|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
1.7.2008 12:31:24   
poli*
hojla pupike user posted image .
Meni je tooolk toplo, da se bom kar stopila user posted image .
NinaBG- mogoče boste meli prvi teden mal težav za v vrtec, če mali ne bo hotu it, ma potem bo pa sigurno rad hodu. Pomisli, kako bo vesel nove družbe, pa tut dost novega se bo nauču... pa ti ga boš še bolj vesela in on tebe, ko ga pojdeš iskat po službi. Brez skrbi!!
Luna8- ne si delat težav s pregledi. Jaz tudi ne vem, če je maternica dovolj visoko, če je trebuh dovolj velik (zlo relativno), pa si mislim, da mi bo že g. povedala, če kaj ne štima. Smo pa vse iste in si delamo nepotrebne skrbi- ampak to je normalno, saj želimo našim malčkom SAMO najboljše!
Aja, kam pojdete kampirati? Jaz sem iz teh krajev tukaj ob soči user posted image .

Beli tok- svetujem vam, da ne uporabljate ščitnikov perila več kot kakšen dan, da  ne staknete kakšne srbečice in vnetja. Jaz sem dobila to in ni prav nič prijetno. Izgleda, da je vse tako umetno narejeno, da se začne telo kar braniti...
Lepo se smejte user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
1.7.2008 13:09:11   
pomar*ANČA*
heiiiiiiiiiiiii

pred dnevi ko sem se merila, sem imela obseg 88 cm, se mi zdi da imam kar velikega že, sploh pa me moti pri pripogibanjem in čepenjem. je pa slikca gor, frišna od danes.

sem našal uporaben link, kjer so razložene vse kratice, ki jih najdemo v materinsi knjižici: http://www.bambino.si/nosecnost_in_starsevstvo/nosecnost/dejstva_in_priprave/kaj_pomenijo_zapisi_v_materinski_knjizici

meni vsake toliko začenjo krvaveti dlesni, pa vzamem kako vitaminsko tableto- ne jem pa teh tablet več vsak dan, parkrat na teden jo vzamem.

je katera vprašala ginekologinjo če lahko rolamo? jaz sme jo vprašala za odbojko, badminton in tek- to je odsvetovala, kolesarimo pa lahko. pozabila pa sem vprašati za rolanje.....

user posted image vsem ki ste imele tudi te dni preglede, pa user posted image   za srečo vsem ostalim, ki še čakate na mof pregled.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
1.7.2008 13:26:00   
Andromeda
No, sem med učenjem spet malo pokukala sem gor.

pomaranča - ne vem kaj o rolanju menijo strokovnjaki, ampak mislim, da se odsvetuje vse vrste športa, kjer je padec lahko dokaj pogost in rolanje je prav gotovo eno od takih športov. Jaz na tvojem mestu ne bi rolala, da potem ne bi česa vse življenje obžalovala. Nosečnice smo že tako bolj "štoraste" zaradi trebuha, potem pa da se še kakšna na rolarje postavi user posted image Pozabi raje na ta šport do poroda.

polynesia - si tako navdušemo opisala tole MF pri Strahovi, da je še mene zagrabilo, da bi šla na kakšen pregled k njej, ampak me cena nekako odbija. Bom videla, kaj bo na moji MF naslednji petek. Uh, tvoj mož ima pa resne težave s hrbrtenico... Upam, da ga bodo čimprej porihtali, da bo vsaj do poroda lahko aktiven, ker vem, da zna biti dolgo tole okrevanje. Tukaj imata user posted image za srečo!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
1.7.2008 13:57:06   
mojsoncek
Iz vsega firbca sem si sla zmeriti obseg. Evo, cez "najsirsi" del merim 71 cm, ker je verjetno nekje od 10-12 cm vec kot v nenosecem stanju.

Ja, rolanje... vse bi bilo lepo in prav ker je aerobna vadba priporocljiva, ampak zaradi poskodb pa ni ravno priporocljivo (isto je s kolesom... ni prepovedano, ampak ni pa prevec priporocljiva... raje sobno kolo ali orbitrek ali kaj podobnega). No, velika mera razumnosti pri kakrsnem koli sportanju. Raje kaksno vajo vec za globoko trebusno misico.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
1.7.2008 13:58:03   
Polynesia
Rolanje - se strinjam z Andromedo.

Ja okrevanje je pa dolgo ja, leta 2004 ko so ga operirali je bil na bolniški točno pol leta, tko da upam, da ga operirajo čimprej, da imamo potem "mir".

Joj še dve urci in konec službe, danes me pa že prav križ boli. Kako bi bila srečna, če bi delala do 15h, ne pa do 16h ti gre cel dan.
No vsaj kosilčka imam pripravljenega, sem dala iz skrinje golaž, potem pa naredim samo še polento, solato imam že oprano, tko da bo vse skupaj hitro pripravljeno user posted image . Mi kar zmanjkuje idej za kosila, ena je enkrat dala dobro idejo, da si splanira od pondelka do petka kaj bo za kosilo, moram tudi jaz poskusiti, sam se mi ne da user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2580
1.7.2008 15:34:40   
lyra*
helo babuške!

Jaz sem ravno prišla iz trgovine. Nimam nič takšnega oblečt za ju3. Sploh ne nosim črnih stvari in sm mogla it malo. Te dni se mi takooooo vlečejo,da bom znorela,če nebo kmalu ta teden mimouser posted image user posted image  Vsi samo nekaj hodijo okoli...noben nič ne reče..
In sem prav vesela,da imam vas,se malo razvedrim in nasmejimuser posted image

Zdaj se jaz z športom čisto nič več ne ukvarjam. Sem 20let sem igrala odbojko 2× na dan,torej sem vse skupaj že 20let že na igrišču in nevem kj še vse in imam zdaj malo pavzeuser posted image Kolo ali pa kaj takega me sploh nebo vidlo dokler nebom imela panike,da moram shujšat!

anime a tebi bodo dali inekcijo za razvoj pljučk?

polynesia tudi jaz imam vsak dan težave z kuhanjem! Tako,da če ti bo uspelo sestavit jedilnik za en teden naprejuser posted image  mi sporočiuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 2581
1.7.2008 17:22:05   
Anonimen
eeeeeeeeeejjjjjjjjjj dekleta zdravo user posted image  user posted image  user posted image .

najprej polynesia - držim pesti za tvojega moža, da bo imel čim manj težav (in s tem jasno tudi vi vsi skupaj) in da čim prej okreva po operaciji in se pozdravi.

potem: bravo in čestitke vsem, ki ste bile na pregledih - sem vse prebrala in se mi zdi, da je pri vseh vse ok. kot je saba ugotovila, veliko nas je user posted image  z dvojčki, jaz imam jutri MF v LJ v porodnišnici in me vaši pozitivni rezultati bodrijo in si pravim, da bo ziher vse ok.

modrci, prebava, otekanje nog, beli tok: meni sta se malo povečala tako podprsni kot prsni obseg, ampak enega od starih modrcev še stlačim nase in me tudi ne tišči preveč, če ga nimam glih cel dan gor user posted image . prebava - boli, ja, se strinjam. otekanje nog se dogaja, sploh če veliko hodim po vročini. pa žile na rokah mi ful izstopijo. beli tok: da, vendar ne pretirano.

vaterpolo: ja malo user posted image  user posted image  že dogaja, nežno brcajo al božajo al žgečkajo ...

anime: jaz sem se do zdaj zredila cca. 7 kg, obseg okrog popka (čakaj, grem zdajle zmerit) imam pa 82cm (prej 63cm). vse bolj pridobivam obliko tjulenja in preplavlja me občutek, da mi bo vsak čas trebuh enostavno počil. bom pa morala malo v akcijo, da izdelam nekaj novih kosov oblačil in se neham obnašati po pravilu kovačeve kobile, ki je bolj ali manj vedno bosa :-) .

šport: mene je G malo kregala, ker sem na začetku 4. meseca še vedno tekla, je rekla, naj se malo umirim in da za user posted image  ni priporočljiv noben šport, pri katerem so prisotni tresljaji (oz. da sunkovito zabijaš v tla) - se pravi ne tek, ne kolesarjenje po neravnem terenu (da ni še dodatnega pritiska na maternični vrat in se le-ta ne začne prezgodaj odpirati)... na vprašanje, kaj pa lahko potem sploh počnem, je rekla, da to vsaka sama najbolje vidi - da so tamali dobro zaščiteni, tko da naj se vsaka user posted image  ravna po svojem občutku - ko te boli, nehaj.

tehnični pregled (!): so mi izdali potrdilo, da ga je avto opravil (in baje da ga v resnici glih za glih tudi je) - z nasvetom, naj greva malo do mehanika pogledat. tko da še en projekt za bližnjo prihodnost.

vse, kar sem pozabila, se bom pa itak še spomnila user posted image  ...

in naj bo lep dan še naprej.

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
1.7.2008 18:33:41   
šema
Jaz sem do prvih krvavitev vstrajala na bodypumpu ampak sem odnehala, ker me je bilo strah, da bo kaj narobe, pa še na bolniško so me takrat dali. Odkar sem zopet v službi, pa se do tja in nazaj domov obvezno vozim s kolesom (po posvetu z ginekologinjo, ki mi je rekla, da lahko, dokler ne bo maternica stopila ven- če sem jo prav razumela- to je pa nekje v 30.tednu- tko da mam še fore), ker pa popoldan od Prul do Dravelj skoz sonce nabija, se vozim po nasprotni strani v upanju, da če me ustavi policaj, da se me usmili zaradi trebuhauser posted image

Ena je govorila glede oddaje otroka po končani porodniški- moram priznat, da čeprav sem iz foha-in vem kako se stvari streže, sem jokala ko dež, ko sem prvorojenko oddajala v skupino najmlajših. Tista, ki se od otroka težko loči ji svetujem, naj vlogo predajanja in uvajanja prevzame oče ali kdo od starih staršev. Mislim pa, da je bilo rečeno za privat varstvo- to pa menim, da je lažje, saj se ponavadi ljudje odločajo za tiste vrste varstvo od katerega so slišali lepe stvariuser posted image .

Midva-jaz sva se odločila, da bova 3D delala na Ptuju in imam že datum 21.7- cena je pa 70 €- je pa samo pregled s 3D UZ in ni ponovna morfologija(to mamo jutri).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
1.7.2008 19:39:54   
luna8

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ       pregled (MF) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ       MF 08.07 

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       31.07 (MF) user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB      pregled  user posted image ,user posted image

5.  02.11.    poli*                    (?user posted image ,?user posted image )       ?? let       kraj     MF 11.07 user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     pregled (MF)user posted image  

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM       pregled

8.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled 

9.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ      MF 27.06.

10. 06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

11. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         24.07.     user posted image

12. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

13. 07.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice   MF 08.07.

14. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled user posted image

15. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj       pregled

16. 08.11   Nina BG              (?user posted image ,1user posted image      ?? let     kraj       pregled (MF)

17. 08.11      vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     22.07.  user posted image

18. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  pregled (MF) user posted image  

19. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       MF 16.07.user posted image      

20. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled 

21. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled 

22. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled 

23. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

24. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale  22.7 (MF) user posted image     

25. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        MF 02.07. 

26. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled 

27. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

28. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         MF 02.07.

29. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš     25.07. user posted image   

30. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    MF 02.07

31. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

32. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    MF 15.07user posted image

33. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image   (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR           pregled  user posted image ,user posted image   

34. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

35. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

36. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           MF 01.07 user posted image

37. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          MF 15.07.
user posted image

38. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 

39. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled user posted image ,user posted image

40. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         MF 21.07. user posted image

41. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          MF 11.07  user posted image

42. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           MF 09.07  user posted image   

43. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

44. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            MF 01.07 user posted image

45. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          MF 22.07

46. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

47. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

48. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

49. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          pregled  user posted image

50. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

51. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ          pregled

52. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        UZ 01.07.user posted image

53. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

54. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2             (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
1.7.2008 19:42:06   
luna8
poli, kampirat gremo v kamp Klin v Lepeni. A je kje blizu tebe?

Polynesia user posted image držim pesti za hitro okrevanje tvojega moža.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
1.7.2008 22:31:40   
NinaBG
Pa smo preživeli prvi dan. Popolno razočaranje > v dobrem smislu. Mali me ni nič...ampak resnično me ni nič pogrešal. Tudi ko sem domov prišla .. nič kot da sem cel dan preživela z njim.  NIČ. V službi so mi pa rekli naj se malo sprehodim od pisarne do pisarne, pozdravim svoje sodelovke in uživam v prvem dnevu brez dela. Nobenega stresa. NIČ. Lahko rečem eden lepših dni ... otrok nahranjen, previt. K meni se je prišel samo malo pocrklat, pa ni nič pretiraval v tem. V službi ... pa zopet nič. Punce hvala za spodbudne besedeuser posted image . Rabila sem to!  HVALA VAM!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
1.7.2008 23:47:46   
Andromeda
Verjetno vas večina že spi, jaz pa še razgrajam okrog. Sem "pozabila" večerjat" in moram sedaj nadoknadit. Sem se pa tako naveličala kruha, sendvičev, jogurtov itd...ampak to so stvari, ki grejo najhitreje v promet. Včasih stojim lačna pred hladilnikom in tuhtam, kaj bi si pripravila in na koncu razočarana ugotovim, da mi nič ne diši, potem pa mojega nafehtam, da skoči po burek.
NinaBG - me veseli, da ti je prvi dan minil čim manj stresno. Če te pa mali ni pogrešal, je pa verjetno zato, ker je doživel nekaj novega in ni imel časa, da bi te. To je moje mnenje, sicer pa nimam kaj dosti pojma o otroški psihologiji user posted image
Najbolje, da se še jaz spat poberem. Lahko noč!

(odgovor članu NinaBG)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
2.7.2008 8:24:37   
nagajiva
Ojla user posted image

A sem danes prva ali kaj? So danes ati, mami, brat in njegova punca odšli na morje............sem malo nervozna, komaj čakam, da se javijo. Ne morem si pomagat, ampak ko gre kdo od bližnjih nekam na pot, sem vsa na trnih dokler se ne javi, da je prispel. user posted image
Grem si pa sedaj kumarično solato pripravit. Mi je babi včeraj dala domače kumare............mnjami................
Luna8-si spraševala kako vem,da me pikec v želodec brca. Predvidevam (pa tud nekaj mamic mi je potrdilo), ker je bolečina, kot da bi mi nekaj želodec nekam potisnilo, v par sekundah pa popusti......user posted image  Pa ponavadi se zgodi, ko ga tud drugače čutim.
Nič, grem jest, ker mi tako kruli..........user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2588
2.7.2008 9:18:22   
zara13
Jutro nosečke!!

Ste se dobro naspale? Jst ob tej vročini zaspim zelo pozno, včeraj ob 00:30, zbudila sem se pa že ob 6:30 in čist normalno..zgleda da ne rabim tolk spanca, no ja sem kr navajena dolgo bedet mi pa vsi pravijo..naspij se zdaj, ker pol bo bolj malo spanca :))

Včeraj me je moj mali fuzbaler prebunkal, kot, da je imel trening v trebuhu user posted image pa vsake pol ure bla na wc-ju, ker sem pojedla polovico lubenice user posted image

Andromeda - tud jst ne vem kaj jesti, tile sendviči so mi že tok smotani, še v službi kakšnega pojem in pol jih sploh ne morem doma, da ne govorim o sadju in jogurtih. Včeraj sem bila bolj na sadju, mi nič kuhanega ni pasal. Da bi pa sestavljala jedilnik za cel teden vnaprej pa pr nama to ne pali, ker moj dela 4 dni pa 4 dni je fraj in tiste dneve, ko dela, sem tko sama in si na hitrco neki pripravim, ko je pa doma pa pač delam normalno kosilo, je pa kr mora si zmišljevat sproti, kaj kuhat user posted image

Polynesia - fajnega bušija imaš user posted image pa srečno tvojemu možu, da bo vse dobro.

Pomar*ANČA* - kam si dala slikico bušija, a pod album? Ker je nisem našla user posted image

Nina BG - super, da je bilo vse ok, in v službi in v varstvu. Tud mojo frendico skrbi kako bo, ko bo dala tamalo septembra v jaslice. Sicer njeno punčko bi lahko merkala njena mami, ampak je že 2 vnuka merkala in je tud noče več mučit, ker tud gospa ni več rosno mlada in je le velika obveznost. Smo še lahko srečne, ker imamo 1 leto porodniške, naše mame niso imele tako dolgih porodnišk, so že prej začele delat.

Luna8 - bi te lepo prosila, če zamenjaš moj PDP na 4.11., zdej imam po novem ta datum, mi je rekla ginekologinja na MF in tud zapisan v materinski.

Zdej me je pa mami razveselila, da prideta z atijem na obisk čez vikend, mi bo pomagala zavese oprat pa okna, da se malo osveži stanovanje user posted image

Zdej pa šibam še malo delat...bodite v sončku..papa user posted image

Pa tiste, ki imate danes preglede oz. ste jih opravile....srečno user posted image user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
2.7.2008 9:24:14   
saba
dobro jutro user posted image

najprej user posted image user posted image user posted image za prvi dan varstva NinaBG...............vidiš, otroci vse premesejo.........če si ga ti oddala v varstvo je njegova reakcija normalna...da ti malo vrne milo za drago...........se hecamuser posted image user posted image user posted image user posted image

no samo hitro javljanje iz službe.
Polynesia - user posted image user posted image da bi se čim prej vse uredilo

Obseg trebuha - ne paničarit, ker vsak je narejen po svojem kalupu...kot imam jaz št. noge 40 in nekdo drug 37, tako je tudi s trebuhi......
Pomaranča - kaj ni to lepo obdobje počitka.....šport te bo počakal, ko boš špehec dol spravljala user posted image user posted image user posted image user posted image
Lyra - ne bit tako jezna nouser posted image user posted image
Kosilo - isto jaz, nikoli ne vem kaj kuhat in se mi zdi da se vrtijo na mizi ene in iste stvari - brez idej, pa tudi moja dva doma, sta tako zbirčna, da veliko stvari odpade že takoj...........danes jaz ne bom kuhala...je moj kupu zmrznene burke od pečjaka - danes se švercam....sem sita teh loncevuser posted image

tako sem rekla da bom kratka in je prišla ven ena klobasa

uživajte, se še kaj javim..
user posted image

< Sporočilo je popravil saba -- 2.7.2008 9:27:08 >

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
2.7.2008 9:31:18   
Polynesia
Jutro piške miške user posted image .

No pa smo spet v službi, uffff kaj bi dala da bi lahko kakšnbe pol urce še spala user posted image , ker sedajle sedim za mizo in sploh ne morem začet delat in samo zeham user posted image ...no si kasneje naredim kavico in upam da bo boljše.

Danes greva z možem po moji službi k tašči na kosilo, ne morem verjet, celo žrtvovala se je za eno kosilce, itak bo spet sam jamrala, tega pa jaz trenutno ne potrebujem. Sem ji začela vse nazaj v faco metat, čist vse, ampak res vse ji povem kar ji gre. Zarad mene nej obes surlo do tal če ji paše, to je dolga zgodba user posted image .
No na hitro, da se malo odprem user posted image . Mož ima sestro, ki je stara 37 in nima otrok, enostavno se nista odločila za njih oz. ona bi jih še imela njen partner pa nekaj cinca, ampak v glavnem tko je in za sedaj jih še nimata (po moje jih mela tut ne bosta), pa nimata nobenih težav, ker niti nista poskusila imeti otrok. In ko sem jaz prvič zanosila avgusta 2007 je svakinja tolk obesla surlo, da je kaj in tašči je blo full hudo, ker tut ni njena hčera noseča in tko. No in svakinja se z nama ni hotla več pogovarjat, samo napisala mi je sms, da se pač za naju ne more veselit ker je full žalostna. In jaz takrqat nisem mogla verjet tem besedam, pa sem še tašči rekla, bog ne daj da bi blo z mojo nosečnosjo kej narobe in točno to se je zgodilo, plodek je odmrl, dva dni sem bla v bolnici ker sem po abraziji preveč krvavela, tudi enega sms-ja od svakinje nisem dobila, nič od nič, mož je rekel da ji je sigurno odleglo, ker nisem več noseča. No od takrat naprej, jo je mož skenslal iz svojega življenja. No januarja sem imela operacijo maternice in sem bila 3dni v bolnici in spet ni niti enega tolažilnega sms-ja poslala ali podobno nič. No in zdej ko sem spet noseča, tašča svoji hčeri sploh noče povedat, da bo njen brat dobil otroka, da gospa surla ne bo spet užaljena. EEEEEJ punce, k sem to slišala sem tko ven padla in od takrat naprej mi je tašča nujno zlo, pa drugač sem se čist ok zastopla z njo.
Aja pa še to, svakinja ni poročena in ko sva midva naznanila poroko je tašča men rekla da bi bla bolj vesela, da bi se njena hči poročila, k je že tolk stara in brez otrok in tko....fakkkkkk, jaz sem mislila takrat da bom kr dol padla, to je zdej že dve leti nazaj. In sem ji rekla, a zdej če je brez otrok, pa mislite da je poroka garancija da ne bo sama ostala, halooooo. In tut takrat ko sem šla splavit, no takrat ji je tašča prvič rekla da jo je lahko sram da ni vesela za brata in se dva mesca nista slišale, ker je bla gospa užaljena.
No in prejšnji teden je mož svoji mami vse v faco zmetal, kako jo ni sram, da noče hčeri povedat za naju, da ona ni imela nioč težav z zanositvijo kot jaz k sem mogla muke skozi dajat, pa da se veselijo za vse otroke in nosečke, samo za mene se ne morejo, bla bla bla, skratka, za kozlat res...in me prov zanima kako bo danes na kosilu, sam eno nej reče pa ji bom vse povedala.
Aja še to, ko smo imeli pikinik pri tašči z mojimi starši, je mene moja mamica po bušiju božala, pa tašča začne mal jokat, pa pravi jaz pa nikol ne bom vedla kako to zgleda, pa jaz njej rečem, da kako jo ni sram kej tazga rečt, da sej je menda sin noseč in jaz, in da rade volje mene po bušiju lahko poboža in reče to ni isto, mene je moja mami sam pogledala...pa pol še reče to ni isto, sej veš kako smo mame in sinovi, v tem stilu da sem ji ga jaz kao ukradla in da jaz itak nisem "njihova"...pa sem ji sam rekla, da moja mami ima dve hčeri in sina, in BOG NE DAJ, da bi delala kakšnih razlik med hčerko ali snaho, kvečjem bi se vsi bolj ukvarjali s snaho da ne bo kaj zapostavljena...pa še tole, ko sva rekla da bomo imeli lulija, je full grdo rekla da ona bi pa punčko, ej tolk sem ji nazaj povedala, mislim krava, sorry sam sem prov jezna zdele user posted image . Pa sem ji rekla, kaj so pa punčke toooolk več kot fantki, pa je bla tih, in to zdej vsakmu reče da je ona hotla pa punčko. In sem možu že rekla, da mojega fantka tut za 5minut ne dobi v varstvo, pa je mož reku da se čist strinja z mano, da ji ga tut on ne bo dal.

PUNCE SORRY, mal sem se mogla "izbruhat".

user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 2.7.2008 9:33:46 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
2.7.2008 9:33:08   
lyra*
Babe jaz sem se zdaj spomnila,da vam moram povedat,da mi je ati umrluser posted image  In sem zdaj pisala kr nekaj in nekatere sploh niste vedle zakaj se gre!
Tako,da zdaj se grem preoblečt pa na pogreb!user posted image

Lepo se imejte

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 2592
2.7.2008 9:35:04   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Babe jaz sem se zdaj spomnila,da vam moram povedat,da mi je ati umrluser posted image  In sem zdaj pisala kr nekaj in nekatere sploh niste vedle zakaj se gre!
Tako,da zdaj se grem preoblečt pa na pogreb!user posted image

Lepo se imejte

user posted image user posted image user posted image joj lyra moja, MOJE SOŽALJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
2.7.2008 9:43:02   
saba
Lyra moje sožalje user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

Neposredna povezava do sporočila: 2594
2.7.2008 9:48:05   
Andromeda
Dobro jutro!

Polynesia - izbruh? ampak saj se človek nekje more spovedat, kaj ga teži. Tale tvoja svakinja je pa tut ena "rožca". Samo ljubosumna je nate in ti očitno ne privošči nič dobrega v življenju, še otrok ne, ker jih njen tip noče.WTF??? Tvoj mož je prav naredil, da je prekinil stike z njo, ker njeno obnašanje je vse prej kot sestrsko. Tašča pa seveda ščiti svojo hčerko in jo takole zagovarja in poudarja, da bi se mogla najprej ona poročit potem ji pa še pove ne, da bo postala teta. Glede tega, da bi raje imela punčko, imam tudi jaz tako situacijo, da tašča kar naprej govori, da imam ziher punčko in da je prav, ker že dolgo niso imeli nobene punčke (ona ima 3 sinove) in ko sem jo zabila, naj se ne veseli preveč, da kaj če je fantek, je pa rekla, da ji je vseeno. Zadnjič smo imeli ene ljudi na obisku, ker smo skupaj fuzbal gledal, pa je še ona kao mimo prišla. In me ena vpraša, če se ve spol, pa je tašča kar bleknila ko ena jasnovidka: Punčka je! se mi je kar stemnilo pred očmi in potem je dodala, da ji je tudi njena mama rekla (ki živi 500km stran), da je punčka. user posted image
Sem se odločila, da če na MF izvem spol, ji ne bom povedala, kar naj do konca vsem okoli klamfa da čaka vnukinjo. No, tole je bil pa moj "izbruh" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2595
2.7.2008 9:49:39   
Andromeda
LYRA - moje sožalje

Neposredna povezava do sporočila: 2596
2.7.2008 10:04:34   
saba
Glede tašče in svakinje jaz ne bom komentirala...............moj izbruh bi obrnil 4 strani in poslal v tilt server ringarajeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

s časoma se človek navadi eno stvar - če bližnje ne briga zate...tudi tebe ne rabi za njih. Jaz jih pustim na miru. Skregani nismo....vse poteka na osnovni ravni...ne dovolim da se vtikajo in tudi sama se ne utikam in to dam tudi vedet.

tako dovolj.......ni dan za razglabljanje danes

sem hotela samo povedat da -  Polynesia popolnoma te razumem. Aja še nasvet: čim prej si boš dala v glavo, da  tvoji svakinji ne segaš niti do kolen in da tudi nikoli ji ne boš (mišljenje tašče), lažje in lepše ti bo - brez živčkov in slabe volje. Imaš pa zato ljubezen svojih staršev.

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

Neposredna povezava do sporočila: 2597
2.7.2008 10:28:54   
taly82
Lyrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moje sožalje user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
2.7.2008 10:29:00   
Polynesia
Ma ja sej si ne belim več glave z njimi, sam a veste kakšne smo, krvave pod kožo in včasih pa tut moram še mal pojamrat user posted image , se boljš počutim, zdej sem pa čist naspidirana, hahahauser posted image .
Vidim pa, da nisem edina.

Zdej si grem pa jaz kofetek narest, sem se glih fajn zbudila na delovnem mestu user posted image .
Tale moj luli zgleda dons tut spančka in počiva ker je dons čist nežen, moj sonček.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
2.7.2008 10:35:40   
taly82
Polynesia prav je da si dala to iz sebe. Kaj vse se nam lahko zgodi? Življenje je res polno presenečenj..

Jaz se držim enega pregovora dobro se z dobrim vrača, slabo s slabim.. ni potrebno drugih besed..
Ne sekiraj se preveč, raje pazi nase in na svojo user posted image

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.