|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
28.6.2008 10:57:03   
orka
Hallo.
No pa je vikend tu. Uživajte kar se da, jaz pa se javim samo da se v seznam vpišem za MF, ki jo imam 15.7.
user posted image user posted image user posted image user posted image
Lp

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
28.6.2008 11:01:08   
Andromeda
Živjo!

Tudi jaz sem že pridno delovna - zlikala sem par stvari in malo posesala, dala perilo prat, ampak čaka me še veliko dela. In na žalost tudi učenje. Pa še z mojim greva v Supernovo malo pofirbcat. Punce, uživajte v sončni soboti!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
28.6.2008 11:31:07   
lyra*
Čau user posted image

Evo jaz sem dva dni zdaj uživala in lenarla...zdaj me pa čaka delouser posted image  Se mi takoooooo ne da....bi kr najraje šla nekamuser posted image

polynesia  kok si lepo izbrala!user posted image user posted image user posted image

Midva za zdaj še nebova kupovala sobe ker bosta itak spala pri nama,previjalna pa bo v kopalnici. Tako,da bova sobo dala delat po naročilu šele,ko bosta šla prav v svojo sobo spat. Po naročilu pa moramo delat zato,ker tam,ko je ta soba je mansardno in nikakor ne more prit kakšna normalna omara not! Hudič vglavnem!

Zdaj si grem počasi prepravit kaj bom kuhala....nimam idejeuser posted image

Uživajte v (upam) sončni soboti!

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
28.6.2008 18:30:02   
Oaza
Pozdravček!

Kaj ste vse pri popoldanskem počitku?
Sem komaj prebrala vse za nazaj... Jaz pa sem te dni malce uživala- en dan na morju ostalo pa doma. Malo knjigo brala, malo ležala, v glavnem lenitis, tako kot ste nekatere že napisale. user posted image  Kaj pa hočemo ko pa je taka vročina.

Glede previjalnih mizic- midva bova po vsej verjetnosti kupila komodo, gor pa bova dala ono gobo oblečeno s plastiko (podlogo vglavnem), ki jo dobim od kolegice, predale pa bova napolnila z oblačilci in pleničkami. Tako bova lahko to komodo uporabljala še potem, ko je ne bomo več rabili za previjanje ritke. user posted image

ANIME- glede teh dodatkov mislim, da če je vsega preveč tudi ni dobro. Sama pojem en Elevit na dan (včasih ga tudi pozabim user posted image ), drugih "dodatkov" pa ne jem. Glede slabih izvidov vode, pa ti priporočam, da ko boš šla v laboratorij se doma polulaj in nesi s sabo, ampak se obvezno prej umij in uporabi srednji curek. Meni je G tako svetoval, ker sem imela tudi slabe izvide in sem tako naredila pa so bili izvidi super. Aha, pa te lončke lahko kupiš v lekarni lahko pa prosiš v laboratoriju, če ti jih dajo. Meni jo vsakokrat zraven napotnice da G.

Vsem čestitam za uspešno opravljeno MF, preglede, UZ-je, brcike, vglavnem vse kar je takega! user posted image user posted image user posted image user posted image

Polynesia- držim pesti, da bo s tvojim možem vse o.k. in da boste brezskrbno uživali kot družinica!

Spelka12- tudi zate držim pesti, da bo z obema malčkoma vse vredu! user posted image

lyra- si mi naredila take lušte z nakupovanjem v Avstriji... Joj, samo ko bi mene verjetno potem tudi kap zadela, ko bi seštela vrednost vseh računov! user posted image
Kam pa hodite kupovat v Avstriji? V Graz- prav v mesto?

Pupe, uživajte!
lp

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
28.6.2008 21:10:55   
luna8

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ       pregled (MF) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ       MF 08.07 

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       31.07 (MF) user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB      pregled  user posted image ,user posted image

5.  02.11.    poli*                    (?user posted image ,?user posted image )       ?? let       kraj     MF 11.07 user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     pregled (MF)user posted image  

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM       pregled

8.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled 

9.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ      MF 27.06.

10. 06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

11. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         24.07.     user posted image

12. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

13. 07.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice   MF 08.07.

14. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled user posted image

15. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj       pregled

16. 08.11   Nina BG              (?user posted image ,1user posted image      ?? let     kraj       pregled (MF)

17. 08.11      vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     22.07.  user posted image

18. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  pregled (MF) user posted image  

19. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       MF 16.07.user posted image      

20. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled 

21. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled 

22. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled 

23. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

24. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale  22.7 (MF) user posted image     

25. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        MF 02.07. 

26. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled 

27. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

28. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         MF 02.07.

29. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     pregled

30. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    MF 02.07

31. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

32. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    MF 15.07user posted image

33. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image   (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR           pregled  user posted image ,user posted image   

34. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

35. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

36. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           MF 01.07 user posted image

37. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          MF 15.07.
user posted image

38. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 

39. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled user posted image ,user posted image

40. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         MF 21.07. user posted image

41. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          MF 11.07  user posted image

42. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           MF 09.07  user posted image   

43. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

44. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            MF 01.07 user posted image

45. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          MF 22.07

46. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

47. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

48. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

49. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          pregled  user posted image

50. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

51. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ          pregled

52. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        UZ 01.07.user posted image

53. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

54. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2             (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

[/quote]
[/quote]

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
29.6.2008 0:36:18   
pomar*ANČA*
čeeer! ne morem spati, pa malce berem kaj ste pisale. mi informacije pridejo zelo prav... midva bova vse kupila septembra, zaenkrat uživava v poletju, septembra naju pa čaka nakupovanje opreme.

sem bila danes na veselici- sej ne morem verjeti da sem jaz šla na veselico, pa moram priznati, da je bilo kar fajn... nisem plesala,  ker ne znam plesat valčka ali polke, ampak sem pa vseeno uživalauser posted image sem hotela iti na rock otočec, pa se mi ni lubilo voziti se do dolenske, pa še potem ponoči nazaj.

včeraj sva bila pa v umagu in na poti domov naju je dobila v ljubljani na avtocesti toča tako da imava razbit avto, še dobro da sva šla z avtom od dragega, ki ima kasko zavarovan avto, ker drugače bi se pa sekirala...pa fajn plačevala za popravilo.

moram povedati, da sem tudi jaz končno dočakala brcike. kok lušten občutek! v ponedeljek imam pa morfo pregled, komaj čakam da spet vidim najino žabco.

a še katera zateka? mene konec dneva noge zelo bolijo, pa tako težka se počutim...pa vsako jutro imam krče na nogah in dlani. se še kateri to dogaja?

dobo pančite!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
29.6.2008 10:31:15   
bobika1
Hej user posted image .
Spet sonček, kak fajn. Lepe previjalne bote mele, takle ko gledam te včasih že kr mal zagrabi da bi nekej kupu, sam bom mogla do avgusta še počakat....
Nekej me zanima a mogoče katero trtica boli.... kr mene ful pa se nisem nikamor udarla, pa to že 2 tedna, je možno da nizko nosim pa da zato?
Od četrtka me je želodec bolel... sem nekej takega pojedla in se je kr zvijalo.... sem bila več na wcju kot pa kje drugje.... user posted image Aja pa še prehlajena sem, lavfam okol z robčki in komej brišem...Upam da bo kmalu boljše..č
Zej pa tako eno nevmesno vpr... sej me je sram vprašat sam vseen, a ste že vse menjale modrčke?user posted image Jz namreč mam še vedno isto št....?Pa ne vem če je to ok al ni?
Ja nič pridne bodite lepo preživte to nedeljo in še eden user posted image za vse

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
29.6.2008 15:50:12   
konina
Pozdravljene. Vidim, da niste ravno za klepetanje danes. Se verjetno hladite kje v kakšni senci ali pa kar s klimo. user posted image  Jaz sem zaprta v hišo in imam klimo na full. Pa še kar mi noče razpihat jeze. Sem tako jezna na moža, da bi najraje kakšen krožnik vrgla ob tla, pa bom morala sama pospravit za sabo. user posted image  Me je že v petek razjezil, potem pa še z Nevo odšel na morje za čez vikend (kar ni nič narobe), da se še skregat ne morem z njim. user posted image user posted image user posted image  Danes pride pa domov in seveda ravno za finale in s seboj pripelje še mojega svaka, za obrambo. Me bo kar razneslo. No, sem se malo spucala tukaj, potem se bom pa še na njem.

Trtica boli? Mene ne, ampak lahko so pa hemeroidi in ne trtica. To menda boli kot vrag.
Moderce imam pa tudi jaz še vedno iste. Sedaj se nekaj odločam, če čem it po kakšnega novega. Pa še ni tako nujno. Nič ni narobe. Saj tudi tiste z majhnimi prsmi dojijo. Mi pa priteče nekaj kapljic ven iz bradavice. Pri Nevi sem morala tak čas že blazinice nosit.
Včeraj sva bili z mami malo po trgovinah in je kupila za naša dva nova člana bodije in žabice. Kaj drugega se pa še skoraj ne dobi, samo poletno.

No, lepo bodite.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
29.6.2008 16:37:02   
pat13
pozdravljene,
se dolgo nisem oglasila, sem vas pa redno brala... se mi še pisati ni dalo, pa še prehlajena sem bila in tako na bolniški...
tudi sama sedaj čutim brcike... je prav dober občutek...
kar se pa trtice tiče, mene tudi zelo boli, tako, da komaj zdržim v sede, tako, da pogosto vstanem in kar stojim ali ležim... najhuje je če si kje na obisku... pa zaradi bolečine kar stoji, pa me vsi malo čudno gledajo, sam kaj naj... stoli so vsi trenutno trdi....

midva bova kupila blazino za previjat in jo namestila v kopalnici na pult, ki je nad pralnim strojem in je podaljšek lijaka, tako, da je problem rešen, samo še eno omarico malo višje nad pultom bomo dali narediti, da bomo imeli vse pri roki...

pazite nase... in se ohajajte v senci ter božajte svoje trebuščke...

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
29.6.2008 18:03:52   
zara13
Ojla bejbike!

Tale nedelja je prav za počivat oz. za bit v senci. Zvečer pa še finale..yupii..no jst navijam za špance user posted image , upam, da jim rata ;)

Glede modrcov..tudi jst imam še stare, ampak grem kmalu po kakšnega novga, me že tiščijo in vse se mi pod prsmi pozna tko, da bom kr rabila vsaj dva nova.
Preden sva šla danes z mojim na kosilo, sem mu morala pozirati tko, da evo drage moje..moje prve slikice s trebuhom v albumu user posted image

Zdej se mi je pa zluštal čokolešnika tko, da se grem posladkat.

Lepo nedeljo še naprej user posted image

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
29.6.2008 19:13:51   
nagajiva
Ojla user posted image

Včeraj na pikniku, danes pa spet. Sta prišla teta in stric iz Nemčije, pa smo jima malo kosilo pripravli-žar, ker ga mata rada. In smo klepetali, da je joj.............Me kar malo jezik boli user posted image ..................
Včeraj je moj user posted image  delal prave vragolije. Je kako uro tako vztrajno brcal, da sem prav uživala.................Sicer je bil kar cel dan živahen ampak zvečer pa ni prenehal kar urco...........user posted image  Je res lep občutek.
Drugače pa modrce nosim še iste. Je pa res, da mi pa jih nekaj ni več prav. Ne vem kako to, enaka številka, pa so nekateri še ok, drugi pa ne. Bom si mogla nabavit kakega......Sem pa zadnje štiri dni opazila vsako jutri par kaplic iz leve, danes pa tudi iz desne dojke..........Bom verjetno počasi mogla po blazinice. Sedaj je še samo zjutraj, če pa se bo nadaljevalo tekom dneva pa je res nerodno imet flekec na majčki............user posted image
Lep preostanek nedelje, pa se beremo...........pa bušije božajte in pazite nase......user posted image

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
29.6.2008 22:37:14   
pomar*ANČA*
še dobro da pridejo končno starši domov, ker je precej naporno skrbeti za dva otroka- eden je dragi, drug pa bratec. sem skakala od mengša do gornjega grada, pa spet nazaj...

glede modrčkov pa imam jaz srečo, da sem prej imela bolj male sise, tako da sem imela modrčke podložene, zdaj jemljem pa podloge ven. vsaj novih mi ni treba kupovati user posted image

jutri imam morfo pregled!!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
30.6.2008 7:58:45   
vebo
Dobro jutro!
Pa se tudi jaz malo oglašam in moram pojamrat, da imam takšne težave s prebavo, da sem v soboto skoraj morala v bolnišnico na klistir. Ni in ni šlo iz mene, imela sem pa vse odprto, nisem mogla ne hodit in ležat, tako da sem dve uri bila na školjki z jogurti in donatom, potem sem se pa morala prisilit, mislila sem, da bo dojenček ven padel, moram nujno v lekarno si nekaj kupit. Bila sem pa že operirana zaradi fisur in hemoroidov, pa še mišico zapiralko so mi delno prerezali. Bilo je hujše kot na porodu in se sploh ne hecam, sedaja se moram prisilit v pitje tekočine. Na dan sicer popijem liter donata, a ne pomaga. Aja, pa še malo zelenkastega izcedka sem dobila. Ali ga ima katera?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
30.6.2008 8:30:26   
zara13
Jutro bejbike!

Evo ena user posted image za vse pa en pozdravček skoraj, da uživo..hehe
user posted image

Pa je spet še en začetek tedna in pri nas na Gorenjskem že dežuje :( sploh se mi ne da delat. Jutri dobim še študentko na prakso tko, da bo kr pestro.
pomar*ANČA* - srečno jutri na MF!! user posted image

vebo - tudi jst imam malo težav s prebavo, sicer pijem Donat in vse, ampak se kr zaprem za par dni potem pa to odpiranje..jojj je grozno. Upam, da se ti uredi vse tko kot mora bit.

Ahh....me že čaka delo, se še kaj kasneje javim
lep začetek tedna user posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
30.6.2008 10:31:40   
pomar*ANČA*
zara13, si pa čisto ista kot moja sestrična!! sem jo že skoraj klicalauser posted image

drugače imam pa pregled danes, ampak ker sem pisala včeraj zvečer, sem napisla tolk smotano, da se res sliši kot da ga imam jutri.

težek dan je, pa še punco, ki jo uvajam, da bo delala namesto mene ni, tako da sploh nimam nič početi. tuki pa tudi nobena nič ne čveka!!

za prebavo sem jaz dobila od ginekologinje prorektal sirup in je res superuser posted image meni pomaga, pa sem vedno imela težave z prebavo, pa vedno iskala nekaj kar odpre, ampak ta sirup pa res odpre. se ga pa dobi tudi brez recepta.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
30.6.2008 10:35:54   
ANIME
Pozdravljene!

jaz sem se vrnila iz morja ... bilo je SUPER. Edino, kar je bilo malo naporno, je bilo spanje v šotoru (že ven pa not zlest z mojim trebuhom je malo umetnost - ampak vse se da user posted image ).

Počutje se je v teh dopustniških dneh kar izboljšalo. Mi je pa začel ob naporih trebuh otrdevat, ampak menda ni to nič takega. Noge so mi tudi začele precej zatekat (danes začnemo s melona/lubenica terapijo user posted image ).

Ta'mala dva že kar pošteno razgrajata. Zvečer imam malo probleme s spanjem, saj če ležim na desnem boku, se punčka pritožuje, če na levem, pa fanteh. Na trebuhu ne norem več spat, na hrbtu mi pa ne paše ...
Tako da poskušam zaspat nekako na hrbtu oz. pol boku; ko pa zaspim, me pa ne moreta več zbudit in lahko še tako brcata.

Ta teden še delam, potem grem pa na pravi 14 dnevni dopust user posted image user posted image user posted image .
Luna8, prosila bi te, da seznam urejaš do konca julija oz. če ti je všeš, ga lahko kar prevzameš.

Čestitke za dobre rezultate na MF user posted image user posted image user posted image

Aja pa še v info: zredila sem se 10kg (iz 54kg na 64kg) in obseg trebuha imam 97 cm (prej imela 63 cm).

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
30.6.2008 10:56:03   
poli*
Zara, js mam tut približno tko velik trebuh kot ti user posted image .
Modrčki- eni mi niso več prav, v tistih ki pa so mi, mi vse stoji kot verbotnovi- push up user posted image .
Js mam celo boljšo prebavo kot pred nosečnostjo. Verjetno je to posledica tega, da mal več jem in pije.
Moj sonček pa že skor 3 tedne skače not po trebuhu- vsak dan se oglasi: zjutraj, okoli poldneva in zvečer user posted image .
Anime- če ti otrdeva trebuh, pojdi po šumeče tablete Magnesol, da se to ustavi....ker to so v bistvu lažni popadki... da ne bo kaj prišlo predčasno.
papa

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
30.6.2008 11:45:16   
luna8
Halo punce,

ANIME bom urejala seznam do konca julija-potem pa se bovaže zmenileuser posted image

Tud jst mam še iste modrčke in ni nč videt, da mi bo potrebno kmalu kupovati nove.

Kje si vi merite obseg trebuha, pri popku, ali kje?

Glede brcik tudi jst čutim, ampak ne tako pogosto, ne vsak dan. Po mojem so to brcike, ampak ne čutim tako očitno!

A imate popek že vse ven, ker jaz ga nimam.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
30.6.2008 11:46:57   
saba
jutro okrogle user posted image

kako smo?

najprej častim eno veliko user posted image

tako, mi smo super, brcamo full. Cel vikend lenarila - malo pospravljala. Nič nismo šli na plažo, ker Živa ni izrazla te želje, saj je pred hišo cel vikend z bratrancem user posted image

tako pupe, grem nazaj delat....

lp user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
30.6.2008 12:09:05   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem že od šestih gor-sem mela taki kup perila za zlikat...........user posted image  Raje zjutraj, ko pa sredi dnevi v tej vročini..............Je pa v Mb že od jutra ful oblačno, tud deževalo je že, tako da se bo ozražje menda malo osvežilo. Bomo lažje dihali.
Moj mali razgrajač pa brca ravno ko mu je............Včasih ga čutim tekom celega dne dokaj močno, danes recimo pa še samo ene dvakrat.............Verjetno počiva user posted image
Luna8-moj popek še tud ni ven, je pa že tik pred tem........
Sem pa ugotovila, da mi bo iz prsi pričelo kar lepo kapljat..........moram res danes po blazinice. Včeraj zvečer se je kar vlilo in sem imela lepo mokro pižamo user posted image  
Pojem jabolko, pol pa si moram nekaj zmislit kaj naj kuham...............Verjetno bo kaka juha, ker sma dva dni imela meso iz žara in bo kar pasalo...............

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
30.6.2008 14:12:58   
saba
kje ste vse danes?

Anime..jaz tudi mislim v šotor za en podaljšan vikend. Pa kaj res je blo tako hudo????jaz pa komaj čakam, upam da bo o.k..................
no še dobro da gremo čez 2 tedna, ker prejšnjo nedeljo sem tudi jaz komaj prilezla na barko po lestvicah.......trebuha nisem imela kam dam, da bi priplezala gor.......sem se pa tako user posted image user posted image user posted image , da verjetno tudi zaradi tega mi ni nikoli ratalo iz prve, ne iz druge...itd.

modrčki: jaz imam samo 2 stara, ki še nekako pridetaq v poštev, čeprav kolobarji napol kukajo mimo.
krči: kar lepo pit Magneasol šumeče...ni panike če otrdeva, ampak tudi dobro ni. Meni otrdeva že od 15t dalje, ampak s temi šumečkami vidim da je fullll boljše. Ampak brez panike, tudi prava moja nosečnost je bla cela v umetnih popadkih.
nagajiva: a nebi prišla še k meni malo speglat...plizzzzz...mam tak kup, da ni več samo-stoječi......sloni na zid..tako je visokuser posted image
prebava: o.k.
noge: debele otekle, predvsem zvečer
beli tok: poplave
kaj še kaj še..........sem pozabla.......user posted image

lp
saba user posted image

< Sporočilo je popravil saba -- 30.6.2008 14:14:50 >

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
30.6.2008 14:33:24   
Andromeda
Hello, moje nosečke!

Evo mene, da se malo javim po 2 dneh. Vidim, da ste se prav po vikendaško naklepetale. Jaz sem imela pa danes izpit, pa v petek imam še enega in 2 naslednji teden, potem se pa lahko začnejo počitnice.
zara13 - zelo luštna nosečka si, bušija maš pa večjega od mojega. No, saj si tudi dlje noseča od mene.
vebo - upam, da se bodo uredile prebavne motnje, jaz sem lahko vesela, da grem vsak dan na veliko potrebo, sem pa zato toliko manj vesela, ker hodim na pol ure lulat. To pač sodi v nosečnost in nimamo kaj naredit.
ANIME - otrdevanje trebuha je baje nekaj normalnega za ta čas nosečnosti, tako naj bi se maternica pripravljala na porod, tako kot je poli zapisala so to neke vrste popadki, ampak ne tisti pravi, da ne boš v skrbeh...
bobika1- jaz sem si morala kupiti nove modrce že v 8. tednu, ampak bolj zaradi obsega kot košarice. Mislim pa, da ni nič narobe, če lahko še stare nosiš, vsaj s finančnega vidika ne user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
30.6.2008 14:38:27   
Andromeda
Sem pozabila še glede brcik povedat, da moja žabica "razgraja" cel dan po malem, še posebej pa se razveseli, ko jem kaj mesnega, npr. salamo, sploh v soboto, ko sem jedla lazanjo, mu je tudi ful "zadogajalo". Kakšen se ful čudi, ko mu povem, da brca ves dan po malem, amapk verjetno si ne predstavlja, da to niso pravi boksarski udarci, ampak "božanje".

Neposredna povezava do sporočila: 2548
30.6.2008 15:27:12   
bobika1
Hej user posted image !
Kak ste. Jaz sem ravno prišla domov iz prakse, prvo za računalnik user posted image . Ja sej sem si kupla že novi modrček sam niso se mi pa nevem kok povečale, zato me je zanimalo. Ja na tastarih modrčkih....kolobarji ja en mal pa res ven pogledajo user posted image . Js že tud čutim brcikeuser posted image  že od 26.6. hehe se mi zdi da sem jih dokaj hitro čutla, včerej sem celo mojmu pokazala in ko je beba brcnala je kr trznu hehe.... ne vem točno katera je že pisala o belem toku... ka lahka sploh kej rečem.... jaz sem imela že prej težave z tem ampak zdej....jojojojuser posted image . Kar se pa prebave tiče se mi je pa kar uredila grem vsak dan sploh zadnje dni ko imam..... bolj tekočeuser posted image ...Danes sem se zbudila ob pol 4 zjutri in sem morala it bruhat... mislim da je to kislina al kaj....pojma nimam...Tale moje beba bo pravi user posted image . Mal po mamici mal po atiju in to bo feštauser posted image .
Ja nič grem zej dokumentacijo za šolo pisat pa se čujemo.
Pridne boteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2549
30.6.2008 16:12:13   
nagajiva
Ojla user posted image
Kar tak malo, da vidim če kaj klepetate. Pa vidim, da se verjetno zunaj user posted image  ......
Jaz pa zaj mojga čakam, da prinese pico. Ne bo juhe, kot sem mislila, mi je tako pica zadišala, da je joj.............user posted image  

< Sporočilo je popravil nagajiva -- 30.6.2008 16:13:51 >

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.