|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
26.6.2008 19:02:44   
bobika1
Živijo user posted image . Kak ste?
V glavnem javlam se vam ker mi je med. sestra danes na oddelku omenjala nekaj o matičnih celicah. V glavnem jz vam bom prilimala stran pa si preerite malo o tem na strani mate odgovore in vpr. če vas zanima je marsikaj fino napisano. Koliko kaj veste o tem? Da vam na hiter razložim za kaj naj bi šlo tiste ko ne veste. Gre za neke celice ko jih od otroka vzamejo ko se rodi in te celice se obnavlajo  baje te celice tak al tak zavržejo  ampak lahko se jih uporabi npr. čez 10,20 let ko ti je npr. da ma otrok kakšno bolezen npr. levkemijo ti jo lahko pozdravijo.... Stane pa baje 2000 eur. Ste kaj slišale za to
? kak se vam zdi? Evo tle pa še stran da si bol natančno preberete kk je z tem
http://www.neocelica.si/izvorne_celice.asp

Pridne bote se čujemo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.6.2008 20:01:28   
orka
hallo, klepetule.
Mi smo bili včeraj pri moji mami v prekmurju, pa sva user posted image , in user posted image  kar tam pustila, pa bazen smo jima prej naštimal, pa sploh nista počakala, da se voda segreje, sta šla kr takoj not in kakšno veselje....
Danes pa sva imeli pregled in mi je na prošnjo naredla še uz, pa user posted image  je bil zraven ker je hotel izvedeti spol. Želel si je user posted image , in želja se mu bo izpolnila. Morfo pa se moram naročiti, saj se danes ni nihče javil.
Previjalna mi je ful všeč stenska od ikea-e,kakršna koli pa že je mora imeti pa vsaj toliko prostora, da lahko poleg postaviš še vse dodatke za umivanje in previjanje, da ne skačeš okol...
oblekice moja sta se rodila 51, in 52 cm pa sem jih oblačila v 62 št., saj otroci hitro rastejo, za dvojčke, kii se v povprečju rodijo manjši pa priporočam 56, 50 je skoraj da premalo, bojo prerasli v 10-ih dneh in se ne splača

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.6.2008 20:55:18   
spelka12
Dolgo me ni bilo a ne.
previjalna - midva sva jo dala delat po meri in se potem spremeni v komodo. Je kar velika.
posteljice - 2x 120/60. Na začetku bosta skup v eni pol jih bova pa ločila.
cunje - niti ene še nisem kupila, niti jih ne gledam, se mi zdi še prekmalu.

Poročilo. Pri fantku so mi odkrili omfalokelo - popkovno kilo. Pri popku mu ven štrli 2cm velika bula v kateri je plodovnica in del črevesja. To bojda operirajo pri rojstvu ampak na žalost jo ponavadi spremljajo tudi ostala kromosomska obolenja zato so me poslali na amniocintezo. Prvi izvidi so že tu in zaenkrat sta tako punčka kot fantek zdrava. Pa to še ni vse. Fantek proizvaja veliko preveč plodovnice in je začel s tem ogrožati punčko, ki ima ful premajhen trebušček. Dedec ji odžira vso hrano. Mulc majhen.
Zdaj čakamo, če se bo stanje umirilo če se ne bo pa.....ja nič dobrega. Upam, da vseeno donosim oba.
Mejte se fino.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
26.6.2008 21:19:51   
mojsoncek
spelka12, nic kaj zavidljiva situacija, ampak jaz drzim pesti zate, da se bo vse dobro koncalo!!!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
26.6.2008 21:26:12   
luna8
Spelka12 držimo pesti in tudi verjamem, da bo vse v redu.

Glede izvornih oz. matičnih celic pa sva se midva definitivno odločila za to, ker imam jst postavljeno eno diagnozo (avtoimunska bolezen). Ni podatkov, da se prenaša na otroka, vendar, če bi jo imel otrok in bi mu s tem lahko pomagala bi si sigurno očitala kaj tega nisem storila.

Vendar pa je tudi tako, da se je moja kolegica pred enim letom odločila za to, vendar pa ji niso prav odvzeli oz. so rekli, da je neuporabna in tako je ostala brez. Tako, da ni vsak poskus uspešen, ampak jaz računam, da so se v tem letu porodničarji že kar nekaj naučili in da bo pri meni uspešno.

Kaj pa je 2000 eur v primerjavi z otrokovim življenjem?
Mogoče jaz drugače razmišljam, ker se se že soočila s svojo boleznijo, čeprav se trenutno počutim ok, pa sem spoznala kakšne težave lahko prinese tako mlademu človeku. Zdravje je vse in to je resnica da to spoznaš šele, ko zboliš.

Upam, da nisem zamorila.

Lahko nočko, bodite mirne, da bodo tudi dojenčki mirniuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.6.2008 21:39:24   
NinaBG
Zara13: mi imamo tako oziroma podobno zibko, ki se priklopi na zakonsko posteljo. Stane pa 130€+poštnina. Ni bilo boljše investicije kot je bila ta zibka. Res pa je, da se potem spremeni v klopco...tako da bo še prišla v poštev. Ni bilo lepšega, kot to, da sem imela malega non-stop na očeh. Ko se je hotel ponoči dojiti, sem ga samo "povlekla" k sebi in se je priklopil. Čez cca 1/2 ure sem se zbudila in sem ga nazaj "zvlekla" v posteljico. Sedaj je star že skoraj leto dni in od 6 meseca spi v svoji sobi v svoji postelji in nimamo nobenih problemov. Resnično svetujem tako posteljico. Saj bi ti jo posodila, vendar jo bomo novembra zopet začeli uporabljati!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
27.6.2008 9:29:35   
Polynesia
Hoj hoj punčice user posted image .

No pa smo spet v službi. Zdej pa ne vem, al sem samo jaz tooooolk neproduktivna in nič se mi ne da v službi, al je za to krivo tudi malo tole vreme user posted image ....user posted image no pa samo da je petek, pa je potem že vse lažje.
Pri nas v službi je taaaaaako zatišje da kar paše, ta teden jih je fuuuul velik na dopustu.
Najboljš da si grem nardit en kofetek user posted image , ker drugač bom kr dol padla. Pa ponoč sva mela celo noč prižgano klimo, ker drugače ne bi mogla spat, itak je klima v dnevni, ampak pride ravno dovolj v spalnico in je bilo prav lepo spančkat user posted image .

No mi bomo pa imeli tudi tole previjalno in posteljico, oboje od Lip Poljčan, sobica pa bo od Alplesa.
Posteljica bo v krem-rumeni barvi kot je tisti ta mali vzorček prikazan pa koleščka daš lahko dol in se malo gunca, previjalna pa tudi v beli barvi in srednji predal bo v barvi vanilije, sobica pa bo v natur vaniliji barvi.
Včeraj sem šla vse v živo pogledat v Baby Cemter ker sem se bala da je previjalna premala in prenizka ker sem jaz visoka, ampak bo ravno pravšnja, posteljica je pa tudi fuuuul lepa. Tko da mi imamo že vse zbrano, samo konec julija oz. začetek avgusta bomo vse naročili. Itak je dobavni rok cca 3tedne.
Midva bova kar kupila otroško/mladinsko sobico, ker nama je škoda dajat denarjqa za neke male komode in mini omare, ker bova itak imela potem še enega otročka in ta bo spal na postelji, mala bebica pa v posteljici verjetno v spalnici. Pa pod posteljo je še predal ki se da notri jogi in lahko za začetek gor spita oba otroka, ampakkkkk to je še daleč.
Bova imela pa midva posteljico v otroški sobi in je ravno prav da bo tudi velika postelja, če bo otroček bolj jokav da bo ati lahko spal ker ima potem službo. Jaz osebno nisem zato, da otrok spi v spalnici. No ne bom nil prehitro govorila user posted image .
Aja včeraj sem bila v Emporiumu v Premaman-u ker je vse znižano za 40% in sem kupila koutrček/prešito odejo, pa tisto kar gre okoli posteljice da se otroček ne udari, pride pa čisto okoli posteljice, pa še eno letno blazino ki gre okoli posteljice, samo da ta ne gre čisto okoli, pa ene bodi pižame sem kupila, tko za začetek bo kar dovolj. Šla sem samo zato, ker je fuuuuul kvalitetno in zelo znižano. Koutreč je bil znižan iz 80€ na 29€m pa une obe blazine ravno tako, pa še koutrček je tko kvaliteten in lep, da ni treba nič posteljnine čez dat, čeprav jaz bom eno kupila seveda če to pobruha.

user posted image

user posted image
ali pa tale
user posted image
Sobica pa bo takale samo da bo v barvi vanilije
user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 27.6.2008 9:33:22 >

(odgovor članu NinaBG)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
27.6.2008 9:33:10   
saba
jutro debele dameuser posted image user posted image

malo se hecam

kako je?

Spelka12 sem vesela da se javljaš, upam da bo s tvojima user posted image user posted image vse o.k. oz. vse tako kot mora bit. Držim pesti in verjamem da bo user posted image , mora bit!
zate  user posted image

bom napisala še kaj kasneje.....lepo se imejte na petkov dan

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu NinaBG)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
27.6.2008 9:36:18   
Polynesia
saba živjo debela dama user posted image user posted image user posted image .

Danes sva pa midve taprve a ne.

spelka tudi jaz držim pesti, da bo vse ok in seveda bo vse ok, samo pozitivno mislimo in bo. Pa veš da bomo vse mislile na tebe.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
27.6.2008 10:02:39   
spelka12
Sej drugač ni panike. Sem se sprijaznila z vsem, kar bo prišlo.
Pišem pa to zato, ker nikjer nisem zasledila skoraj nič o omfalokeli samo neke strokovne izraze oz. slabe prognoze.
polynezia kolko pa pride postlca, če lahko vprašam? Res je lepa. Pa tudi soba je super.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
27.6.2008 10:10:37   
Polynesia
spelka posteljica pride 192€ pa to je čisto nova kolekcija posteljic Lip Poljčane, soba pa pride mislim da 694€+cca 100€ predal še za eno posteljo. Previjalna pa prva stane 233€ ta druga pa 259€.

Nama bosta moževa starša kupila komplet voziček in vse kar paše zraven, lupinica košara in vse te zadeve.
Moji starši pa bojo kupili posteljico, jogi, previjalno komodo, polička ki pride nad previjelno, koš za plenice.
Oboji bodo dali za enako vrednost. Tko da nama bojo full pomagali, ker morava še dobico kupit, pa celotno dnevno ker zdej bo tam tudi računalnik, pa tko no...sej bo šlo.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 27.6.2008 10:12:19 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
27.6.2008 10:32:06   
nagajiva
Ojla user posted image

Ne vem, a bo deževalo al kaj? Sicer pa se danes začne festival Lent in je to normalno, da takrat zlo pogosto dežuje.........user posted image
Spelka12-držim pesti, da bosta oba user posted image user posted image  vredu............še en user posted image  zate. Mene je na vsakem pregledu strah, da kaj ne najdejo.
Posteljice in previjalne-men so tud všeč od Lip poljčane, vendar imajo malo navite cene, sploh za novo kolekcijo. Ker nimava še otroške sobe in je prostora malo, nama sobica še ne pride v poštev in sva prisiljena v nakup postelje in previjalne s predali. Drugače ne vem kam bomo dali stvari za bebeka. Postelja nama na srečo gre v spalnico tista 140*70. Za previjalno sva tud že našla prostor. Kopali pa se bomo verjetno kar v kopalnici-bova kupila banico in stojalo. Kopalnica je vedno najbolj topla, pa ploščice so. Sem vidla pri koleci, je star otrok 6 m, pa že tako šprica, ko se kopa da je joj.......
Ah, sicer se bomo pa že nekako znašli...............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2512
27.6.2008 11:09:14   
zara13
Dan bejbike!

Pri nas se že pripravlja dež pa tok je soparno, upam samo, da ne bodo preveliki nalivi.

Spelka12 - vse bo dobro. Tko kot je napisala Polyinesia..držimo pesti zate!

NinaBG..ja tista posteljica, ki se priključi na zakonsko posteljo niti ni bila v mojih mislih, sem že od začetka za klasično baby posteljico, samo en predlog je bil za tiste, ki nimajo prostora ;) Verjamem, da je fajn za otročka, saj je blizu mamice pa tudi podojiš hitro in ga ni treba veliko prestavljati, samo potem kupovat še klasično posteljico, je pa kr strošek. Do 2. leta starosti bo pač spal v spalnici v svoji posteljici, dokler se ne preselimo v 3-sobno stanovanje in potem bo imel svojo sobo zase.
Polynesia...
.lepo sobico si izbrala, predvsem pa funkcionalna še za kasnješa leta. Sicer sem pa jst mnenja, da otrok ne rabi od začetka veliko pohištva, sploh dokler ne gre v šolo. Vsaj vidim pri kolegicah, saj otroci lepo pohištvo dostikrat uničijo preden gredo v šolo. Meni je všeč Ikejin sistem, kjer so zabojniki različnih barv, zelo malo pohištva in se naredi kot igralnica, saj se večinoma otroci igrajo..hehe od kolegice sinček je svojo lepo sobico Alplesovo čisto pobarval z voščenkami...:) kolegica ni bila nič kaj preveč vesela. No to je samo moje mnenje, so mi pa všeč sobice in pohištvo ter opremljanje za otroke (sem že pomagala velikokrat pri opremi, se ljubiteljsko ukvarjam z interior designom ;) včasih je problem pri nekaterih tudi prostor, saj nekateri otroci nimajo toliko prostora za svoje sobice. Moj malček je tudi nekaj časa še ne bo imel :(

Nekaj tujih proizvajalcev pohištva za otroške sobice. Cene so kar visoke, če ne druzga, lahko ukrademo kakšno idejo ;) in si napasemo oči. user posted image
Bebejou
Pinolino
Picci
Sauthon
HOB
Julius Zoellner

Pa lep dan...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2513
27.6.2008 11:38:32   
mojsoncek
oj punce...

meni se danes nic ne da. Najraje bi sla na en kafe in malo cvekala ali pa bi se vrgla v posteljo in brala. In ker vem, da to ne bi trajalo samo pol ure se niti ne upam spravit, ker potem za sluzbo ne bom nic naredila.

sobica - nas mali ima trenutno v sobi samo posteljico in omaro user posted image . Bova pa septembra kupila otrosko sobico za oba in sicer kar v Ikei na taksen sistem, kot je ze napisala Zara13. Bosta pa nekaj let kar lepo skupaj v sobici in bo ta druga otroska soba do takrat namenjena gostom/skladiscenju user posted image .

Mah, grem se se malo za sluzbo potrudit ...

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
27.6.2008 11:49:04   
Anonimen
zdravo :-) !!!!!!!!

spelka12, jaz tudi držim pesti, da bo vse ok z user posted image  user posted image  !!!!! user posted image pa za tolažbo: pri teh tednih nosečnosti si že izven najhujše nevarnosti za sindrom transfuzije, zdaj zdravniki v primeru razvoja sindroma že lahko kaj storijo in na ta način pomagajo vzpostaviti boljše razmere za oba dvojčka, tako da bo po moje na koncu koncev vse v redu.

sicer ste me pa že prepričale, da bebija ne bosta spala pri meni. se bom že kako drugače znašla user posted image .

lepo se imejte, lepo klepetajte, naj bo dan lep in produktiven - v kakršnem koli smislu že.

lep pozdrav

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
27.6.2008 14:02:43   
mojsoncek
No punce, jaz bom zakljucila danasnji delovni dan in se samo se pevalim na kavc user posted image (ja saj je petek in uradno bi lahko ze ob enih zakljucila user posted image ). Bom malo knjigo brala dokler sem se sama in nobeden ne leta okrog mene.

Pa se to mi povejte... Ste ze vse v nosecniskih cunjah ali je katera se v normalnih? Meni je zaenkrat se vse prav, kljub temu, da imam ze kar nekaj trebuscka. Ampak pocasi bom morala tudi jaz v shopping... ampak se mi res ne da...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
27.6.2008 14:29:32   
saba
joj kar žal mi je da gre delovni teden h koncu............ahahahahahaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da mi nebi kera verjela...
user posted image

komaj čakam da oddrvim domov.....

punce mejte se lepo čez vikend...klepetajte veliko user posted image

in predvsem velikoooooo user posted image

lepo se mejte...čaw čaw

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

Neposredna povezava do sporočila: 2517
27.6.2008 16:11:19   
luna8
Halo nosečke!

Danes sem bila na morfologiji. Vse je v redu, verjetno bomo imeli punčko - juhu, v bistvu nama je bilo vseeno, saj je to prvi otrok in glavno, da je zdrav.

Lep vikend vsem in odpočijte si.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
27.6.2008 16:14:58   
Polynesia
luna8 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii in seveda čestitke za pupiko user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
27.6.2008 18:31:47   
zara13
luna8..čestitke za MF!!!! user posted image user posted image user posted image

Tko je soparno, da se mi res nič ne da. Po službi sem šla v naš BC, so ga prenovili, predvsem pa povečali in je kar nekaj ponudbe. Le vozička, ki ga bom po vsej verjetnosti kupila, nimajo na ogled, da bi lahko vsaj probala, če nam gre v mini prtljažnik...upam, da bo le šel.

mojsoncek
- jaz imam že nosečniške hlače, trojne lanene pa še dvojne športne (vse mi je posodila kolegica, razen ene sem kupila ;), ker starih več ne zaprem, majice pa lahko še stare nosim, predvsem tiste, ki so bile malo daljše. Drugače pa sedaj v vročini zelo prav pridejo oblekce ;)

Uživajte med vikendom pa oglasite se kej..seveda pa bo kmalu še finale v nogometu..bo treba gledat. Jst navijam za chicos de Espana ;)

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2520
27.6.2008 19:09:51   
Andromeda
Pozdravček!

špelka12 - vidim, da tvojih skrbi še ni konec, ampak držim pesti in verjamem, da bo vse v redu s tvojima user posted image user posted image
luna8 - user posted image user posted image za morfologijo in user posted image
Jaz imam MF čez natanko 2 tedna in me je prej mož vprašal, če bom vprašala za spol, pa sem diplomatsko odgovorila, da zaradi sebe bi že vprašala, zaradi njega pa ne...user posted image Tako, da se še nisva zedinila, ali naj vprašava ali naj ostane presenečenje do konca.
mojsonček - welcome back to reality user posted image Vidim, da ti dopust še ni povsem "ušel iz glave". A to je bil tisti "glavni dopust" ali bo še kakšen na sporedu? Ker poletje bo še dolgo...Razen, če ne bo avgusta spet jesen prišla, kot smo že vajeni. Eh, kar nekaj nakladam. Grem raje nazaj med knjige.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
27.6.2008 19:45:06   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

mojsonček - welcome back to reality user posted image Vidim, da ti dopust še ni povsem "ušel iz glave". A to je bil tisti "glavni dopust" ali bo še kakšen na sporedu? Ker poletje bo še dolgo...Razen, če ne bo avgusta spet jesen prišla, kot smo že vajeni. Eh, kar nekaj nakladam. Grem raje nazaj med knjige.

ma to je bil kar nas ta glavni dopust... itak je junija ponavadi najlepse user posted image . Bomo pa verjetno septembra se kam skocili (no, jaz ne bom nic skakala user posted image ), da se se malo odpocijemo od napornega poletja user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
27.6.2008 22:55:12   
mali_marsovcek
oj user posted image !

Lepo pozdravljene čveke! Vas tale sonce in sopara nič ne ustavita? Pišete kod da nimete drugega delauser posted image !

previjalne mize - Odsvetujemo previjenje na postelji! Križ in šivi in .... Nasveti mamic ki so že to dale skozi ali to sedaj delajo so taki da naj bo previjalna visoka toliko kot je višina vašega popka (najboljša višina). Naj bo dost velika ker mora na njej biti poleg user posted image  še kup stvari. Razne kremice pa vatke pa paljčke ......................
Rešitve nekaterih kolegic kako se izogniti nakupu previjalne - PRALNI STROJ (v kopalnici so tako že vse stvari pa še voda je zraven) - STARE PISALNE MIZE (če jih še niste vrgle stran jih samo še dvignite)
Pri nas bomo en predalnik predelali v previlajno ko pa je ne bomo več potrebovali pa zopet nazaj v predalnik.

posteljica - pri nas bo posteljica v kateri je še moj gor zrasel. Zdaj jo brusimo in potem jo bomo na novo prebarvali. Treba je še jogi notr dat pa bo.  Za prve noči pa bomo imeli zibko va kateri sem jaz rasla. Bo zraven pri postelji da bomo ponoči blizu ko bo treba joško zraven pritisnit user posted image .

sobice - Čestitke vsem ki ste izbira Alplesove sobe. Je res da otroci hitro poškodujejo omare a to le poceni (češke in bohsigavedi od kod še). Moj dela za Alpels in je reku da so ful kvalitetne. Kombinacij pa je skoraj neskončno.

No zdej smo se pa še mi razpisali.

Lepo se imejte.

p.s.: Glede izvornih celic pa nismo za stvar, ker čez 20 let bo jo že tko vse znal pozdravit. Je pa res da bojo nove bolezni prišle.
Smo gledal ene dokumentarne oddaje v katerih je jasno pokazano da celice ne preživijo zamrznitve ker ctene celic razpokajo.

Neposredna povezava do sporočila: 2523
28.6.2008 8:19:02   
zara13
Jutro jutro!

Danes sem pa zgodnja..čeprav je vikend, ne morem dolgo spati in sem se ustala kot, da bi šla v službo, je prav soparno in niti spat ne morem več. Pa tudi moj je šel v službo, sva skupaj zajtrkovala, spila kavico in zdej se bom počasi spravila malo pospraviti dokler še ni sonca. Evo pa še ena jutranja user posted image za vse ;)

mali_marsovcek
- kar se tiče sobic, od kolegice tamali je uničil Alplesovo sobico z voščenkami in je šlo kar težko dol, da se ne bi les poškodoval, ker vseh čistil pa tud ne smeš uporabljat za les. Ne rečem, je Alples fajn firma, sama imam komplet spalnico in predsobo, samo nič ni trajno, se tudi uniči. No predno se uniči, se pa tudi že 100x naveličaš user posted image

Zdej pa šibam delat..bodite v sončku in uživajte ;) user posted image user posted image

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
28.6.2008 9:27:51   
nagajiva
Ojla user posted image

Malo na hitro, da se oglasim. Grem na piknik in bomo spet jedli..............Še sreča, da bo veliko sence in se bom lahko samo zakotalila od mize in "mirno prebavljala"........user posted image user posted image  
Luna8-user posted image user posted image  za MF in seveda pupiko............Jaz do moje mf delam črtice-še 18 dni.....
Ste še pri previjalnih in posteljah..................si res ne znam predstavljat takoj po porodu previjat na postelji. Bo prvi otrok, jaz nerodna ko sto user posted image , verjetnost šivov, utrujenost................Pa še križ me rad daje. Bo treba nabavit previjalno ali pa vsaj kako alternativo. Kdaj kasneje, ko bo otrok bolj navihan pa bomo že previjali na postelji ipd.
Moram it, me moj že preganja naj si posušim lase in oblečem.............joj kako so moški včasih nepotrpežljivi.........user posted image
Lepo preživite dan, božajte bušije in pazite nase.............

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.