flaši okrog 1l in jo imaš fuuul za dolgo,  pa še poceni je, mislim da tam nekje okoli 8 evrov.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
   RE: Novembrčice 2008
1.10.2008 10:56:16   
dzanika
se opravičujem ker se vmešavam na vaš forum. Vidim da ste vse v veselem pričakovanju  . Vsem želim čim lepšo nosečnost še naprej. Ker pa še nimate dojenčka pa če imate sekundico časa prosim glasujte za našega Jana na linku: http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3257#medias
glasuje se lahko vsako uro enkrat.

Hvala in lep pozdrav

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
1.10.2008 11:03:05   
TINKA05
Konina: jst sem čista novomeščanka. Lokacija: par deset metrov od ZD, bolnice in porodnišnice. Me je moj hecal, da  ko bo treba it rodit, da bom šla kar peš, ker parkirat itak ni kje v okolici bolnice.user posted image user posted image  

Bova lahko kdaj šle skupaj vozičkat.... 

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
1.10.2008 11:42:25   
petra *k
dan!

kar se tiče moje user posted image , pa je zaj že 3 dni kar mirna, te pa te kera bolj živa brca. sem mogla včeraj uporabti angel sound, da me je brcnila. polek tega me pa tak trga doli na hipe, da groza.ja  se venda res pripravljajo naši user posted image  na izhod.user posted image  
kaj je keri g rekel, da ma ozko medenico? meni je to omenil ampak nič ni dalje komentiral. zaj sem pa jaz to malo kolegicam omenla, in so vse rekle, da je to velka verjetnost carskega reza. tega se pa jaz nenormalno bojim- samega poroda me ni niti malo strah, ker to so tak vse mogle skozi dati, tak da sem na to pripravljena. na carskega pa nisem, in me je nenormalno strah, res. kaj je keri g omenil da ma ozko medenico in kaj ji sledi??user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
1.10.2008 12:10:34   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k
kaj je keri g rekel, da ma ozko medenico? meni je to omenil ampak nič ni dalje komentiral. zaj sem pa jaz to malo kolegicam omenla, in so vse rekle, da je to velka verjetnost carskega reza. tega se pa jaz nenormalno bojim- samega poroda me ni niti malo strah, ker to so tak vse mogle skozi dati, tak da sem na to pripravljena. na carskega pa nisem, in me je nenormalno strah, res. kaj je keri g omenil da ma ozko medenico in kaj ji sledi??user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela pri prvem CR zaradi tega (no, vzrok je bila tudi medenicna vstava in "velik" obseg glavice). Tudi v drugo naj bi me cakal CR, ne glede na vse. petra*k, po moje je sedaj se cisto prezgodaj ze rect kaj vec, verjetno bo vse odvisno od tega, koliko bo imel user posted image obseg glavice proti koncu. Ti pa povem sledece. Vnaprej napovedan CR ni noben bav bav (jaz sem sla iz P kot rozica user posted image ) in je bolje tako, kot pa da gre kaj narobe pri naravnem porodu ali pa da te najprej matrajo en dan in te dajo sele potem na CR (je okrevanje precej tezje in daljse). No, tudi jaz sem se prvic zelo tezko sprijaznila z idejo o CR, ampak sem na koncu videla, da ni nic strasnega vse skupaj...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
1.10.2008 12:16:43   
petra *k
mojsoncek, saj to bi tudi jaz rada, da mi g vnaprej pove, ali bo cr ali ne. no,res da še verjetno zdaj ne more nič stoprocentnega rečti, ampak jaz bi se rada na to pripravla, ker me je pa CR res strah- nevem zakaj. vidiš, o tem jaz sploh nisem razmišljala, kar se tiče obsega glavice... seveda je lahko to vzrok.maš pa prav, da bolje da mi reče da mam CR, kot da se matrama, pa me na koncu vsega pelje v operacijsko. no, saj bomo vidli, samo mam komaj čez 3 tedne pregled, te pa bom že v 38.tednu- takrat bo že pravi čas za pogovarjanje o CR?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
1.10.2008 12:35:29   
mojsoncek
petra*k, na naslednjem pregledu bo ze marsikaj znano. In te bo G verjetno poslal-a na pripravo za CR v porodnisnico (ce bo predviden CR). Tam ti opravijo se UZ, pa na EKG te dajo in podobno. Ti kar mirno pocakaj na naslednji pregled, vmes pa nameni kaksno misel pripravi na naravni porod in CR. 

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
1.10.2008 13:20:35   
emina83
kaj je zdej punce?

tolko kot nas je prijavljenih, pa nobena nč ne čvekauser posted image user posted image user posted image !

dajmo mal v akcijo stopit, no , še predno grem po tamalo v vrtec!

se katera javi?

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
1.10.2008 13:40:22   
klavdiy4
čaw!

Sem imela velik za nazaj za prebrat...user posted image ...

sterilizator..kupovala ga ne bova...branila se ga pa tudi ne...
koš za plenice...bova kupila tistega iz Piakpolonice...

Drugače pa v petek končno dobimo zibelko..user posted image po dveh mesecih čakanja...user posted image user posted image ...
cotke sem že skoraj vse oprala in zlikala, majhen kupček mi jih je še ostal...
torbe za v porodnišnico še nimam pripravljene, vendar imam že vse kar potrebujemuser posted image ...

Ponedeljkov pregled:  ..najprej čakam več kot pol ure, potem mi namesto sestre kri vzame g., ker sestra ni imela časauser posted image ..na pregledu mi pove, da je naša user posted image  majhna in da če se ne poredi bo treba predčasno v porodnišnico..user posted image  potem mi pove, da se vidiva čez 3 tedne ali prej, če pride do težav.....ko pa stopim do sestre mi ta najprej UZ zaračuna 21eurov, ker je kao samoplačniški tazadnji UZ...user posted image potem mi pa še zateži, da mi naslednji dan poteče zavarovanje , ker sem stara 18let in bi mogla nesti potrdilo o šolanju...user posted image
Potem sem včeraj nesla potrdilo in si upam da uredila zavarovanje...kar kmalu zatem pa sem odpovedala dve uri vožnje v AŠ, ker mi je trebuh cel otrdel in sem imela močne krče... Cel dopoldan sem počivala pri tašči doma , zvečer pa ko je user posted image  prišel po mene je mal manjkalo, da ne bi šla k dežurnemu, tako me je bolelo...user posted image
pa še danes mi na vsake toliko časa trebuh otrdi...

No zdaj pa grem počivat, ker gremo popoldan pogledat, če je kaj kostanja..jaz še nisem prepričana, da grem zraven...

Za na seznam : pregled 21.10.

si pišemo zvečer....pridne bodite...

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
1.10.2008 13:44:16   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: članica

Sterilizator- prvič sem prekuhavala, mi je pa ena bivša sošolka povedala, da se dobi sterilizator za v mikrovalovno, da je hitro in najbolj simpel. Moram jo še poklicat, kje se dobi. Verjetno bomo to kupili, potem ko bomo na flaškah. Za začetek bom pa tudi jaz tisto dudko kar prekuhala.

videla sem tak sterilizator v bc, sem ga pa tudi zsledila v e.leclercu, poglej malce po internetu- kataloge, da te ne bom preveč pošiljala okoli.

IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

Zdaj ne vem ali sem spregledala ali se ni nobena javila, da bi urejala seznam ...

mislim, da se nobena noče javiti ker je vsaki jasno, kakolo zaje** prinese ta seznam za urejati. in ne, ne javim se user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: šema

Če katera še ni nabavljala potrebščin- včeraj sem imela maraton od trgovine do trgovine in sem pripela v albumih cenik potrebščin, ki so me zanimale, moram pa obiskat še tuš, dm in tosamo.

jaz ga pa ne vidim... si ga snela dol?

IZVIRNO SPOROČILO: Oaza

Kaj boste pa danes kuhale?? Jaz nimam idej...

jaz bi jedla repo in pire krompir.... se mi tako že par dni lušta te kombinacije

zaenkrat sem prišla do sem, zdej grem pa po dragega, bova končno očetovstvo podpisala, da lahko jaz naprej urejam papirje. kasneje še pridem počvekat

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
1.10.2008 14:08:37   
mojsoncek
No, jaz sem se napokala riceta, ki sem ga kuhala dopoldan. Sem komaj cakala, da bom lacna in bom lahko jedla user posted image . Sedaj pa delam se sladico in upam, da bo uspela. Ko bo fertik se pa samo se ulezem in cakam, da prideta moja dva decka domov.

sema, dobra si, da se ti da vse te primerjave delat. Jaz ne vem ali sem za taksne stvari lena ali kaj, ampak meni se res ne bi dalo vseh cen zbirat in primerjat. Je pa res, da v nasem kraju nimamo taksne izbire trgovin in tako vedno nakupujemo, ko smo v LJ. In takrat, ko gremo, se mi ne ljubi iti v 10 trgovin, ce lahko dobim vse v eni user posted image (sploh ce imas se otroka s sabo).

klavdy4, cuvaj se in naj ti niti priblizno na misel ne pride, da bi sla po kaksen kostanj danes. Ti bom uha navila user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
1.10.2008 14:10:59   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

Zdaj ne vem ali sem spregledala ali se ni nobena javila, da bi urejala seznam ...

mislim, da se nobena noče javiti ker je vsaki jasno, kakolo zaje** prinese ta seznam za urejati. in ne, ne javim se

jaz se mogoče bi javla, ampak nimam pojma kak se to dela, tak da raje prepuščam tistim, ki vejo za kaj se greuser posted image user posted image . sicer pa sem tudi bolj na začetku mesca na vrsti, pa tak mam občutek, da še se tega datuma neboma včakaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4564
1.10.2008 14:35:34   
ANIME
IZVIRNO SPOROČILO: luna8

ANIME jst sm se javla, da lahko urejam seznam, čeprav se mi zdi bolj pametno, da bi bila to ena bolj na koncu seznama, ampak dokler se nobena ne javi oz. dokler ne grem rodit bom jaz

Super luna ... potem bi te pa kar prosila, če začneš, da ne bo zmešnjave. Jaz sem ga nazadnje 29.09.08 in sicer na 180 strani.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
1.10.2008 14:50:24   
ANIME
Zadnja novička:
Dobila SMS od Mjavčka in sporoča, da je jutri naročena na CR!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prva iz našega seznama, ki bo zagledala svoja dvojčka!

Tudi mene je zadnje 14 dni začel boleti hrbet (ne križ ampak kar kar od polovice hrbta navzdol). Zdaj sem ugotovila, da najlažje ležim na bokih ali pa po turško (to uporabljam za računalnik, saj ga imam skoz v posteljiuser posted image ).

Drugače sem v album dodala par slikic, kakšna sem zdaj. Če katero zanimauser posted image

šema ... jaz sploh nimam dostopa do tvojega profila in ne morem pogledat albuma. Bi pa z vesleljem pogledala primerjavo cen.

luna8 ... hvala za razbremenitev - upam, da se bo kasneje še kakšna javila, da se bo nekako spremljalo, ko bodo prišli naši dnevi

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
1.10.2008 15:22:41   
caligula
oj, se na hitro javljam ker sem še vsa uboga od bolnice. v glavnem, sem še bolj boga kot sem šla noter, ker sem fasala še neko bakterijo in zdaj imam hud kašelj, kiham, pa še vnet urin, tko da , trenutno sem doma, naslednji pregled so mi iz 17. premestili na 7.10. predvidevam, po besedah lečečega zdravnika v bolnišnici, v naslednjih 10ih dneh mojga malčka v naročju :D.
Zdaj mal še počivam doma, pa moram še na hitro uredit vse kar je potrebno, skratka hvala Andromedi za obisk in vse, pa upam, da me prideš še kaj pogledat, če boš še v enem kosu, jaz pa v dveh pred tabo.
Aya, kako si potem uredila zavarovanje?

petra*k...imela cimro zdaj v bolnišnici, čaka drugega otroka, prvega rodila s CR, ker je imela ozko medenico in so jo mučili 11 ur, potem pa naredili CR, zdaj v drugo jo čaka brez kakršnih koli prej pogajanj CR. Je pa bila odprta že ko je prišla 7cm in voda ji je odtekla pa ni mogla malega spravit vn ker ni bilo dovolj prostora, se ni hotel spustiti, tko da če se ne bo hotel spustiti, da veš. Škoda, da trpiš pol dneva potem pa imaš itak CR.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
1.10.2008 15:34:04   
Andromeda
Živjo!

Še en dan letanja je za mano. Bila sem na faksu in v knjižnicah, potem pa sem si hotela it delat mesečno in je bila na lp-.ju taka gužva, da sem se samo obrnila. Noge me pa bolijo, da je joj. Sploh leva na zgornji strani me boli na pritisk...Se še kateri kaj takega dogaja? Ker nimam vidte hudo zatečene, razen tam, kjer me boli na pritisk oz. dotik.
Mijavček - srečno jutri na CRuser posted image ...torej jutri prideta že 3. in 4. novembrčka na svet.
klavdyj4 - lepo si odpočij, na kostanj pa kar pozabi. Raje kakšnega pojej, za boljšo prebavo user posted image Trebuh ti pa verjetno tako otrdeva od kakšnega stresa oz. razburjenja, vsaj pri meni je s tem povezano, kot sem opazila...

Drugače pa tudi jaz nimam več nobene ideje kaj skuhat za kosilo, pa še diete se moram držat...Potem pa pridem v trgovino in vsa zmedena gledam po policah kaj naj kupim za kosilo. Danes bo nekaj bolj vegi, ker sem že 3 dni zapored mesne jedi imela. mogoče bom bučo ocvrla, čeprav cvrtje zdaj zame ni priporočljivo, ampak je**t ga...

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
1.10.2008 16:05:46   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

kaj je keri g rekel, da ma ozko medenico?

ja, meni je rekla da imam ozko medenico in da je otrok težek, pa da se bova o porodu pogovarjale na naslednjem pregledu. bi pa po eni strani bila vesela carskega reza, saj si lahko izbereš datum- full si želim roditi 11.11. saj ima takrat rd tudi moj bratec, pa še polnoleten bo....

anime: kok velkega bušija maš!! luštno!!  se vidi da nosiš dva srčka

mijavček: user posted image user posted image user posted image user posted image pričakujemo vse podrobnosti, kaj ne?!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
1.10.2008 16:17:06   
pomar*ANČA*
pa sem še jaz dodala slikco trebuščka! nisem mogla drugače slikati, kot da so še zize zravenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4570
1.10.2008 17:47:39   
poli*
mijavček- na zlo lep datum boš dobila oba sončka (jutri ima tudi moj oče rd) user posted image

Drugače pa nič. Pri nas je dež, skočila sem malo do knjižnice in to=to. Dolgčas.

Pupe, a to mate vsaka svoj album na rr al kaj skupnega? saj vem, da je čudno vprašanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4571
1.10.2008 17:54:22   
Oaza
Ojoj, caligula- same težave... Upam, da se stanje čimprej izboljša. user posted image user posted image user posted image
Mijavček, še tebi user posted image user posted image user posted image za jutri. Ne morem verjeti, da že prihajajo majhni novembrčki na svet...
Anime in pomar*ANČA*- ful lepi trebuščki. Anime, tebi se res vidi, da nosiš kar 2 navihančka.
klavdiy4- ti pa počivaj in čuvaj svoj zakladek!

Neposredna povezava do sporočila: 4572
1.10.2008 18:09:18   
onur
Caliluga, ti samo počivaj, da se pocajtaš in bo ok user posted image user posted image . Mijavček vso srečo jutri user posted image user posted image . Anime, se vidi, da nosiš dva navihančka. Pomar+anča+ lep trebušček.

Bi vas ponovno vprašala tiste, ki imate bebice, če je katera dojila z nastavki in kakšno velikost ste uporabljale?

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
1.10.2008 18:50:52   
luna8

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         02.10       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         30.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        13.10.     user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        pregled     user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      08.10       user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled    user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       13.10.   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         02.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   pregled     user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    07.10 user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         16.10 user posted image

20. 09.11     tackica               (1user posted image , 0user posted image )     ?? let   Zasavje     pregled

21. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          07.10  user posted image    

22. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

23. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

24. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

25. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled

26. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

27. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   16.10    user posted image  

28. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          01.10   user posted image

29. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled user posted image

30. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

31. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled  user posted image   

32. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    20.10   user posted image

33. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    pregled user posted image user posted image

34. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

35. 14.11.    Članica                (2user posted image ,user posted image 1 )     36 let    Kamnik   pregled user posted image

36.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM         7.10  user posted image     

37. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled  user posted image  

38. 17.11.    TINKA05            (?user posted image ,?user posted image )     28 let      NM         pregled    user posted image

39. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

40. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

41. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

42. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

43.  20.11.    onur                    (?user posted image , 0user posted image )   27 let      Kras       23.10.  user posted image

44. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    28 let       LJ          23.10   user posted image

45. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled  user posted image user posted image

46. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    30 let      kraj         23.10    user posted image  

47. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          29.09. user posted image user posted image    

48. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           01.10.      user posted image

49. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

50. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           21.10.    user posted image

51. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

52. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled user posted image

53. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

54. 25.11.    bebbe                  (2user posted image ,?user posted image )     33 let    Damask    pregled user posted image

55. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

56. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          21.10  user posted image

57. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

58. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

59. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           08.10 user posted image

60. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

61. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

62. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

63. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         08.10       user posted image

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
1.10.2008 18:51:52   
luna8
Jaz sem zdaj popravila seznam, mogoče sem katero izpustila, naj sporoči

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?