Anonimen
|
zdravo, punce, da se spet malo priklopim, dobro ste klepetale ... me je klical , naj vžgem avto in direkt gas v split in se tam dobiva. in tak sem šla za par dni malo preverit, kaj se kaj v splitu dogaja, in sem ugotovila, da se pravzaprav nič kaj ne dogaja, še domačini pravijo, da je tuga, mal tako depresivno ozračje vlada tam ... je pa vroče kot pri norcih in noge kvalitetno zatekajo. tisti dan (sobota?), ko je bila tekma hrv:tur, so bili čisto vsi vključno z dojenčki in psi oblečeni v majice s šahovnico - ali pa so imeli gor vsaj rutko (psi npr.), nogavice, pas, kapo, klobuk, šal ... ampak vsi!!! in baje da jih je precej izgubilo komplet svoje premoženje na športnih stavah. pa en nov trajekt imajo, ime mu je Bol. če katero zanima - karte za koncert White Snake za 10.7. so 150 kun (to je cca. 20 eu). tako da itak da mi je bilo super, z njim pač kjerkoli in vedno. zdaj sem pa doma, včeraj sem v glavnem cel dan spala, zdaj se pa probam ujet v tukajšnji ritem in začet mal delat. in vsem vam , ki ste imele v tem času preglede in MF, , ker se mi zdi - seveda sem prebrala vse poste, da je bilo z vsemi vse v redu. jaz imam pa MF naslednji teden, in če bo vse ok, lahko počasi že kaj kupim za bebice. in ja, a katera ve, kakšno konf. št. kupit za dvojčke - ker so ob rojstvu ponavadi manjši. 50? sem videla, da se pogovarjate o previjalnih mizicah ... po moje da to ni taka nujna stvar, jaz je vsaj zaenkrat ne nameravam kupovat, saj jih lahko previjam na svoji postelji (?????). če bi se pa pokazalo, da ni v redu, pol bo pa treba v šoping. v glavnem, res bi rada malo z glavo šla v šoping, da kupim čim manj nepotrebne krame, ki ti potem samo jemlje prostor. majhen dojenček itak skoraj ničesar ne porebuje, ker v glavnem spi, kar ne spi, se pa doji oz. je. potem pa že sproti vidiš, kaj se rabi in kaj ne in dokupuješ postopoma. takole nekako razmišljam, ampak nimam nobenih izkušenj, tako da me popravite tiste, ki o tem več veste. zdele si grem pa kavo skuhat in mal poklicat, da vidim, kaj počne ... uživajte, punce, naj bo lep dan.
|