Andromeda
|
Dober večer! Najprej pozdravček novinki Tinki05!. Dobrodošla med nami! Uf, je naporen dan za mano. Sem imela 2 izpita, 1 sem naredila, za drugega pa izvem čez cca. 3 tedne. Potem pa prideš domov in si hočeš malo spočit, ti pa hrup iz sosednjega gradbišča ne da miru. tašča - Moja je ful vesela, da bo končno babi, pa seveda hoče bit vsepovsod zraven in vse vedet, najraje bi šla še v porodno sobo zraven. Vsekakor boljš, kot pa kakšne, ki se delajo, kot da se jih vse skupaj ne tiče, pa vendar...Od nas je pa 10 minut hoje stran in teoretično lahko pride kadar se ji zazdi in se bojim, da ko pridemo iz porodnišnice, bo cele dneve visela pri nas, ker je že sedaj polna ust svojih načrtov z vnukom. Včasih imam občutek, kot da ga bom rodila njej in ne sebi. Sem že nekaj z možem govorila o tem, pa je rekel, da naj je ne jemljem tako zares, da družina smo oz. bomo pa itak mi trije in ne mi trije + ona. Saj lepo, da je vesela in da "hoče samo pomagat", večkrat me vpraša kako se počutim itd, ampak njen cilj je itak vnuk, ker toliko jo pa tudi poznam. No, sem še jaz svoje povedala glede tega. oblačenje - ga bom tudi jaz oblekla tako kot pravi poli, čeprav se morda sliši, da je ful preveč. Mene pa skrbi to, da je najbolj primerna temp. za spanje novorojenčka 18 C, da mu ni prevroče...Hm, najina soba jih ima vsaj 21, pa glede na to, da ga bomo pred spanjem v tej sobi tudi kopali, ko mora bit 28 C, mi res ni jasno... Ah, pa še to - danes sem gledala stekleničke in dudke v Mullerju - so boljši silikonski cuclji/dude ali tisti iz lateksa? No, danes sem se pa napisala. Imam še "grif" od izpitov...Ampak grem kar počasi pod tuš in pod kovter..Pa pa!
|