|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
10.9.2008 10:49:31   
Andromeda
Hello, user posted image !

orka - super novička user posted image user posted image user posted image , sem vesela, da Ema tako pridno raste. A Tian je pa kar njen cimer? No, očitno gre obema dobro, upam, da bomo še od zare13 kaj izvedeli...

Mi smo pa včeraj zvečer malo porodnišnico "obiskali". Namreč že čez dan sem čutila rahle krče, podobne kot pred M, pa trebuh mi je bolj otrdeval, ampak nisem bila kaj dosti pozorna, ker sem user posted image še vedno lepo čutila. Potem sem pa na WC-ju na papriju opazila kapljco krvi, čisto svežo, pa še eno...in še eno. Čudno, na hlačkah ni bilo nič. Sem se stuširala in preoblekla, še enkrat šla lulat, pa je bilo vse OK. Potem pa sem se odločila, da gremo vseeno do P, da vidimo kaj je. Dali so me na CTG - nič, potem me je še ginekolog pregledal in je bilo tudi vse OK, mi je pa predpisal Buscopan in počitek. Očitno lažni alarm, pa verjetno je tudi stres naredil svoje, namreč te dni se mučim z izpiti, pa še ta sladkorna mi je na psiho udarila...Se bom morala več razvajat in relaksirat.
Pa vidim, da imate tudi ostale probleme s tesnobo in podobnimi stanji, ki tarejo nosečke v zadnjih mesecih, ko se sprašujemo ali bomo sploh zmogle, potem nas pa še ljudje z vseh koncev obremenjujejo s svojimi pametnimi nasveti...Jaz jih kar določno nazaj zabijem, če mi ni kaj prav!

Uh, da se ne bom preveč razburila, grem nazaj počivat, potem pa naj bi tašča prišla,me je prej klicala in je spet vsa zaskrbljena, kaj je bilo narobe včeraj in me pride pogledat. Bye!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
10.9.2008 10:58:00   
Oaza
Pozdravljene souser posted image !

Orka- user posted image user posted image user posted image za Emo, da tako lepo napreduje!!!
pomar*ANČA*- čestitke za opravljene izpite user posted image user posted image
Andromeda- tebi pa držimo pesti, da bo tudi uspelo tega opraviti user posted image

Jaz se tudi učim za (zadnji) izpit, pa se mi takoooo ne da.... user posted image
No, z najino bebiko je tudi vse o.k.- gibe čutim včasih manj, včasih bolj pogosto in močno. Zadnja dva dni se mi zdi, da se je malo umiril.

Pripravljeno imava skoraj vse, razen vozička in lupinice. Oblačilc imava veliko, ležalnik tudi, pa banjico, posteljico (mogoče bom samo še kakšno posteljnino naročila- mam samo eno). Aha, pa pleničke in kremice nama še manjkajo.

Caligula in petra- vidve pa le lepo počivajta in čuvajta svoje user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
10.9.2008 12:20:50   
mojsoncek
Ziv' punce!

Mene je tale "zacetek" pljucnice kar poste zdelal. No, danes je ze malo bolje, saj je kot kaze antibiotik le prijel.

orka, lepo da si se oglasila in nam sporocila, da vam gre dobro. user posted image mali borki Emi in seveda celi familiji.

No, kaj vec mi pa kot kaze ne bo zneslo napisat... Punce drz'te se, sploh tiste, ki imate taksne in drugacne tezave!!! user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravcek vsem!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
10.9.2008 12:42:57   
poli*
Dober dan punčike male. Lepo da se fino držite.
Se mi zdi, da so teli naši bebiji kar malo pomešali besedi september in november, pa mislijo, da je že sedaj čas za prihod user posted image

Danes zjutraj sem imela kar hude krče cele 3 ure... pa se je potem nekako umirilo. bwo, kdo bi jih razumel user posted image

Tesnoba- kar preveč je je vsepovsod. Potem pa še pametni nasveti nekaterih, ki te sploh ne poznajo... ah, kdo bi jim zameril.

Mene tolikoooo boli desni kolk, da je prav mučno. No, kot sem že rekla, pravijo, da je to zato, ker se porodne poti mehčajo in da bo porod lažji....no, potem naj me pa kar boli še kakšen mesec in pol user posted image . hec, hec

Majčke- gre se za to, da naj bi otroka oblačil večplastno, da se lahko bolje greje.
Včeraj smo v BC kupili kombinezonček za dojenčka, da bomo lahko vozičkali celo zimo. Ga nisem hotela kupiti, ker je bil toooliko drag, potem pa je kar moj oče rekel, da ga kupi, samo če se meni zdi lep (je prečudovit in kvaliteten, kar se vidi)..... mojim sploh ni problema karkoli kupiti, samo da bo vse najboljše za našega dojenčka. Res sta čisto not padla in sta pravo nasprotje tašči in tastu!
Hvala jima user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
10.9.2008 12:51:47   
poli*
aja, še nekaj glede oblačilc: vedet morate, da so novorojenčki termolabilni, kar pomeni, da sami še ne morejo uravnavati in vzdrževati telesne temp. Torej, če jih preveč oblečemo, se bodo dobesedno skuhali (telesna temp. lahko pride tudi na 40°C), če pa jih premalo, lahko "zmrznejo".... oba primera sta nevarna.

Tko da: po občutku, pa večkrat preverjat s svojo roko, kolk so topli na koži za vratom (pri slinčku).

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
10.9.2008 12:52:58   
onur
Živjo. Vas samo pozdravim. Danes sem šla še po bolniško za ta teden, naslednjega pa horuk na dopust dober mesec. Drugače pa še vedno likam pleničke. Tudi mene včasih daje panika glede poroda, ma si mislim, če so druge rodile, bom tudi jaz.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
10.9.2008 13:30:24   
carly
Oj punce,
joj ne me strašit s temi krči.Meni je moja gin. rekla da če se mi pojavijo da se moram takoj pridt pokazat.Tako da mogoče je bolje da se greste tudi tiste ki jih imate pokazat, nikoli ne veš kaj pomenijo.

Sicer pa Petra k in Caligula pridno počivajta pa čim dalj obdržita bejbije v trebuhu.

Orka fino da si se oglasila, sem vesela da Ema lepo napreduje, pa če res vidiš Zaro jo pozdravi pa naj se nam kej oglasi.

Zdej morm pa jaz tudi šibati, sem dopoldan okol skakala ker sem šla papirje za porodniško zrihtat tako da imam zdej še kar nekaj dela, ki me čaka.
Se pišemo spet jutri.
Pridne bodte.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
10.9.2008 16:42:05   
Andromeda
Kje pa ste vse? Počivate? Likate pleničke? Spet nekam slabo klepetamo zadnje čase...Jaz sem od tega ležanja kot en zombi, je čisto nekaj drugega, če moreš ležati, ker ti paše ali pa, ker pač moraš.
mojsonček - upam, da boš hitro okrevala od začetka pljučnice. Zdaj vsaj veš, da se ne splača odlašat z obiskom zdravnika pri hudem kašljanju...

Sem že včeraj vprašal, če kaj veste, je bolje imeti silikonsko ali lateks dudo oz. cucelj za stekleničko?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
10.9.2008 19:41:00   
konina
andromeda -  pravijo, da je lateks bolj naraven in zato boljši, so pa trpežnejše silikonske. Jaz sem kar od Mam vzela silikonsko, tisto čisto ta malo. Tudi pri Nevi sem imela silikonsko, pa ni imela nobenih težav z njo.

Smo pa res malo lene za klepetanje. Z mano vred. Preberem večkrat na dan, za napisat si moram pa že prav čas vzet, da zberem misli.

DAnes sem šla v lekarno in kupila še bepanthen, pa zložence, alkohol... Tako, sedaj moram pa samo še za lupinice poskrbet.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
10.9.2008 19:42:14   
šema
petra*k
ampak sem od maja brezposelna in prijavljena na zavodu. pa me zanima, če meni vseeno more izpolniti kake papirje tista firma, na kateri sem delala do maja?bi lepo prosla, če ma kera že izkušnje s tem, da se javi.

Jaz sem bila v prvi nos. zaposlena le nekaj mesecev za ostalo se mi je upoštevalo neko povprečje (niti več ne vem kaj le porodniška je bla ful nizka). Tko da jaz mislim, ker moramo za porodniško prinest povprečje od sept 07, da si boš morala pridobiti te mesece ko si bila tam zaposlena (ti bo vsaj malo dvignilo porodniško- lahko si izračunaš na straneh csd)

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
10.9.2008 19:49:36   
šema
Sem že včeraj vprašal, če kaj veste, je bolje imeti silikonsko ali lateks dudo oz. cucelj za stekleničko?

Jaz sem imela pri prvi lateksovo od nuk-a in ker sem bila pri teh stvareh nevedna, sem kontrolirala vedno le čistočo dude, ne pa tudi njeno raztegljivost (ker sploh nisem vedela, da se razteguje), tako da sem ob naslednjem nakupu šele ugotovila, da ima moj otrok sicer dudo št.1 ampak tako razvlečeno, da je ustrezala velikosti skoraj 3. Tako sem se sedaj odločila za silikonuser posted image - nikoli nisi dovolj pameten, otrok pa ti tudi ne zna povedat, da je kaj narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 4036
10.9.2008 19:50:48   
klavdiy4
Čer!

Sem spet sama doma in moram mal izkoristiti čas in kaj več napisati, če mi bo uspelo....user posted image user posted image

Najprej čestitke mali Emi, da tako lepo napreduje...user posted image user posted image .. Hvala Orka , ker si nas obvestila!!!!! user posted image  Držim pesti, da bosta čimprej domauser posted image user posted image ...user posted image ..
mojsonček - držim pesti, da se boš kmalu pozdravila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ...

oaza - vso srečo za izpit....user posted image user posted image user posted image ... Tudi jaz se moram učit pa se mi ne da.. Imam pa to srečo, da moj user posted image  dela vsak drugi dan in tako se učim tisti dan , ko ga ni doma, da se zamotim..user posted image user posted image  Čeprav čez vikende je pa hudo, ker sem vedno sama user posted image ..Napisala si, da nimaš še kremic za user posted image  in me zanima kakšne boš uporabljala??

poli * - Ali lahko prilepiš sliko kombinizončka, ki si ga kupila v BC-ju?

petra*k - POČIVAJ! In, če izveš kaj o MŠ in če boš lahko prosim napiši, ker sem nekje prebrala za MŠ, ki traja komaj 3 ali 4 ure.. Sama bi sicer rada hodila, vendar bi tudi rada dobila potrdilo za user posted image , da bi lahko bil pri porodu zraven , ker nekje radi komplicirajo ravno zaradi potrdila....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4037
10.9.2008 23:06:47   
onur
Ema, kar tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
11.9.2008 8:39:27   
luna8
Kje ste pa danes nosečke?

Jaz sem danes prvi dan doma - bom še dopust koristila pred porodniško in se mi kar smeje, ker sem bolj na easy. Imam sicer še kar nekaj pospravljanja in v celoti še pranje in likanje oblekc za dojenčka, ampak to je itak luštno delo proti službiuser posted image .

Včeraj sva dobila posteljico Tim od Lip Poljčane in sva jo že sestavila-res je luštna, ima pa eno pomanjkljivost, da ima motiv levčka le na eni straniuser posted image  in glede na to kako bova imela midva postavljeno ravno na napačni, da se ne bo videl.

A je katera razmišljala o kozmetiki za novorojenčka od Welede oz. katere druge naravne kozmetike?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
11.9.2008 9:09:43   
Oaza
Dobro jutro! user posted image

Še vse spite ali kako? user posted image
No, saj jaz bi tudi, ampak me preganjajo misli na učenje in potem ne morem več mirno spati in sem se raje vstala.
Pa še ena kavica za vse, ki ste že pokonci user posted image

klavdiy4- hvala za pikapoko. Upam, da bo pomagalo!

kozmetika-
nevem še za katero firmo se bova odločila. Po moje je bolje za začetek kupiti v kakšnih manjših embalažah in potem vidiš, če otrokova koža ne reagira dobro, pač kupiš drugo in pol ne mečeš nevem kolko vstran. Fajn je, če kje dobiš kakšne testerčke. Midva bova poskusila z Bubchen (mleko/olje za telo, šampon), za ritko pa kar iz lekarne (bepanthen ali pa ribodermin-upam da sem prav napisala).
Ja, luna8, po moje je od welede tudi fajn (je pa kar drago- ampak za user posted image vse, ne?).
Jaz še tudi nimam nič cotk in pleničk opranih in zlikanih. Sem rekla, da bom to opravilo prišparala za konec meseca. Komaj čakam! user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
11.9.2008 9:16:11   
članica
user posted image Dobro jutro user posted image

Je kar luštno dobre novice prebirati, bravo Ema in Orka!

Andromeda - je moral biti kar velik šok - upam, da se dobro držiš. Ko sem jaz sredi avgusta od gin. dobila navodilo, da moram počivati, je bilo prvih nekaj dni najhuje, saj sem imela občutek, kot da sem ročno potegnila - vsi načrti, kam bom šla, kaj bom opravila -pa,pa.Zdaj imam sicer dovoljenje za kratke sprehode, tudi avto lahko vozim, gre malo bolje.

V prvi nosečnost sem še do konca hodila na telovadbo, šibala okrog, zdaj se pa počutim kot pravi zombi.  Je  zdaj treba pazit nase, se pustit pocrklat in konc- nč ne pomaga. Ja, včeraj sem lezla na ležalnik doma na vrtu, se je pod mano kar sesul in sem čmoknila na zadnjo plat. Sicer na travco, kakih 10 cm- ampak sem se vseeno čist ustrašla, saj me je  kar pretreslo. Je blo pol sicer vse v redu, ampak sem šla tud na vago - punce 11 kguser posted image sem se že zredila, z 52 kg na 63. Vem, da 63 kg ni nič groznega, ampak 11 kg več s sabo nosit....

Pazte naseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4041
11.9.2008 9:17:43   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         09.09       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         30.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        26.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         02.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   ??.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    16.09.  user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09 user posted image

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          10.09.    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         12.09  user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          22.09   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    22.09   user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    10.09 user posted image user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

34. 14.11.    Članica                (2user posted image ,user posted image 1 )     36 let    Kamnik    18.09 user posted image

35.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

36. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    03.09.   user posted image  

37. 17.11.    TINKA05            (? ,? )     ?? let      kraj        pregled   

38. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

39. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

40. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

41. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

42.  20.11.    onur                    (?user posted image , 0user posted image )   27 let      Kras       18.09.  user posted image

43. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.09   user posted image

44. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        25.09   user posted image user posted image

45. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         25.09    user posted image  

46. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

47. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           01.10.      user posted image

48. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

49. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           29.09    user posted image

50. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

51. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       26.09.  user posted image

52. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

53. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

54. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          25.09  user posted image

55. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

56. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

57. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           24.09 user posted image

58. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

59. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

60. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

61. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         17.09

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040/231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
11.9.2008 9:20:40   
ANIME
Caligula ... pridna bodi in počivaj ... zdaj so najpomembnejši tedni za razvoj in meni skoz vsi zatrjujejo, da vsak teden dlje se res FULL pozna. Enako velja za Petro

Orka
se mi je včeraj javila in potrdila, da sta se z Zaro našli. Naslednji četrtek imam pregled v porodnišnici, pa sva se zmenili za eno kavo, da malo poklepetava.

Jaz sem včeraj začela s pranjem cunjc. Preprala sem vse v št. 50, danes še št. 56 in pa vse body-je moram še zlikat.
Kar ne morem verjet, da v roku enega meseca bova imela doma dva kričača user posted image .

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
11.9.2008 9:26:20   
TINKA05
Jutro vsem.

Večina ima že vse zrihtano za user posted image . Jst pa kr še čakam. Vidim, da je tudi Oaza taka.

Že celo nosečnost sem v nekem strahu, kaj pa če bo kaj narobe in ravno zaradi tega me je strah pripravljat cunje in podobno. Verjetno bo potem na koncu hodilo malo časa ampak se ne sekiram, bo pa možek vskočil, pa tete, če bo treba. Sem se odločila, da bom do 35 t kar počakala s temi stvarmi. Najbrž se vam zdim malo čudna, ampak ....

Punce uživajte v lepem vremenu (kakor obetajo, dolgo ne boste več).

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
11.9.2008 9:30:59   
klavdiy4
Dobro jutro in eno user posted image  za vse....

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
11.9.2008 9:56:56   
katja_p
Ojla!

Dejte mi povedat, kje ste kupile posteljnine za posteljice al pa zibke ... Ker men se zdijo vse mal ful drage ... Pa kake so velikosti?

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
11.9.2008 10:19:23   
carly
Jutr punce,
katja_p glede posteljnine smo že nekaj govorile nekaj strani nazaj, nekatere so jo kupile v Ikeji-je ugodna ampak tam imajo svoje mere in moraš imeti vse od njih, drugače je pa na spletni strani galeb.eu kar nekaj zanimivih motivov, senovno je ugodna ( vsaj proti baby centru) pa imaš možnost kupiti vse z obrobami in odejami ali pa le posteljnino.Jaz jo imam tudi namen tam kupiti, ampak ker sem dobila košek in ga bom na začetku uporabljala sedaj še malo čakam z nakupom posteljnine za posteljico.

Sicer pa tudi mene zanima za katero kozmetiko za dojenčke ste se odločile? Jaz moram to tudi še kupiti, pa oblekc tudi še nimam nič, ostalo pa po večini že kar imam.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
11.9.2008 10:35:24   
onur
Dobro jutro. Tudi jaz sem počasi vstala. Cotke (sem jih dobila) že likam in bom nato pregledala kaj mi še manjka ter šla v nabavo. Kja pa boste od kozmetike sploh kupile?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
11.9.2008 10:36:27   
petra *k
dobro jutro!
jaz sem pa danes malo dalj časa spala, ampak se nič boljše ne počutim. mislim da bom še depresivna postala od tega da moram biti cele dneve v postelji, ker jaz to nisem navajenauser posted image

šema hvala za odgovor, saj grem drugi teden na csd urejat teh papirjev, samo sem vprašala iz tega vzroka, ker z mojo bivšo šefico nisva ostali glih v najboljših odnosih, pa sem mislila če se da mimo tegauser posted image pa če bom mogla do nje,bom seveda šla.

klavdiy4, ko zvem kak je za MŠ, seveda da bom napisala sem gor. sem včeraj klicala, pa so mi rekli da trenutno ne dela ginekološka tu pri nas v ormožu.tak da bom še danes probala, ko pa kaj zvem, pa javim.

lepo se mejte, uživajte sončen dan pa se čujemouser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
11.9.2008 11:49:27   
Andromeda
Živjo!

Jaz sem si pa danes privoščila spanec - do 10.15, ponavadi najkasneje do 9. ure spim in je bil kar šok tole zame. Tudi user posted image se je očitno nalezel spalnega hormona od mene, ker je zaenkrat še bolj miren, prej sem ga malo podrezala, pa se ne pusti motiti user posted image
Krči so me hvala bogu minili, tako, da lahko tudi malo več migam, ker na srečo nimam predpisanega strogega ležanja, ampak samo več počitka, dokler "se zadeva ne poleže". Glede na to, da imam še cel kup stvari za user posted image nabavit in uredit pa še 2 izpita mislim it delat, ne bi bilo fajn, če bi bila prikovana na posteljo. No, pa bi tudi to preživela.
kozmetika - jaz jo bom drugi teden nabavila, samo tisto osnovno - trdo milo, kremica, sicer bom pa v lekarni kupila večino zadev - mandljevo olje, ribje mazilo, bepanten, fiziološka, alkohol. Sicer pa greva s taščo v ponedeljek počekirat v Tosamino trgovino, pa še nekam za previjalno mizo pogledat, se ji zdi fajn, da lahko sodeluje zraven, pa itak ona časti.
Tako, zdaj pa grem likat stvari za našega lumpija, mislim, da se v življenju še nisem tako veselila likanja, kot zdaj user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 11.9.2008 11:50:14 >

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?