Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 8:24:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
...ali pa smo jih vse razvadile v amen ja to bo ja ...saj smo vendar popolne mame , kaj takega se nam pa res ne more zgoditi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 10:07:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan No, ste me vsaj malo potolažile Hvala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 11:00:14
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...ali pa smo jih vse razvadile v amen ja to bo ja ...saj smo vendar popolne mame , kaj takega se nam pa res ne more zgoditi Tudi jaz imam zadnje čase eno malo jokico izsiljevalko doma
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 11:32:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, koliko časa pa traja tako obdobje? Al je bil Anže bolj priden?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 12:26:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina, koliko časa pa traja tako obdobje? Al je bil Anže bolj priden? Anže je bil bolj priden . Sam res, se ne hecam , tako da sem tudi sama novinka na tem področju
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 12:47:57
|
|
|
|
petarda
|
A to so zdaj že zimske barve al kaj?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 13:05:11
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...ali pa smo jih vse razvadile v amen ja to bo ja ...saj smo vendar popolne mame , kaj takega se nam pa res ne more zgoditi Tudi jaz imam zadnje čase eno malo jokico izsiljevalko doma Še jaz se tu podpišem. S tem da je pri nas začelo že malo pojenjati- oz. mu je postalo jasno, da ko rečem ne, da to tudi dejansko pomeni ne. Zraven pa seveda rabi še obširno razlago zakaj nečesa ne sme in se zdaj že dogaja da si da tudi kakšno stvar dopovedat. Aja, pri nas se je ta faza začela nekje v sredni maja, bila nevzdržna čez poletje-tu se je poznalo predvsem da v vrtcu niso imeli stalne vzgojiteljice in delovnega programa, tako da me je ene par krat ko nisem bila pripravljena spravil do joka. Trenutno se pa stanje izboljšuje, se pa zgodi da je kak dan slabše. Baje dokončno ta faza izzveni ko je konec pubertete... Malo za tolažbo...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 14:01:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Baje dokončno ta faza izzveni ko je konec pubertete... Malo za tolažbo... Uh, sem si zdaj oddahnila Če upoštevam še bubiko (čeprav ona pa že ne bo taka ), bo tam leta 2025 že pravljica
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 14:17:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Baje dokončno ta faza izzveni ko je konec pubertete... Malo za tolažbo... Uh, sem si zdaj oddahnila Če upoštevam še bubiko (čeprav ona pa že ne bo taka ), bo tam leta 2025 že pravljica Pri nas pa kako leto pozneje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 14:18:39
|
|
|
|
petarda
|
tako da me je ene par krat ko nisem bila pripravljena spravil do joka. .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 19:10:10
|
|
|
|
petarda
|
...kaj jaz zdaj jem? Banane z nutello
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 19:47:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pismo, meni pa banane z nutelo še vedno ne grejo skupaj . Jih pa zadnje čase velikokrat jem z Activijo Uf, danes mi je stara mama dala kar nekaj cvetov in listov ameriškega slamnika , pa če ima katera kako idejo mi lahko pomaga: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=3180807&mpage=1
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 20:35:35
|
|
|
|
petarda
|
Žal ti ne znam pomagati ...sploh pa ne vem kako zgleda ...po odgovoru sodeč, pa si z njo ne boš mogla preveč pomagat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 20:36:21
|
|
|
|
petarda
|
Pismo, meni pa banane z nutelo še vedno ne grejo skupaj ...mogoče ti bodo pa v tretji nosečnosti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 20:38:26
|
|
|
|
petarda
|
Sem vam pozabila povedat, da sem pred kakim tednom začutila prve brcike ...in to kar intenzivne...en dan je prav na vso moč telovadil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 20:39:38
|
|
|
|
petarda
|
en dan je prav na vso moč telovadil dojenček...da ne bo kera kaj mislila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 21:35:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
dojenček...da ne bo kera kaj mislila a pa čist res še nič ne veš ...upam, da ti ne bo uspelo, tako kot Bubi, držati jezika za zobmi vse do konca
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 21:36:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja, a.slamnik bom pa pač dala v vazico in vsak dan kuhala čajčke iz njega ...si predstavljate kako bo šopek zgledal čez nekaj dni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.9.2008 1:43:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ne morem spat ...pa čudno to, ko je še malo prezgodaj, saj še 2 ni ura
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.9.2008 1:47:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dajte mi povedat, da nisem jaz čudna ko pi . Moj ima to grdo navado, da umazanega perila nikakor ne more vreči v koš za perilo, vrže ga na kup pred koš (se pravi mu manjkata le 2 cm in kretnja roke, da koš odpre ), a ma, ko pride z rekreacije (in nekaj pirov po njej ), pa zmeče vse prešvicane cunje V koš, čeprav sem mu že Nx povedala, da mokre cunje pa not NE pašejo - in to mu uspe narediti VEDNO Mislim halooooooooo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.9.2008 7:19:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Moj ima to grdo navado, da umazanega perila nikakor ne more vreči v koš za perilo, vrže ga na kup pred koš (se pravi mu manjkata le 2 cm in kretnja roke, da koš odpre ), Mislim, da obstaja več takih ljudi Ampak pri nas ostanejo tudi cunje po rekreaciji na tleh, še malo bolj narazen raztresene, da bi se posušile
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.9.2008 7:20:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Sem vam pozabila povedat, da sem pred kakim tednom začutila prve brcike ...in to kar intenzivne...en dan je prav na vso moč telovadil Uživaj še teh nekaj mesecev, upam, da so slabosti že mimo. Enako velja za Ado.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.9.2008 7:21:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ [...upam, da ti ne bo uspelo, tako kot Bubi, držati jezika za zobmi vse do konca Zakaj pa nisi bubija v ZOOju vprašala? On je vsem povedal tudi ime, ne samo spol
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.9.2008 8:25:49
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.9.2008 9:03:39
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dober dan Sem vam včeraj pozabila omeniti, da tej fazi jokanja in izsiljevanja sledi druga faza. To je metanje po tleh. Ko kaj v sekundi ne gre tako kot si je zamislil, že vse leti po tleh. Ko se slači zvečer pred umivanjem in če roka v TRENUTKU ne gre iz rokava totalno pošizi. Pa mi ni jasno od kod mu tako obnašanje. In zdaj se bo vse še samo stopnjevalo. V vrtcu smo ostalo brez vzgojiteljice. Ena ki ima predšolske otroke je morala na neko operacijo in tako so našo vzgojiteljico vzeli in jo dali predšolskim. Naše pa pač pazi pomočnica in še kdo če ima čas. So brez delovnega programa in pomočnice ne ubogajo skoraj nič. In to bo trajalo dva meseca In komaj čakam da bo imel Svet zavoda sestanek. Jaz sem predstavnica sveta staršev vrtca. Itak da bom zagnala tak halo da je hudo.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?