članica
|
Ojla, nosečke, vsak dan smo bliže. Pri meni nič posebnega, končno smo uredili posteljico za , se mi kar smeje, tolk mi je všeč. Sem dobila blago res lepe nežno rumene barve, baldahinček in vso posteljnino mi je zašila ena soseda, ki zna dobro šivati in zdaj sem res presenečena, kolk je dobro izpadlo.Se čist raznežim, ko jo pogledam. Danes imam očitno kar dober dan, sicer pa tud jaz mal niham z razpoloženjem, me skrbi, če je dete ok, bliža se porod...vse te spremembe...Moj se zadnja dva dni spet precej giblje, je bil pa nekaj dni nazaj že bolj miren, sem občutla mal drugačne premike. Jaz sem imela do zdaj preglede na 4 tedne, zdaj pa me je gin. naročila čez 14 dni - to je zdaj 18.9.Pa hvala za informacijo o knjigi Modrost rojevanja, sem jo tudi naročila v knjižnici. Po mojem to, da vas gin. naročajo na 1 mes pomeni, da je vse ok - srečke. Jaz že od julija nism bila na ultrazv., zadnjič je samo na hitro pogledala, se ji zdi ok - ampak uz ni čist dobr delal - bog se usmil. Vebo- ne daj se. Vem, da je uvajanje v vrtec zelo stresna reč, ampak veliko potrpljenja, zaupaj v svojo malo - saj že zdaj napreduje. Pa ven na zrak. Andromeda- čestitke za izpite, ne dvomim v to, da boš taščo zrihtala - ne mislim grdo,ampak ti pa tudi povem, da tiste tašče, ki na začetku čist navalijo, se potem umirijo. Moja tašča živi v Italiji, tko da jaz teh problemov nimam, je pa moja mama zato čist not padla. Sicer pa se precej ukvarjam z mojim 12- letnim sinom, ki gre puberteti nasproti - šola je že čist brezveze...., bo baje živel od športa, ... Ej, bo po mojem kar pestro pri nas, en dojenček in en pubertetnik.Dva edinčka. Oblačilca- body ali majčke- jaz imam z bodiji dobre izkušnje- seveda na začetku je treba imet tiste za zavezat, ne da jih čez glavo vlečeš. A mislite, da res rabimo na začetku majčke, so mi tolk zoprne Ma ne vem, body se mi zdi tolk bolj praktičen... Držte se,
|