Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 20:33:10
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj nisi rekla, da greš danes v Kidričevo? Boš kaj mimo MB tudi hodila? Hja. Možno, da jo kak dan mahnem za Mb. Bi mogla it še ciprese dokupiti. Posadili smo jih za hišo, pa nam jih je zmanjkalo.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 20:37:27
|
|
|
|
petarda
|
čeeer bom kmal doma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 20:58:07
|
|
|
|
ada2
|
kap me je skoraj a tolko ste načvekale čez dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 20:58:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Škoda, ker boš imela čas že ob 12h, jaz sem v centru šele ob 14h. Pejt še malo v shopping! Si slišala, da izide čez par dni razpis za subvencije? A ni to precej prej kot lansko leto? A to pomeni, če pridemo spet not, da bo denarček prej? Se niti ne spomnim kdaj je bilo lani. Me pa zanima kakšen bo pogoj glede dohodkov... Jaz bom imela čas ob 12ih, ker imam SI šele ob 15ih. Po tem pa sem že z dvema dobrima prijateljicama zmenjena, da spet nekaj tračev stresemo Pa verjetno kar do večera potegnemo Ja, razpis bo v soboto, sem že odprla debato. Lani je bilo treba do konca septembra dat vlogo, letos bo pa prej. Res škoda, ker bomo mi samo 3je, septembra pa 4je. Vprašanje, kaj bo s cenzusom. Bo treba počakat še 2 dni, da vidimo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:00:43
|
|
|
|
ada2
|
no, mi smo bili danes malo na Ptujju popoldan. smo mislili novo obutev nabavit, pa za Nušo niti kaj dosti gledali nismo, za Adama smo pa samo copate za vrtec kupili, ker so stari že premali. so pa cene obupne groza od groze
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:01:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa kaj meni pomaga (kao) razgledanost, če pa moram vedet, kaj piše v ****. členu ŽNJtega zakona Eh, saj ni tak hudo. Slovenščino sem se zelo z rezervo učila, to nameravam it delat šele čez 2 meseca. Ustava še kar gre, vsaj tak okvirno, zakonodaja pa Eh, špekuliram.... samo s področja srednjega strokovnega izobraževanja si bom pogledala, ostalo pa upam, da jih ne bo preveč zanimalo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:02:40
|
|
|
|
ada2
|
Ja, razpis bo v soboto, sem že odprla debato. Lani je bilo treba do konca septembra dat vlogo, letos bo pa prej a mi poveš kje to vidim, a mi tudi imamo kako možnost za prizidek, ali so to mišlenale stanovanja ali kako
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:04:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 so pa cene obupne groza od groze Imate na Ptuju kak Pami? Al pa v Hervisu sem jaz že super teniske med zadnjimi pari kupila - za 9€ Sem pa gledala tudi v Yellotu, že imajo nekaj poletne obutve. Bi se splačalo zdaj nabavit, ker v sezoni itak ne dobim prave številke. Drugače pa je lani imel bubi ene usnjene sandalčke iz Hoferja in jim tudi nič ne manjka. Samo se ne spomnim cene.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:05:29
|
|
|
|
ada2
|
če pa moram vedet, kaj piše v ****. členu ŽNJtega zakona intake bedarije žal tudi sprašujejo za strokovni izpit za nižjjo zdravstveno stroko, ki bo potem itak samo kahle praznila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:05:29
|
|
|
|
*bubi*
|
a mi poveš kje to vidim, a mi tudi imamo kako možnost za prizidek, ali so to mišlenale stanovanja ali kako Če imate na frišno pridobljeno gradbeno dovoljenje, potem padete not Aja, razpis pa bo v vseh ta glavnih časopisih v soboto, pa na strani stanovanjskega sklada (verjetno šele v ponedeljek, ker so blazno ažurni )
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 3.4.2008 21:06:14 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:07:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Če imate na frišno pridobljeno gradbeno dovoljenje, potem padete not Joj, popravljam: gre za prvo reševanje stanovanjskega problema mlade družine. Če dokažeš, da s tem prizidkom pridobite "normalne" pogoje bivanja, potem bi verjetno šlo. Mislim pa, da je gradbeno dovoljenje obvezno.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:09:50
|
|
|
|
ada2
|
ene usnjene sandalčke iz Hoferja ja, saj teniske sem v hoferjju nabavila, za sandale bomo pa še malo šli pogledat. itak, da moram 1x samo z Nušo v nakup, ker če sva sami lahko marsikaj ugodnega najdeva, tako pa za Adamom letat in obenem še poslušat nerganje s strani gospoda očeta, češ kaj tolko prebiramo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:13:07
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Če imate na frišno pridobljeno gradbeno dovoljenje, potem padete not Joj, popravljam: gre za prvo reševanje stanovanjskega problema mlade družine. Če dokažeš, da s tem prizidkom pridobite "normalne" pogoje bivanja, potem bi verjetno šlo. Mislim pa, da je gradbeno dovoljenje obvezno. v bistvu.... če do zdaj nismo imeli primernega bivališča potem bi dobili. jja, samo do sobote pa še ne bom imela gradbenega dovoljenja , niti pravih načrtov še ne, te dobim šele 1x po 10.4. kaj pa za drugo leto? a za nazaj se da vložit?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:20:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Ej, Ada, v soboto bo komaj razpis. Lani je bilo cca 1,5 meseca časa za vloge. No, očitno bo gradbeno, ti kar dobro preberi razpis in probaj. Mogoče pa le pridete skoz, vsak € prav pride. Vsako leto postavijo nov datum, ki je meja za "novo". Lani je recimo šlo not vse, kar je bilo po 1.3.2006. (torej največ leto in pol stare zadeve) Ali kupoprodajna pogodba ali pravnomočno gradbeno. Mi smo imeli datum ravno 1.3. Dobro, da se jim ni dalo pogodbe en dan prej spisat, ker bi gladko mimo padli
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 3.4.2008 21:21:05 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:41:36
|
|
|
|
petarda
|
Čer... Ej, Urša in Amy...a vidve kaj hujšata? Ne vem, zakaj sem se glih med vožnjo domov na vaju spomnila ..ziher sem lačna! Nič...grem pod tuš, pa pod odejo Lahko noč
< Sporočilo je popravil petarda -- 3.4.2008 21:42:04 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:42:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda čeeer bom kmal doma Te čakamo Kaj pa imate to neko izredno stanje, da zvečer v službo hodiš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:43:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo naše petarde Pa ne zdaj zbežat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:43:12
|
|
|
|
ada2
|
sem malo preletela lanski razpis, pa sem našla vsaj 2 oviri - jjaz sem lastnik hiše v kateri bivamo - že zdaj (brez prizidka) imamo več kot 55 kvadratov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:43:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda čeeer bom kmal doma Te čakamo Kaj pa imate to neko izredno stanje, da zvečer v službo hodiš ah...tehnika in te zadeve
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:44:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo naše petarde Pa ne zdaj zbežat ...ok, grem samo v sušilca vreč, ti mi pa ta čas kaj lepega napiši
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:45:24
|
|
|
|
Urša
|
Ej, Urša in Amy...a vidve kaj hujšata? Mejčkn. Ločevalna mi ne gre kej preveč, se pa trudim spustit večerje.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:47:23
|
|
|
|
ada2
|
jooooj, sem vam pozabila povedat, da imam novo muziko za klice na mobitelu a katera ugane katero? smo se namreč oglasili pri svakinji v službi na Mobitelu, ko smo bili na Ptuju in mi jo je narihtala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:48:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, kar počakaj razpis. Vsako leto je drugače 1. leto je bil ful ošter, vsaj kar se cenzusa tiče, itak da ni skoraj nihče subvencije dobil. Tisti z res najnižjimi dohodki si nekako ne morejo stanovanja kupit Lani je bilo že boljše, pa vseeno je bilo ful malo vlog.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:49:58
|
|
|
|
*bubi*
|
...ok, grem samo v sušilca vreč, ti mi pa ta čas kaj lepega napiši rožica metuljček mucka morje sonce dopust počitnice naši novembrčki bo dovolj?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 21:51:13
|
|
|
|
*bubi*
|
jooooj, sem vam pozabila povedat, da imam novo muziko za klice na mobitelu a katera ugane katero? Pojma nimam Mislim, da se bova morali na eni kavici dobit, pa te bom na skrivaj poklicala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?