|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
6.7.2008 12:48:02   
lyra*
Babe na drugo stran smo padleuser posted image

No včeraj je bil zelo lep ognjemetuser posted image  Je bil nečak ful navdušen...samo preden sem jaz prišla na vrh hriba sem skoraj umret mislila tako sem bila zadihanauser posted image
In zdaj bo nečak 5dni pri meni in bomo imeli kar pestro. Ravno sta šla z user posted image  v trgovino po neko igračko!user posted image

Jaz pa počasi kuham...pa malo pospravljamuser posted image  
Popoldne pa bomo šli spet malo v park,so delavnice tam in nečak in Mitja delata letala in sta čist norauser posted image

Ja ko pa moj da roko na trebuh pa ravo obe ponorita in atija čist zbrcalauser posted image

Tako šibam,da se mi nebo kaj zažgalo!

Lepo se imejte.

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
6.7.2008 19:32:33   
nagajiva
Ojla user posted image

Vidim, da ste lepo izkoristile vikent in je blo klepeta malo. Mene je vročina oz. neka čudna soparca tako zdelavala, da se mi je že skoraj zmešalo. Nisem več vedla kam naj se dam. Včeraj pa sma hotla z mojim na Lent in ognjemet, pa nisem zdržala do polnoči. Me je tako križ bolel, da ni za povedat. Ni mi pasala hoja, stat je blo še težje, pol sem se končno doma malo namestila in obložla z blazinami, da je nekako šlo..........Na srečo je danes bolje. Sem se pa malo potožla vam in je tako paassaallloo user posted image ........
Paket-midva sma se odločla za denar, ker nama se zdijo stvari iz paketa pretiranih cen. Poleg tega nekaj stvari dobiva in boma potem še pokombinirala kaj rabima. Denar bo vsekako najbolj v pomoč.
Brcike-ja naša žabica je tud zanimiva. Me brca, pa hitro kličem mojega in ko da roko gor, se čudežno pomiri. More dragi kar vztrajat, da polovi kako brciko........user posted image
Se grem sedaj stuširat, ker mi bo ohladite zlo pasala. Bol pa zmažem kako sadje pa pred tv......user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep večer, božajte bušije in uživajte v brcikah.....

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
7.7.2008 8:32:59   
saba
dobro jutro user posted image
najprej vsaki eno user posted image

kako smo?
jaz zaspana, spet nisem kaj dobro spala ta vikend.user posted image

upam da bom kdaj nadoknadla. Še ta teden delam in potem dopust. Čeprav bomo doma komaaaajjj čakammmmm. Danes mi je tukaj tako vroooče, ta klima šiba, ampak ni nekega velike učinka.

Tako v sredo imam morfologijo že ob 7ih zjutraj, z mano gresta mož in hčerkica....upam da bomo točni...user posted image

no se še kaj javim pol, nekaj mi šteka rač. danes, dela vse fulll počasi, upam da me ne vrže ven

lp
saba

< Sporočilo je popravil saba -- 7.7.2008 8:34:13 >

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
7.7.2008 9:34:35   
carly
Jutro punce,
o kako paše ker se je za par stopinj ohladilo.Je blo pa čez vikend pri nas prov vroče. No v soboto sva šla na en piknik v hribe in je bilo gor prijetnih 20 stopinj, še dobro da sem imela malo za napravt s sabo. Včeraj smo šli pa do Bohinjskega jezera pogledat, če je že za kopat, samo se je pooblačilo pa veter je pihal tako da so šli samo moški v vodo.Ima pa tam nekje 20 stopinj, več sigurno ne, tako da je voda prov mrzla.
Glede brc je pri meni tudi tako, da vsakič ko bolj močno brca mojga ni v bližini, potem pa zvečer komaj kakšno brco uloviva, da jo moj čuti, se tudi takrat ko roko na trebuh dam ali da moj kar umiri, tko da ga/jo moram včasih kar malo s kakšnim položajem, ki mu ne paše prisilt da pobrca.
Nič letim delat, se slišmo kej pozneje.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
7.7.2008 10:00:39   
nagajiva
Ojla user posted image

Najprej ena velika user posted image  za vas, jaz pa ravno mažem čokolino......Sem pa tako slabo spala, da me verjetno 5 kavic ne bi spravlo k sebi. Pa še nič mi ne odgovarjajo, mi kar zasmrdi, ko pomislim na kavico.....Križ-tako me je celo noč bolel, da sem komaj kaj spala. Moj mi je sred noči hrbet z blazinami podlagal....Res je srček user posted image user posted image
Je bla pa včeraj v Mb taka nevihta, da sem mislila, da bo vse odplavlo. Pa grmenje-sovražim grmenje. Me je kar groza......
Nič..........klepetulje klepetajte kaj.....

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
7.7.2008 10:47:29   
mojsoncek
ej miske piske

jaz vas tudi samo na hitro pozdravim... danes sem v pisarni in ne bom vec prav dolgo, do neta pa pridem spet sele zvecer.

Ampak danes pa res pase, ker je malo bolj sveze zunaj. Saj ne da drugace tripm, ko doma sedim pod klimo, ampak ce pa rabi clovek kaj ven stopit, je pa to cisto nekaj drugega.

Se nekaj vam dam v razmislek, ko ste spet nekaj pri debati vozicki/lupinice. Nas dveletnik je ze od zelo zelo majhnega (beri 6ega tedna) zelo firbcen in on v vozicku ni nikoli spal. Dogajati se je moralo vedno sto na uro. Ce je samo lezal v vozicku in gledal v luft, je bil zelo nezadovoljen in se z njim sploh ni dalo iti na sprehod, ker je bil samo jok. Tako smo zaceli prakticirati voznjo z vozicko v lupinici. Stanje se je mocno popravilo, ker je videl vse in sprehodi z vozickom so za oba postali pravi uzitek. Zato vam predlagam, da ko kupujete vozicke in lupinice, razmislite o tem, da kupite taksno lupinico, ki se da fiksirati na vozicek. Zadeva pa je prakticna se z enega vidika. Ce ti otrok v avtu zaspi in ko se ustavis, samo vzames lupinico iz avta, jo fiksiras na vozicek in gres. Izognes se prekladanju otrocka, pa se zbudi se ne.

No, zdej grem pa delat naprej...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
7.7.2008 10:57:32   
saba
100% se strinjam z mojsončekuser posted image

sicer naša se jerada vozila v vozičku, praktično je vedno spala....ampak lupinica, ki se pritrdi na voziček - obvezno........avto, voziček, na nakupovalni voziček v trgovini ( lupinico sem kar tam položila, kjer majčki sedijo, tako nekako počez.......), pa spet v avto, pa domov nest...........

meni je blo super, ker sem jo že doma spakirala v lupinico in pol sem jo prekladala sem ter tja.

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
7.7.2008 12:45:41   
saba
ejla kje ste vse.............še spite...jaz še malo pa grem na kavo

danes je v pisarni neznosno vroče....pa ne vem zakaj...mogoče moji hormoni?

zdej me je moj klical, da ki je v slovenskih novicah alarem za črne vdove v istri in na hrvaškem...enega je že pičilauser posted image
tako da zdej pa res ne vem če bova šla kampirat blizu Rovinja, malo me je strah...v šotor pa teji pajki tam okrog uffffaaaaaaa zdej sem pa prav slabe voljeuser posted image

< Sporočilo je popravil saba -- 7.7.2008 12:46:18 >

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
7.7.2008 13:13:58   
carly
Uf a kar črne vdove, to morm pa prov prevert med novicami.Me še čaka en teden dopusta na začetku avgusta, sicer v stanovanju ampak nikoli ne več kam tile pajki prilezejo.
Jutri imam pa jaz končno morfo., že komaj čakam, pa živčna sem tudi že, sem bila danes že trikrat na wc-ju.
Upam, da bo vse v redu, potem grem pa jaz tudi v prve nakupe.Do sedaj nisem še čisto nič kupila, samo dojenčkov album mi je moj zadnjič kupil pa ga še nisem nič izpolnila, bom jutri začela.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
7.7.2008 13:45:37   
lyra*
hei babike!

Evo nečaka sem spravila spat in čakam,če se bo kosilo čudežno samo skuhalouser posted image  Pol pa bomo šli malo na Pohorje...je tak fajn mrzlo gori!In se z gondolo peljemo gor in uživamouser posted image

Glede lupinic! Hm...sem slišala,da so ful fajne..sam jaz itak nimam možnosti,da bi se pritrdile na voziček ker je pol preširok. A pozimi so tudi kar v lupinici? Pa jih samo z deko pokrijete ali kako?

Uff...črne vdoveuser posted image user posted image  Mi kar slabo postene,ko samo slišim kaj o njih in če bi jo vidla na meni bi itak paniko zagnala namesto,da bi bla čist pri miru,da me ne pikneuser posted image

nagajiva  a ti boš šla v to šolo za bodoče starše?
Sem v trenutku pozabla kak se rečeuser posted image

Nič..šibam jazuser posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
7.7.2008 14:27:23   
šema
šema, zakaj imaš že čez 11 dni spet uz?

Ker ima moja prvorojenka prirojeno napako, je moja "nova" ginekologinja bolj previdna kot je bil prejšnji G. in me je poslala še v porodnišnico na morfologijo, ker je rekla, da so tam večji strokovnjaki, kot je sama (za odkrivanje kakšnih takih napak)- hvala bogu, da ji ni škoda pisat napotnicuser posted image .

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
7.7.2008 14:36:08   
pomar*ANČA*
hudimana, napišem cel roman, pa mi noče poslat!! user posted image user posted image

uglavnemm...za mano je lep viked, sem bila v čatežkih toplicah, sem rit ohlajala...

v petek sem potem obula petke, ampak mi je bilo zelo žel, ker sem stala par urc- nevem kako so zdržale ženske z 10cm petkam...meni so tako noge zatekale, da do konca nosečnosti ziher ne obujem več petk...

midva bova vzela denar, ker imava vse iz paketa še zapakirano, tako da nima smisla še enkrat vse kupovat.

ali mogoče katera ve, koliko časa moraš biti prijavljen v določeni občini, da dobiš to njihovo pomoč?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
7.7.2008 14:46:37   
šema
Tudi midva sva se pogovarjala, da bova vzela denar, ker dobiva veliko stvari šenkanih in tistih "ribic", al neki takega je treba vzet v paketu, res ne rabmo.

Sem pa trenutno (do srede) pri svojih v prlekiji (blizu Razkrižja), ker je mela mami operacijo kolena in je pribita na postlo, tko da sem jima pršla mal pospravt in nekaj dni kuhat, da si ata oddahne- pa še sadje je ful zrelo, da ga lahko trgam kr z drevesa in jemuser posted image user posted image . Ga za sok in marmelade ne bi ostalo nič, če bi ostala pri njima kaj dalj.

Drugače pa sem na morf.ugotovila, da me naš novi član ne brca ampak boksa- tko da bo verjetno novopečeni boksar že ko bo rojen (tud g. je komentirala, da ga komaj ujame, ker tolk giblje)

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
7.7.2008 15:13:57   
bobika1
hej bejbe.
kak ste. Tuki pri nas  je takšno čudno vreme, da mislim da bo vsak čas dež.
V glavnem pohvalim se lahka da mi je celo uspel dat eno slikico gor, ni novejša je izpred 2 tednov ampak je pa....:)
Ja midva bova tudi vrjetno denar vzela. Midva nisva takšne sreče da nama bi kdo kaj dal ali prodal tako da bova morala vse  kupit. Letos je takšen baby boom da so vse kolegice al noseče pa bojo rable al še rabijo...
Jz sem malo prej prišla iz prakse pa me danes tak glava boli da kr joj, me je glava sestra tak razpizdila danes.... najbolj mi gre na živce to da mi sošolko šinfajo, če majo kej za povedat naj povejo v obraz ne pa da neki govorijo, pa ko bi rekla da ne dela nič, skoz lavfama po odelku ko se že 5 min vsedeš, evo njo vzadi ej kaj bi to pa še to naredle..... hm sem se zej razpizdila....user posted image  ja nič grem zej neki pojest pa vam se javim še user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
7.7.2008 15:29:46   
saba
no sem pozabla prej napisat, da midva pa itak bova denar vzela, zdej če nama pa da še kaj občina pa tolko boljše ne user posted image

vglavnem jaz počasi odjadram v vrtec in domov

lepo se imejte

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
7.7.2008 18:36:47   
lyra*
Se vse sončite,da vas nikjer ni?user posted image
No upam,da uživate!

Jaz sem bila z psom veni in zdaj vse teče iz mene!user posted image  Tako,da se bom šla stuširat,gremo pol na Lent!user posted image

Sem pa se zjutraj vagala in sem se zredila 11kg user posted image Bodo zdaj mislim,da zelo začeli pridobivat na teži in tako se bodo kg le še nabirali!

< Sporočilo je popravil lyra* -- 7.7.2008 18:37:18 >

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
7.7.2008 19:33:34   
zara13
Hola bejbe!

Vidim, da ste bile danes kr pridne ,) čez vikend sem imela na obisku mami in atija, sta bila full pridna in mi full pomagala pri hišnih opravilih, oprala zavese, mami zlikala en kup perila, po tleh očistili..skratka je bila čistilna akcija in sta me samo razvajala.

Danes je blo prav fajn na trenutke, ne preveč vroče, sem pa ob prihodu domov zvedela eno žalostno novico. Od prijatelja je kužka mopsika umrla, stara komaj 1 leto in 3 mesece, še mlada in sem se prav zjokala user posted image , ker sem jo merkala, ko je bila komaj 3 mesece stara. Še dobro, da sem jo videla v četrtek, nisem mogla verjet, ko sem slišala. Bila je na sterilizaciji in so veterinarji nekaj narobe nardil, sploh niso najprej hotli priznat, je moral kolega prav izsilit priznanje veterinarjev, da so žal naredili napako. Čist na bad no!!!
user posted image

Glede paketov pa bomo tudi mi denar vzeli user posted image sem pa čez vikend zmerila prtljažnik avta in sem bila happy, da bo šel voziček not, ki sem si ga zamislila, no ja probat ga bomo morali zložit še enkrat v živo, vendar po mojih meraj je še 10 cm v dolžino tko, da super. Težko dobit, da je res zložen, da ni treba dajat koles dol, saj je Clio res mini.

carly in saba - srečno na MF! Vse bo super, bosta videli!! user posted image

Zdej pa v napad imenovan "operacija ananas", upam, da bo sladek in sočen! user posted image

Lep večer in božajte bušije!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
7.7.2008 19:56:17   
nagajiva
Ojla user posted image

Danes me je pa ta soparca čisto uničla. Sem po kosilu zaspala, pa me je user posted image  pustil kar dobri dve urci, dokler se nisem sama prebudila. Res nimam pripomb čez njega. Vedno je bil ustrežljiv, sedaj je pa pravi cartek. Pa vedno mi da lupčka na bušija, ko gre v službo, ko pride domov, pa preden zaspima. Pa še včasih vmes in sem res vesela. Me ni strah, da ne bo vredu ati. Po moje bo kar superati......user posted image  Malo sem ga mogla pohvalit......user posted image
Lyra*-bom šla v materinsko šolo v bolnico. Grema oba.....Verjetno septembra. Nisem se še prijavla, ampak razmišljam, da bi se ta tedn.......Grem pa zato, ker je prvi otrok, pa da dobim kak koristen nasvet. Pa moj more it, če hoče bit pri porodu.
Lupinice-ja, vsekakor takšna, ki se pritrdi na voziček........
Grem pod tuš sedaj, da se malo ohladim......

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
7.7.2008 21:00:12   
orka
hallo čveke
Jaz sem pa danes kot ožeta cunja. Sploh ne vem kaj mi je ..... ja pa vem, vročina in sopara, saj vse ostalo je ok
No pa sem dočakala bs user posted image user posted image user posted image , to bomo zdej uživali, pa šedovolijo mi  gibanje po občini, tko da mi ni treba non stop doma viset....
Jaz pa nisem ravno ljubiteljica lupinic na vozičku, jaz osebno sem lupinico uporabljala samo v avtu prvoleto in za prenos dojenčka, tam nekje do pol leta, pol pa konc. Saj pri pol leta otrok že lahko sedi in mu pač naslon od vozička gor dvigneš pa gleda okol. No stvar posameznika...
Zunaj pa neurje in to je najlepšejši čas za posteljo, je zgodej ampak je vmes še tuš pa mal tv-ja zaspimo pa tam nekje okol 11-ih,
ciao in mirno noč.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
8.7.2008 8:34:48   
saba
dobro jutro

jaz zgledam danes nekako tako user posted image

joj punce jaz ne spim že od petka....enostavne ne morem spat...za popi**it, pol sem pa samo sitna in se neki obračam po postli..no danes sem šla ob 3 gledat tv v dnevno.......user posted image

kaj še bo

jutri imam morfologijo....komaj čakam....joj sem se spomnila , da ne smem pozabit kupit video kasete user posted image

no grem nazaj delat.........vroče mi je, sem že vsa prepotena....še dobro da dan danes obstajajo ti stiki za 24ur....ker čene bi se me ljudje kar izogibali v velikem loku user posted image

lepo čvekajte...čaw

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
8.7.2008 9:24:33   
mojsoncek
Ziv' punce

jaz sem tudi danes nekaj povozena. Ze vceraj mi je zacelo nekaj crevesje nagajati, pa se zgleda se ni cisto umirilo. Sem mogla zjutraj najprej na wc letet user posted image . No, upam da bo pocasi bolje, ce ne bom pa danes samo na prezganki in prepecencu user posted image .

Se dobro, da se je vsaj malo ohladilo, da se da vsaj en dan vmes normalno dihat.

zara13, si me s svojim postom kar malo uzalostila. No, vsaj kar se mopsa tice. Moji starsi ga imajo in moram rect, da je to res ena najbolj posrecenih pasem pod tem soncem. Jaz bi veterinarje iz koze dala, ce bi ga zasustrali.

Zdej pa sibam delat, ker imam do vecera za prevesti en speh!  Uzivajte v hladnem dnevu in ce le ne dezuje si privoscite en malo daljsi sprehod...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
8.7.2008 9:30:13   
nagajiva
Ojla user posted image

Po pravici mi prav prija ta dež danes.......Se je malo ohladilo in se lažje diha. Vendar upam, da bo jutri že lepše.....user posted image
Tud jaz že nekaj dni spim zelo slabo. Malo me križ daje, predvsem pa nespečnost ponoči. Popoldan bi pa spala kot top.....Sicer pa mi moj reče, naj se sedaj kar naspim. Kdo ve kako bo, ko bo user posted image  rojen.....
Tiste, ki imate danes mf ali pregled user posted image user posted image , pa poročajte. Do naše mf je še 8 dni....upam, da hitro mine.
Lepo bodite babike in uživajte v tem rahlo hladnejšem dnevu.................

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
8.7.2008 11:56:32   
Dajica
Ojla,
lanska novembrka tukaj (rodila decembra)! user posted image
Samo, da vam zazelim lepo nosecnost se do konca, rade se imejte in uzivajte s trebuscki!

Lp

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
8.7.2008 12:57:51   
saba
hvala Dajica

kje pa ste vse danes?????a vas je včerajšnje neurje odpihnilo??user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
8.7.2008 13:01:06   
lyra*
Dan user posted image

zara13 joj to pa je res žalostno! Če bi veterinarji mojemu psu kaj zaj.... bi se mi zmešalo! No mojega kosmatinca pa je prej pripeljal sosed domov. Je gospodič zjutraj šel od doma in nazaj ni znaluser posted image  In zdaj leži vkotu in me gleda,češ nič nisem narediluser posted image

Tudi meni je kr fajn,ko je malo bol hladno...sam ta dežuser posted image  Bi raje sonce mela...sam pol bi mi bilo tudi vroče..pa tako nisem nikoli zadovolna z vremenomuser posted image

Popoldne gremo v cirkus z nečakom...majo baje kr nekaj zanimivih živali in gremo malo pogledat..user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.