|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
2.10.2008 13:38:02   
pomar*ANČA*
orka: upam, da si dobila glas... se mi pa nikjer ne odpira avto, saj uporabljam firefoxa in mi take reklame blokira. če prav razumem, ko pogledam tvoj album dobiš pike od mene? lahko večkrat? 

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
2.10.2008 13:51:53   
carly
Sem samo prišla pokukat če je že kaj novičk o mijavčku?Zgleda da še ne.
Nagajiva lepo da je kljub nesreči vse ok s tabo in user posted image , me je že kar malo zaskrbelo ko si napisala da ste imeli nesrečo.

Sem pa tudi jaz pogledala tvoje slikce orka, upam da si dobila glas.

Nič sedaj grem pa kuhat, danes bo kar zalenjavna juha pa palačinke, se mi je nekaj sladkega.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
2.10.2008 13:56:45   
_katja_
bobika1: a to če te zgaga peče naj bi imel potem otroček velik laskov?
Mene skoraj vsak dan popoldne. Ampak blago. Sem ugotovila, da ne smem popoldan kave pit, pa mehurckov. Pomaga pa mi Donat. Samo da kakšen požircek spijem pa je vredu. Sem pa zadnjič, ko nisem bila doma probala sveps. Sm si mislna, sej donat ima tudi mehurcke, pa mogoče to pomaga. No začasno je pomagalo, ampak zvecer doma sem pa še vseeno malo Donata.

Pomar*anča*: ti se resno sprehajas po Arburetumu? Ker jest nikoli ne vem kolk se mi bo dalo hodit, pa grem potem tukaj za Bistrico proti Domžalam. Se mi ne da do Arburetuma hodit. Lahko se pa kdaj dobiva na kaksnem čaju kje na pol poti. Ali pa spomladi, z vozičkom:) Sem zadnjič odkrila, je ful poti po temle Mengeškem polju.

Jaz pa danes kuham zrezke, malo več, da bo še za v skrinjo. Pa strižem like za na steno za v baby sobico. Zunaj je pa itaq tako cudno vreme. Dobro da sem bila dopoldne že malo zunaj, ko je bilo še malo sončka. Jaz bi šla z veseljem jutri na ogled porodnišnice, ampak imamo pogrem ob 9,30. Tako da nič ne bo.

Uzivajte punce!
K

Neposredna povezava do sporočila: 4603
2.10.2008 13:59:37   
_katja_
carly: midva sva imela pa vceraj palačinke:) Pa jih je par ostalo, pa jih bom danes nafilala z jabolki, skuto in mandlji pa v pecico popect. Nek nov recept, bomo vidli kako bo izpadlo.

Aja še to sem pozabila vprašat: vem da pijete čaj za mehčanje materničnega vratu. Katerega pa? Mi lahko napišete katere rožce so noter. Prosim. Moževa mami ima en fajn recept, pa me zanima koliko je kaj podoben. No saj skodvat ne more kakorkoli že.

lp
K

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
2.10.2008 14:50:36   
mojsoncek
Kopalnici sta zmontirani, zdej bi mogla pa malo ta fin prah pobrisat, pa se mi sploh ne da user posted image . Ja nic, ker je treba je treba, a ne...

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

bobika1: a to če te zgaga peče naj bi imel potem otroček velik laskov?

Ne samo veliko laskov, ampak tudi veliko malih dlacic... ja ponavadi so res bolj kosmatincki user posted image

No jaz sem se tudi lepo napapcala. Pecen piscancji file s parmezanovo skorjico je bil odlicen, za prilogo pa sem naredila se kuhano zelenjavo in zeleno solato.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
2.10.2008 14:58:42   
Andromeda
Hello!

Najprej me zanima glede dneva odprtih vrat v LJ P, ker bom mogoče še jaz prišla pogledat - kje je ta predavalnica kjer se moramo zbrat?

nagajiva - tudi vi ste imeli srečo v nesreči, da ste jo odnesli brez poškodb...user posted image je pa itak na varnem v bušiju bolj kot si predstavljamo. Verjamem pa, da je šlo veliko živčkov na račun tega. Važno, da je vse v redu zdaj.
mali_marsovček - upam, da nisi tudi ti ta "srečka", ki jo je doletela nosečniška sladkorna, jaz sem imela tudi sladkor v urinu - v 28. tednu, potem sem šla na oba OGTT testa, ki sta zadevo žal potrdila, ampak sem z dieto zadevo zbila na normalo. Sporoči, ko boš dobila rezultate, pa upam, da se pri tebi ne bo končalo tako kot pri meni. No, saj ni nič hudega, sem se navadila na trenutno življenje brez sladkorja in bolj lahko hrano, je pa res, da se veliko bolje kot prej počutim, ko mi je cuker nagajal.
zgaga - ja očitno bo tudi naš lumpi čupko, če ta vraža drži. Čeprav jem 6x na dan manjše porcije, mi zgaga ne uide, kaj moremo...

Zdaj se grem pa bolj temeljito kosilu posvetit. Danes bom tudi jaz imela zrezke. Pa pa!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
2.10.2008 15:04:27   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Pomar*anča*: ti se resno sprehajas po Arburetumu? Ker jest nikoli ne vem kolk se mi bo dalo hodit, pa grem potem tukaj za Bistrico proti Domžalam. Se mi ne da do Arburetuma hodit. Lahko se pa kdaj dobiva na kaksnem čaju kje na pol poti. Ali pa spomladi, z vozičkom:) Sem zadnjič odkrila, je ful poti po temle Mengeškem polju.

K

z veseljem! sem pa jaz tudi včerej našla ful lepo pot do domžal, oz tam iz mengša proti rodici. v arboretumu pa grem do kavarne, tam kaj spijem, kak sladoled pojem, potem imam pa tudi že dovolj, ker sem sedaj čisto brez kondicije! pa toliko sem jo imelauser posted image   sem ti že hotala takrat ko sva se v materinski spoznale pisati, če bi šle na kak čajček, pa mi je bilo kar malce nerodno, ker sem takrat se samo hitro predstavila, pa potem spet šibala stran, da te nisem niti vprašala kako si kej- ampak sem imela takrat vsak dan takoooo norišnico... no pa sej se ti bom še opravičila drugičuser posted image

končno sem dobila vrata avta, tako da upam, da bo moj polči do vikenda fertik, saj gremo z puncam na pico in pir- zame brez alkoholnega- in mi je tečno, da me mora dragi povsod voziti. tako da sem full vesela user posted image

mogoče pa pridem na dan odprtih vrat, pa upam, da bom našla predavalnico. odvisno od šefice, če me jutri ne rabi...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
2.10.2008 15:14:03   
bobika1
_katja_  ja tako pravijo, sej jaz sem rekla da bo najina bebica pravi volkodlak, ker me je zgaga pekla čisto na začetku, pa sedaj spet. Je pa res da jaz ko sem se rodila sem bila tako poraščena in dolge laske sem imela moj je biu tud poraščen paje ful tak da če to skupi združmo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si že predstavljam...user posted image

Vidim da še ni nič novičk o mijavčku..

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4608
2.10.2008 15:25:50   
saba
lep dan naprej, jaz grem po tamalo v vrtec in končno domov.....me že vse boli spodaj.

glede zgage in laskov..to se sam tako reče - res pa je težko da je, saj imajo glavico in laske dol pri luli ne pa pri želodcuuser posted image

lepo klepetajte...upam da bo zjutraj lepa novička ob mijavčka

lp
saba

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
2.10.2008 16:34:11   
poli*
ojla user posted image
Mene je zgaga grabila samo ene 4x.... po ocvrtem imam tako velike težave, zato se tega izogibam. Pomaga pa kamilični čaj ali pa nekaj požirkov mleka!
Jaz sem imela ob rojstvu čisto malo laskov, moj je bil bjondo (zdej je črn)... tko da me prav zanima, kaj se mi kuha not v trebuhu user posted image

Ena je omenila, da imate sonček danes? pri nas pa že celi dan pada dež. se vidi,da se nam bliža november

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
2.10.2008 16:52:53   
šema
Hello!

Najprej me zanima glede dneva odprtih vrat v LJ P, ker bom mogoče še jaz prišla pogledat - kje je ta predavalnica kjer se moramo zbrat?

To je v stari porodnišnici v prvem nadstropju. Tudi če prideš skozi novo porodnišnico, greš mimo vratarja po stopnicah v prvo nadstropje in po steklenem hodniku, ki povezuje obe p skupaj potem nas boš pa že videla, sej smo verjetno same s trebuhi (ni za zgrešituser posted image user posted image )

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
2.10.2008 16:56:55   
onur
Živjo! Bi vas vprašala, če katera dnevno šteje gibe otročka. Nam je to babica v materinski šoli priporočala, da naj počnemo od 34t dalje?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
2.10.2008 19:40:20   
konina
Punce, mijavček ima Emo in Tristana. Sem prebrala na temi za dvojčke. Vse je v redu z vsemi tremi. user posted image user posted image user posted image

Mijavček, še tukaj iskrene čestitke.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
2.10.2008 20:27:42   
poli*
Sem videla v rubriki : Rodili smo.... to veselo novičko o mijavčku.
Ma ku lepooooooo user posted image   user posted image    user posted image user posted image  user posted image  user posted image .
Bravo mami, bravo tati in oba mala sončka.

Zdej pojdemo pa kmalu kar po tekočem traku v p. Katera bo naslednja user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
2.10.2008 20:50:34   
mojsoncek
Mijavcek CESTITKE!!! Zelim ti hitro okrevanje in veliko lepih trenutkov! user posted image user posted image user posted image

onur, nase dete non stop miga in zato nikoli ne stejem gibov. Ce pa bi bilo kaksen dan bolj mirno, bi jih pa verjetno stela ja.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
2.10.2008 21:01:49   
luna8
šema oz. tudi katera druga a ste še zmeraj za kavico, pred ali pa po ogledu porodnišnice?

Jst grem zjutri na csd, ampak mislim, da bom do 9h že zrihtala-upam.

Če je katera za naj mi da na z.s. gsm, da se dogovorimo.

uživajte punce

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
2.10.2008 21:04:38   
TINKA05
Bravo mijavček !!!! user posted image user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
2.10.2008 21:04:40   
šema
Mijavcek CESTITKE!!!  user posted image user posted image user posted image
Čestitam tudi Emi in Tristanu

< Sporočilo je popravil šema -- 2.10.2008 21:05:37 >

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
2.10.2008 21:05:50   
luna8

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         02.10       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         30.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        13.10.     user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        pregled     user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      08.10       user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       RODILA   user posted image   user posted image  

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       13.10.   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         02.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   21.10.    user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    07.10 user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         16.10 user posted image

20. 09.11     tackica               (1user posted image , 0user posted image )     ?? let   Zasavje     pregled

21. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          07.10  user posted image    

22. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

23. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

24. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

25. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled

26. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

27. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   16.10    user posted image  

28. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          22.10   user posted image

29. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled user posted image

30. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

31. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled  user posted image   

32. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    20.10   user posted image

33. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    pregled user posted image user posted image

34. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

35. 14.11.    Članica                (2user posted image ,user posted image 1 )     36 let    Kamnik   pregled user posted image

36.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM         7.10  user posted image     

37. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled  user posted image  

38. 17.11.    TINKA05            (?user posted image ,?user posted image )     28 let      NM         pregled    user posted image

39. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

40. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

41. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

42. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

43.  20.11.    onur                    (?user posted image , 0user posted image )   27 let      Kras       23.10.  user posted image

44. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    28 let       LJ          23.10   user posted image

45. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled  user posted image user posted image

46. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    30 let      kraj         23.10    user posted image  

47. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          13.10.  user posted image user posted image    

48. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           28.10.      user posted image

49. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

50. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           21.10.    user posted image

51. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

52. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       24.10. user posted image

53. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

54. 25.11.    bebbe                  (2user posted image ,?user posted image )     33 let    Damask    pregled user posted image

55. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

56. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          21.10  user posted image

57. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

58. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

59. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           08.10 user posted image

60. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

61. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

62. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

63. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         08.10       user posted image

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
2.10.2008 21:07:40   
luna8
Ja Mijavček čestitke in vse dobro vsem tremuser posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
2.10.2008 21:11:09   
šema
luna ne vem če bo zs prišlo do tebe, ker je pisalo zraven nek eror. Bi šla pa vsekakor na kak čaj al kaj podobnega,ker moj bo tko šibal naprej v službo

< Sporočilo je popravil šema -- 2.10.2008 21:12:12 >

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
2.10.2008 21:16:40   
Andromeda
Tudi jaz sem videla na forumu Rodili smo, da je Mijavček rodila parček in da sta oba prava korenjaka. Bravo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
2.10.2008 21:24:11   
luna8
Ok šema sm dobila tvoj zs, tko da mam tvojo cifro. Bova šle na pijačko po ogledu, tko da ne bom tud jst preveč norela iz csd-ja. Zjutri ti napišem sms, da se bova spoznale, da ne bova hodile ena mimo drugeuser posted image

Lahko nočko

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
2.10.2008 21:52:54   
onur
Bravo Mijavček in bravo očku ter dvema navihančkama! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
2.10.2008 22:04:29   
poli*
Punce, ena je spraševala za čaj za mehčanje mat. vratu. Mislim, da je ta iz robidovih listov in plahtice. Sem pa šla danes v lekarno, da bi to kupila, pa mi ženska ni vedela nič povedati o tem. Je gledala potem v neko knjigo, pa je za to plahtico pisalo, da lajša samo menstrualne težave. tako da nisem na koncu nič dobila/kupila.

Sem pa zelooo vesela, ker me že nekaj dni ne bolijo več kolki user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?