|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
3.7.2008 15:19:42   
saba
Caligula, zate in za tvojo pikicouser posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
3.7.2008 15:26:06   
Polynesia
Men je tut vse preveč oranžno in enobarvno, hahahaha.

Joj še pol urce in konec službeeeeee.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
3.7.2008 15:32:53   
tane
Polynesia...evo mene, en lep pozdravček, vidim/berem da je vse v najlepšem redu, se resnično veselim s teboj.
Sem pa včeraj zvedela, da je od mojegauser posted image najboljša prijateljica/skoraj sestra tud noseča, no to smo vedeli ampak saj veš ko vprašaš moške v katerem tednu, kdaj ma rok je pa potem...hmmm.
tko, da sem jo klicala in pravi da je novembrčica (21.11) tako, da super še ena.

pri nama je novo le to, da je zdaj čas akcije, vendar me malo ciklus po KT in po op. heca pa bi danes mogla biti O ampak je ni...no, bomo pridno na vsake dva dni in noge u luft, kajneuser posted image .

Sem videla slikce v albumu s tvojim luštnim trebuščkom.user posted image

Uživaj, in čimpreje na dopust v hladen šobec, če se ne motim.
cmokec Tane

< Sporočilo je popravil tane -- 3.7.2008 15:34:49 >

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
3.7.2008 15:37:50   
Polynesia
Ooooooo tane user posted image .

Lepo da se javljaš, tu si več kot dobrodošla da kaj napišeš a ne punce user posted image .

Ja od Šobca pa ne bo nič, ker je mož na bolniški, ima spet dve herniji in bo zgleda moral spet na operacijo hrbtenice. In se lahko obrišem pod nosom, tko da cel julij še delam, potem pa upam da avgusta pokoristim cel letošnji dopust, pa potem 3tedne bolniške in nato že nastop porodniške, no to je moj plan, bom pa videla 24.07. kaj se bom zmenila z G. Mislim da ne bo nič kompliciral.
Ti pa le glej, da noge u luft tišiš, hahahahaha, garantiran recept, ti povem user posted image .

Se pa midve komot zmeniva za kakšno kavico, no jaz bi se sladkala oz.hladila s sladoledom user posted image .

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
3.7.2008 16:12:14   
tane
Oooo...user posted image tole za user posted image pa nisem zasledila, no, če poskušamo gleat pozitivno se je to zgodilo vsaj zdaj in ne po porodu, ko ga boš potrebovala. upam, da bo hitro okreval.
te v kratkem pokličem in te z veseljem povabim na kak dober mrzel sladoled, pa ti povem še ostale novičke...

Neposredna povezava do sporočila: 2655
3.7.2008 16:15:15   
emina83
ojla punce!

evo, po malem predahu se spet javljam.

caligula, sm te že fejst pogrešala, fino da si spet z nami user posted image user posted image user posted image . hvala bogu si se rešila težav, zdaj pa le pogumno naprej, najtežji korak je že za teboj! z dvignjeno glavo naprejuser posted image user posted image user posted image . pa za vsako ko ti bo hudo, samo na svojo pikico pomisli in jo pobožaj po trebuščku!  res, kapo dol za to odločitev in za pogum!

no, pri meni je prišlo do rahlih sprememb. nisem več na bolniški, sem morala delat nazaj, mi komisija ni podaljšala, kljub še slabšemu počutju kot prej,  migrenam, vrtoglavicam, otrdevanju trebuha in vedno močnejši depresiji. mah, ne vem kaj je s temi zdravniki, res, slabši ivid kot imaš, prej te pošljejo  delatuser posted image .

no, pol mi je pa še tamala fasala vneto oko, in se ji še kr to vleče, sicer je fuuuul boljše, ampak še ni čist tako kot prej. če do ponedeljka ne bo čist kul, pa greva nazaj k pediatru, pa bomo videli kaj bo.

nč, evo grem si neki za pit zrihtat, ker bom gagnala od vročine.
pa jest mi tut skor nč ne paše, pa se mi zdi da vse kar pojem, se kr kot kamen v trebuhu vsede in sem takoj ful sita, da pol še pit ne morem.

fajn bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 2656
3.7.2008 16:26:42   
emina83
lyra iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
3.7.2008 16:31:33   
mvzt
Živijo!

Evo se vam na novo pridružim:sem mamica že skoraj 10-mesečnega fantka in danes sem na pregledu izvedela,da sem cca. 20 tednov noseča.....ŠOK user posted image
Sicer sem v soboto naredila test,ker sem mi je že zdelo sumljivo zakaj nimam user posted image ,čeprav malega dojim le še zjutraj in zvečer.....res a nisem pričakovala da sem  user posted image  že 20 tednov user posted image

V glavnem PDP naj bi bil nekje med 9.11. in 1.12. (bo pozneje natančno določil)...
Sva z možem ful šokirana,ker nisva računala na še eno user posted image ,sam bomo že user posted image user posted image user posted image  

Koliko vas je k ste že drugič user posted image ,pa imajo user posted image  majhno razliko v letih?

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
3.7.2008 16:39:46   
lyra*
mvzt  dobrodošla pri namuser posted image user posted image user posted image Sem ravno brala tvoje vprašanje,kaj se lahko zgodi,če nisi šla na NS in sem si rekla,da boš mogla k nam prit,če si novemberkauser posted image  No glede NS nevem veliko vendar mislim,da ni velike panike,če si bolj mlada. Saj nekatere se sploh ne odločijo za ta pregled.user posted image
Boš pa zdaj šla na MFuser posted image  In če je G. reku,da je vse kul pomoje ni panike!
Sem kar tu napisala,da nebom če enkrat na tisto temo hodila...
Presenečenja pa verjamem,da je veliko je tudi pri meni bilo,ko sem zvedela,da sem noseča,še večje pa,ko sem izvedela za user posted image user posted image

Zdaj sem bila z psom veni in je taka vročina,da se mi je kr vrtet začelouser posted image Sem raje noter in imam lepo klimo in uživam...zdaj si bom pa še sladoled privoščila in bo popolnouser posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 3.7.2008 16:49:58 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu mvzt)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
3.7.2008 16:57:35   
Andromeda
caligula, žal mi je, da si morala tudi to doživeti, ampak glavno je, da sta ti in user posted image v redu. Brca 15x na dan? Potem je tudi tvoj user posted image tako živajen kot moja žabica. Si na MF morda zvedela ali je user posted image ali user posted image ?
Uh, tole oranžno ozadje je pa res malce nenavadno, ampak saj se bomo navadile nanj.
malimarsovček - user posted image za uspešen pregled in fantka! Zadnje čase se sami dečkoti "najavljajo".
charley - tale G je pa res en user posted image da ti take govori, msilim, a je on sploh človek ali kaj, če pravi, da svetuje splav v takih primerih, mislim, saj ni normalen, da take govori, kot da enojajčni dvojčki nimajo pravice do življenja. Potemtakem moj mož ne bi smel obstajati ali kaj user posted image
mvzt -dobrodošla med novembrčicami. Ti verjamem, da je bilo totalno presenečenje v 20. tednu izvedeti da si noseča, podobno se je moji sošolki s faksa zgodilo, je izvedela, da je v 12. tednu...
joj, šibam, ker so se mi makaroni razkuhali...

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
3.7.2008 18:55:09   
pomar*ANČA*
caligula, user posted image , si pa potrebovala velik poguma, da si naredila ta težek korak. bolje tako, kot pa da bi kasneje še otrok trpel. mi je pa všeč, da imaš podporo staršev, no in seveda tudi nas!
mvzt, čestitam, in še vedno ne morem vereti, da nisi pomislila, da si noseča! kako si bila pa šokirana? mislim pa, da ni nič narobe, če si spustila ns, itak je vse ok user posted image   drugače bom jaz prvič mamica, ampak bova hitro imela še enega, ker sem mnenja, da je fajn, če ni preveč razlike v letih, če ne drugega že zaradi razumevanje en drugega.

zanima me, če katera še nosi petke? ko sem zvedela, da sem noseča sem jih nehala, amapk jutri zvečer grem na eno zelo pomembno zabavo in grozno izgledajo japonke zraven kiklce, še bolj se mi zdi pa smešno, da bi bila v petkah, tako da nimam pojma, kaj naj storim. moram pa biti v črni oblekci, pa obvezno se moram it pokazati....jih nosi katera? peta je viska max 4cm.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
3.7.2008 19:49:41   
bobika1
haj.
Mojsoncek spala sem spala sam nisem se pa naspala! Veš vsakdan se zbujam ob 5 danes je blo sam eno uro prej, spat grem pa ob 11 pol veš kok je....
danes sem preživela en izpit, še jutri enega... upam da bo šlo....
Ja nč grem zej pod tuš, pa se čujemo še kaj....

P.S.- hecno tole oranžno ozadje:)

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
3.7.2008 20:26:47   
poli*
Halo punce, js mam pa eno vprašanje oziroma prošnjo predvsem za tiste, ki redno obiskujete baby center BTC v Ljubljani-ali njihovo internetno stran. Namreč, v zgornjem nadstropju imajo razstavljene otroške sobice in prva na levo (belo-rumena-marelična) mi je zelooo všeč= SOBICA SUNSET. Ker mi noče odpirat internetne strani baby centra, ne morem pogledati gor, če imajo kaj napisano tudi o tej sobici (predvsem ceno). Zanimava se za nakup previjalne komode, zato sem jim napisala info mail v trgovino in so mi tudi odgovorili. Je pa bila v odgovoru napisana taka astronomska cena za eno (navadno) previjalno user posted image , da sem skoraj prepričana, da so se zmotili (morda pa tudi ne). No, da vam izdam to ceno.... 395€ user posted image . A se tudi vam zdi malo hudo, a??!!

No, če bo katera kaj tam okoli hodila, je cena tiste komode nalepljena v prvem predalu levo...če se pa kateri kaj pokaže na internetu mi pa tudi povejte. hvala za odgovore.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
3.7.2008 21:05:21   
mojsoncek
se vecerno javljanje user posted image ...

mvzt, dobrodosla med nami! Zanimiva situacija... No, vsekakor upam, da je prvi sok ze mimo in da se zacnes cimprej spet nosecnisko razvajati user posted image . Privosci si, ker v drugo cas veliko hitreje mine in se manj casa imas zase. Drugace pa imamo mi ze enega navihanca, ki je v maju dopolnil 2 leti, tako da tako majhne razlike kot bo pri vas, ne bo. Kaj se lahko zgodi, ce ne gres na NS... spremeniti tako ali tako ne mores nicesar in kot je rekla ze lyra, je dosti takih, ki sploh ne gredo na pregled NS. Jaz se zaradi tega na tvojem mestu ne bi nic sekirala.

poli, jaz se BC izogibam ze na dalec. Kot prvo zato, ker imajo itak prevec navite cene, prodajalke so po vecini neprijazne, pa se marsikaj bi se naslo. Ce ze grem tja pa grem zato, ker imam kaksne njihove bone za ponucat. Ali pa ce izkoristim kaksno ugodno spletno akcijo. Bom pa pogledala na net, ce kaj najdem.

bobika1, ti pa hitro spat in dobro opravi jutri!

grem zdej malo knjigo brat... lep vecer se naprej!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
3.7.2008 21:14:26   
mojsoncek
mvzt, se to sem pozabila... moja svakija je v tretje zanosila, ko je imela ta druga stiri mesece, pa sploh ni vedela (upam, da se vsaj priblizno prav napisala te mesece). Sele na koncu cetrtega meseca so jo zaceli dajati neki obcutki, da se nekaj dogaja. No, je naredila test, ki je bil seveda pozitiven. No, puncki sta eno leto in en mesec narazen pa ji/jim je super zneslo... samo malo je sluzbo pogresala, ker je bila res dolgo casa doma user posted image

pomaranca, jaz se nosim petke. No ne vsak dan, ampak ce grem na kaksen sestanek se pa "spedenam" tako kot je treba. Ce ti noge se nic ne nagajajo (beri zatekajo), potem ne vidim problema. Ce pa ti ze tako ali tako zatekajo, bos pa verjetno tezko zdrzala. Pa ne pozabi za vsak slucaj s sabo vzeti kaj rezervnega za preobut, ce bi ti bilo slucajno neudobno.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 3.7.2008 21:18:13 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
3.7.2008 21:51:49   
orka
hallo.
No čveke, zdej ste pa res naklofale, no pa tudi tiste slikice zavzamejo nekaj prostora
lyra, sem se že oglasila na temi ""ni ga več"" a vseeno še enkrat iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image
caligula sem prav vesela, da si storila ta korak , žal mi je samo to , da je bil za mišji kuser posted image   prepozen, a bolje poztno kot nikoli.user posted image user posted image
no jaz kadar nisem v službi pa za ohcet okol skačem, mo sem že čisto fuč in upam, da bom zdržala vsaj do takrat pol gremo pa itak na dopust, por. potovanje pa bo moralo malo počakati.
Celulit imamo vse ženske le da se nekaterim vidi ( močnejšim ), drugim pa ne  ( suhicam ), zdej k smo se pa maluser posted image  zredile pa se nam pozna....
Polynesia upam da se tvoj odnos s taščo uredi, jaz imam pa strašne probleme s svojo sestro a žal je to druga storia in verjetno tudi ni za na ta forum.
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse nov2008 saj smo že na polovici user posted image .
Lp pa še naprej čuvajte svojeuser posted image user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
3.7.2008 22:19:17   
šema

lyra- sožalje še z moje strani

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
3.7.2008 22:21:26   
šema
Pozdravljene čvekeuser posted image še enkrat- sem mislila, da ne bom nč tipkala, ker me moti tole oranžno ozadjeuser posted image
Sem ugotovila tudi, da vam ne morem konkurirat z dodajanjem slik, ker tega ne obvladamuser posted image - zato pa lohk s temi smeškoti mal nadoknadimuser posted image user posted image user posted image

Včeraj sva mela tudi midva(oz.mi trije) morf. in sem vprašala, če se bo videl spol, ker sem sama sicer 99,9% da mam fantka(za 0,1% je treba počakati 9 mesecev) ampak me okolica prepričuje- beri stari starši, da dokler zdravnik ne potrdi ne morem biti tako sigurna. Pa je potrdila mojmu, da pričakujemouser posted image .
In ko je moj vprašal, če se to do konca user posted image še lahko spremeni, mu je G. na UZ pokazala, kako obdarjen je naš fant (videla so se okrogla moda in glavicauser posted image ) in da če ven potegnejo punco sigurno ne bo našauser posted image user posted image .
Imam pa še 14.7. UZ v porodnišnici, da še oni preverijo, če kaj ne bi bilo v redu- sem dobila napotnico- tko da bom še enkrat videla svojega user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
3.7.2008 22:34:00   
poli*
šema, zakaj imaš že čez 11 dni spet uz?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
3.7.2008 22:49:35   
lyra*
helo babike!

Jaz sem bila prej pri mamici. Sva malo klepetali in gledali slike.....ampak nekdo je vseeno manjkal...user posted image
No in pol me je še Mitja pelu na Lent. Smo se tam dobili z enimi kolegi!
In nemoreš vrjet,kako je mladina pijana že ob 8ih zvečeruser posted image user posted image user posted image  Pa kako hodijo oblečene nekatere punce okoli. O moj bog...kratko mini krilo,majčko samo tolk,da ji joške pokrije pa 10cm pete. Pa to ne samo ena...90%user posted image
Sploh nevem kako so ene mame lahko takšne,da jih sploh spustijo iz hiše...pa zdaj že kr vsaka druga kadiuser posted image   Jaz sem marsikaj delala in dala skozi ampak česa takšnega pa še ne!user posted image

šema  čestitke za fantiča! user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi,da kolk jih ve spol je za enkrat več user posted image ...bomo pa videli konec novembrauser posted image

orka hvala! Kdaj pa se poročiš? A že imaš dosti nareto? Kaj pa oblekca?user posted image

bobika1  držimo pesti za ju3! Pa poročaj kako bo šlouser posted image

Tako,zdaj pa šibam...

user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
4.7.2008 9:31:05   
carly
Ojla punce,
no jaz sem iz prvega dela dopusta.Vas berem že od srede, pa mi je šele danes uspelo skozi vse priti.
Kje naj začnem?
Najprej iskreno sožalje Lyri.
Potem čestitam vsem za preglede.
Vesela sem, da se je tudi Spelka oglasila, čeprav vidim, da ima kar težave, Spelka držim pesti da bo z obema vse v redu.
Aja pa pozdrvljam novo.
Kaj ste še imele debato?Celulit me daje že od osnovne šole, sedaj se ga pa še malo bolj vidi, beli tok raje ne govorim,..modrčki jaz sem jih mogla zamenjati že kar kmalu se mi zdi že nekje v 8 tednu.Sedaj so mi že vsi ta novi bolj tesni ( beri izgleda kot da imam vedno push-up, moj je sicer ves navdušen ko me pogleda, jaz pa malo manj, ker bo kmalu treba spet zapravljati).
Poli to sobico sem tudi jaz gledala in sicev v xxxl Lutz-u v Villachu, so cene kar iste-drage (previjalna komoda-369,00 eur, posteljica-339,00, polička za nad komodo-39,00, 3 delna omara-769,00 eur).Sva se že skoraj odločila zanjo ampak sem se sedaj premislila bom verjetno raje kupila od Lip Poljčan sobico Kristina, je malo cenejša pa še bolj nevtralna se mi zdi in jo lahko potem tudi v mladinsko spremeniš, če kupiš eno navadno posteljo pa pisalno mizo.No samo sem jo pa videla samo na sliki, tako da če bo katera slučajno jo kje zasledila razstavljeno, prosim če sporoči.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
4.7.2008 9:44:08   
Polynesia
Jutro čvekice moje user posted image .

No najprej vas postrežem s kavico in zajtrčkom user posted image user posted image user posted image
user posted image   user posted image   , hihihihihi.

No pa smo spet v službi, ampak saj je petek, tako da mi sploooooh ni problem delat.
Zjutraj sem šla dat kri za toxo in potem spet še enkrat okoli 32.tedna...mam počasi kar dost teh igel, a kaj čmo, kar se mora se mora.

Zdej si grem pa kofetek narest, mmmmm mi že diši.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
4.7.2008 9:44:38   
zara13
Jutro bejbe!

Peteeeekkkkkkkkk je..yupi, čaka nas vikend! Uff..kak surprise z novim ozadjem, sej ne vem, če mi je všeč, verjetno se moram še navaditi user posted image

mvzt - welcome to the club novembrčic!! user posted image user posted image user posted image

caligula - imaš našo podporo in podporo najbližjih!! Zdej pa samo na svojo pikico mislit, vse bo dobro. user posted image user posted image

poli* - tista sobica oz. previjalna Sunset je lepa, je pa od nemškega proizvajalca Geutherja http://www.geuther.de/kinderzimmer.php pa pride nekje cena skoraj 1000€ za celotno sobico (cena na spletu), za BC pa ne vem, je pa kar veliko, če je skoraj 400€ in to samo previjalna.

Ker je petek, se mi res ne da kaj preveč delat...no ja do 16h je še dolga, bo treba potrpet in potem lepo vikend. Komaj čakam, da prideta moja dva, ati in mami na obisk, mi bo prav pasal, saj dragi dela cel vikend in bi bila tko sama ;) ju bom peljala na en kratek izlet v Vintgar, če bo le lepo vreme ;)

Fajn bodite in pridno tipkajte user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
4.7.2008 9:51:30   
nagajiva
Ojla user posted image

Ste pa pridno čvekale včeraj user posted image .........Spet en vroč dan. Mam pa popoldan masažo in komaj čakam, ker me hrbet že kar matra.
Caligula-samo, da se je na koncu vse lepo izteklo. Žal na tak način, ampak bolje sedaj ko pa kasneje. Veliko sreče, pa pazi nase in user posted image ...................
Mvzt-dobrodošla. Verjamem, da je bil šok. Glede ns, kot so že rekle, veliko se jih sploh ne odloči zanjo. Greš pa tako na mf.
Brcike-včasih se mi zdi, da user posted image  čutim kar 20-30 krat, če ne več. Je verjetno pravi mali razgrajač. Danes sem ga čutila že 5 krat. Bom štela do spanja, pa da vidim. Pa naj kar uživa, dokler lahko. Kmalu mu bo pričelo primanjkovat prostora.....
Oj, tole oranžno ozadje pa je prav divje. Me že oči matrajo, ker sem mela toliko za prebrat od včeraj......Grem zajtrkovat, pa se tipkamo..........Lep dan vsem.....

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
4.7.2008 11:38:09   
lyra*
čau user posted image

Evo prvo si privoščite malo user posted image da vam nebo preveč vročeuser posted image  Jaz sedim na terasi,se malo sončim in pijem sok z ledom! Prav uživam...Sam zdj so prišli neki čudni oblaki...user posted image

Tudi moja user posted image user posted image  nonstop nekaj telovadita in delata akrobacije. Tako,da se v mojem trebuhu nonstop nekaj dogaja...pa če ni en je pa drugiuser posted image

Sem danes končno dobila mail iz Rutarja za voziček. Imajo modrega in rdečega. Tako,da še nevem za katerega se bom odločila. Vse skupaj z košarami pride 778€! Je ful dosti in se kr tak malo postalauser posted image user posted image

Šibam zdj kosilo skuhat pa se še pol vidimo kaj

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.