Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 8:38:34
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, pa da se nebo katera slučajno ustrašila...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 9:54:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Glede novega zakona pa nisem vedla, očitno ga bo treba preštudirat, mi pa ni všeč, raje med letom manj plače dobim da mi pol ni treba vračati državi. Saj nisem ziher okol tega. Vem pa, da vsako leto dobimo v službi papirje in moramo s podpisom potrdit, da recimo ne uveljavljamo olajšave. Veš, jaz pa na to drugače gledam: če ne uveljavljaš sproti, ti kreditiraš državo (zastonj seveda) leto in pol, če pa uveljavljaš in moraš potem nekaj plačat, pa država kreditira tebe. No, jaz priznam, da sem okoli financ kar disciplinirana in nepričakovane viške takoj odvajam na varčevalni račun. Tako pravočasno preprečim, da bi vsak mesec vse do konca sprašila, ne glede na to, koliko pride na račun Tak da se zdaj sploh ne sekiram za tistih XX€, ki jih bom morala plačat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 9:55:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Naty, jaz mislim, da bo OK, res počakaj, da oteklina čisto mine. Sem prepričana, da niso 1. delali take operacije in da vedo, kaj in kako.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 10:14:48
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Naty, jaz mislim, da bo OK, res počakaj, da oteklina čisto mine. Sem prepričana, da niso 1. delali take operacije in da vedo, kaj in kako. Ja, saj vem Bubi. Itak da je prof. Drnovškova strokovnjakinja s svoji stroki. Pa dejansko sploh ni to nek težki poseg. Mah... Nič drugega kot čakat bo treba...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 10:22:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj nisi rekla, da greš danes v Kidričevo? Boš kaj mimo MB tudi hodila?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 11:03:07
|
|
|
|
Urša
|
Jaz sem tudi zavedam kreditiranja države, samo nisem preveč disciplinska pri denarju. Na stran dam samo kar je nujno, krediti, položnice, ostalo pa gre in se mi tisti dodatek, če bi uveljavljala otroke ne bi kaj preveč poznal na mesečni ravni, medtem ko na letni se mi in komaj čakam, da ga dobim! Me sploh ne zanima, da je imela država korist, ker jo imam jaz večjo, haha! Drugače pa nimam vnetega ušesa, ampak zamašeno Evstahijevo cev in se mi skoz pritisk uravnava pa poka, zoprno. Mii ni treba na bolniško, no danes jo vseeno koristim. Otekle oči in smrkanje pa je posledica alergije-na brezo po vsej verjetnosti-vzaenkrat se mi to še ni dogajalo! No, bubi, iz glave, kdaj lahko DZ razglasi veto?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 11:10:22
|
|
|
|
Urša
|
Naty_ka, pomoje bo čist fajn zgledalo, ko se zaceli, sploh ker imaš tako lepe modre oči!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 11:13:12
|
|
|
|
*bubi*
|
No, bubi, iz glave, kdaj lahko DZ razglasi veto? Veto da DS, ne DZ.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 11:21:35
|
|
|
|
Urša
|
DS,ja! Sej že znaš! Jest sm dobila ravno to vprašanje.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 11:30:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Res al kaj? No, meni pa se je že čudno zdelo, kak bi DZ sam sebi dajal veto Potem je že lažje zakona ne sprejet
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 17:53:08
|
|
|
|
petarda
|
Naty upam, da bo vse ok... A Sergej te kaj čudno gleda? ...meni se zdi, da bi se me petardito kar malo bal, če bi me tako videl ... Nina potem praviš, da je OK termometer? No, pri nas se zaenkrat digitalni za pod pazduho še ni pokvaril, pa ne potrebujemo novega....za dojenčke pa je itak to najbolj enostavno, da jih ne motiš med spanjem...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 17:54:04
|
|
|
|
petarda
|
a to mate ve strokovni izpit? Oziroma ga mama bubi... ...no, upam, da bo čez 5 dni vse OK
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 17:55:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naty, jaz mislim, da bo OK, res počakaj, da oteklina čisto mine. Sem prepričana, da niso 1. delali take operacije in da vedo, kaj in kako. jaz tudi tako mislim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 17:56:54
|
|
|
|
petarda
|
nič...grem mal zdaj pospravit, ker mamo itak bombo , zvečer pa moram nazaj v službo, tak, da lepo se mejte, če pa slučajno hitro končam, se pa še javim kaj...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 17:59:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina je čisto OK, danes je bila celo popoldne prav sitna, ker je nisem ven pustila . Saj bi jo, pa tako čudno hladno piha, da raje vidim, da je še malo not. Sem ji obljubila, da če bo jutri sončno, da bo šla lahko ven ...samo ne vem kako ji bom preprečila vožnjo s kolesom , ker po vsakem naporu ful kašlja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 18:00:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
zvečer pa moram nazaj v službo, ...a mate spet kako žurko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 18:02:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda a to mate ve strokovni izpit? Oziroma ga mama bubi... ...no, upam, da bo čez 5 dni vse OK Ja. Eh, ne bi upala stavit, kako bo čez 5 dni, ker je bilo zadnja 2 tedna bolj bogo z učenjem. Prejšnji teden itak nula/ništa/zero. Pred tem pa je bilo še fuuuuuuul časa in se mi ni bilo treba učit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 18:10:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi, kaj pa delaš tu Ajde učit Si pa odprte glave, tako da verjamem v uspeh .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 19:08:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj mi odprta glava pomaga? Če bi imela vprašanja iz svojega strokovnega področja, sploh ne bi bilo panike Piflanje zakonodaje pa res ni zame, pol bi bila odvetnica
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 19:15:26
|
|
|
|
petarda
|
bubi ti si pa ja na vseh področjih razgledana, tak da jaz tudi zaupam vate
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 19:16:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ zvečer pa moram nazaj v službo, ...a mate spet kako žurko na žalost ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 20:26:11
|
|
|
|
Urša
|
bubi ti si pa ja na vseh področjih razgledana, tak da jaz tudi zaupam vate Tudi jaz! Škoda, ker boš imela čas že ob 12h, jaz sem v centru šele ob 14h. Pejt še malo v shopping! Si slišala, da izide čez par dni razpis za subvencije? A ni to precej prej kot lansko leto? A to pomeni, če pridemo spet not, da bo denarček prej? Se niti ne spomnim kdaj je bilo lani. Me pa zanima kakšen bo pogoj glede dohodkov...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 20:28:16
|
|
|
|
Naty_ka
|
Čer. Pa, Sergej me ne gleda čudno. V bistvu me je vprašal, ko sem prišla iz bolnice, kaj imam to na okicah. Pa sem mu rekla da so mi malo popravljali oke in da se zaenkrat tega ne smemo dotikati, ker bi me bolelo. Potem pa se ni več obremenjeval z mano. Mi je bilo pa kar malo krivo, ker me v vseh petih dneh ni niti malo pogrešal. Baje je ene trikrat dnevno vprašal kje sem, ni pa bilo neke sile. No, je pa res, da sva mu z kar precej dolgo razlagala, da bom šla v bolnico in da bosta z atijem sama doma.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 20:29:00
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda bubi ti si pa ja na vseh področjih razgledana, tak da jaz tudi zaupam vate S tem pa se res strinjam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 20:31:30
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Naty_ka, pomoje bo čist fajn zgledalo, ko se zaceli, sploh ker imaš tako lepe modre oči! Hvala. Mi je zdravnik, ki mi je šival celo zadevo rekel: ja gospa, pa tako lepe oči imate, pa jih skrivate...
|
|
|
Kaj vam je lepše za deklico?ruby19Kaj bi izbrale?Sara (
81%)
Sara Ana (
19%)
Število vseh glasov: 261Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!