|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
8.7.2008 13:05:45   
varci
Čao nosečke!

Se vam zelo malo javljam, ker enostavno nimam časa. V službi je noro, ko pa pridem domov se mi pa niti slučajno ne da spet za računalnik.
Danes sem imela morfologijo. Vse je super, rastemo. G pravi, da je 90%, da je fantek user posted image . Je bil sramežljiv in se je skrival.
V petek pa končno na dopust user posted image user posted image . Ko prideva z dopusta pa bomo počasi začeli z nabavo vozička, jogija, posteljnine, oblekic...

Čestitke vsem, ki ste lepo opravile MORFO in srečno vsem, ki jih to še čaka.

Naslednji pregled imam pa 12.8.08.

Lepo božajte bušije, pa v senčko, ker bo spet vroče.user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
8.7.2008 13:07:43   
lyra*
varci  čestitke za fantka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
8.7.2008 13:59:38   
saba
Varci čestitke za lulekauser posted image

user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
8.7.2008 14:26:27   
Petra1111
živjo punce!
joj kako dolgo me že ni bilo med vami. Vidim,da steres pridne.
mene pa zanima kdaj ste začutile prve brce?
na hitro vprašanje,ker moram prebrati vse za nazaj

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
8.7.2008 14:35:07   
saba
jaz v 15tednu...ampak mam že hčerkico doma, tako da sem vedela kaj pričakovat oz. kako zgleda

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
8.7.2008 14:56:50   
varci
Prve rahle metuljčke sem začutila v 17. tednu, potem so se začele brcike samo še stopnjevati in danes v 24. tednu je že pravi bokser user posted image .

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
8.7.2008 15:22:48   
Polynesia
Ojla miške piške.

Sem mela v službi noro, tko da se šele po parih dneh spet javim. Še 50minut in domovvvvvvvvvvv user posted image .

varci bravo za MF in bravo za lulija user posted image , jupiiiiiiiii...zdej je pa kar nekaj fantkov zapored, hehehe, bodo imele češpljice kaj za zbirat, hahahaha user posted image user posted image user posted image .

zara user posted image user posted image user posted image za kužka...vem kako je to, tudi nam je manj kot leto dni nazaj tko umrčku kuža, so ga sterilizorali -sam ne vem točnio zakaj že, ker neki ni blo ok s črevi se mi zdi in so ga zafrknili, niso hotli priznat, noben od nas sploh ni prišel k sebi, totalno smo bli v šoku ker je bil dejansko šok kar naenkrat. Nato smo zahtevali obdukcijo ki je pokazala da je imel naš Smrk (tko mu je bilo ime) slab srček in da bi slej ali prej pa umrčku doma. No sedaj imamo novega kužga, ista pasma in mu je ime Skip user posted image ...no jaz govorim kot da je tudi moj pes čeprav je pri starših, ki imajo hišo, ampak točno ve kam tudi jaz spadam user posted image .

petra1111  jaz sem začutila brciko, nežno seveda, v cca 17.tednu, in še to nbe vsak dan, nato pa vsak teden bolj, sedaj sem v 23.-24.tednu in naš mali košarkaš fajn trenira v bušiju, no kar naj, zelo lep občutek user posted image . Imam pa občutek, da ko cel dan sedim v službi tamalemu lulčku to ne paše, ko pridem domov in sem v normalni "pozi" pa kar znori, moja žabica user posted image .

nagajiva tudi vaša MF bo hiiiiiiiiiiiiitro tu, boš videla in boste vidšo pikico.

bobika lep trebušček user posted image .

Tudi mi bomo vzeli denar. Midva z možem pa bova imela za našega lulija kar vse novo, bova vse novo kupila, oz. moji in njegovi starši bodo dosti kupili za svojega prvega vnuka, tako da mi ne bomo od nikogar nič vzeli in si sposojali, tudi cunjice in vse kar pride zraven bova kupila novo oz.dosti sem že kupila. Itak pa bomo imeli kasneje še eno žabico in bo imel/a vse od starejšega bratca.

Vse ki imate preglede držim pesti in seveda bo vse v redu user posted image .

Drugače sem pa tudi jaz vesela, da se je malce ohladilo, da lahko vsaj normalno zadiham, tale vročina mi je šla že pošteno na živce, hehehe, no edino dež in neurja so odveč.
Vse tiste ki greste na morje, ploooooosim uživajte še zame, ki bom to poletje kar doma čuvala na svojega možeka, ki je res revček s tem hrbtom.

Tko, grem še kej narest in potem grem domooooov, danes imam že vse skuhano in samo pojem in grem počivat user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 8.7.2008 15:26:47 >

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
8.7.2008 15:32:51   
lyra*
polynesia  a ti pa si pozabla na mene?user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 8.7.2008 15:33:08 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
8.7.2008 15:37:59   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

polynesia  a ti pa si pozabla na mene?user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

****tiš, pa mi res neki ni šlo u račun user posted image user posted image user posted image ...se opravičavam...itak pa ti morm še odpisat, hahaha, matr sm nesramna, sam odkar sm nosečka sm kr neki "blond" user posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
8.7.2008 15:48:02   
Polynesia
Aha pozabla sem še to.

Materinska šola - jaz bom s 1.septembrom začela hodit v porodnišnico oz. ginekološko kliniko ob 10h zjutraj ko ni gužve...takrat bom itak že na dopustu pred nastopom porodniške. Mož pa bo šel samo na un hitri tečaj samo za moške ki traja se mi zdi dve urce.
Tko da če je kakšna kandidatka da bi začela v Ljubljani hodit s 1.9. ob 10h zjutraj javite se user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2735
8.7.2008 16:33:15   
Andromeda
Ahoj!

Evo mene po nekaj dneh. Danes sem imela kar 2 izpita in posledično enega nisem naredila oz. sem pisala 75% in me je je* na ustnem, da je joj, jaz pa pred tem 3 ure pisala en drug izpit, mislim malo človeškosti bi pa lahko ženska pokazala do user posted image Eh, pozabimo raje to in začnimo uživat v poletju, bom imela septembra spet veliko dela s faksom.
polynesia - verjetno bom tudi jaz septembra začela hodit v materinsko šolo dopoldne, moram pa še prej preverit kako imam razporejene izpite, tako da v zvezi s tem ostajava na zvezi.
varci - čestitam za MF in fantka. Tile lulčki so pa res na udaru, bodo češpljice res imele veliko izbire, lulčki pa bolj malo user posted image

Grem si malo hrbet spočit, potem pa še kaj napišem...

Neposredna povezava do sporočila: 2736
8.7.2008 17:55:28   
Erin
Drage novembrčice...

sporočam vam žalostno novico da je vaša Špelka izgubila svoji pikici...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
8.7.2008 19:00:30   
orka
en velik user posted image user posted image za špelko
polynesia jaz bom ziher tudi takrat hodila, čeprav nisem nameravala a če se zgodi podobno kot prej, sem v prvi user posted image  hodila v drugi pa ne in ob času v drugi user posted image  nisem več vedela kaj storiti....
Ja sem pa danes user posted image  spravla v baby center, sva kupila za user posted image  obleko v kateri bo šel domov iz porodnišnice, saj vse ostalo bo pa podedvala od brata in sestre.
Tudi jaz že odštevam dneve do morfologije-7 dni-, saj je trenutno res najlepše na uz-ju otročka gledat.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
8.7.2008 19:05:55   
šema
sporočam vam žalostno novico da je vaša Špelka izgubila svoji pikici...

Take novice mi še vedno sporočajo, da še nismo varneuser posted image . Drži se Špelka12user posted image user posted image - za vsakim dežjem posije sonce.

Polynesia- če bom šla že septembra, potem mi ne preostane drugega kot popoldanski termini, ker nameravam biti še v službiuser posted image . Če bi morala na B. pa sporočim- ali se je treba kaj naročit al kar prideš??? Sem že pozabla, kako to gre.

Včeraj je moja sestra rodila punčko, tko da se ni za bat, da bi blo višek fantov- tud punce so na poti, da bojo naši fantiči mel tud kej izbireuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
8.7.2008 19:20:38   
gloria
Špelka še tuki jokam z tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....drži se

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
8.7.2008 20:14:45   
Polynesia
Špelka ni besede, s katero bi te sedajle lahko potolažila, vse smo s tabo in ko boš pri močeh, se le oglasi user posted image user posted image user posted image .

Mi ostale punce bomo pa vse mislile na našo špelko, ampak zaradi nas samih, moramo biti in ostati pozitivne kljub vsemu, velja?!?

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 8.7.2008 20:20:31 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
8.7.2008 20:26:57   
bobika1
čer. Špelka... ne vem kaj naj rečem, ne najdem pravih besed, me je kr zmrazilo. V glavnem en velik user posted image

Polynesia hvalauser posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2742
8.7.2008 20:28:55   
Polynesia
Glede materinske šole se torej dogovorimo v avgustu, ko se bo potrebno prijaviti...to se potem še zmenimo, ker bi blo res fino da gremo skupaj, če je seveda le možno.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 8.7.2008 20:31:32 >

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
8.7.2008 21:09:07   
mojsoncek
Spelka, tudi jaz sem brez besed. Lahko ti recem samo to, da tudi jaz obcutim del tvoje bolecine. Vem, da je tezko in bo se nekaj casa, vendar ne pozabi, da bosta tvoja user posted image vedno s tabo in te bosta spremljala povsod. Poisci si rame, na katerm se bos lahko zjokala, zberi novih moci in potem pogumno naprej!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 2744
8.7.2008 21:12:38   
orka
čveke, jz bi vas pa vprašala, ali sedaj ko že čutite svoje user posted image  še vedno uporabljate angelsound???

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
8.7.2008 21:58:15   
nagajiva
Ojla user posted image

Z nasmehom na obrazu sem brala naša čvekanja in potem šok.......Špelka-vem da je vsaka beseda odveč, pa vendar smo vse v mislih s teboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bolečina je huda, vendar upam, da imaš okoli sebe dovolj ljudi, ki ti tako ali drugače pomagajo. Ko si opomoreš, pa se nam kaj oglasi prosim.....user posted image
Varci-user posted image user posted image  za mf in user posted image .......Fantki pri novembrčicah trenutno res vodijo. Bomo videli kdo bo na koncu zmagal....user posted image
Petra1111-prvo rahlo božanje user posted image  sem čutila v 17t, pa to ne vsak dan. Sedaj sem 22t1d, pa je naša žabica že pravi korenjak in me (predvsem zvečer) prav pošteno nabrca ali naboksa.......user posted image
Jutri pa grem dat kri za toxo-spet. Sem že tako več kot tedn odlašala.......joj, ko pa tako sovražim igle. Pa še enkrat me bodo pikali......
Nič, lepo noč, božajte bušije.........

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
8.7.2008 22:11:43   
zara13
Čer bejbe!

Špelka - žal mi je za izgubo. Ne morem si predstavljat, kaj sedaj doživljaš, vendar ti želim le vse najlepše in seveda samo pozitivno naprej!! En velik user posted image

Včeraj sem bila kar žalostna zarad kužike, vendar me je kolega razveselil, da bo pripeljal novega člana, iz istega legla, tokrat psička user posted image in se bom lahko spet igrala in peljala na sprehode. Vsem bejbikam, hvala za vzpodbudo. Čeprav ni bila moja kužika, mi je bila zelo pri srcu, saj sem jo videla odraščati in početi vragolije.
Varci - čestitke za user posted image user posted image

Tudi jaz razmišljam o materinski šoli v septembru. Veliko nosečk niti ne gre. No jst sem prvič noseča in je vse novo zame pa bom šla pokukat. Lahko mi le prav pride kakšen nasvet. user posted image

Veliko se vas bo odpravilo po nakupih za novorojenčka. Me zanima, boste imele kakšen poseben seznam, ki že obstaja na RR, ali boste kupovale bolj po svojem občutku? Sploh pa tiste novembrčice, ki ste že mamice, imate kakšen predlog za novinke, kaj se splača kupit in kaj ne, v kakšnih količinah, ipd?? Hvala ;)

Lep večer še naprej...

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
8.7.2008 23:07:40   
Anonimen
joooooooooooj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  špelka12, saj vem, da ti nimam kaj reči ... ni besed ... tako mi je hudo, vsakič ko se zgodi kaj podobnega komur koli ...
res ti želim, da čim bolje preboliš oziroma prebolite vse skupaj. da ostaneš pozitivka in bo šlo naslednjič vse po sreči in tako, kot je treba.
sama takoooooooo zeloooo držim pesti, da bo na naslednjem pregledu naslednji petek bolje in bo manjši dvojček zrasel in zmanjšal razliko v rasti, da bo MF vredu ... poskušam pozitivno razmišljati, pa me na trenutke vseeno sesuje in je tako težko ...
špelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - mislim nate. in če ti količkaj pomaga vedenje, da vse tukaj mislimo nate in ti poskušamo odvzeti vsaj en majhen del bolečine ...

(odgovor članu gloria)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
9.7.2008 8:28:38   
saba
Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako mi je žal, nimam niti besed - mislimo nate, drži se...kot pravijo po dežju posije sonce in vsak dan ki mine je malo lažje.

no mi smo bli na MF. Katastrofalno, sem jezna ko user posted image
Najprej ni blo mojega G. , pol mi reče da ne bo posnel UZ, pregled je trajal 5 min, še dobro da se je spomnil pogledat če otroku sploh srce bije - da bi ga pa poslušali - samo v sanjah.
Tako pregled na katerega smo se tako pripravljali pa tamalo vzeli sabo nas je zelo vse razočaral.
Sem pa vseeno happy ker je z user posted image vse o.k., vsaj to, da raste normalno in vse o.k., upam da je res tako glede na brzinski pregled.

No grem, danes sem malo tako tako zaradi MF pol pa pridem tuki gor in še preberem glede Šelke.
Sem kar malo user posted image

lp saba

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
9.7.2008 8:29:45   
saba
aja žal luleka ali lulice ni hotel pokazat...tako da ostanemo na user posted image , kot je napovedala Dr. Reš na NS.

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.