Polynesia
|
Hoj hoj punčice . No pa smo spet v službi. Zdej pa ne vem, al sem samo jaz tooooolk neproduktivna in nič se mi ne da v službi, al je za to krivo tudi malo tole vreme .... no pa samo da je petek, pa je potem že vse lažje. Pri nas v službi je taaaaaako zatišje da kar paše, ta teden jih je fuuuul velik na dopustu. Najboljš da si grem nardit en kofetek , ker drugač bom kr dol padla. Pa ponoč sva mela celo noč prižgano klimo, ker drugače ne bi mogla spat, itak je klima v dnevni, ampak pride ravno dovolj v spalnico in je bilo prav lepo spančkat . No mi bomo pa imeli tudi tole previjalno in posteljico, oboje od Lip Poljčan, sobica pa bo od Alplesa. Posteljica bo v krem-rumeni barvi kot je tisti ta mali vzorček prikazan pa koleščka daš lahko dol in se malo gunca, previjalna pa tudi v beli barvi in srednji predal bo v barvi vanilije, sobica pa bo v natur vaniliji barvi. Včeraj sem šla vse v živo pogledat v Baby Cemter ker sem se bala da je previjalna premala in prenizka ker sem jaz visoka, ampak bo ravno pravšnja, posteljica je pa tudi fuuuul lepa. Tko da mi imamo že vse zbrano, samo konec julija oz. začetek avgusta bomo vse naročili. Itak je dobavni rok cca 3tedne. Midva bova kar kupila otroško/mladinsko sobico, ker nama je škoda dajat denarjqa za neke male komode in mini omare, ker bova itak imela potem še enega otročka in ta bo spal na postelji, mala bebica pa v posteljici verjetno v spalnici. Pa pod posteljo je še predal ki se da notri jogi in lahko za začetek gor spita oba otroka, ampakkkkk to je še daleč. Bova imela pa midva posteljico v otroški sobi in je ravno prav da bo tudi velika postelja, če bo otroček bolj jokav da bo ati lahko spal ker ima potem službo. Jaz osebno nisem zato, da otrok spi v spalnici. No ne bom nil prehitro govorila . Aja včeraj sem bila v Emporiumu v Premaman-u ker je vse znižano za 40% in sem kupila koutrček/prešito odejo, pa tisto kar gre okoli posteljice da se otroček ne udari, pride pa čisto okoli posteljice, pa še eno letno blazino ki gre okoli posteljice, samo da ta ne gre čisto okoli, pa ene bodi pižame sem kupila, tko za začetek bo kar dovolj. Šla sem samo zato, ker je fuuuuul kvalitetno in zelo znižano. Koutreč je bil znižan iz 80€ na 29€m pa une obe blazine ravno tako, pa še koutrček je tko kvaliteten in lep, da ni treba nič posteljnine čez dat, čeprav jaz bom eno kupila seveda če to pobruha. ali pa tale Sobica pa bo takale samo da bo v barvi vanilije
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 27.6.2008 9:33:22 >
|