|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
16.9.2008 17:32:36   
petarda
Bom novo stran odprla, da ne bo tista ravno za cel tedenuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
16.9.2008 17:35:41   
petarda
Jaz pa zdaj uživam v sadni kupi user posted image

Sva jo skupaj s petarditom naredila.  Sem mu dala mali nožek in je rezal sadje...o enakomernih koščih raje nebi...pa tudi o velikosti nekaterih ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... potem je pomagal še smetano stepst...in zdaj...midva z user posted image  jeva....on pa dve žlički pojedel in ma dost user posted image ....prej pa taaaakoooo veselje kako bo jedel, pa kako je že lačen....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
16.9.2008 19:53:19   
petarda
on pa dve žlički pojedel in ma dost

Mi ga je uspelo kasneje "nahecat", da je vse pojedel....pa že 100-krat sem si rekla, da ga ne bom več "motivirala" pri hranjenju...."motivirala" pa pomeni...se igrala vmes, plesala, pela pesmice... samo mi je vedno žal, da nebi recimo vase spravil sadje in tisto kar vem, da je dobro zanjga in vem, da bo pojedel, če ga bom zmotivirala user posted image , v nasprotnem pa neuser posted image ....

ah...neki bluzim....user posted image ...v glavnem sem hotela povedat to, da skoz neke motivacije za vse kar želimo dosečt...hranjenje, spanje, vrtec, obiski...nič ni spontanega, samo po sebi umevnega.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
16.9.2008 20:42:07   
NinaŠ
user posted image opoldne mi je skupaj s Tino uspelo spati 3 ure user posted image   ...zdaj pa ne vem kaj naj počnem, ker v posteljo iti itak nima smisla user posted image ... ...user posted image je pa na rekreaciji - da ne bodo komu previsokoleteče ideje šinile v glavo user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
16.9.2008 21:11:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

...dajmo mal migat, tiste k ste doma

ni časa user posted image user posted image

samo res ne user posted image user posted image user posted image

Tak mi je žal, da se je veme skisalo. Midve sva sicer šli malo ven, ampak je mene kar malo zazeblo user posted image  Na sploh sem čisto zmrzljiva zadnje dni. Še nedolgo nazaj me je ponoči čisto oblivalo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
16.9.2008 21:23:19   
petarda
Ja, pri nas je tudi že kar pošteno mrzlo v stanovanju...jaz sem se zdaj malo ogrela, ko sem iz sušilca ven zlagala user posted image ... grem zdaj še v pomivalni stroj zložit, dokler sem še vsa vročauser posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
16.9.2008 21:28:48   
petarda

user posted image opoldne mi je skupaj s Tino uspelo spati 3 ure user posted image   ...zdaj pa ne vem kaj naj počnem, ker v posteljo iti itak nima smisla user posted image ... ...user posted image je pa na rekreaciji - da ne bodo komu previsokoleteče ideje šinile v glavo user posted image .

začuda jaz več nimam težav ponoči user posted image user posted image user posted image ....tudi če čez dan počivam...in upam, da se zdaj ko sem to javno napisala ne bo vse spremenilo user posted image

Dajte mi povedat...koliko pred PDP nastopim porodniški dopust? Točno en mesec? Ali točno določeno št. dni?

Pri petarditu sem delala preko štud.servisa in avtorske pogodbe do zadnjega dneuser posted image ....pa nimam še nič izkušenj ..... saj vem, da bi si lahko poiskala kje na netu in prebrala...samo se najprej obrnem na vas, ker vem, da imate izkušnje user posted image ..... ste mi nekako vedno tista prva misel na koga se obrnit user posted image  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
16.9.2008 22:14:13   
*bubi*
Dajte mi povedat...koliko pred PDP nastopim porodniški dopust? Točno en mesec? Ali točno določeno št. dni?

28 dni prej. Ni več izbire, tako kot pred tremi leti.

Si že kalkuliraš izrabo dopusta? user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 16.9.2008 22:15:01 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
17.9.2008 5:44:27   
Teni_
Jutro, toliko, da vam javim, da sem včeraj dobila odgovor iz Merkurja in sem sprejeta.user posted image  Samo sem čudna, ker sploh ne vem, če naj bom vesela ali ne. Mi bo prav žal za našo malo trgovinico in strankami. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
17.9.2008 6:28:27   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  že diši...

Teni, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
17.9.2008 6:48:09   
NinaŠ
Dobro jutro!

Hvala za user posted image

Teni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke. Glavo pokonci, verjamem, da boš tudi v M našla "svoje stranke" in glej - vsaj delovni čas boš imela kolikortoliko normalen user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
17.9.2008 7:35:31   
petarda
Teni čestitke user posted image ....če bi imela čas, bi šla zdaj nazaj iskat par postov, kjer si opisovala razmere v tej vaši mali trgovinici....itak, da BODI VESELA!!!!user posted image

Dobro jutro, pa hvala za kavico user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
17.9.2008 7:37:28   
petarda
28 dni prej. Ni več izbire, tako kot pred tremi leti.

Bubi 28 dni...delovnih ali vseh skupaj z vikendom?

Sodelavka mi je rekla, da greš točno 1m prej... user posted image user posted image user posted image ...torej, če imam rok 04.03....da grem potem 04.02.user posted image ....ja, kalkuliram, da delam samo še do srede decembra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...božično-novoletne praznike bom že doma! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
17.9.2008 7:55:22   
NinaŠ

Bubi 28 dni...delovnih ali vseh skupaj z vikendom?

NEdelovnih... ...se pravi skupaj z vikendom
Koliko pa imaš ti dopusta, da ti bo uspelo že decembra zaključit s službo user posted image ... ...srečnica user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
17.9.2008 8:38:05   
Nej1
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Sodelavka mi je rekla, da greš točno 1m prej... user posted image user posted image user posted image ...torej, če imam rok 04.03....da grem potem 04.02.user posted image ....

Točno, zato ker je februar in ima 28 dni. Drugače ni točno mesec dni.

Pa lep pozdrav vsem.

< Sporočilo je popravil Nej1 -- 17.9.2008 8:39:15 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
17.9.2008 8:42:13   
NinaŠ
O Nej, lepo da se oglasiš user posted image user posted image . Vidim pa, da si iz vaje in ti [____] delajo težave user posted image user posted image ... ...boš mogla mal večkrat potrenirat user posted image user posted image

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
17.9.2008 8:43:51   
petarda

O Nej, lepo da se oglasiš user posted image user posted image . Vidim pa, da si iz vaje in ti [____] delajo težave user posted image user posted image ... ...boš mogla mal večkrat potrenirat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
17.9.2008 8:44:12   
petarda
Hvala vsem za pomoč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
17.9.2008 8:44:59   
Nej1
user posted image user posted image user posted image

Pojma nimam kako mi je to uspelo. Če bi hotela tako naredit ne bi znalauser posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
17.9.2008 8:48:51   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Eh, saj ne, smo že ob sedmih vstali. user posted image Bubi je šel v vrtec, bubika spančka dopoldanski spanec, mami pa ima čas do cca 11ih user posted image  Zunaj se sonček kaže, komaj čakam, da greva malo ven.

Teni, čestitke user posted image user posted image user posted image . Valjda da bodi vesela, te svoje redne stranke boš itak še srečevala, saj si tam doma user posted image

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
17.9.2008 10:20:44   
petarda
Zunaj se sonček kaže, komaj čakam, da greva malo ven.

....Vama kar zavidam user posted image  Uživajta v teh lepih dnevihuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
17.9.2008 13:42:12   
*bubi*
Evo, pravkar nazaj. user posted image  Mi ful paše it na zrak, pa ati gre zraven. Bubika pa itak uživa v vozičku, trkam, da tako tudi ostane user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
17.9.2008 18:44:10   
Teni_
Hvala za čestitke. Ja, saj sem vesela, ker bom več doma s svojimi, ampak me malo trema daje. Danes sem šefici povedala, da delam samo še do konec meseca. Še nisem dobila nove pogodbe in ne rabič čakat na odpovedni rok.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
17.9.2008 18:58:19   
NinaŠ
user posted image user posted image ne vem več, ali sem jaz že totalno živčna od tičanja doma ali je pa Tina res ful sitna user posted image   aaaaaa vse lepo in prav, samo 24ur/dan sem se pa odvadila doma bit user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
17.9.2008 20:36:42   
petarda
...saj bo bolš Nina user posted image ....verjetno sta obe malo sitni, ko morata biti doma user posted image ...drugače je Tina že bolje?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?