|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
9.9.2008 9:06:25   
onur
živjo natasa78. Tudi jaz imam preglede približno na en mesec oz. še več. zdaj sem imela razlike 6t, ker je bila na dopustu in ga imam 18.9.2008. Glede papirjev ni prekasno, saj se jih ureja lahko 30 dni pred PDP. Lahko pa provaš poklicat na CSD in razložit situacijo (da imaš kasno pregled in da pričakuješ dvojčke) ter, če bi lahko vsaj del papirjev (ki jih moraš odnest na firmo) uredila preden ti ginekologinja da potrdilo o PDP.
Mislim pa, da bodo dvojčki zdržali, saj je nam zadnjič babica rekla, da je zanje najvčeje zdravilo počivanje, ker je takrat pritisk na trebuh in ne na maternični vrat kot v stoječem položaju, zato čim več počivaj oz. leži.

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
9.9.2008 9:12:17   
jelka123
nataša- brez skrbi boš papirje uredila pravočasno,naslednjič ti da G potrdilo o predvidenem dat.poroda,potem greš na CSD in dobiš pale potriš v slušbi in oddaš in to je to jaz sem danes urejala tako da potem dobiš naslenjei mesec že paket oz denar za user posted image user posted image
user posted image za dvojne nosečke da se tako dobro držite

jaz pa kar malo zatekam v roke ,noge tako da sem bila danes malo kregana od šefa-zdravnik ko sem urejala papirje naj malo pazim pri soli itd...meni se pa zdi da pretiravam pri hrani moram se skulirat in potrudit še ta 2 mes.,drugače pa jaz jemljem železov sirup že skoraj 2 mes.pa sem danes kontrolirala krvno sliko sem mislila da sem nabita z železom pa je hemoglobin pokazal le 120mm0l/luser posted image ,saj za zdaj je dovolj samo brez pomoči pa bi bilo kar premalo

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
9.9.2008 10:18:46   
carly
Ojla punce,
glede pregledov jaz jih imam tudi na en mesec, se mi zdi da me bo šele proti koncu naročala bolj pogosto. Glede papirjev je pa tako, jaz sem mogla sama rečt kdaj jih dobim, pa še takrat me je sestra kar malo nejevoljno pogledala.Na socialno jih pa še nisem nesla, danes dobim še tiste podatke o plači, tako da bom šla jutri če se mi bo dalo. Pa me tudi malo skrbi, ker sem šele doma videla da mi pri gin. niso spremenili naslova pa upam da mi ne bodo potem na socialni kaj komplicirali.Mi je pa tudi tako odveč tole urejanje papirologije.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
9.9.2008 11:02:45   
petra *k
halo punce!!
vidim da se vse že ubadate s papirji za csd. jaz sem jih tudi zaj na zadnjem pregledu dobila, čeprav še jih zaj ne morem uveljavljat, 60dni pred rokom, pravijo. tak da grem to urejat drugi teden, če bom zmožna s postelje-mislim, da bo šlo. mam pa eno vprašanje. če katera ve kak je s tem. jaz dobim porodniško, ampak sem od maja brezposelna in prijavljena na zavodu. pa me zanima, če meni vseeno more izpolniti kake papirje tista firma, na kateri sem delala do maja?bi lepo prosla, če ma kera že izkušnje s tem, da se javi.
kar pa se tiče pregledov, če nebi imela zaj teh problemov, bi tudi jaz mela komaj naslednji pregled 25.9. zadnjega pa sem mela 13.8. in se je tudi meni to zdelo straaaššnnoo dolga doba za čakat, pa še teh papirjev nebi dobla do takrat.

lepo se mejteuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
9.9.2008 11:26:12   
članica
Ojla, nosečke, vsak dan smo bliže.
Pri meni nič posebnega, končno smo uredili posteljico za user posted image , se mi kar smeje, tolk mi je všeč. Sem dobila blago res lepe nežno rumene barve, baldahinček in vso posteljnino mi je zašila ena soseda, ki zna dobro šivati in zdaj sem res presenečena, kolk je dobro izpadlo.Se čist raznežim, ko jo pogledam.
Danes imam očitno kar dober dan, sicer pa tud jaz mal niham z razpoloženjem, me skrbi, če je dete ok, bliža se porod...vse te spremembe...Moj user posted image se zadnja dva dni spet precej giblje, je bil pa nekaj dni nazaj že bolj miren, sem občutla mal drugačne premike. Jaz sem imela do zdaj preglede na 4 tedne, zdaj pa me je gin. naročila čez 14 dni - to je zdaj 18.9.Pa hvala za informacijo o knjigi Modrost rojevanja, sem jo tudi naročila v knjižnici. Po mojem to, da vas gin. naročajo na 1 mes pomeni, da je vse ok - srečke. Jaz že od julija nism bila na ultrazv., zadnjič je samo na hitro pogledala, se ji zdi ok - ampak uz ni čist dobr delal - bog se usmil.

Vebo- ne daj se. Vem, da je uvajanje v vrtec zelo stresna reč, ampak veliko potrpljenja, zaupaj v svojo malo - saj že zdaj napreduje. Pa ven na zrak.
Andromeda- čestitke za izpite, ne dvomim v to, da boš taščo zrihtala - ne mislim grdo,ampak ti pa tudi povem, da tiste tašče, ki na začetku čist navalijo, se potem umirijo. Moja tašča živi v Italiji, tko da jaz teh problemov nimam, je pa moja mama zato čist not padla. Sicer pa se precej ukvarjam z mojim 12- letnim sinom, ki gre puberteti nasproti - šola je že čist brezveze...., bo baje živel od športa, ... Ej, bo po mojem kar pestro pri nas, en dojenček in en pubertetnik.Dva edinčka.

Oblačilca- body ali majčke- jaz imam z bodiji dobre izkušnje- seveda na začetku je treba imet tiste za zavezat, ne da jih čez glavo vlečeš. A mislite, da res rabimo na začetku majčke, so mi tolk zoprneuser posted image Ma ne vem,  body se mi zdi tolk bolj praktičen...

Držte se,

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
9.9.2008 12:03:48   
klavdiy4
čaw...

Sama sem že nela papirje na CSD vendar so mi rekl
i, da jih lahko neseš tudi 60 dni po porodu oz.po PDP-ju

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
9.9.2008 12:22:28   
konina
hej, hoj. Mi trije smo v redu. Samo spanec nam dela malo težav, pa mislim, da bojo rokice pogledale tam doli ven. user posted image  Prav hecen občutek. Tudi mene G naroča na 4t, kar menda pomeni, da je vse v redu. Upam. Sedaj imam pregled 15.9., potem pa pričakujem, da bojo pregledi bolj pogosti. Za Center sem jaz že v avg. dobila papirje, ampak bom šla sedaj šele uredit. Papirje pa si lahko sprintate že na eni od tistih strani, ki so pod seznamom, pa ne vem točno kje.user posted image  Pa potem že izpolnjene nesete na center.

Tudi mene je strah, da bosta fantiča prehitevala, ampak se ne dam. Sem se zmenila z njim, da počakamo vsaj do srede oktobra, ali pa še malo dlje. Upam, da bosta ubogala. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
9.9.2008 12:43:48   
nagajiva
Ojla user posted image

Vidim, da se nič ni spremenilo, čeprav sem vas brala pred par dnevi....Za Caligulo se še vedno ne ve kako in kaj? Ja pa tud Lyra* se že dolgo ni oglasila....upam, da je z njenima user posted image user posted image  ok.
Petra*k-drži se, počivaj in pusti se razvajat....saj ne bo dolgo user posted image user posted image user posted image
Tinka05-dobrodošla.....
Oblačila-oblekla ga bom po občutku. Nenazadnje so tud vozički zelo topli in ne bi rada iz user posted image  naredila eskima user posted image . Verjetno bodi, pa žabice, zoknčki in kak topel kompletek. Doma pa imamo toplo in ga ne mislim preveč oblačit.
Tašče-brez komentarja, ker drugače bo izgledalo nekako takole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............
Sicer je pa pri nas ta tedn ful napet. So nama pričeli na parceli kopat in so včeraj porihtali cesto, pa za izkop pripravli. Danes šoder vozijo in valjajo, v četrtek naj bi pripravli za ploščo, ki jo bomo verjetno v petek/soboto betonirali.......Vglavnem sva precej leteča. Sploh moj, ki je pol adrenalina, ker lahko pripravlja našo hiško user posted image user posted image .....
Grem sedaj preverit kako se kuha......se tipkamo. Lepo pazite na bušije in se cartajte.....user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
9.9.2008 13:35:26   
carly
Nagajiva fino da so dela takole stekla, ste kar težko čakali, da se začnejo kajne?
Ja Lyra se pa res ni že nekaj časa oglasila, pa tudi nekatere druge se mi zdi da so kar tiho tale teden.
Mene pa zanima če katero od vas tudi kaj boli okoli popka? mene enkrat na eni strani enkrat na drugi včasih tudi malo bolj na levo ali desno.Sploh ne smem bolj globoko vdihnit al pa trebuha napet ker me takoj zaboli.A ima še katera podobne težave?Sicer bolečina ni huda, sicer bi že šla se pokazat pa tudi punčka je normalno aktivna včasih malo bolj včasih malo manj.Verjetno samo zmanjkuje prostora pa imam zato tak občutek, uf kaj šele bo, še dva meseca jaz imam pa že sedaj občutek da mi bo kar trebuh raztrgalouser posted image user posted image .

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
9.9.2008 15:19:10   
TINKA05
Ojla sonosečke.

Se pridružujem tistim, k jih vsake toliko vse boli. Me je dva dni nazaj tako križ bolel, da sem šla po stanovanju kot kakšna bakica pri 90. letih.

Me pa zanima, če še kateri trebuh kar valovi. Ko se vsedem, mi začne tako hitro trebuh valovat, da kar ne vem, ali je to user posted image , ali so kakšni krči, ker mi res zelo hitro valovi. Pa tudi brce so izredno hitre (verjetno bo to kakšen kick-bokser). Ko gledam pri kolegici, ji dete zelo počasi rine trebuh ven, kot kepo, pri meni pa to naredi v roku 2-3 sekund. Prosim za vaše izkušnje.

Sicer pa upam, da uživate v lepem sončnem dnevu.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
9.9.2008 16:39:43   
konina
tinka, pri meni včasih valovi trebuh, na hitro, takrat verjetno brcata in ritata, včasih pa rineta kepe ven. TAkrat imam občutek, da mi bo zmanjkalo kože in bosta padla ven. user posted image  Je pa prav tako, vsaj vem, da je z njima vse v redu.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
9.9.2008 16:48:38   
caligula
ojla

samo na hitro, da sporočim. Sem PRIKLENJENA na posteljo! Mama toliko,xda me ne zveže gor. Zagrozila mi je, da če ne mislim ležat,ležat in ležat, me bo sama odpeljala na oddelek. Imam napotnico za sprejem vendar nisem hotela ostati gor, tko da sem šla na lastno odgovornost domov in obljubila, da bom ležala, kar pa, priznam, ne bi, če me ne bi mama silila k temu. Pa vedno mi ponavlja, da ne bom mogla malega dojiti, če se prehitro spravi na ta svet, in to me najbolj prizadene, ker si res želim najboljše za ta malga, kar pa dojenje nedvomno je.
Drugače imam otroški kotiček skoraj dokončan, čakam še stojalo za baldehinček ter komodo oz omarco. Pa nalepke za steno. Mama z vso vnemo pere oblekce, likala bo, ko bom v porodnišnici, tiste 3-4 dni. Da bo sveže počakalo na novega člana.
Imam pa občutno preveč vsega, ker zdaj že vsi sosedi in kolegice in sorodniki, masovno nosijo stvari za novorojenčka in jim komaj dopovem, da imam zdaj do pol leta  vsega dovolj!
Drži me samo še za tisto gugalno mrežo za dojenčka ampak se mi zdi predraga (ekokamra). Kaj pravite na štorkljo za nošenje otroka? Zdi se mi bolj praktična in uporabnejša kot kengurujček vendar nekako neprimerna za slovenijo?
Moj oče že čist ponosem, čeprav bo to že tretji vnuk ampak komaj čaka, da naju pridejo iskat v porodnišnico, porod bom pa poskusla potegnit vsaj do sredine oktobra, zato moram zdaj pridno počivat.
Držite se naprej, da ne bomo oktoberke ali septembrke. papa

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
9.9.2008 16:52:28   
caligula
so mi pa včeraj otekle noge pr gležnjih in sem opustila pitje magnesola in je pomagalo. A IMA katera podobne izkušnje? ker prej sem jedla vse pa nisem nič otekala pa danes sem tudi v redu. Pijem pa železove šumeče tablete še zravn ker ga imam premalo, mogoče zaradi vzajemnosti zdravil,... ne vem, v glavnem, če katera pije magnesol in oteka, naj poskusi prenehati za kakšna dva dni, pa dost vode popit, ok jaz sem 2 l vode včeraj pop, ker so mi otekle okol pol dveh. do večera sem bila že ok.
V bolnišnici pa ne želm ostati na oddelku, ker dobiš samo trikrat na dan jest!!!
jaz sem vsake pol ure nekaj malega, in bi umrla na oddelku, :D

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
9.9.2008 17:22:58   
Andromeda
Ahoj, moje sonosečke!

Caligula - lepo, da si se malo oglasila, ker smo se že spraševale, kako si. To, da si priklenjena na posteljo pa ni fajn, ampak kaj moremo, če ne gre drugače...Upam, da ti bo dete čim dlje zdržalo, glede dojenja pa se ne splača vnaprej sekirat. Jaz dvomim, da bom dojila, ker imam to že v genih, moja mama ni imela mleka ne zame ne za brata, njena mama tudi ni imela mleka, pa moja teta tudi ne, tako, da verjetno pri meni ne bo nič bolje. Tako, da ne bom ful keša vlagala za razne modrce za dojenje in prsne blazinice ter prsne črpalke...
valovanje trebuha - Tudi meni včasih trebuh tako nahitro vzvalovi, da samo gledam kaj zdaj to počnemo. Moj mož pravi, da bo bobnar in vadi za nastop user posted image
bolečine v trebuhu - ja, tudi to me sem in tja prime, sploh, če se preveč naprezam pri delu, bolj hitro hodim. Takrat si malo odpočijem, pa je bolje.
No, to je vse kar sem mislila napisat, zdaj grem pa malo počivat. Jutri imam izpit, pa se še nisem odločila ali naj sploh grem, ker se nisem skoraj nič pripravila. Kaj moremo, če me pa daje nosečniška utrujenost.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 9.9.2008 17:23:35 >

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
9.9.2008 18:15:51   
varci
Ojla nosečke!

Se bolj malo javljam, spremljam pa vas vsak teden.

Najprej čestitke novopečenima mamicama in čimhitrejše napredovanje vajinima sončkoma.

No danes sem imela zopet pregled, vse je OK, otroček je večji in težji za vsaj 1 teden, vendar G pravi, da ne bi spreminjala datuma poroda. Kar mi pa čisto ustreza, saj sem že uredila papirje na sociali.
Naslednji pregled imam 30.9. in imava tudi CTG.

Joj  sem pa tako prehlajena, da komaj živim, najrajši bi si tampone v nos zatlačlauser posted image .

Za malčka imava že skoraj vse pripravljeno manjkajo samo še pleničke in razne kremice.

Aja ravno končujemo z materinsko šolo. Saj je vse super, samo stoli so pa ubitačni. Nam nosečkam bi pa res lahko malo bolj konfortne privoščili.

Pridne bodite user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
9.9.2008 18:23:36   
pomar*ANČA*
Andromeda user posted image user posted image za izpite, si tudi pridna! pa saj ti si že skos, si celo poletje pridno delala izpite!

caligula, drži se! pa pazi nase!

novinke: dobrodošle, smo vesele vsake čvekice!

drugače se pa lyra* po forumu pojavlja, samo tukaj je ni nič več....

mene pa daje neka čudna tesnoba... sredi noči se zbudim in začnem takoooo jokat... vse mi gre na živce, sploh pa če mi kdo hoče vsiliti kakršno koli mnenje- tega je pa velik in mi gre tako na živce!!! pa še dragi me ne ne razume zakaj mi vsi najedajo... potem pa še služba...pa ta punca ki jo uvajam...in se vse nabere tako da bi samo jokalauser posted image sem se mogla malce spucati, ker se mi res malce meša

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
9.9.2008 20:23:26   
vebo
Pomar*ANČA,tudi mene stiska v prsih, prime me približno trikrat na dan, hvalabogu da hiro mine. Pa še hčerkica se sredi noči zbudi, da naj ne grem v službo, ker še ni navajanja v vrtcu in je v v strašni stiski. Srce se mi trga. Danes ni nič jedla v vrtcu, je hotela k meni v službo. Ni enostavno, pa bomo že.

Vsem ostalim lahko noč.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
9.9.2008 20:41:10   
onur
Živjo vsem. Ravnokar sem prišla domov. Danes je bil bolj počitek doma pri mami, nato pa sem šla v šolo za starše (moj je delal). Bebica je bila danes umirjena in je malo migljala tako, da sem samo čakala, da se bo gibala in si vsake toliko masirala trebuh, vendar ni kaj pomgalo. Ma me je babica v šoli potolažila, da naj gibe pričnemo šteti komaj od 34t dalje, ker se sedaj nekaterih še ne čuti.

Še malo TV, nato pa spat. Lahko noč.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
9.9.2008 20:45:50   
natasa78
Hvala punce za informacije glede papirologije in drugih mojih dvomov... Pomar*ANČA, točno to sem jaz imela v prvi nosečnosti dva meseca pred PDP ko me je morilo, da moram diplomirat preden rodim-zbujala sem se in jokala, da ne bom nikoli diplomirala...no, sedaj sem pa zavestno odmislila vse probleme in imam skoz v mislih, kaj je zame glavno in najbolj pomembno:) no, tako, da punce, to je obdobje, ko smo lahko tudi malo sebične in se pustimo razvajat (če nas kdo ravno hoče), pozdravček vsem in držite se!

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
9.9.2008 20:53:31   
natasa78
Aja, Vebo..uvajanje mojega tamalčka v vrtec je bil pa zame itak najbolj stresen trenutek kar jih pomnim v zadnjih 5 letih, zares! pa nihče me ni razumeluser posted image , ker so od babic do prijateljic in mojega dragega dalje vsi menili, da pretiravam, saj gre vsak otrok v vrtec in da sem preveč zaščitniška, pa ne vem kaj vse še...sem ga jaz trma izpisala in smo vzeli varuško še za leto dni, pa mi ni žal, ker sem kasneje ugotovila, da tista vzgojiteljica čez 3 mesece ni bila več tam zaposlena-zakaj resuser posted image -sem zaupala svojemu občutku in mi ni žal..držim pesti!

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
9.9.2008 22:00:07   
tintin
Večer, nosečkice. Tukaj sicer novemberka 07. Če katero zanima, prodajam po zelo ugodni ceni novo majčko za dojenje (znamke Strojan), št. 42. Več info na zs.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
10.9.2008 7:26:35   
TINKA05
Zjutraj punce.

Jst sem bla tako lačna, da nisem mogla več spat, sem mogla pojest jogurt, pa sem še čist kot zombi. Mal še po forumu pogledam, pol pa nazaj spat za kakšno urco.

Včeraj sem imela prvič MŠ. Nam je babica razkazovala porodno in me je prvič zares zagrabila panika, kako bom jst to zmogla. Moj me sicer tolaži, da notri ni še noben otrok ostal, ampak mene kar zvije, ko pomislim, da bo treba it rodit.
Predvidevam, da pa nisem edina in je še katero strah. user posted image . Nekoliko me tolaži dejstvo, da imam do takrat še nekaj časa in da se bom probala psihično pripravit na porod.

Nataša: itak pravijo, da imajo mame za svojega otroka občutek. Tebe že ni varal. user posted image

Lep dan vsem skupaj, pa se še kaj tipkamo.!user posted image

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
10.9.2008 8:44:18   
petra *k
jutro punce!
najprej user posted image  za vse, da se prebudite!
caligula, pozdravljena. kolko sem na hitro prečitala, mama midvi približno enake probleme? obe priklenjeni na posteljo. samo zgleda da maš ti to srečo, da maš nekoga doma, midva pa sva na stanovanju,in sem prisiljena nekaj skuhat, pa malo pospravit. drugače pa resnično cele dneve ležim.
jaz pa moram danes poklicati za MŠ, saj nevem, kak naj to izpelam, če bom sposobna tam sedeti 3 ure.pa rada bi šla, ker ene babice potem v p znajo težiti, če nimaš opravljene MŠ.

se pišemo še kaj.držte se, da nam uspe ostati čim več novembrčicuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
10.9.2008 10:01:43   
orka
hallo....user posted image user posted image user posted image
Sem danes malo skočila domov po civilne obleke saj sem bolnišničnih malo že sita.... nisem vas vse za nazaj brala , imam le še toliko časa da se vam javim saj moram nazaj na brizganje mleka..... sem pa le nekaj prebrala in sicer o zari13 in imam veselo novici sicer še nisem prepričana a skoraj 99,9% da njen Tian leži na EINT poleg naše Eme, danes ko se vidimo jo bom kar pocukalauser posted image user posted image user posted image
Drugače pa smo mi zeeeeeelllloooooooooooo vredu, se že celi teden kengurujčkamo..... Emina teža je narasla na 1100 g......user posted image user posted image user posted image . Za zaro vam javim po telefonu....
Bejbe uživajte dokler lahko saj ko bodo user posted image user posted image  prišli boste kar polno zaposleneuser posted image user posted image user posted image
Lp

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
10.9.2008 10:40:32   
nagajiva
Ojla user posted image

Se spet sama doma, moj pa na parceli. Če pa mi je brezveze poleg hodit, ko tako ne morem nič pomagat, pa se samo prekladam iz enaga na drug konec, pa še tečna postanem user posted image .......Pol pa sem raje doma, pa kaj pospravim, skuham, da ma dragi toplo hrano, ko pride. Dela na parceli pa potekajo zelo lepo, hitro in se prav neverjetno počutim ob vsem tem user posted image .
Sma pa mela včeraj prvič MŠ in je blo kar OK. Samo me malo moti, ker mamo samo ob tor. in sred. in se bo 7 srečanj zavleklo kar čez cel mesec user posted image . Drugače pa mamo na srečo veliko klimatizirano predavalnico, z prilično udobnimi stoli in se je dve uri kar dalo zdržat....
Buši-joj, meni včasih tako vzvalovi, da je kar hecno. Včasih pa čisto počasi potiska ven. Mam občasno občutek, da bo kar čez trebuh pogledal user posted image ......
Petra*k in Caligula-kar lepo počivajta in se pustita razvajati, ker je tako najbolje za user posted image  in vaju......Verjamem pa, da poležavanje v tri dni postane precej naporno. Naj vaju tolaži, da ni več daleč dan D.....user posted image user posted image
Orka-user posted image user posted image user posted image  za Emo. Saj veš, da tukaj vse mislimo na vas in vam želimo čimprejšen odhod domov......Pa lepo se redite user posted image user posted image user posted image ..............

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?