Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 20:40:53
|
|
|
|
petarda
|
Danes sva šla z lubijem v kino ...gledat Mamma mio ....je kar pasalo mal sprostitve ob starih komadih Abbe ...zdaj pa pod tuš in v posteljo ...jutri gremo pa po službi zapit od sodelavca hčerkico, ki jo je dobil julija, pa še njegov trideseti rojstni dan, ki je bil prav tako julija....ja, mal zaostajamo ....samo smo vsi vedno tak polno zaposleni, da smo komaj uskladili termin za fešto .... lepo se imejte in lahko noč vsem ...celo noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 20:48:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
...drugače je Tina že bolje? ja je bolje, vročine nima več, le še nos ima ful zabasan - pa tudi to se mi zdi, da je danes že bolje in malo kašlja. Petarda super se imaš , glavno uživaj še naprej, potem se bojim da nekaj časa ne boš imela priložnosti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.9.2008 7:37:35
|
|
|
|
petarda
|
glavno uživaj še naprej, potem se bojim da nekaj časa ne boš imela priložnosti ...ah...kje je še to.... ...prej je še VESELI DECEMBER Kavica....že dolgo je nisem jaz skuhala Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.9.2008 8:03:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.9.2008 14:00:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nekaj risank Backa Jona sem dobila Sem pa danes čist povožena - glava in grlo me boli.... - no ja Lekadol+C in Neo angin sicer pomagata, ampak
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.9.2008 14:02:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
...prej je še VESELI DECEMBER jaz se ga tudi že veselim ...sicer pa upam, da bo tako kot lani, ko se je vse skupaj začelo že z MARTINOVANJEM in potem le še stopnjevalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.9.2008 14:16:40
|
|
|
|
petarda
|
začelo že z MARTINOVANJEM A boste spet na našem koncu?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.9.2008 15:51:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Ojoj, na veseli december že mislite? Jaz bi vseeno rada še malo lepe sončne jeseni Danes je že tak fajn dan, smo odvozičkali po bubija v vrtec.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.9.2008 20:42:57
|
|
|
|
petarda
|
We are sorry... You are seeing this message because of one of the following reasons: - Your session timed out.
- The server was restarted before you made a HTTP POST (posting a message, registering an account, login, etc.)
Problem #1: You probably spent too much time and your session timed out. This is, however, rarely the cause of the problem because we implemented a session keep-alive mechanism to prevent this issue from happening. However, the server itself could have experienced some problems that prevented this mechanism to work as it should, and therefore we cannot completely rule out the possibility of this either. You need to make sure your browser has cookies enabled. See below for instructions: Netscape Communicator 4+: - Select "Edit" from the browser Menu bar
- Select "Preferences"
- Double click on "Advanced"
- Verify that "Accept only cookies that get sent back to the originating server" is selected
- Select the "OK" button
Microsoft Internet Explorer 4+: - Select "View" from the browser Menu bar
- Select "Internet Options"
- Select "Security" tab
- Select "Custom (for expert users)" security level and select the "Settings" button
- Locate "Cookies" and verify that "Allow per-session cookies (not stored)" is enabled
- Select the "OK" button on the "Security" window
- Select the "OK" button on the "Internet Options" window
If you already have cookies enabled and still experienced the problem, see problem #2 below for other possible causes. Problem #2: Your server experienced problems and was forced to restart. Restarting a server will erase all session data and our protective mechansim had no choice but to drop your HTTP POST because we had no way to identify you without valid session data. Many forum administrators host their forums on shared servers, on which could have more than 200 sites hosted together. Sometimes the server has to be restarted because some badly written programs on other sites may drain the CPU/RAM and cause the IIS to restart itself. This is unfortunately an inevitable situation that many site administrators and its users have to face from time to time. Technical Information
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.9.2008 20:45:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
no petarda zdaj pa še povej kar si mislila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.9.2008 20:46:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kje bomo martinovali pa še ne vem ...definitivno pa tega praznika ne bomo izpustili
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.9.2008 20:48:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojoj, na veseli december že mislite? Jih, ko je, tako kot danes, le 13° čez dan, oblačno s hladnim vertcem, mi misli kar same uhajajo k zimi in njenim radostim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.9.2008 20:51:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ojoj, na veseli december že mislite? Jih, ko je, tako kot danes, le 13° čez dan, oblačno s hladnim vertcem, mi misli kar same uhajajo k zimi in njenim radostim meni tudi....komaj čakam postavljanje smrekice, jaslic, vonj po kuhanem vinu, čaju, cimetu, medu, limoni..... , glih prav mraz, lučke....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.9.2008 20:52:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ no petarda zdaj pa še povej kar si mislila ...čudila sem se kako to, da smo na dnu strani, pa kako to, da nikjer nobene? ....pol sem pa prižgala TV, pa vidla da so zanimiva soočenja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.9.2008 20:57:07
|
|
|
|
petarda
|
Eno leto sva šla z lubijem na Dunaj v predbožičnem času...tisto plača eden potujeta dva varianta... priporočam...je bil res lep izlet ...se vsako leto spomnim na tisto predbožično vzdušje...bomo še šli....ko bomo že vsi zrastli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.9.2008 7:40:00
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.9.2008 8:41:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Ja, predbožični Dunaj sem jaz tudi že videla, še v SŠ, ko smo za izbirne vsebine hodili naokoli . Res je lepo in Dunaj je že okrašen novembra. No, saj zadnja leta tudi pri nas začnejo že zelo hitro smrekice ven vlečt po trgovinah Jaz pa TVja nič več ne gledam. Še vedno hodim z bubijem spat, potem pa nadaljujem v spalnici. ima večerno smeno, jaz pa zgodnjo jutranjo Saj zdaj je fajn, da je doma, samo dolgo pa tako ne bo šlo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.9.2008 9:41:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dober dan Zdaj smo z drobižkoma od zobozdravnice in ju moram pohvalit, sta bila super pridna . Tina ima na zgornjih enkah znotraj dve kariotični pikici , ki ju je lepo pustila premazat, Anže ima pa itak kar nekaj zob načetih in je tudi lepo potrbel, ko mu je enega (oz. 2 skupaj) povrtala in zalila. Zdaj grem pa skuhat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.9.2008 10:35:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dober dan Zdaj smo z drobižkoma od zobozdravnice in ju moram pohvalit, sta bila super pridna . Tina ima na zgornjih enkah znotraj dve kariotični pikici , ki ju je lepo pustila premazat, Anže ima pa itak kar nekaj zob načetih in je tudi lepo potrbel, ko mu je enega (oz. 2 skupaj) povrtala in zalila. Zdaj grem pa skuhat Saj bi bil res že čas, da tudi jaz petardita naročim pri zobozdravniku ...mi smo bili do sedaj samo enkrat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.9.2008 12:04:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Eno : pozna katera kak enostaven programček za urejanje slik? Dosegljiv na netu. Za obrezovanje, popravljanje barv,... imam MO Picture Manager in mi je čisto OK. Imela pa bi nekaj, kjer lahko dodajam efekte - recimo da mi fotko spremeni kot bi bila naslikana ali narisana s svinčnikom, kredo, mozaik,.... Nekoč sem imela nekaj takega, pa ne vem, kateri program
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.9.2008 12:11:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Našla že na tehniki nekaj odgovorov. Moram zdaj sprobat. Če pa ima katera še kak nasvet, pa prosim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.9.2008 13:54:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda saj Tina je bila danes tudi 1. . Pri nas te na pregled ne napotijo pred 3. letom, kar je v bistvu razmeroma pozno. Tako sem jo jaz kar vpisala skupaj z Anžetom. Bubi, jaz se včasih igram s GIMP -om (predvsem za uravnavanje barv), vendar ni ravno najenostavnejši za uporabo. Drugače pa večino stvari uredim že s Kodak Easyshare, ki sem ga (mislim da) dobila s fotoaparatom.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.9.2008 14:15:50
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dan Bubi, jaz delam s tem programom. Mi je najbolj enostaven in pregleden.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.9.2008 16:36:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Zaenkrat sem naložila PhotoScape. Ima kar nekaj tega, kar sem želela. Moram še kaj drugega najt. Bom dala nekaj primerov v album. Aja, pa itak so zdaj naše fotke bolj pocukrane
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.9.2008 18:15:50
|
|
|
|
petarda
|
Lepljenka mi je zeeeloooo všeč ....sem ti hotla rečt, da srček bi pa lahko lepše narisala, samo sem potem videla, da je že v programu tak
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?