|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
30.9.2008 14:40:16   
orka
hallo
polynesia-kje pa pol stanuješ, če imaš bežigrad csd??? Jaz tudi bežigrad, st. pa v stolp s polkrožnimi balkoni nasproti ah real

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
30.9.2008 14:51:41   
bobika1
Andromeda jaz sem študentka in sem zarad tega včeri klicala kk je z štipendijo pa z tem da se 100 prepričam, pa mi je kr neki mutila, že prek telefona me je nadrla kaj šele ko bom šla tja... se morem začet prej psihično pripravljat...user posted image

Pleničke- jaz bom najbrž pampers iz Mullerja najprej 2-5 kg (bom se nekam zapelala ker v celju ni Mullerja), pa vrjetn bom za začetek sam en paketek kupla tok da vidim kok bo bebica sploh težka, pa bom pol več jih kupla...

CTG pri meni ne vem mogoče mi bo ob naslednjem pregledu povedala kk je z tem pri njej...

Mleko jaz si bom kupila en paketek, za vsak slučaj sej rok uporabe ne poteče takoj...ziher je ziher.

Koš jaz si ne bom posebaj kupovala teh košev saj imam pred vhodom veliko smetišno kanto tako da bom sproti nosla dol...user posted image

No danes sem šla malo v trgovino otroško (tukaj ko sem pomagala delat) no in so ravno novo robo dobile...pa sem si spet nekaj na starn dala (da še moj vidi če mu o všeč), sem rekla da ne smem v trgovino kr pol bi vse melauser posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
30.9.2008 15:01:24   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: orka

hallo
polynesia-kje pa pol stanuješ, če imaš bežigrad csd??? Jaz tudi bežigrad, st. pa v stolp s polkrožnimi balkoni nasproti ah real

Orkica, potem si pa na Glavarjevi, jaz sem na Bratovševi ploščadi, matr sva čisto blizu, to bova vozičkale user posted image user posted image user posted image .

Pleničke sem kupila v Mullerju Pamperske 3-6kg, ne vem točno kolk jih je notri, 36 ali pa 48.

Mleko tudi jaz bom kupila potem dve vrečke v DM-u Aptamila1...sem bolj ziheraš, če ne bom pa res nardila rafaelo kroglice, hahahahaha, orka ti si taprava user posted image user posted image .

Koš za pleničke sva midva dobila od naših, tko da nisem imela izbire al bi ga imela al ne, so ga pa kupili v Pikapoki brezkasetnega, ker za tiste kasete pa res ne mislim dajat denarja, itak pa bomo sploh videli kolk so ti koši sploh dobi.

Andromeda ti pa čisto verjamem, da ti je žal da nisi mogla prej na MŠ, jaz da bi zdej hodila se mi zmeša, hvala bogu je danes zadnjič, pa še to se je vleeeeeeeeeklo cel september, mi boš pa v ponedeljek ko dobiš urnik samo povedala kdaj imate dojenje, k sem ga na pol spustila k sem v predavalnici skor skup zlezla prav.

Tko, zdej pa šibam, greva z možem k njegovim po voziček, končno sva zrihtala stanovanje in zdej ga imava kam dat, naš novi avto Chicco našega fantka, poslikam zvečer in vam pokažem vsa važna user posted image .

Aja, ob 17h greva pa v porodnišnico na šolo varne vožnje, pridejo z Ministrstva kao mal pokazat, midva greva kr mal za hec ker me res zanima kaj bojo imel za povedat.

Se beremo zvečer.

Papa.

user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 30.9.2008 15:02:10 >

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
30.9.2008 15:13:24   
onur
Pozdrav vsem. Caliluga samo, da gre na boljše in še boljše bo! user posted image user posted image
Jaz sem kupila Pamperske, manjše pakiranje od 3-6 kg.
Bi vas vprašala glede dojenja. Je mogoče katera dojila z nastavki, katere je uporabljala in velikost?user posted image

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
30.9.2008 15:16:19   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: varci
Srbenje kože - mene za znoret srbi koža, predvsem na trebuhu, najhuje je ponoči in zaradi tega bolj malo spim. Srbi pa me tudi po dojkah, nogah, občasno po hrbtu. Sem povedala G in me je dala na krvni test za žolčne kisline.user posted image Vem, da se koža razteza in zaradi tega srbi, ampak to je pri meni nenormalno. Strij še nimam, 2x dnevno se mažem z Eucerinovim oljem, pa tudi ponoči, ko je najhuje. A ima katere podoben problem?

varci, jaz imam zadnja dva tedna velike velike, tezave s srbenjem (tudi dlani, podplati, lasisce). Jaz sicer sumim antibiotik, ki sem ga jemala. Me je pa prejsnji teden G poslala v laboratorij na jetrne teste. Ampak izvidov pa se nimam. No, tudi jaz se se dodatno mazem, ampak se mi zdi, da nic kaj ne pomaga. Kaksni so pa to testi zolcne kisline?!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
30.9.2008 15:22:26   
marty1
pomar*ANČA* - no in še moj glas

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
30.9.2008 15:50:03   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

jaz imam pa eno prošnjo... ker me je možno prepričati v vsako neumnot, sem se tokrat prijavila na miss buši 2008- letos lahko ponosno razkazujem svoje kile:)

uglavnem, vsakega klika bom vesela, saj nimam želje ostati na zadnjem mestu. malce se bo treba premakniti po strani in me poiskati- anja rihter...

http://www.busi.si/website/missbusi/vote.shtml

Evo, tudi moj glas imaš. Pa srečno!user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
30.9.2008 15:58:24   
Andromeda
Orka & Polynesia - jaz sem tudi za Bežigradom, v bistvu na poti med vama dvema, na Stoženski cesti pri uni stari cerkvi doma, tako, da se bomo lahko kdaj zmenile za skupinsko vozičkanje. Polynesia - ti bom sporočila glede dojenja v MŠ, samo daj me še kdaj spomni, ker saj veš akko smo user posted image pozabljive.
sterilizator - jaz ga ne mislim kupovat, če mi ga pa kdo prinese, se ga ne bi branila user posted image Bomo kar na starodavni način vse prekuhavali.

(odgovor članu marty1)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
30.9.2008 18:13:45   
varci
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Kaksni so pa to testi zolcne kisline?!

Pomoje je to to enaka preiskava kot pri tebi. Jaz dobim izvid baje že jutri in ti sporočim.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
30.9.2008 18:19:39   
varci
Evo Mojsonček,

tukaj sem našla odgovor Dr. Pušenjaka in močno upam, da nisva tiste nosečke, ki jih to doleti.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,981848

Držim pesti zateuser posted image

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
30.9.2008 18:26:38   
varci
Mojsonček,  evo še en nasvet od Pušenjaka,

predvsem ŽOLČNE KISLINE so lahko zvišane in jih je potrebno naročiti posebej, ker niso vsebovane v testih jetrne funkcije!!!)

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
30.9.2008 18:35:20   
mojsoncek
varci, hvala! Ja upam, da res nisva te "srece". No, jaz bom pa tudi jutri malo telefon zavrtela in povprasala za izvide, ker me ze malo matra. Ti pa tudi sporoci, ko bos izvedela kaj vec.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
30.9.2008 19:07:17   
pomar*ANČA*
še enkrat hvala vsem za glasove.

koš: midva ga verjetno ne bova kupovala, čeprav je dragi precej navdušen nad tem brez kasetnim. ampak mislim da ima njegovo navdušenje skrt namen, da mu ne bo treba vsak dan nositi plenic v kanto. user posted image

sterilizator: tudi tega midva ne bova kupovala, se ga pa ne bova branila, če ga dobiva za darilo.

drugače pa pri meni nič novega... počutim se...smešno... dobim naval energije, pa ta energija kar hitro pade.

aja, se spomnite, ko sem enkrat vabila v arboretum? no, vabilo še vedno velja... je full lepa razstava buč... če bi katera šla, bi bila vesela družbe....

< Sporočilo je popravil pomar*ANČA* -- 30.9.2008 19:08:05 >

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
30.9.2008 19:45:18   
Oaza
Se še ¸jaz malo javim...

koš za pleničke- ne bova ga kupovala, ker so predragi in tudi brez tega gre.
sterilizator- tudi tega ne bova kupila in se strinjam z ¸Andromedo, da bomo pač prekuhavali.
materinska šola- tudi mene še to čaka in sicer čez 14 dni.

Sem malo naš seznam prej pregledovala, pa me je kar malo stisnilo, ko sem videla, da sta prvi dve punci na vrsti že čez 1 mesec.
Kako čas beži... user posted image No mogoče bo še prej katera druga prehitela (kot je to pri novembrkah že v navadi user posted image ).

Punce, lepo se mejte, jaz pa grem počasi pod tuš in malo pred tv.

Neposredna povezava do sporočila: 4539
30.9.2008 21:25:50   
šema
Aja, ob 17h greva pa v porodnišnico na šolo varne vožnje, pridejo z Ministrstva kao mal pokazat, midva greva kr mal za hec ker me res zanima kaj bojo imel za povedat.

Se beremo zvečer.

Papa.

Meni se pa ni dalo iti danes, ker me nekaj tko špika na levi straniuser posted image .

Polynesia - Ali boš prišla tudi na dan odprtih vrat, ko nam bojo razkazval LJ P? Moj je čist zagret in si bo poskušal dobiti frej izhod iz službe (mogoče mu rata, da bo videl prostore preden jih bomo rabiliuser posted image )

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
1.10.2008 7:45:21   
TINKA05
Jutro punce.

Jst sem OK (HB) in še ne mislim na to, da bi "aktivirala" napotnico za P. Pritisk se je nekoliko umiril, sem pa začela zatekat v roke in noge, ni prav nič luštno. 

Sem vesela, da gre Caliguli na boljš. Morebiti bova pa res še skupaj v P.

Pomar*ANČA*: evo ti moj glas. Upam, da prideš čim višje v finalu, v kar ne dvomim.

Koš za plenice: se mi zdi škoda denarja. Se bo že moj možiček vsak dan sprehodil 10 m do kante za smeti.user posted image user posted image user posted image

sterilizator: kupovala ga ne bom. mogoče se kdo usmili in ga prinese. Bom pa kupila tekočino za sterilizirat.

Konina: a ti si prav iz NM?

Uživajte, jst šibam na kofetek s kolegico.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4541
1.10.2008 8:13:01   
luna8
Ja punce, zdej gre pa počasi zares - začel se je oktoberuser posted image  in naš seznam pričakovanih porodov bo posatajal vedno bolj rdeč "RODILA" - še vedno upam, da se bodo naši malčki in malčice, vsaj približno držali rokovuser posted image

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
1.10.2008 8:20:38   
članica
Juhejuser posted image

Evo nam oktobra. Jaz sem se včeraj zvečer tako čudno počutila, da sem že mislila, aha- začelo se je. No, pa se ni, bi res rada vsaj še kakih 20 dni ostala v enem kosu. Stvari imam v glavnem nakupljene, le previjalne mize in vozička še nimam. Imava pa oboje izbrano. To greva zdajle kupit pri plači. Nimam še pripravljeno za P, bom pa danes- sem se včeraj ponoči odločila. In danes začnem stvari za otroka prat, zdej je pa dost odlašanja. Okrog imena smo se včeraj skoraj dokončno odločili, dve imeni sta ostali v igri. Moj ta velik otrok bi na vsak način rad svoj predlog čez spravil.

Koš za plenice- ne bom kupovala.
Mleko- upam, da ne bo treba, če pa bo, bom pa že mojega user posted image v lekarno poslala. Mislim, bom videla, kako bo šlo dojenje v porodnišnici. 
Sterilizator- prvič sem prekuhavala, mi je pa ena bivša sošolka povedala, da se dobi sterilizator za v mikrovalovno, da je hitro in najbolj simpel. Moram jo še poklicat, kje se dobi. Verjetno bomo to kupili, potem ko bomo na flaškah. Za začetek bom pa tudi jaz tisto dudko kar prekuhala.

Tko, zdaj pa dost- grem pripravljat za dojenčka. Lepo bodite.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
1.10.2008 8:58:44   
carly
Jutr punce,
pa je res že oktober, še malo pa se začne zares.
Glede sterilizatorja, jaz ga tudi nimam, si bom pa tudi kasneje kupila takega za v mikrovalovko ko bodo flaške bolj aktualne.Za dudico sem pa v dm-u kupila tako majhno škatlico, ki je tudi za v mikrovalovko, gre pa notri samo ena duda.
Moj je pa včeraj cel popoldan delal in ker mi je bilo dolgčas, sem zlikala vse plenice pa oblekce zauser posted image pa še cel kup najinih, zvečer me je pa tako vse bolelo, da sem tudi že mislila da bo treba kar rodit it.

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
1.10.2008 9:04:49   
ANIME
Dobro jutro.

No seznam že drugi dan ne morem uredit, saj nekaj zajeb**** (brez zamere, ampak tale stran je pa tako sranje, da kar res ni ... a res ne more nihče nič investirat in uredit, da bo vsaj približno funkcioniralo ....)

Ja danes se je začel oktober in meni na trackerju piše samo še 28 dni user posted image user posted image user posted image . No te dni je potrebno še zmanjšat zaradi dvojčkov, tako da jaz v najboljšem primeru čez 14 dni rodim user posted image .

Zdaj ne vem ali sem spregledala ali se ni nobena javila, da bi urejala seznam ...

Koš za smeti
- dobiva izposojenjega in nama bo verjetno full prav prišel, da ne bo treba vsak dan dol hodit (bosta  le dva)
sterilizator - sva ga že kupila, saj je bil v akciji in za isto ceno kot se prodaja rabljen

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
1.10.2008 9:16:36   
šema
Če katera še ni nabavljala potrebščin- včeraj sem imela maraton od trgovine do trgovine in sem pripela v albumih cenik potrebščin, ki so me zanimale, moram pa obiskat še tuš, dm in tosamo.
Se vidi, da nisem več v službiuser posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
1.10.2008 9:57:08   
Oaza
Dobro jutro!
Kako ste kaj? Jaz kar vredu. Tudi spala sem spet zelo dobro.  Najin user posted image je že tri dni in tri noči tako aktiven, da ne vem, če to drži, kar sem prebrala in sicer da bi naj user posted image v 32. tednu prespali kar 90% časa.
Ja, šema, si se pa res potrudila! user posted image

Kaj boste pa danes kuhale?? Jaz nimam idej... user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
1.10.2008 10:12:45   
konina
Oaza tudi jaz ne verjamem v to, da toliko spijo. Moja dva ne. user posted image  Sta tudi zadnje dni full aktivna.

Danes je naša Neva ugotovila, da je oktober in da je to mesec, ko bosta fantiča prišla na svet. In je vsa evforična, tako da kar v šolo ne bišla, da ji slučajno kaj ne uide. Pa sem jo potolažila, da bo srečni dogodek KONEC oktobra in ne začetek. user posted image  Smo se prav nasmejali že zjutraj.

Tinka05 -ja, sem iz NM, obrobje, ampak se držimo mesta. Kaj pa ti?

Me je začel pa hrbet hecat. Pravi, da vsak dan težje zmore tole breme. Do sedaj je bilo o.k. Nič ni križ bolel. Sedaj pa cel hrbet kar precej. In to noben položaj ne ustreza, ne leže, ne sede, ne stoje...user posted image  Hja, malo bo treba potrpet še. Anime, saj bo kmalu, kajne?!

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
1.10.2008 10:14:09   
carly
Kuhanje... na željo mojega bo danes čili con carne, pa sveže pečen kruh.Sem se namenila ta zadnji mesec enkrat na teden eno enolončnico naredit, pa malo več je vedno naredim ( itak ne znam naredit enolončnice samo za dva ) tko da jo bom dala v skrinjo, da bom imela potem za prvi mesec par obrokov pripravljenih v skrinji, da ne bo treba čisto vsak dan nekaj na veliko kuhati.

Zadnje čase se Lyra nič kaj dosti ne oglaša, ima kdo kaj novic od nje?

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
1.10.2008 10:27:00   
emina83
ojla!

anime-hvala za odgovor. no, jst sm bla ravno danes na CSD-ju in mi je tam rzložla, zakaj se pri meni za to odločbo tak vleče. mam še ene stvari za nazaj neurejene, kar je ugotovila pred kartkimuser posted image , tak da ko bo to urejeno, pol dobim odločbo na dom. se mi pa porodniška normalno začne s 4.10.

plenice-imam kupljene pamperske iz mullerja 1 kom 1(2-5kg) in 1 kom 2(3-6kg) ravno tako kot pri Ajši, no pol bomo pa že naprej kupovali, ko bo treba.

koša za smeti nimam, oziroma imam kr tistega, ko je za vse, pa bo tud za plenice dober, tak kot do sedaj.

sterilizatorja tud nimam, imam pa Chiccotova tekočino za steriliziranje in bom kr njo ponucala za vse tak kot v prvo.

mleka ne bom nič še kupovala, ampak bom raje user posted image skos pristavljala, ker sem si tokrat zadala za cilj da bom čimdlje izključno dojila, pa tudi upam da mi bo ratalo. če bo pa slučajno treba, bo pa že moj user posted image skočil kupit zadeve.

no, drugače pa mene tudi že dva dni parkrat na dan ooorng zaboli tam doli, tak da za pripravljanje, ko se bo pa zares začelo pa upam da bo čimhitreje za menoj!

tako, zdaj grem pa malo pospravljat, pa likat, pa še ene par stvari za user posted image prštimat do konca.

se še slišimo...

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?