emina83
|
ojla punce! evo, po malem predahu se spet javljam. caligula, sm te že fejst pogrešala, fino da si spet z nami . hvala bogu si se rešila težav, zdaj pa le pogumno naprej, najtežji korak je že za teboj! z dvignjeno glavo naprej . pa za vsako ko ti bo hudo, samo na svojo pikico pomisli in jo pobožaj po trebuščku! res, kapo dol za to odločitev in za pogum! no, pri meni je prišlo do rahlih sprememb. nisem več na bolniški, sem morala delat nazaj, mi komisija ni podaljšala, kljub še slabšemu počutju kot prej, migrenam, vrtoglavicam, otrdevanju trebuha in vedno močnejši depresiji. mah, ne vem kaj je s temi zdravniki, res, slabši ivid kot imaš, prej te pošljejo delat . no, pol mi je pa še tamala fasala vneto oko, in se ji še kr to vleče, sicer je fuuuul boljše, ampak še ni čist tako kot prej. če do ponedeljka ne bo čist kul, pa greva nazaj k pediatru, pa bomo videli kaj bo. nč, evo grem si neki za pit zrihtat, ker bom gagnala od vročine. pa jest mi tut skor nč ne paše, pa se mi zdi da vse kar pojem, se kr kot kamen v trebuhu vsede in sem takoj ful sita, da pol še pit ne morem. fajn bodite!
|