Polynesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: orka hallo polynesia-kje pa pol stanuješ, če imaš bežigrad csd??? Jaz tudi bežigrad, st. pa v stolp s polkrožnimi balkoni nasproti ah real Orkica, potem si pa na Glavarjevi, jaz sem na Bratovševi ploščadi, matr sva čisto blizu, to bova vozičkale . Pleničke sem kupila v Mullerju Pamperske 3-6kg, ne vem točno kolk jih je notri, 36 ali pa 48. Mleko tudi jaz bom kupila potem dve vrečke v DM-u Aptamila1...sem bolj ziheraš, če ne bom pa res nardila rafaelo kroglice, hahahahaha, orka ti si taprava . Koš za pleničke sva midva dobila od naših, tko da nisem imela izbire al bi ga imela al ne, so ga pa kupili v Pikapoki brezkasetnega, ker za tiste kasete pa res ne mislim dajat denarja, itak pa bomo sploh videli kolk so ti koši sploh dobi. Andromeda ti pa čisto verjamem, da ti je žal da nisi mogla prej na MŠ, jaz da bi zdej hodila se mi zmeša, hvala bogu je danes zadnjič, pa še to se je vleeeeeeeeeklo cel september, mi boš pa v ponedeljek ko dobiš urnik samo povedala kdaj imate dojenje, k sem ga na pol spustila k sem v predavalnici skor skup zlezla prav. Tko, zdej pa šibam, greva z možem k njegovim po voziček, končno sva zrihtala stanovanje in zdej ga imava kam dat, naš novi avto Chicco našega fantka, poslikam zvečer in vam pokažem vsa važna . Aja, ob 17h greva pa v porodnišnico na šolo varne vožnje, pridejo z Ministrstva kao mal pokazat, midva greva kr mal za hec ker me res zanima kaj bojo imel za povedat. Se beremo zvečer. Papa.
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 30.9.2008 15:02:10 >
|