|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
17.9.2008 20:40:53   
petarda
Danes sva šla z lubijem v kino user posted image user posted image user posted image ...gledat Mamma mio user posted image ....je kar pasalo mal sprostitve ob starih komadih Abbe user posted image ...zdaj pa pod tuš in v posteljo user posted image

...jutri gremo pa po službi zapit od sodelavca hčerkico, ki jo je dobil julija, pa še njegov trideseti rojstni dan, ki je bil prav tako julija....ja, mal zaostajamo user posted image ....samo smo vsi vedno tak polno zaposleni, da smo komaj uskladili termin za feštouser posted image ....

lepo se imejte in lahko noč vsem user posted image ...celo noč user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
17.9.2008 20:48:25   
NinaŠ
...drugače je Tina že bolje?

ja je bolje, vročine nima več, le še nos ima ful zabasan - pa tudi to se mi zdi, da je danes že bolje in malo kašlja.

Petarda super se imaš user posted image , glavno uživaj še naprej, potem se bojim da nekaj časa ne boš imela priložnosti user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
18.9.2008 7:37:35   
petarda
glavno uživaj še naprej, potem se bojim da nekaj časa ne boš imela priložnosti

...ah...kje je še to....user posted image ...prej je še VESELI DECEMBER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kavica....že dolgo je nisem jaz skuhala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
18.9.2008 8:03:41   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
18.9.2008 14:00:32   
NinaŠ
Nekaj risank Backa Jona sem dobila user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Sem pa danes čist povožena - glava in grlo me boli.... user posted image user posted image - no ja Lekadol+C in Neo angin sicer pomagata, ampak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
18.9.2008 14:02:36   
NinaŠ
...prej je še VESELI DECEMBER

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se ga tudi že veselim user posted image ...sicer pa upam, da bo tako kot lani, ko se je vse skupaj začelo že z MARTINOVANJEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in potem le še stopnjevalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
18.9.2008 14:16:40   
petarda
začelo že z MARTINOVANJEM

A boste spet na našem koncu? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
18.9.2008 15:51:10   
*bubi*
Ojoj, na veseli december že mislite? user posted image user posted image user posted image

Jaz bi vseeno rada še malo lepe sončne jeseni user posted image  Danes je že tak fajn dan, smo odvozičkali po bubija v vrtec.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
18.9.2008 20:42:57   
petarda
We are sorry...

You are seeing this message because of one of the following reasons:
  1. Your session timed out.
  2. The server was restarted before you made a HTTP POST (posting a message, registering an account, login, etc.)

Problem #1:

You probably spent too much time and your session timed out. This is, however, rarely the cause of the problem because we implemented a session keep-alive mechanism to prevent this issue from happening. However, the server itself could have experienced some problems that prevented this mechanism to work as it should, and therefore we cannot completely rule out the possibility of this either.
You need to make sure your browser has cookies enabled. See below for instructions:
Netscape Communicator 4+:
  • Select "Edit" from the browser Menu bar
  • Select "Preferences"
  • Double click on "Advanced"
  • Verify that "Accept only cookies that get sent back to the originating server" is selected
  • Select the "OK" button

Microsoft Internet Explorer 4+:
  • Select "View" from the browser Menu bar
  • Select "Internet Options"
  • Select "Security" tab
  • Select "Custom (for expert users)" security level and select the "Settings" button
  • Locate "Cookies" and verify that "Allow per-session cookies (not stored)" is enabled
  • Select the "OK" button on the "Security" window
  • Select the "OK" button on the "Internet Options" window

If you already have cookies enabled and still experienced the problem, see problem #2 below for other possible causes.

Problem #2:

Your server experienced problems and was forced to restart. Restarting a server will erase all session data and our protective mechansim had no choice but to drop your HTTP POST because we had no way to identify you without valid session data.
Many forum administrators host their forums on shared servers, on which could have more than 200 sites hosted together. Sometimes the server has to be restarted because some badly written programs on other sites may drain the CPU/RAM and cause the IIS to restart itself. This is unfortunately an inevitable situation that many site administrators and its users have to face from time to time.

Technical Information

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
18.9.2008 20:45:30   
NinaŠ
user posted image user posted image no petarda zdaj pa še povej kar si mislila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
18.9.2008 20:46:15   
NinaŠ
Kje bomo martinovali pa še ne vem user posted image ...definitivno pa tega praznika ne bomo izpustili user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
18.9.2008 20:48:31   
NinaŠ
Ojoj, na veseli december že mislite? user posted image user posted image  

Jih, ko je, tako kot danes, le 13° čez dan, oblačno s hladnim vertcem, mi misli kar same uhajajo k zimi in njenim radostim user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
18.9.2008 20:51:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ojoj, na veseli december že mislite? user posted image user posted image  

Jih, ko je, tako kot danes, le 13° čez dan, oblačno s hladnim vertcem, mi misli kar same uhajajo k zimi in njenim radostim user posted image

meni tudi....komaj čakam postavljanje smrekice, jaslic, vonj po kuhanem vinu, čaju, cimetu, medu, limoni.....user posted image , glih prav mraz, lučke....user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
18.9.2008 20:52:45   
petarda

user posted image user posted image no petarda zdaj pa še povej kar si mislila user posted image user posted image user posted image

...čudila sem se kako to, da smo na dnu strani, pa kako to, da nikjer nobene? user posted image ....pol sem pa prižgala TV, pa vidla da so zanimiva soočenja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
18.9.2008 20:57:07   
petarda
Eno leto sva šla z lubijem na Dunaj v predbožičnem času...tisto plača eden potujeta dva varianta... priporočam...je bil res lep izlet user posted image ...se vsako leto spomnim na tisto predbožično vzdušje...bomo še šli....ko bomo že vsi zrastli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
19.9.2008 7:40:00   
petarda
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
19.9.2008 8:41:19   
*bubi*
Dobro jutro!

Ja, predbožični Dunaj sem jaz tudi že videla, še v SŠ, ko smo za izbirne vsebine hodili naokoli user posted image . Res je lepo in Dunaj je že okrašen novembra. No, saj zadnja leta tudi pri nas začnejo že zelo hitro smrekice ven vlečt po trgovinah user posted image

Jaz pa TVja nič več ne gledam. Še vedno hodim z bubijem spat, potem pa nadaljujem v spalnici. user posted image  ima večerno smeno, jaz pa zgodnjo jutranjo user posted image  Saj zdaj je fajn, da je doma, samo dolgo pa tako ne bo šlo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
19.9.2008 9:41:55   
NinaŠ
Dober dan user posted image

Zdaj smo z drobižkoma od zobozdravnice in ju moram pohvalit, sta bila super pridna user posted image . Tina ima na zgornjih enkah znotraj dve kariotični pikici user posted image , ki ju je lepo pustila premazat, Anže ima pa itak kar nekaj zob načetih user posted image in je tudi lepo potrbel, ko mu je enega (oz. 2 skupaj) povrtala in zalila.

Zdaj grem pa user posted image skuhat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
19.9.2008 10:35:40   
petarda

Dober dan user posted image

Zdaj smo z drobižkoma od zobozdravnice in ju moram pohvalit, sta bila super pridna user posted image . Tina ima na zgornjih enkah znotraj dve kariotični pikici user posted image , ki ju je lepo pustila premazat, Anže ima pa itak kar nekaj zob načetih user posted image in je tudi lepo potrbel, ko mu je enega (oz. 2 skupaj) povrtala in zalila.

Zdaj grem pa user posted image skuhat user posted image

Saj bi bil res že čas, da tudi jaz petardita naročim pri zobozdravniku user posted image ...mi smo bili do sedaj samo enkrat.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
19.9.2008 12:04:06   
*bubi*
Eno user posted image : pozna katera kak enostaven programček za urejanje slik? Dosegljiv na netu.

Za obrezovanje, popravljanje barv,... imam MO Picture Manager in mi je čisto OK.

Imela pa bi nekaj, kjer lahko dodajam efekte - recimo da mi fotko spremeni kot bi bila naslikana ali narisana s svinčnikom, kredo, mozaik,.... Nekoč sem imela nekaj takega, pa ne vem, kateri program user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
19.9.2008 12:11:07   
*bubi*
Našla že na tehniki nekaj odgovorov. Moram zdaj sprobat. Če pa ima katera še kak nasvet, pa prosim user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
19.9.2008 13:54:00   
NinaŠ
Petarda saj Tina je bila danes tudi 1. user posted image . Pri nas te na pregled ne napotijo pred 3. letom, kar je v bistvu razmeroma pozno. Tako sem jo jaz kar vpisala skupaj z Anžetom.

Bubi, jaz se včasih igram s GIMP -om (predvsem za uravnavanje barv), vendar ni ravno najenostavnejši za uporabo. Drugače pa večino stvari uredim že s Kodak Easyshare, ki sem ga (mislim da) dobila s fotoaparatom.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
19.9.2008 14:15:50   
Naty_ka
Dan user posted image

Bubi, jaz delam s tem programom. Mi je najbolj enostaven in pregleden.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
19.9.2008 16:36:50   
*bubi*
Zaenkrat sem naložila PhotoScape. Ima kar nekaj tega, kar sem želela. Moram še kaj drugega najt.

Bom dala nekaj primerov v album. Aja, pa itak so zdaj naše fotke bolj pocukrane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
19.9.2008 18:15:50   
petarda
Lepljenka mi je zeeeloooo všeč user posted image ....sem ti hotla rečt, da srček bi pa lahko lepše narisala, samo sem potem videla, da je že v programu tak user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?