Polynesia
|
Ojla miške piške. Sem mela v službi noro, tko da se šele po parih dneh spet javim. Še 50minut in domovvvvvvvvvvv . varci bravo za MF in bravo za lulija , jupiiiiiiiii...zdej je pa kar nekaj fantkov zapored, hehehe, bodo imele češpljice kaj za zbirat, hahahaha . zara za kužka...vem kako je to, tudi nam je manj kot leto dni nazaj tko umrčku kuža, so ga sterilizorali -sam ne vem točnio zakaj že, ker neki ni blo ok s črevi se mi zdi in so ga zafrknili, niso hotli priznat, noben od nas sploh ni prišel k sebi, totalno smo bli v šoku ker je bil dejansko šok kar naenkrat. Nato smo zahtevali obdukcijo ki je pokazala da je imel naš Smrk (tko mu je bilo ime) slab srček in da bi slej ali prej pa umrčku doma. No sedaj imamo novega kužga, ista pasma in mu je ime Skip ...no jaz govorim kot da je tudi moj pes čeprav je pri starših, ki imajo hišo, ampak točno ve kam tudi jaz spadam . petra1111 jaz sem začutila brciko, nežno seveda, v cca 17.tednu, in še to nbe vsak dan, nato pa vsak teden bolj, sedaj sem v 23.-24.tednu in naš mali košarkaš fajn trenira v bušiju, no kar naj, zelo lep občutek . Imam pa občutek, da ko cel dan sedim v službi tamalemu lulčku to ne paše, ko pridem domov in sem v normalni "pozi" pa kar znori, moja žabica . nagajiva tudi vaša MF bo hiiiiiiiiiiiiitro tu, boš videla in boste vidšo pikico. bobika lep trebušček . Tudi mi bomo vzeli denar. Midva z možem pa bova imela za našega lulija kar vse novo, bova vse novo kupila, oz. moji in njegovi starši bodo dosti kupili za svojega prvega vnuka, tako da mi ne bomo od nikogar nič vzeli in si sposojali, tudi cunjice in vse kar pride zraven bova kupila novo oz.dosti sem že kupila. Itak pa bomo imeli kasneje še eno žabico in bo imel/a vse od starejšega bratca. Vse ki imate preglede držim pesti in seveda bo vse v redu . Drugače sem pa tudi jaz vesela, da se je malce ohladilo, da lahko vsaj normalno zadiham, tale vročina mi je šla že pošteno na živce, hehehe, no edino dež in neurja so odveč. Vse tiste ki greste na morje, ploooooosim uživajte še zame, ki bom to poletje kar doma čuvala na svojega možeka, ki je res revček s tem hrbtom. Tko, grem še kej narest in potem grem domooooov, danes imam že vse skuhano in samo pojem in grem počivat .
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 8.7.2008 15:26:47 >
|