Polynesia
|
Jutro piške miške . No pa smo spet v službi, uffff kaj bi dala da bi lahko kakšnbe pol urce še spala , ker sedajle sedim za mizo in sploh ne morem začet delat in samo zeham ...no si kasneje naredim kavico in upam da bo boljše. Danes greva z možem po moji službi k tašči na kosilo, ne morem verjet, celo žrtvovala se je za eno kosilce, itak bo spet sam jamrala, tega pa jaz trenutno ne potrebujem. Sem ji začela vse nazaj v faco metat, čist vse, ampak res vse ji povem kar ji gre. Zarad mene nej obes surlo do tal če ji paše, to je dolga zgodba . No na hitro, da se malo odprem . Mož ima sestro, ki je stara 37 in nima otrok, enostavno se nista odločila za njih oz. ona bi jih še imela njen partner pa nekaj cinca, ampak v glavnem tko je in za sedaj jih še nimata (po moje jih mela tut ne bosta), pa nimata nobenih težav, ker niti nista poskusila imeti otrok. In ko sem jaz prvič zanosila avgusta 2007 je svakinja tolk obesla surlo, da je kaj in tašči je blo full hudo, ker tut ni njena hčera noseča in tko. No in svakinja se z nama ni hotla več pogovarjat, samo napisala mi je sms, da se pač za naju ne more veselit ker je full žalostna. In jaz takrqat nisem mogla verjet tem besedam, pa sem še tašči rekla, bog ne daj da bi blo z mojo nosečnosjo kej narobe in točno to se je zgodilo, plodek je odmrl, dva dni sem bla v bolnici ker sem po abraziji preveč krvavela, tudi enega sms-ja od svakinje nisem dobila, nič od nič, mož je rekel da ji je sigurno odleglo, ker nisem več noseča. No od takrat naprej, jo je mož skenslal iz svojega življenja. No januarja sem imela operacijo maternice in sem bila 3dni v bolnici in spet ni niti enega tolažilnega sms-ja poslala ali podobno nič. No in zdej ko sem spet noseča, tašča svoji hčeri sploh noče povedat, da bo njen brat dobil otroka, da gospa surla ne bo spet užaljena. EEEEEJ punce, k sem to slišala sem tko ven padla in od takrat naprej mi je tašča nujno zlo, pa drugač sem se čist ok zastopla z njo. Aja pa še to, svakinja ni poročena in ko sva midva naznanila poroko je tašča men rekla da bi bla bolj vesela, da bi se njena hči poročila, k je že tolk stara in brez otrok in tko....fakkkkkk, jaz sem mislila takrat da bom kr dol padla, to je zdej že dve leti nazaj. In sem ji rekla, a zdej če je brez otrok, pa mislite da je poroka garancija da ne bo sama ostala, halooooo. In tut takrat ko sem šla splavit, no takrat ji je tašča prvič rekla da jo je lahko sram da ni vesela za brata in se dva mesca nista slišale, ker je bla gospa užaljena. No in prejšnji teden je mož svoji mami vse v faco zmetal, kako jo ni sram, da noče hčeri povedat za naju, da ona ni imela nioč težav z zanositvijo kot jaz k sem mogla muke skozi dajat, pa da se veselijo za vse otroke in nosečke, samo za mene se ne morejo, bla bla bla, skratka, za kozlat res...in me prov zanima kako bo danes na kosilu, sam eno nej reče pa ji bom vse povedala. Aja še to, ko smo imeli pikinik pri tašči z mojimi starši, je mene moja mamica po bušiju božala, pa tašča začne mal jokat, pa pravi jaz pa nikol ne bom vedla kako to zgleda, pa jaz njej rečem, da kako jo ni sram kej tazga rečt, da sej je menda sin noseč in jaz, in da rade volje mene po bušiju lahko poboža in reče to ni isto, mene je moja mami sam pogledala...pa pol še reče to ni isto, sej veš kako smo mame in sinovi, v tem stilu da sem ji ga jaz kao ukradla in da jaz itak nisem "njihova"...pa sem ji sam rekla, da moja mami ima dve hčeri in sina, in BOG NE DAJ, da bi delala kakšnih razlik med hčerko ali snaho, kvečjem bi se vsi bolj ukvarjali s snaho da ne bo kaj zapostavljena...pa še tole, ko sva rekla da bomo imeli lulija, je full grdo rekla da ona bi pa punčko, ej tolk sem ji nazaj povedala, mislim krava, sorry sam sem prov jezna zdele . Pa sem ji rekla, kaj so pa punčke toooolk več kot fantki, pa je bla tih, in to zdej vsakmu reče da je ona hotla pa punčko. In sem možu že rekla, da mojega fantka tut za 5minut ne dobi v varstvo, pa je mož reku da se čist strinja z mano, da ji ga tut on ne bo dal. PUNCE SORRY, mal sem se mogla "izbruhat".
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 2.7.2008 9:33:46 >
|