Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:20:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa dobro, ka zdaj vse bežite????? kdo bo pa meni za čestital? danes se pa kar štekava!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:20:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ajde, drage moje, LAHKO NOČ! ah daj no...daj še mal počak, da bomo adi čestitale, pol pa gremo skupaj ja, malo si zgled po petardi vzami
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:20:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Še čakam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:21:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, pol si tudi to spregledala, da že vemo za spol?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:22:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Go, Ada, go!!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:22:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj mora en super truper post spesnit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:23:21
|
|
|
|
*bubi*
|
No, bo kaj?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:23:59
|
|
|
|
ada2
|
evo, dajte si duška
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:25:06
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, pol si tudi to spregledala, da že vemo za spol?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:25:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:27:21
|
|
|
|
*bubi*
|
OK, zdaj pa družno pod tuš Lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:27:48
|
|
|
|
*bubi*
|
za 1111 sporočilo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:28:09
|
|
|
|
petarda
|
A D A! Si pa dobro tole spesnila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:30:00
|
|
|
|
ada2
|
pa lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:30:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, pol si tudi to spregledala, da že vemo za spol? ne, sem videla, da veste, pa sem takoj rekla, da ne boš dolgo zdržala bit tiho...pol sem videla, da je bila prvoaprilska šala, samo si kar mislim, da si nam hotla kaj namignit Mi je pa Tjaša lepo ime
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:32:42
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, pol si tudi to spregledala, da že vemo za spol? ne, sem videla, da veste, pa sem takoj rekla, da ne boš dolgo zdržala bit tiho...pol sem videla, da je bila prvoaprilska šala, samo si kar mislim, da si nam hotla kaj namignit Mi je pa Tjaša lepo ime Ok, to še moram komentirat. A veste, da bo naša tudi Tjaša? To ima naš ata željo. Oz. tako je rekel leta 2005 dokler nisva vedela za spol. Ga grem ravno zdaj vprašat, če si je že premislil...
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 2.4.2008 21:34:50 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:33:54
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pa da dopolnim, preden nastane panika: NE, NISEM NOSEČA!
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:49:42
|
|
|
|
petarda
|
No, pol pa lahko noč!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 5:10:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Se vračajo dobri stari časi , ko se zjutraj komaj skozi vse poste prebiješ Dobro jutro! ...in za vse. ...ne morem spat , zgleda zvečer hodim prezgodaj v posteljo Dohodnino - ja sem že dobila . Itak da imam za plačat, sicer so bili moji strahovi (niti izračunat si nisem upala ) večji kot je zdaj položnica, a vseeno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 5:13:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
A sem vam povedala, da sem se končno odločila in kupila nov toplomer - brezkontaktni, s katerim meriš temperaturo na čelu ali na trebuščku, hkrati pa lahko preverjaš temperaturo tudi drugih stvari. Špica Je pa natančen, sem nekajkrat preverila z živosrebrovim , ker prodajaliki itak da, nisem verjela čisto
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 7:26:34
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro, Nina kok si plačala termometer, mi imamo zadnje čase kar borbo ko je treba temperaturo zmeriti v ritki, komaj zmerim na silo Glede dohodnine, pričakujem kar nekaj evrov nazaj, saj med letom nisem uveljavljala olajšave za otroke pa še uveljavljam za oba , tako da bo kar prav prišlo saj sem zadnje čase skos nekaj v minusu. Glede novega zakona pa nisem vedla, očitno ga bo treba preštudirat, mi pa ni všeč, raje med letom manj plače dobim da mi pol ni treba vračati državi. Pa vsi smo nekaj bolani, Ela in Aleks kašljata, ona je imela tudi vročino vendar zaradi zobkov, deset dni se zbuja nonstop tako da so mi oči ful otekle, zaradi vstajanja,...mene pa grlo boli, komaj požiram, ah bo že.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 7:53:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina kok si plačala termometer raje ne vprašaj 97€ ...ampak upam, da bo nekaj let služil svojemu namenu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 7:54:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Amy pozdravite se
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 8:27:17
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dan... In niti slučajno ni dober. Meni se namreč vedno bolj dozdeva, da so me s to operacijo naredili spako. Oki, oz. veki namreč nista enaki. Sicer sem to opazila že v bolnici, pa so mi rekli, da je vse tako vidno zaradi zatečenosti. Saj zatečena sem še zdaj, samo težko verjamem da se bo vse to spravilo na svoje mesto. So mi rekli, da lahko po dveh mesecih pridem nazaj, če nebom zadovoljna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 8:37:31
|
|
|
|
Naty_ka
|
Kaj pravite? Kako bo to zgledalo, ko oteklina mine?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......