članica
|
ojla Pomarančka - tudi jaz glasovala zate. Sploh je pa tale Buši trgovina tooolk dobra, ko sem bila tam, mi je bilo skoraj čisto vse všeč - sam imajo pa tud hudo navite cene. Sem vesela za Caligulo, pa tud ostale se očitno kar dobro držite. Tud jaz sem zdaj s fizičnim počutjem kar ok, seveda me pa včasih kaj špika, trebuh otrdeva itd... Danes sem tudi zelo težko spala, skoz sem se nekaj zbujala, dete je zelo brcalo...Zdaj sem nekje med 33 in 34 tednom, pregled imam drug teden. Orka- jaz sem kakšen teden preden si ti rodila od gin. izvedela, da imam zelo nizko in da mi grozi predčasen porod. Kot strela z jasnega, saj sem bila takrat še v službi, vsa aktivna, rezervirano smo imeli morje- v trenutku vsega konc- od takrat moram počivat, nobenih naporov... Zdaj je baje vse ok. Sem zelo čustveno spremljala tvojo zgodbo in držala pesti in jih še. Kapo dol - dobro se držiš, daj se še naprej- pa za vsak gramček napredka čestitke Emi. Sem pa že vsa čudna od tega, ker moram biti pri miru, včasih sem zelo tečna, me nihče ne razume , sploh moj mož kar precej pokasira...ampak bo že. Jaz sem že precej stvari nabavila, tudi precej dobila, ampak še nisem začela prati, zdaj bom počasi. Pa torbo za P bom pripravila. Pleničke mam Pampers od 2 do 5 kg. S prvim porodom in dojenjem imam dobro izkušnjo, želim si, da bi bilo tud zdaj tako, čeprav je nosečnost čist drugačna kot prva. Lep dan
|