Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.9.2008 20:14:09
|
|
|
|
Urša
|
Kako je lepa bubika! Mi smo vredu, tako da se stvari lepo odvijajo. Se mi pa ponuja ena super varianta-me je klicala ravnateljica iz šole, kjer sem dala enkrat ponudbo, da rabijo učiteljico in grem v ponedeljek na razgovor! Zaenkrat delam še vedno cca. 80 km stran. BTW, ta šola se nahaja v mojem domačem kraju! Ko bi mi le ratalo, potem bi za to jesen res lahko rekli, da za dežjem posije sonce.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.9.2008 7:14:42
|
|
|
|
tincci
|
Joj, Urša, to pa držim pesti ful, to bi bilo fantastično
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.9.2008 7:34:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi smo vredu, tako da se stvari lepo odvijajo. Se mi pa ponuja ena super varianta-me je klicala ravnateljica iz šole, kjer sem dala enkrat ponudbo, da rabijo učiteljico in grem v ponedeljek na razgovor! držim pesti - za vse
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.9.2008 9:27:15
|
|
|
|
*bubi*
|
....sem ti hotla rečt, da srček bi pa lahko lepše narisala, pa ta srček je čisto ta pravi, ko pa ima bubi tako veliko glavo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.9.2008 12:15:29
|
|
|
|
petarda
|
Ko bi mi le ratalo, potem bi za to jesen res lahko rekli, da za dežjem posije sonce. Urša tole je pa res lepo prebrati ...res vam privoščim vse kar si želite
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.9.2008 12:18:21
|
|
|
|
petarda
|
A ob sobotah pa nobeden kave ne skuha? Evo bom jaz...ker mam glih okroglo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.9.2008 20:08:24
|
|
|
|
*bubi*
|
A zdaj pa ne boš več klepetala? Jaz te še vedno lovim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.9.2008 20:09:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, kave pa jaz od poroda naprej ne pijem več. Zaenkrat še ni bilo take krize s tlakom, da bi jo morala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.9.2008 6:49:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! skuham pa jo vseeno lahko za vse, ki si jo privoščite. Pa lepo nedeljo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.9.2008 8:53:22
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro, bubi Jaz tudi kavice večkrat ne pijem, kot pa ja, samo je tako lepo videt ....sama jo zelo zelo redko pijem, v družbi pa v miru pa z veseljem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.9.2008 21:42:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja kje pa ste vse danes?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.9.2008 7:45:21
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Jaz sem danes tukaj , včeraj sem bila pa v Portorožu ....smo se imeli res fino, sonček, toplo... Kavica za ponedeljkovo jutro ..upam, da bo prijeten teden...pri meni se je začel z glavobolom ...upam, da kmalu mine .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.9.2008 9:30:41
|
|
|
|
tincci
|
Jaz sem danes doma ostala, ker ima H od včeraj zvečer povišano temp, 38.4. Do kje gre lahko temp pri zobkih? Sumim, da je to, ker ji zgornji petki ven lezeta oz sta z eno konico že zunaj. Al pa viroza. Danes bom doma in če ne bo nič poskočila temp, so verjetno zobki, a ne?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.9.2008 12:10:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan za H Bubi nikoli ni imel vročine zaradi zobkov, tako da ne vem, kako daleč gre Za petke dolgo sploh vedela nisem, da jih ima
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.9.2008 19:37:30
|
|
|
|
petarda
|
Kakšno zatišje Ada, Nina...in druge...kje pa tičite?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.9.2008 20:03:21
|
|
|
|
nincy
|
Jaz sem tu Ampak bom počasi šla pod kovter Zadnje čase zaspim že pred 21 Petarda kako tvoja glava?
< Sporočilo je popravil nincy -- 22.9.2008 20:10:39 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.9.2008 21:00:35
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kakšno zatišje Ada, Nina...in druge...kje pa tičite? doma pred tv-jem
< Sporočilo je popravil amy26 -- 22.9.2008 21:01:17 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.9.2008 21:15:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kakšno zatišje Ada, Nina...in druge...kje pa tičite? doma... ...pa včasih v službi.... ...pa včasih na dvorišču.... ...še vedno noro prehlajena , ko je vmes že kazalo na bolje ... ...drugače vse pod kontrolo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.9.2008 21:16:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urša, lepo je brati take pozitivne novice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.9.2008 21:20:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tincci jaz tudi v bistvu nimam izkušenj s težavami in vročino ob izraščanju zobkov . Edino Anže je eno soboto zakuril na 40° , jaz seveda že skoraj paniko, no naslednji dan je bil pa kot po čudežu OK, v ustih sem mu pa našla nov zob - 5ko tko da ne vem, mogoče je bila vročina od zoba, mogoče pa se je slučajno tako poklopilo ali pa je nemara zob že nekaj dni neodkrit kraljeval v ustih . Ob izraščanju drugih zob pa ni imel noben mojih drobižkov težav , Tini trenutno raste še 4. 5ka.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.9.2008 21:22:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Dajte mi prosim nekaj povedat: je še kateri novembrček zadnje čase ful trmast, predvsem pa cmerav za vsako figo V glavnem vse z jokom dosečt, tudi takrat, ko bi se komot z lepo besedo. Meni se Zdaj pa res ne vem, če je vse to zaradi al zaradi vrtca al zaradi obdobja al je enolončnica vsega tega Saj verjamem, da mu ni lahko, ampak ful se trudimo okoli njega, pozornost, izpolnjene želje, male radosti,... dovolim mu v bistvu vse, kar je nekako sprejemljivo, ampak razumljivo, da že prej ni smel počet nekaterih stvari in jih tudi zdaj ne sme. Joj, upam, da mine....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.9.2008 21:46:05
|
|
|
|
amy26
|
Dajte mi prosim nekaj povedat: je še kateri novembrček zadnje čase ful trmast, predvsem pa cmerav za vsako figo V glavnem vse z jokom dosečt, tudi takrat, ko bi se komot z lepo besedo. že nekaj časa za vsako bedarijo pri Aleksu jok, pol ko mu ne dam me tepe, pa ga nazaj pa me spet, trmast sto na uro, nevzdržen sploh ko sta oba z Elo doma, ji jemlje stvari in jo tepe, pomoje zbuja pozornost, pa dobro ve da jih bo po rit dobil če jo udari in jo vseeno spet. besede nič ne zaležejo, upam da bo kmalu bolje in da bo ta faza ki traja več kot mesec dni kmalu minila, ker se meni tudi
< Sporočilo je popravil amy26 -- 22.9.2008 21:47:00 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 7:48:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dajte mi prosim nekaj povedat: je še kateri novembrček zadnje čase ful trmast, predvsem pa cmerav za vsako figo V glavnem vse z jokom dosečt, tudi takrat, ko bi se komot z lepo besedo. meni se tudi ...upajmo, da je to le obdobje, ker drugače ...sem vzgojila pravo malo pošast
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 7:49:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače pa: za dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.9.2008 8:19:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dajte mi prosim nekaj povedat: je še kateri novembrček zadnje čase ful trmast, predvsem pa cmerav za vsako figo V glavnem vse z jokom dosečt, tudi takrat, ko bi se komot z lepo besedo. Meni se Zdaj pa res ne vem, če je vse to zaradi al zaradi vrtca al zaradi obdobja al je enolončnica vsega tega Saj verjamem, da mu ni lahko, ampak ful se trudimo okoli njega, pozornost, izpolnjene želje, male radosti,... dovolim mu v bistvu vse, kar je nekako sprejemljivo, ampak razumljivo, da že prej ni smel počet nekaterih stvari in jih tudi zdaj ne sme. Joj, upam, da mine.... pri nas ista zgodba...zdaj ali je le obdobje....ali pa smo jih vse razvadile v amen Dobro jutro
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......