|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
5.9.2008 10:13:50   
nagajiva
Ojla user posted image

Sma mela tolk naporen tedn, da se moj nikakor ne more vstat....user posted image  Pa sem vas hitro prišla malo pogledat.
Mali Tian je res pravi korenjak user posted image user posted image -samo naj pridno raste, pa Ema seveda tudi.....
Petra*k-upam, da se je vse porihtalo.
Caligula-kako je kaj?
Naš user posted image  pa je te dni dokaj aktiven. Ko prične z brcami se ene 15 min sploh ne ustavi. Me včasih že prav trebuh boli user posted image ......Ma naj samo uživa. Predvsem dopoldan je bolj miren, popoldan oz. proti večeru pa mamo pravo karate tekmovanje....user posted image user posted image
Midva greva po voziček drug tedn. Za posteljico pa čakava in še ne vema kdaj jo dobima. Pa nekaj cotk in drobnarij morma še nabavit. Duda-kaj pa vem. Ogromno otrok zraste ob njej.....mi jo bomo meli, pa skušali zdržati brez. Če pa bo to edina stvar, ki bo potolažila otroka, pa jo bo imel. Raje duda, kot pa da neutolažljivo joka.
Nič, grem mojga zbudit, ker hočem zajtrk.....user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
5.9.2008 10:15:35   
Polynesia
Jutro piške miške user posted image .

No ravno sem pojedla čokolino user posted image mmmmmmmm je pasalo.

Najprej nekaj iz MŠ o DUDAH - v Ljubljanski porodnišnici novorojenčkom kar radi dajejo dude in zaželjeno je, da jo ima mamica tudi s seboj. Prav poudarila je, da duda spodbuja dihalni refleks in da v ustni votlini naredi najmanj škode.
Da dudo počasi, ne naenkrat, začnemo ukinjati, ko začnejo poganjati zobki, vsekakor ne na silo.
Ampak v Ljubljanski porodnišnici SO za dude, tolk da zdej ni več ugibanja.
Bolje duda, kot pa prstek, vsi razni predmeti in tako naprej in pa totalna napaka, da otrok joka in je ves histeričen, ti pa mu ne daš dude. Pa še poudarila je, da duda sploh ni zato, ker se mami ne bi dalo utišati otroka in da je kao duda najlažji način, da to je napačno razmišljanje.

Zdej se moram pa še pohvaliti, včeraj nama je mojster ceeeeel dan sestavljal novo pohištvo user posted image user posted image user posted image ...tako da že imava novo dnevno sobo in novo otroško sobico, ki pa je naravnost čudovita, samo še k moki pripeljejo novo previjalno in posteljico, jaz grem še iskat neke dekoracije za na steno in bo vse fertik. Sem prav vesela.
Včeraj ko je mojster šel, sem samo na grobo vse pospravila, sedaj pa pride mamica in mi bo vse pospravila, okna oprala, zavese frišne gor dala in tko, včeraj ko sem samo na grobo pospravila sem mislila da bomo šli kar rodit, pismo tole je že noro, pa še trebuh se mi je že kar malo obesil. No pa dosti jamranja user posted image .

pomarančka bravo za izpite, si pa res pridna, kapo dol user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 5.9.2008 10:18:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 3952
5.9.2008 10:28:51   
carly
Pomaranča pridna si, pridna, kar tako naprej.
Petra k javi kako je bilo na pregledu.
Drugače pa jaz tudi ugotavljam da kadar mi trebuh ful otrdeva da je moja bolj mirna. Pa zdej mi že ene dva dni ni skoraj nič, je prov fajn, ker kakšn dan mam pa občutek da imam kar skos trdega. Pa tudi moja gin pravi, da je otrdevanje normalno in ni nič takega. Me je pa opozorila, da če bom začutila kakšne krče se moram pa takoj pridt pokazat.
Saba hvla za slikce pa info glede plenic.Sej tiste navadne imam že kupljene, te se itak za ful stvari lahko uporabijo samo tiste ta druge za široko previjanje pa res ne moreš ponucati za nič drugega kot za previjati, tako da jih bom kupila najmanjši paketek, da se mi ne bo potem samo prah nabiral na njih.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
5.9.2008 10:53:55   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         09.09       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        26.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         02.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   ??.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    16.09.  user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09 user posted image

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          10.09.    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         12.09  user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          22.09   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    22.09   user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    10.09 user posted image user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

34. 14.11.    Članica                (2user posted image ,user posted image 1 )     36 let    Kamnik    pregled user posted image

35.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

36. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    03.09.   user posted image   

37. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

39. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

40. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

41.  20.11.    onur                    (?user posted image , 0user posted image )   27 let      Kras       pregled  user posted image

42. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.09   user posted image

43. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

44. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         25.09    user posted image  

45. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

46. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           01.10.      user posted image

47. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

48. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           pregled

49. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

50. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       26.09.  user posted image

51. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

52. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

53. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          25.09  user posted image

54. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

55. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

56. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           24.09 user posted image

57. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

58. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

59. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

60. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         17.09

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040/231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

[/quote]

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
5.9.2008 11:40:34   
onur
Dobro jutro! Danes sem pa kar malo potegnila. Moj je šel delat tako, da sem cel dan sama doma. Včeraj sem bila v MŠ in je bilo kar zanimivo. Obdelali smo prvo in drugo porodno dobo, predavala pa nam je babica tako, da je govorila full o praktičnih stvareh. Naslednjič grem na tretjo porodno dobo itd.

Pomaranča bravo za izpite.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
5.9.2008 12:28:07   
mojsoncek
Ziv' punce! Se na kratko malo javim...

Moj prehlad se pocasi (ampak res pocasi) izboljsuje. Danes ponoci sem imela samo 2 napada kaslja user posted image . Ce se cez vikend stanje kaj bolj drasticno ne izboljsa, grem k zdravniku. To je sklep danasnjega dne...

Danes sem si malo izracunala koliko mi se ostane "tlake" v sluzbi, preden zacnem s porodnisko in se prej z dopustom (imam se 22 dni dopusta za pokuriti). In moj izracun je dal naslednji rezultat: ostalo mi je se 15 delovnih dni - ce ne stejem danasnjega!!! user posted image Me kar malo razganja ob misli na to, da grem samo se 3x ali 4x v pisarno user posted image

pomaranca, tebi se CESTITAM, potem pa pocasi zakljucim svoj post... grem malo sobico "sestavljati" na papirju...

Pozdravcek vsem!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
5.9.2008 13:50:57   
pomar*ANČA*
res hvala za vse čestitke, hodim danes kot en petelinček naokoliuser posted image

danes sem dobila en e-mail kako poteka porod v živo, prvič sem videla in sem full vesela da sem to videla, me je kar malce manj strah, ker zdaj vsaj vem kako izgleda, prej si nisem znala predstavljati kako lahko otrok pride vn... moram povedati, da je mene fullll strah rodit in ravno zaradi takih informacij se potem jaz počutim bolje.

se vse dobro počutite? danes nobena rodila? kako ste pa kaj mamice dvojčkov? vas že kaj bolj matra?

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
5.9.2008 14:19:39   
petra *k
alo!
samo da vam javim rezultate, mam strogo mirovanje, g je celo določil da ostanem notri opet, ampak sem se tak dogovorila, da sem doma,ker sem malo prebledela, ko je to omenil- seveda mojemu to ni pasalo, češ da g ve kak je. no in je g rekel, da če do večera ne naštejem 10 brc pridem takoj nazaj. mam pa že vse pripravljeno tam v kartoteki- napotnico za sprejem v bolnico, če bo treba, al pa napotnico za porod. zaj pa lahko samo čakamo kaj bo.

pridem vas občasno pozdravim, žal, nemrem sedeti. lepo se mejte, pa se pišemo!!!
user posted image user posted image user posted image  za srečo, da bodo vaši user posted image zdržali še ta 2 meseca!!!!

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3958
5.9.2008 14:36:19   
luna8
pomar*NAČA* kaj če bi ti ta mail pripela, da si ga lahko še druge ogledamouser posted image ?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
5.9.2008 14:45:06   
pomar*ANČA*
petra*k, drži se!!

luna8, ne znam ga pripetiuser posted image   ker je filmček ki je potoval po mejlih... ga bi znala ti? če katera to zna, ji lahko pošljem na mejl, pa potem ona to zrihta, al pa če mi daste napotke...

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
5.9.2008 14:47:32   
luna8
Ja petra*k res se drži in počivaj, saj veš vsak dan je pomembenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3961
5.9.2008 15:47:29   
Andromeda
Hello, user posted image !

petra*k - strogo miruj, štej brcike pa upajmo, da bo user posted image še malo zdržal.
pomaranča - user posted image za izpite. Svaka čast, jaz imam v ponedeljek kar 2, pa ne vem, kako se bo izšlo...Sploh pa se mi nič ne da učit. In še ta vikend bo lepo poletno vreme..grrr. No, bo treba malo stisnit, ker potem dolgo ne bo nič z učenjem. Sploh pa moram še razmislit, ali naj vložim prošnjo za podaljšanje absolventa ali naj 1 leto počakam, ker v tem času v bistvu ne bom nič študirala, če bom pa že šla kakšen izpit delat, ga pa tud lahko plačam.
filmček o porodu - sem tudi jaz nekaj časa nazaj povsem slučajno zasledila en tak film, če ga spet najdem, vam posredujem link. Moram pa rečt, da sem v srednji šoli v živo spremljala porod na praksi (sem na zdr.šolo hodila) in še zdaleč ni nič hudega, zato punce, nič panike, ampak se veselit tega dogodka, ne pa ga s strahom pričakovat. Če gre ženska sproščena v porodno, bo vse tisočkrat lažje! No, ja govorim kot bi sama petkrat rodila, pa nisem niti enkrat user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
5.9.2008 15:55:00   
mojsoncek
punce, v branje priporocam knjigo Modrost rojevanja, ki jo je napisala znana babica Ina May Gaskin. Za vse, ki vas je strah poroda ali pa za tiste, ki se ga zelo veselite. 

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
5.9.2008 16:53:22   
jelka123
zelo dobra knija tudi jaz sem jo prebrala na dopustuuser posted image
jaz pa sem nabirala gobe in opažam da postajam zelo okorna in rabim veliko časa da prehodim pot za katero sem prej preletela

petra-držim pesti da še malo zdržita,vsak dan šteje

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
5.9.2008 16:57:28   
onur
petra*k ti kar počivaj in boš videla, da bo bebica še zdražala v trebuščku.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
5.9.2008 22:12:04   
Anonimen
Živjo vse user posted image .

Pomaranča, bravo za izpite. Nisem vsega prebrala za nazaj - a je kaj novico Emi in Tianu in Orki in Zari? Sem na sosednjem forumu o dvojčkih prejle prebrala, da so decembrke že tudi začele rojevat. Z malimi bo ziher vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image . Petra, ti pa le počivaj, če ti je zdravnik tako rekel, in imaš tudi veliko možnosti, da zdržiš do konca.
Pomaranča je spraševala za user posted image z dvojčki - glede na sosednji forum o dvojčkih se mi zdi, da se Mijavček, Anime in jaz kar nekako držimo, imamo pa vse že občutek, da nam bo trebuh ravnokar počil, tamali kar nekako gomazijo notri v trebuhu, pa malo že krče in tiščanje čutimo, to pa se mi zdi, da smo itak že vse bolj ali manj na tem, a ne. Ne vem pa, kako sta kaj Lyra in Konina, upam da je vse ok. Ampak razen občasnih preplahov se držimo bolje od začetnih napovedi zdravnikov.
Jaz sem včeraj končala z MŠ v Kamniku, razmišljam o nekih (rabljenih) vozičkih - se moram do konca prihodnjega tedna odločit, ali vzamem ali ne - skratka, tale roba za bebice mi kar naredi preglavic - kaj in kje in kako. Drugače pa še dokaj normalno delam vse kot prej, samo da sem malo počasna, pa včasih mi totalno motivacija za delo pade in pol grem kar mal ajat in bluzit.

Punce, pazite nase in naj bo lep vikend.

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 3966
6.9.2008 8:37:37   
bobika1
Dobro jutro user posted image . Kako smo. Jaz sem se mel prej zbudila in zej se bašem že z čokoladouser posted image .

Pomar*anča* ful si pridna kar tako naprej!! Gled da narediš čimveč izpitov in da ti bo volja ostala. Za srečo pa še user posted image user posted image

Petra*k ti samo počivaj in zdrži ter štej brcike, in še tebi user posted image user posted image .

Emina83 ja jaz tudi imam v CE ginek. in sem misla da bi z mojim šla v materinsko, ker jaz bi šla bol zarad njega (ker meni so te stvari malo bližje- šola), ampak je samo zjutri, moj ma pa tah šiht da je delo na terenu in zjutri to kr odpade....  Ne vem zakaj nimajo popoldne tudi....  Se pa ne pritožujem o kaviciuser posted image , se lahko kamot zmenima in dobiva, da ne bo vse prek žice tak ko si napisalauser posted image . Smem vprašat katero ginek. imaš in ali ti vedno dela UZ?

Aha no mi doma sedaj podiramo eno staro hišo in bova midva z mojim si naredila podstrešno stanovanje. No in sedaj morem malo načrt narisat in sem včeri najdla na netu eno stran ko so take hiške gor da kr stoj pa glej, no vsaj meni so všeč. Če katero kaj zanima (ko klikneš na hiško maš tudi načrt zanjo narisan...)
http://www.prodom.sk/index.php?id=2

Ja nič, čokolado sem pojedla zej grem pa čokolino jestuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
6.9.2008 9:51:57   
klavdiy4
Jutro nosečke....

Včeraj se mi ni dalo pisati več... Na pregledu je bilo vse O.K. user posted image user posted image user posted image ... Tudi srček je vredu, se je prejšnič g.zmotila, ker je user posted image  tako ležal in je mislila, da je kaj narobe.... Glavo že ima obrnjeno dol in je rekla, da se ne bo več obračal in, da mi bo naslednič že dala vse papirje za porodnišnico in rešilca... Čeprav je tudi plodovnice dovolj... Naslednji pregled imam 29. 9, kjer mi bo ponovno pregledala za toxo....
Tako kot vedno  je naju z user posted image  tudi  včeraj pospremil user posted image  le da je včeraj  šel zraven tudi noter k g. in je gledal... Je bil full vesel.... Zmenila sva se, da takrat, ko bova oba, da bova uprašala za spol in sva izvedela , da dobiva  user posted image  .......Itak bi bila oba spola enako vesela, samo že to, da se je končno pokazala je bilo super...user posted image user posted image user posted image za našo malo.....tudi od  user posted image  nečakinja je bila full vesela je vsem povedala , da bo boti dobil punčko....user posted image user posted image ... ime sva ji že izbrala, če si do novembra ne premisliva ..user posted image

Po pregledu sva šla v Celje v šolo , da sem podpisala pedagoško pogodbo in danes se že učim...user posted image  (se mi ne lubi)!... Po šoli pa naju je user posted image  presenetil in naju je peljal v Pikapolonico, kjer je najini mali kupil nekaj cotk in to vse v roza barvi user posted image .... Jih je kar  nabiral tako, da sva ga komaj ustavili....user posted image user posted image

Sedaj se pa moram učit.... papa

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
6.9.2008 10:38:56   
emina83
grrrrrrrrrrrrrrr, evo, pa še meni je zdaj napisalo We are sorry...ampak mi je uspelo rešit napisanouser posted image user posted image user posted image

ojla!

no, pa da še jaz kako rečem

bobika, moja G je Peternelj-Marinšek, sej drgač je ful v redu, sam je taka fejst strokovna in vse tak na hiter nardi(no, vsaj pri meni je nardila tak vtis), uz sem pa tud imela sam 2x- pač tisto kar ti pripada, oz pardon, zadnjič sma tud mal pogledale ampak to tak, v 30 sekundah, pač toliko, da je mere glaviice in trebuščka vzela in to je blo to.

kar se pa kavice tiče, glej ti bom na ZS dala svojo tel.št, pa me rufni kdaj ko boš imela čas, sicer ma moj večinoma avto, ker ima službo v LJ, ampak se bo že našel čas, ne

joj, danes pa sploh nimam neke volje za delat, pospravljat, kuhat, bi samo počivala, tamala pa tak nabita z energijo, da adijo pamet. si bom morala malo od nje sposodit  pa sej sploh ne vem kaj bi delala za kosilo, čisto nobenih luštov nimam...

petra, ti pa le glej da boš počivala in pazila na sebe in svojo , vse lahko počaka, vidva sta na prvem mestu zdaj!

modrost rojevanja- jo ravno berem in mi je ful dobr napisana, sem ravno na polovici, tako da za Ino-May Gaskin

kar se pa filmčkov o porodu tiče, jih je nekaj na spl.strani moj video, dosti jih je pa tudi na you tubu-v ang.j. seveda

pomaranča za izpite, si pa res pridna, meni se v sploh ni dalo, tak da v bistvu še zdaj pavziram

mojsoncek za delovne dni, še malo pa boš lepo počivala doma

polynesia za sobico, ko bo pa finiširana, pa le glej da nam boš kako slikco prvoščla

no, upam da sm kolko tolko vse pokometirala, zdej pa grem razmišljat kaj bi mi lahko papcali danes...

pa lep dan

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
6.9.2008 18:53:43   
onur
Danes je za mano bolj zmešan dan. Precej sem se sekirala, ker bebica danes ni gibala kot ponavadi. Zraven sem še možu težila, ki me je tolažil in mi misli preusmerjal drugam. Sicer sem naštela deset brcik (nekatere bolj nežne), vendar je sedaj proti večeru boljše, saj je Petja parkrat kar močno udarila. Drugač pa sem prala cotke in pleničke. Sedaj čaka še pranje in nato gora perila za likanje.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
6.9.2008 22:34:34   
Andromeda
Dober večer!

Ja kje pa smo vse novembrčice danes? Jaz sem tudi dan preživela v pranju cotk in pleničk. Ful lušten posel, še posebej, ker se mi ni dalo učit. A ve boste likale prav vse, tudi pleničke?
Modrost rojevanja - to knjigo imam že več kot 1 mesec rezervirano v NUK-u, pa kaj, ko je taka vrsta pred mano, drugje jo je pa tudi problem dobit.
No, sem bolj kratka danes, se mi nič ne da. Pa lep ostanek vikenda vam želim! Pa pa!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
7.9.2008 8:44:15   
pomar*ANČA*
jutro!

spet nobene....

jaz bom prvič zlikala vse, tudi pleničke, potem pa pleničk ne bom več likala, saj se mi bo že tako mešalo od likanja ostalih otroških cotk, pa najine cote... user posted image

modrost rojevanja bom tudi poskusila prebrati, če bom jo dobila, je res full zasedena knjiga.

uživejte vikend oz nedeljo...jutri je že ponedeljek in bo konec uživanja in crklanja z dragimiuser posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
7.9.2008 11:24:41   
onur
Živjo. Kaj ni nikjer nobene. Jaz sem mal prej vstala. Sledil je zajtrk, paštetka in krof. Sedaj pa malo surfanja po računalniku. Moj spi, ker je iz nočne. Jaz bom zlikala tudi pleničke. Menda se lotim še danes, ker mam še goro perila od naju dva.

Neposredna povezava do sporočila: 3973
7.9.2008 13:36:42   
šema
Tiste, ki boste široko povijale vzamite na znanje, da je potebno otroku na nezaceljen popek polagat prelikano plenico, da ne pride do kakega vnetja (dokler se iz popka še "poceja").
Moja je imela nonstop neke alergije tako, da sem morala tudi plenice za podiranje kupčka in tiste za pod glavo likat- je pa res da pri gori perila par plenic ne igra vloge (spomin na naše mame, babice, ki so nas previjale v te plenice in včasih še pralnih strojev ni bilo me opomni, da mi ni prav nič težkouser posted image ).

Drugače pa ugotavljam, da če me bo trebuh pri delu v službi še bolj oviral, da bom v oktobru pred porodniško šla še malo na bolniško, ker je tole uvajalno obdobje pri nas kar naporno- po eni strani razumeš vse strahove in želje mam, ampak tud jaz sem samo človek, ki mi je najpomembnejši član, ki se nam bo šele pridružil (no, pa sem se skašljala).

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
7.9.2008 18:05:18   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         09.09       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        26.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         02.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   ??.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    16.09.  user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09 user posted image

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          10.09.    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         12.09  user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          22.09   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    22.09   user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    10.09 user posted image user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

34. 14.11.    Članica                (2user posted image ,user posted image 1 )     36 let    Kamnik    pregled user posted image

35.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

36. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    03.09.   user posted image   

37. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

39. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

40. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

41.  20.11.    onur                    (?user posted image , 0user posted image )   27 let      Kras       pregled  user posted image

42. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.09   user posted image

43. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

44. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         25.09    user posted image  

45. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

46. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           01.10.      user posted image

47. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

48. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           29.09    user posted image

49. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

50. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       26.09.  user posted image

51. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

52. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

53. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          25.09  user posted image

54. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

55. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

56. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           24.09 user posted image

57. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

58. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

59. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

60. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         17.09

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040/231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?