zara13
|
Hola bejbe! Vidim, da ste bile danes kr pridne ,) čez vikend sem imela na obisku mami in atija, sta bila full pridna in mi full pomagala pri hišnih opravilih, oprala zavese, mami zlikala en kup perila, po tleh očistili..skratka je bila čistilna akcija in sta me samo razvajala. Danes je blo prav fajn na trenutke, ne preveč vroče, sem pa ob prihodu domov zvedela eno žalostno novico. Od prijatelja je kužka mopsika umrla, stara komaj 1 leto in 3 mesece, še mlada in sem se prav zjokala , ker sem jo merkala, ko je bila komaj 3 mesece stara. Še dobro, da sem jo videla v četrtek, nisem mogla verjet, ko sem slišala. Bila je na sterilizaciji in so veterinarji nekaj narobe nardil, sploh niso najprej hotli priznat, je moral kolega prav izsilit priznanje veterinarjev, da so žal naredili napako. Čist na bad no!!! Glede paketov pa bomo tudi mi denar vzeli sem pa čez vikend zmerila prtljažnik avta in sem bila happy, da bo šel voziček not, ki sem si ga zamislila, no ja probat ga bomo morali zložit še enkrat v živo, vendar po mojih meraj je še 10 cm v dolžino tko, da super. Težko dobit, da je res zložen, da ni treba dajat koles dol, saj je Clio res mini. carly in saba - srečno na MF! Vse bo super, bosta videli!! Zdej pa v napad imenovan "operacija ananas", upam, da bo sladek in sočen! Lep večer in božajte bušije!
|