Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:51:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ...ok, grem samo v sušilca vreč, ti mi pa ta čas kaj lepega napiši rožica metuljček mucka morje sonce dopust počitnice naši novembrčki bo dovolj? ja, zdaj pa še v slikicah prosim, ker grem še pod tuš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:52:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, to ti je najlepše.... novo stran si odprla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:52:08
|
|
|
|
ada2
|
pa na petardini banki na Ptuju sem dvignila denar na bankomatu glede na to, da te poznam, petarda, a je možno dobit nazaj provizijo dviga?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:52:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ej, Urša in Amy...a vidve kaj hujšata? Mejčkn. Ločevalna mi ne gre kej preveč, se pa trudim spustit večerje. in ratuje? Si spustila vsaj eno od treh?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:53:30
|
|
|
|
ada2
|
Pojma nimam Mislim, da se bova morali na eni kavici dobit, pa te bom na skrivaj poklicala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:54:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Uh, s slikicami pa bodo problemi. Mi se sploh nič več ne fotkamo Še dobro, da je dedi naredil nekaj super fotk za veliko noč, ko je bubi jajčke barval. Samo moram še iz njihovega računalnika prenest. Pa bubi je spet postrižen, čisto na kratko. Meni je tak sladek, ko zgleda kot falotek
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:55:00
|
|
|
|
ada2
|
jutri pa ima moja tašča rojstni dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:55:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Sicer pa sta v mojem opisu slikici obeh sončkov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:55:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa na petardini banki na Ptuju sem dvignila denar na bankomatu glede na to, da te poznam, petarda, a je možno dobit nazaj provizijo dviga? jao, jao..za ušesa te bom! ZAMENJAJ BANKO! Če bi bila na "tapravi" banki, bi lahko dvigovala na VSEH bankomatih v Sloveniji in državah članicah EMU BREZ PROVIZIJE! Ker ponavadi je že tako, da se zgodi, da glih tisti bankomat, ki ti je najbližji ni v lasti tvoje banke...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:57:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sicer pa sta v mojem opisu slikici obeh sončkov vidim samo eno , pa še to je s(l)onček
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:58:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sicer pa sta v mojem opisu slikici obeh sončkov vidim samo eno , pa še to je s(l)onček Za drugo boš pa morala malo počakat, ker se dolgo odpira.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:58:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Pojma nimam Mislim, da se bova morali na eni kavici dobit, pa te bom na skrivaj poklicala ...jaz mislim, da maš tisto....DELAM, DELAM, DEEEELAAAAM, DELAM, KOT ZAMORC ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:58:57
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa na petardini banki na Ptuju sem dvignila denar na bankomatu glede na to, da te poznam, petarda, a je možno dobit nazaj provizijo dviga? jao, jao..za ušesa te bom! ZAMENJAJ BANKO! Če bi bila na "tapravi" banki, bi lahko dvigovala na VSEH bankomatih v Sloveniji in državah članicah EMU BREZ PROVIZIJE! Ker ponavadi je že tako, da se zgodi, da glih tisti bankomat, ki ti je najbližji ni v lasti tvoje banke... in ti mi zdaj poveš, da imate take ugodnosti da ne bom jaz tebe za ušesa ok, si me prepričala, samo pove kaj vse je treba storiti in kam iti, da zamenjam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:59:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sicer pa sta v mojem opisu slikici obeh sončkov vidim samo eno , pa še to je s(l)onček Za drugo boš pa morala malo počakat, ker se dolgo odpira. vidla...ej, saj ne morem verjet, da si že skor na polovici...kako hitro čas beži
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:00:06
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Pojma nimam Mislim, da se bova morali na eni kavici dobit, pa te bom na skrivaj poklicala ...jaz mislim, da maš tisto....DELAM, DELAM, DEEEELAAAAM, DELAM, KOT ZAMORC .... nep, ni ta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:01:47
|
|
|
|
*bubi*
|
vidla...ej, saj ne morem verjet, da si že skor na polovici...kako hitro čas beži
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:02:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa trebušček tudi že počasi ven sili In karate vadi
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 3.4.2008 22:03:14 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:03:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa na petardini banki na Ptuju sem dvignila denar na bankomatu glede na to, da te poznam, petarda, a je možno dobit nazaj provizijo dviga? jao, jao..za ušesa te bom! ZAMENJAJ BANKO! Če bi bila na "tapravi" banki, bi lahko dvigovala na VSEH bankomatih v Sloveniji in državah članicah EMU BREZ PROVIZIJE! Ker ponavadi je že tako, da se zgodi, da glih tisti bankomat, ki ti je najbližji ni v lasti tvoje banke... in ti mi zdaj poveš, da imate take ugodnosti da ne bom jaz tebe za ušesa ok, si me prepričala, samo pove kaj vse je treba storiti in kam iti, da zamenjam pridi v NM na kavo, pa bomo vse zrihtale . Drgač pa v najbližjo enoto (Ptuj, MS), osebni dokumet, davčna št. in to je to.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:04:13
|
|
|
|
ada2
|
pridi v NM na kavo, pa bomo vse zrihtale ok, a potne stroške potem tudi vrnete
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:04:18
|
|
|
|
*bubi*
|
pridi v NM na kavo, pa bomo vse zrihtale . Drgač pa v najbližjo enoto (Ptuj, MS), osebni dokumet, davčna št. in to je to. Ja, Ada, pojdi. Boš lahko veselo dvigovala brez provizije, petarda bo pa sproti polnila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:04:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Pojma nimam Mislim, da se bova morali na eni kavici dobit, pa te bom na skrivaj poklicala ...jaz mislim, da maš tisto....DELAM, DELAM, DEEEELAAAAM, DELAM, KOT ZAMORC .... nep, ni ta Pol je pa od Lange....ZA SVOBODO, ZA SVOBODO...DIVJEGA SRCA!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:06:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pridi v NM na kavo, pa bomo vse zrihtale ok, a potne stroške potem tudi vrnete ne...temu pa mi tu rečemo prijetno s koristnim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:08:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa trebušček tudi že počasi ven sili In karate vadi Drgač pa imam jaz tudi občutek, da me notri nekaj ali nekdo brca , pa trebušček mi tudi ven sili ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:08:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drgač pa imam jaz tudi občutek, da me notri nekaj ali nekdo brca , pa trebušček mi tudi ven sili .... joj, ko bi bilo res
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:08:52
|
|
|
|
ada2
|
no, dajte še malo ugibat za mojo muziko bom vam dala par namigov - je iz filma, ki sem ga pred kratkim gledala in se mi je (ne vem zakaj ) vsedel v srce
- drugače mi izvajalka sploh ni nekaj posebnega (je pa mnogim, posebno nasprotnemu spolu )
- pojma nimam kaj pomeni naslov pesmi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......