|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
8.9.2008 8:32:54   
TINKA05
Ojla punce.

Še ena novemberka bi se vam pridružila, če me sprejmete medse? PDP imam 17.11.

Lepo se mejte, ko je končno prišlo malo osvežitve.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
8.9.2008 8:47:16   
bobika1
Dobro jutro.

Kako smo?  Kak dan, no pa saj kar vredu da je malo deževalo, pri nas ko smo podirali eno staro hišo je bilo vse sivo že naokoli tako da nam je tole prav prišlo, sam zej bi lahko pa vseeno sonček posijal.

Pozdrav Tinki05,seveda te sprejmemo...

Joj danes mam moj brat 18. let in morem it neki kupit, sem tako brez ideje....

ja nič grem prvo v napad za čokolinotom potem pa se še kaj javim

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
8.9.2008 8:53:34   
katja_p
Da vas še jaz malo pozdravim, ker je možno, da bom iz decembrke ratala novembrka user posted image

Vidim, da se prav dobr držite in da imate v primerjavi z nami, decembrkami, že več stvari pripravljenih user posted image

Dejte mi povedat, da je primerno, da imaš novorojenčka že od začetka v gugalniku? Zadnje dni razmišljam, kam ga bom dala v istem času, ko bom v kuhinji in ne bi glih vsake pol ure letala po stopnicah v sobo do zibke, ko bo jok.

Tale iz Pikapoke mi je zlo všeč, morm pa it pogledat, če se ga da dat v skor vodoravn položaj.

user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
8.9.2008 9:23:50   
klavdiy4
čaw....
TINKA05 Pozdravljena med novembrčicami....user posted image user posted image ...user posted image  Že veš, pričakuješ user posted image  ali user posted image ?

Tudi midva sva gledala ta gugalnik, vendar sva potem kupila v Pikapolonici zelenega . Poleg gugalnika sva dobila še banjo za novorojenčka... Gugalnik je full cute, ma velik živalic gor in je 3D... Pa slap, 7melodij, vibro......V glavnem mislim , da bo najini punčki všeč...user posted image ....

se pišemo poznej, ker se morm učit user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
8.9.2008 10:07:38   
jelka123
pozdravljenas tinka in dobrodošla med nami,skupaj še prebijemo zadnja  2 mesecanajlepšega stanja
ali tudi vas bolijo kaj medenične vezi,mene zelo spoh proti večeru,da komaj stojim na nogah,kar  me v prejšnih 2 nosečnostih ni tako vsaj spomnim se ne

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
8.9.2008 10:27:29   
carly
Jutr punce,
eno user posted image sem vam skuhala, da bomo lažje čvekale.

Petra k pridno počivaj pa čim dalj zdržte.

Pozdravljene nove.

Ležalnik...ja jaz ga tudi še nameravam kupiti pa kar ne vem za katerega se bi odločila.Me moti to, da tisti, ki se jih lahko da čisto vodoravno nimajo skoraj nobenih igračk, tisti, ki imajo pa ful teh dodatnih stvari, se jim pa po večini ne da hrbtišča regulirat. Pa bi ga tudi rabila za takrat ko bo treba kaj skuhati pa tamala ne bo hotela spati, zato pa bi takega ki ima čim več dodatkov, da se bo tisti čas lahko malo zamotila.Sej drgač je nimam namena imet ful velik notri ker to itak ni dobro, kakšno uro na dan ko bom kuhala pa kej v pisarno skočila pa.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
8.9.2008 10:28:20   
TINKA05
Hvala za topel sprejem.

Sem ena redkih, ki ne ve kaj nosi pod srcem. Mi je prav vseeno, samo da bo user posted image  zdrav. Sicer sva z možem na morfologiji vprašala kaj bo, pa je naše dete veselo kazalo ritko. Zdaj me pa nič več ne zanima.

Vidim, da večina že zbira skupaj stvari za svoje user posted image , jst nimam še popolnoma ničesar. Sem mal vraževerna. Se pa tudi dosti ne sekiram, saj vem, da tudi če me preseneti, bo vse poštimano, ko pridem iz porodnišnice.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
8.9.2008 10:45:57   
onur
tinka dobrodošla. jaz sem ranovkar pozajtrkovala, sem bolj pozna za vstajanje, ma mi tako paše in moram sedaj nadoknadit, ker potem ne bom mogla oz. bom težko.

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
8.9.2008 10:50:42   
poli*
jelka123- mene tko močno bolijo kolki, da se počutim kot kakšna stara nona (tik pred op. za zamenjavo kolka  user posted image ). Pa res ne vem prav kaj narediti. Se pa poskušam res veliko gibati- včasih to pomaga, včasih pa ne user posted image

V petek imam pregled, pa se že kar bojim kaj bo, ko stopim na vago

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
8.9.2008 10:51:38   
poli*
punce, a je kaj novic od lyre?? se mi zdi,da se že dolgo ni javila...

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
8.9.2008 12:20:18   
poli*
Zaspankice, kako ste kaj??
Kako pa kaj vaši odnosi s taščami in tasti... pri nas se vse bolj "zaostruje" oz. ni nobenega odziva na nič. Kot da ne obstajamo mi (kmalu) trije.
Pa briga me, tudi če jih ne vidim nikoli več. Joj, kok sm jezna

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
8.9.2008 12:47:02   
klavdiy4
čaw...

To je naš gugalnik z velik dodatki,...user posted image
Upam , da se vidi...
user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
8.9.2008 13:19:59   
carly
Klavdy se temu gugalniku da kej hrbtišče nastaviti?
Poli glede tašče ne se sekirat, jest si tudi tako pravim.Moja me celo nosečnost ni niti enkrat vprašala kako se počutim al pa kej v zvezi z otrokom pa stanujemo v isti hiši, ampak ko pa dobi kakšne obiske pa vsem hiti razlagat kako bo ona zasedena ko enkrat dobi vnukinjo pa kako jo bo okol vozila pa razvajala, da se z mojmu samo spogledujeva, take ideje ima pa bog ne daj da bi ji kej rekel, da to pa ne, potlej je pa takoj nos. Me pol tolk ne skrbi porod pa potem kako bo naprej z otrokom, kot pa to kako jo bova prpravla da se ne bo vtikala pa da se ne bo zraven počutila kot da je odrinjena od vsega dogajanja,...mah pa bomo že.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
8.9.2008 13:24:52   
petra *k
pozdravljene!
se vam malo javim, da vidim kak ste. zaj na hitro skuham, potem pa nazaj v posteljo. se mi zdi da sem dosti bolj zmatrana zaj, ko cele dneve poležavam. potem pa pride tašča mi pomagat pospravit, oz moj in tašča bota pospravljala, jaz bom ležala. ker sva se z mojim odločla, da boma za 2 meseca, oz do rojstva Tie sprejela v najno stanovanje mojega brata, ki je dobil službo na isti firmi kot moj, pa še nima izpita, tak da se bo z mojim vozil, pa bo 2 mesca živel pri nama. in treba sobo za njega uredit, ker se ta soba do zdaj ni rabila, pa je vse nametano v njej. sicer pa je tak treba počasi dati cotike za Tio prat, ki so v tej sobi,tak da bi tak slej ko prej mogla to sobo porihtat.

kar se tega ležalnika tiče... jaz sem si ga mislila kupit, pa me je svakinja rešla, ga je mela doma od svoje male. bom čisto zadovoljna s tem. čeprav se mi tisti v zadnjem katalogu pikapolonice sveti...ampak sva vse ostalo kupla,tak da naj bo to rabljeno,saj je dobro ohranjena, pa še lepe rdeče barve.

nič pridne bote, vas pridem še kaj pogledat.lp

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
8.9.2008 14:14:40   
onur
Mmmm. Tasti in tašče. Živimo vi isti hiši, samo imamo vsak svoj vhod, stanovanji pa so povezani s stopnicami.Tašča se kar zanima za bebico in tudi mene povpraša kako sem. Pride me pogledat tako, da bi kakšen dan najraje bila sama. Sicer pa pretirano skrbi za hrano in vsakokrat sprašuje kaj bomo jedli, ... Čeprav moram reč, da mi zdaj prav pride, da ona skuha in meni ni treba. Sem pa take sorte, da če je kaj, se najprej obrnem na možeka, ker taščo in tasta težko prosim za pomoč (čeprav vem, da bi jo takoj dobila).

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
8.9.2008 14:26:27   
onur
Še eno vprašanje. Tiste, ki imate že cotke za bebice, kaj boste uporabljale ko jih boste peljale ven. Bodije ali prav kakšen kompletek hlačk in majčke? Kaj pa copatke?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
8.9.2008 14:57:01   
onur
Sem mislila pajacke in ne bodije!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
8.9.2008 15:22:41   
klavdiy4
hei!

Carly ne hrbtišče je fiksno... samo je bolj na ležeči položaj kot sedeči.....

Glede tašče pa :  ufffffffff..... Mojga  user posted image  je mama zapustila in je živel pri mačehi... Ker mu je tudi oče umrl, nimam teoretično gledano ne tasta ne tašče...  Njegova mačeha pa je tko: noseča sem jaz in od user posted image  polsestra . In seveda ''na srečo'' čeprav bi včasih bilo kar lepo, meni ne posvečajo tako veliko pozornosti kot njej... Pa saj važni smo samo mi trije z user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
8.9.2008 17:52:24   
vebo
Pozdravljene!

Se že dolgo nisem oglasila, berem vas pa redno. Glede tašč in tastov. Jaz imam poln kufer vsega, živiva v prizidku, tast se vtikuje v vsako zadevo, hoče imet komando nad vsem, samo jaz pokažem svojo jezo. Može je premili da bi kaj rekel, mene pa že duši, potem pa še vsak vikend pride snaha in nedelja je popolna.
Počutje je ok.
Mi je pa hudo, ker uvajam hčerkico v vrtec in je zeeeelo žalostna. Na začetku je jokala, sedaj sva jo pripravila do tega da gre brez joka, vendar se še ne vklopi v družbo. Hudo mi je ko jo gledam, ker trpi. Mene pa daje tesnoba. Upam, da ne bom padla v kako depresijo. Dost je če ne me bo vrglo ven.

Papa, vsem novim pa dobrodošlica.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
8.9.2008 18:02:36   
onur
vebo, tudi pri moji sestri je bila kriza lansko leto ko je šla tamala v vrtec in je tudi še letos (kako jutro še vedno joče). Tudi v vrtcu je bila druga muzika kot doma, bila je sama zase, opazovala skupino, jokala, če ni stvari dokončala, ... Doma pa se ji to ni prav nič poznalo in je bila ista kot prej.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
8.9.2008 20:22:52   
poli*
onur- glede na to, da bo zima, jih bo treba kar dobro obleči. Jaz bom (verjetno) tko nrdila: body+ majčka+ žabice+ pajacek+ bombažne nogavičke+ pletene nogavičke. al pa tko kkr bo pršlo. aja, pa še v kombinezonček ga bomo dali in potem v voziček.
Mislem, da je za zimo kar fino imeti pliškote.

Vebo- ta tesnoba je hudič! Mogoče bo malo pomagalo, če boš čim več zunaj in čim manj notri v stanovanju. Js sm mela na začetku nosečnosti tut neke take težave, pa nisem smela (nisem hotela) vzeti nobenih zdravil zarad bebija.... zlo je blo hudo. Pa nič si ne moreš sam pomagati... user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
8.9.2008 21:18:11   
Andromeda
Dober večer!

Najprej pozdravček novinki Tinki05!. Dobrodošla med nami!
Uf, je naporen dan za mano. Sem imela 2 izpita, 1 sem naredila, za drugega pa izvem čez cca. 3 tedne. Potem pa prideš domov in si hočeš malo spočit, ti pa hrup iz sosednjega gradbišča ne da miru.
tašča - Moja je ful vesela, da bo končno babi, pa seveda hoče bit vsepovsod zraven in vse vedet, najraje bi šla še v porodno sobo zraven. Vsekakor boljš, kot pa kakšne, ki se delajo, kot da se jih vse skupaj ne tiče, pa vendar...Od nas je pa 10 minut hoje stran in teoretično lahko pride kadar se ji zazdi in se bojim, da ko pridemo iz porodnišnice, bo cele dneve visela pri nas, ker je že sedaj polna ust svojih načrtov z vnukom. Včasih imam občutek, kot da ga bom rodila njej in ne sebi. Sem že nekaj z možem govorila o tem, pa je rekel, da naj je ne jemljem tako zares, da družina smo oz. bomo pa itak mi trije in ne mi trije + ona. Saj lepo, da je vesela in da "hoče samo pomagat", večkrat me vpraša kako se počutim itd, ampak njen cilj je itak vnuk, ker toliko jo pa tudi poznam. No, sem še jaz svoje povedala glede tega.
oblačenje user posted image - ga bom tudi jaz oblekla tako kot pravi poli, čeprav se morda sliši, da je ful preveč. Mene pa skrbi to, da je najbolj primerna temp. za spanje novorojenčka 18 C, da mu ni prevroče...Hm, najina soba jih ima vsaj 21, pa glede na to, da ga bomo pred spanjem v tej sobi tudi kopali, ko mora bit 28 C, mi res ni jasno...
Ah, pa še to - danes sem gledala stekleničke in dudke v Mullerju - so boljši silikonski cuclji/dude ali tisti iz lateksa?

No, danes sem se pa napisala. Imam še "grif" od izpitov...Ampak grem kar počasi pod tuš in pod kovter..Pa pa!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
8.9.2008 21:18:14   
mojsoncek
Cer punce! Jaz bom samo malo pojamrala...

V skladu z mojim petkovim sklepom (da grem v ponedeljek k zdravniku, ce se kaselj ne umiri) sem danes tudi obiskala svojo osebno zdravnico, ker seveda se vedno nisem nehala kasljati. In se pristala na antibiotiku, ker imam zacetek pljucnice user posted image . In odkar sem to izvedela, se pocutim iz minute v minuto pocutim slabse... joj kaksno moc ima nasa psiha user posted image .

Upam, da ste ve kaj bolje kot jaz...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
8.9.2008 21:45:30   
onur
oblačenje: glede na to, da sem iz Krasa, mi nimamo tako hudih zim. Zanimalo me je kakšne cotke ste oz. boste kupovale.
tudi pri nas v stanovanju imamo sicer toplo, ker je ena stran pod zemljo in bomo morali kar mal shladit.
Andromeda, čestitam za izpit. Glede temperature pa bebico manj oblečeš in manj pokriješ, če imaš toplo, pa je.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
9.9.2008 5:20:05   
natasa78
Dobro jutro punce, jaz sem pa bolj zgodnja:) no, samo, da vas pozdravim in vam zaželim dobro jutro, pa čestitke in zdravja za tiste otročke, ki so malo pohiteli na svet...ker me je potiho malo strah, da bi se moji dve user posted image user posted image  tudi prezgodaj rodili (verjetno zaradi raznih strašilnih člankov po časopisih), se skušam prisiliti, da ne štejem preveč..trenutno imamo stanovanje v razsulu (prenova, pleskanje, ..), kar je razlog več, da morata pupi počakat še zelooo dolgoooo. no, zanima me nekaj:  ker me je gin naročila po zadnjem pregledu šele čez dober mesec (no, sem vesela, da so tudi v porodnišnici rekli, da mi ni potrebno več tja hodit, ker je vse OK, ampak nekako se mi zdi, da sem bila celo noseča z enim na koncu bolj pogosto na pregledu kot sedajuser posted image ) PDP imam 23.11, naslednji pregled pa šele 25.9, pa sem še brez vseh papirjev, ki jih je treba baje nest 60 dni prej na CSD, ali to pomeni da bom malo pozna za urejanje tega, kak nasvet? no, srečno vsem, pozdravček, Nataša.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?