Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:07:50
|
|
|
|
*bubi*
|
ne, pa upam, da bo kaj od tistega, kar bosta vidva plačala k meni prišlo Z največjim veseljem bi direkt na tvoj račun nakazala. Bi vsaj vedela, da bo nekdo pametno gospodaril s temi evrčki
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:08:41
|
|
|
|
ada2
|
ej naty, če te zanima, tudi Interles v Lenartu išče administratorje , pa za prodajo in razvoj, (pa tudi proizvodnjo in montažo ), za širitev v Avstrijo. imam mail naslov kamor lahko pošlješ prošnjo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:09:13
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ne, ne grem še na razgovor. Ali pa mogoče tudi. Ne vem. Ker je pogoj, da se prinese prošnje osebno tja. Ja, to nekje pomeni V. stopnjo izobrazbe.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:09:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, urca učenja je za mano Zdaj pa je res na vrsti. za kaj se pa ti tokrat učiš? Pa za kdaj? Da vemo držat pesti, ker boš, glede na količino klepeta tu gor, rabila srečo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:10:03
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ej naty, če te zanima, tudi Interles v Lenartu išče administratorje , pa za prodajo in razvoj, (pa tudi proizvodnjo in montažo ), za širitev v Avstrijo. imam mail naslov kamor lahko pošlješ prošnjo. Daj, pošlji
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:10:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz še ne, pa moj lubi tudi ne....pa nimam pojma ali bom plačala ali dobila...ampak mislim, da bo prvo Zato pa sem jaz raje že decembra v tej smeri razmišljala. Drugače bi me zdaj kap. No, saj takrat sem tudi prebledela . Sem pa vsaj en delček teh davkov rešila z vplačilom v pokojninski steber.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:10:33
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ne, pa upam, da bo kaj od tistega, kar bosta vidva plačala k meni prišlo Z največjim veseljem bi direkt na tvoj račun nakazala. Bi vsaj vedela, da bo nekdo pametno gospodaril s temi evrčki
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:12:03
|
|
|
|
petarda
|
ada sam še mal ti fali..pa boš okrogla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:12:30
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ej, samo ta dohodnina pa je sedaj postala tak mali božiček. Ali se je ful razveseliš, ali pa te rahlo kap rukne... Pri nas ni še nič prišlo. Razen moja mama je dobila.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:12:40
|
|
|
|
*bubi*
|
za kaj se pa ti tokrat učiš? Pa za kdaj? Da vemo držat pesti, ker boš, glede na količino klepeta tu gor, rabila srečo OK, bolj očitno pa ne bi moglo bit. Če boš poleg mojega blebetanja še podpis prebrala, boš vse vedela Sicer pa glede na stanje pri nas v zadnjih 14 dneh nimam kaj prevelikega upanja. In namesto da bi zdaj bila na študijskem, sem lepo na bolniški, poleg bubija pa itak ni šans, da papirje v roke vzamem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:14:07
|
|
|
|
ada2
|
Daj, pošlji imaš na ZS
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:14:45
|
|
|
|
petarda
|
Pri nas imamo pa na obisku že cel teden sodelavko iz MS, naslednji teden pa bomo imeli še eno, prav tako iz MS... ...in ravno razmišljam kako bi bilo fajn, če bi mene poslali za kak teden v MS ....joj, bi mela kaj delat ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:15:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ej, samo ta dohodnina pa je sedaj postala tak mali božiček. Ali se je ful razveseliš, ali pa te rahlo kap rukne... Pri nas ni še nič prišlo. Razen moja mama je dobila. Glede na to, da so vse olajšave ukinili, je prva varianta bolj malo verjetna. OK, letos mogoče še, ko ni bilo nujno med letom otrok uveljavljat, zdaj ko je to nujno, pa res ne bo več božička sredi leta Tak da tisto drugo bolj pride v poštev....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:15:28
|
|
|
|
Naty_ka
|
Uh, danes bom pa jaz prva mrknila. Oči me ful hecajo. Se mi kar solzijo in že komaj gledam v ta ekran. Grem se stuširat in malo počinit, pa pridem še potem nazaj pogledat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:15:42
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ada sam še mal ti fali..pa boš okrogla sajj, to še počakam, pol pa pod odejo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:16:33
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Daj, pošlji imaš na ZS Hvala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:16:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Edino ena dobra novica je.... tiste subvencije za stanovanje, ki sva jo dobila, niso nikjer upoštevali. Ker če bi pa zdaj še tukaj vstran vzeli, pa se res naj gre solit naša država
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:17:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* za kaj se pa ti tokrat učiš? Pa za kdaj? Da vemo držat pesti, ker boš, glede na količino klepeta tu gor, rabila srečo OK, bolj očitno pa ne bi moglo bit. Če boš poleg mojega blebetanja še podpis prebrala, boš vse vedela Sicer pa glede na stanje pri nas v zadnjih 14 dneh nimam kaj prevelikega upanja. In namesto da bi zdaj bila na študijskem, sem lepo na bolniški, poleg bubija pa itak ni šans, da papirje v roke vzamem iz podpisa pa ne vidm zakaj ....drgač pa nisem vedela, da si tak ažurna in da dnevno spreminjaš , in ne vem zakaj sem imela v mislih en četrtek ...a je bil to prejšnji ..za ? Priznam, da zadnje čase ne sledim ravno najbolj , ker se mi zdi, da še sama sebe ne dohajam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:17:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Ajde, drage moje, LAHKO NOČ!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:17:36
|
|
|
|
ada2
|
ko ni bilo nujno med letom otrok uveljavljat, zdaj ko je to nujno, a to bo nujno zdajj???? brezveze
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:17:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ej, samo ta dohodnina pa je sedaj postala tak mali božiček. Ali se je ful razveseliš, ali pa te rahlo kap rukne... Pri nas ni še nič prišlo. Razen moja mama je dobila. Glede na to, da so vse olajšave ukinili, je prva varianta bolj malo verjetna. OK, letos mogoče še, ko ni bilo nujno med letom otrok uveljavljat, zdaj ko je to nujno, pa res ne bo več božička sredi leta Tak da tisto drugo bolj pride v poštev.... Zdaj pa res ne vem, katerega smeška naj tu zraven prilimam. Najbolje, da kar tega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:18:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, prejšnji četrtek sem rabila za UZ Saj sem že vse sproti poročala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:19:09
|
|
|
|
ada2
|
pa dobro, ka zdaj vse bežite????? kdo bo pa meni za čestital?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:19:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ajde, drage moje, LAHKO NOČ! ah daj no...daj še mal počak, da bomo adi čestitale, pol pa gremo skupaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:20:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ko ni bilo nujno med letom otrok uveljavljat, zdaj ko je to nujno, a to bo nujno zdajj???? brezveze Ja, mislim, da ja. Samo ti ne znam povedat, kje to piše.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je lepše?Cvetka (
16%)
Betka (
20%)
ali Blažka? (
63%)
Število vseh glasov: 359Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!