Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.9.2008 17:32:36
|
|
|
|
petarda
|
Bom novo stran odprla, da ne bo tista ravno za cel teden
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.9.2008 17:35:41
|
|
|
|
petarda
|
Jaz pa zdaj uživam v sadni kupi Sva jo skupaj s petarditom naredila. Sem mu dala mali nožek in je rezal sadje...o enakomernih koščih raje nebi...pa tudi o velikosti nekaterih ne .... potem je pomagal še smetano stepst...in zdaj...midva z jeva....on pa dve žlički pojedel in ma dost ....prej pa taaaakoooo veselje kako bo jedel, pa kako je že lačen....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.9.2008 19:53:19
|
|
|
|
petarda
|
on pa dve žlički pojedel in ma dost Mi ga je uspelo kasneje "nahecat", da je vse pojedel....pa že 100-krat sem si rekla, da ga ne bom več "motivirala" pri hranjenju...."motivirala" pa pomeni...se igrala vmes, plesala, pela pesmice... samo mi je vedno žal, da nebi recimo vase spravil sadje in tisto kar vem, da je dobro zanjga in vem, da bo pojedel, če ga bom zmotivirala , v nasprotnem pa ne .... ah...neki bluzim.... ...v glavnem sem hotela povedat to, da skoz neke motivacije za vse kar želimo dosečt...hranjenje, spanje, vrtec, obiski...nič ni spontanega, samo po sebi umevnega.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.9.2008 20:42:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
opoldne mi je skupaj s Tino uspelo spati 3 ure ...zdaj pa ne vem kaj naj počnem, ker v posteljo iti itak nima smisla ... ... je pa na rekreaciji - da ne bodo komu previsokoleteče ideje šinile v glavo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.9.2008 21:11:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...dajmo mal migat, tiste k ste doma ni časa samo res ne Tak mi je žal, da se je veme skisalo. Midve sva sicer šli malo ven, ampak je mene kar malo zazeblo Na sploh sem čisto zmrzljiva zadnje dni. Še nedolgo nazaj me je ponoči čisto oblivalo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.9.2008 21:23:19
|
|
|
|
petarda
|
Ja, pri nas je tudi že kar pošteno mrzlo v stanovanju...jaz sem se zdaj malo ogrela, ko sem iz sušilca ven zlagala ... grem zdaj še v pomivalni stroj zložit, dokler sem še vsa vroča ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.9.2008 21:28:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ opoldne mi je skupaj s Tino uspelo spati 3 ure ...zdaj pa ne vem kaj naj počnem, ker v posteljo iti itak nima smisla ... ... je pa na rekreaciji - da ne bodo komu previsokoleteče ideje šinile v glavo . začuda jaz več nimam težav ponoči ....tudi če čez dan počivam...in upam, da se zdaj ko sem to javno napisala ne bo vse spremenilo Dajte mi povedat...koliko pred PDP nastopim porodniški dopust? Točno en mesec? Ali točno določeno št. dni? Pri petarditu sem delala preko štud.servisa in avtorske pogodbe do zadnjega dne ....pa nimam še nič izkušenj ..... saj vem, da bi si lahko poiskala kje na netu in prebrala...samo se najprej obrnem na vas, ker vem, da imate izkušnje ..... ste mi nekako vedno tista prva misel na koga se obrnit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.9.2008 22:14:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Dajte mi povedat...koliko pred PDP nastopim porodniški dopust? Točno en mesec? Ali točno določeno št. dni? 28 dni prej. Ni več izbire, tako kot pred tremi leti. Si že kalkuliraš izrabo dopusta?
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 16.9.2008 22:15:01 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 5:44:27
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro, toliko, da vam javim, da sem včeraj dobila odgovor iz Merkurja in sem sprejeta. Samo sem čudna, ker sploh ne vem, če naj bom vesela ali ne. Mi bo prav žal za našo malo trgovinico in strankami.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 6:28:27
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro že diši... Teni, , čestitke.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 6:48:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za Teni čestitke. Glavo pokonci, verjamem, da boš tudi v M našla "svoje stranke" in glej - vsaj delovni čas boš imela kolikortoliko normalen
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 7:35:31
|
|
|
|
petarda
|
Teni čestitke ....če bi imela čas, bi šla zdaj nazaj iskat par postov, kjer si opisovala razmere v tej vaši mali trgovinici....itak, da BODI VESELA!!!! Dobro jutro, pa hvala za kavico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 7:37:28
|
|
|
|
petarda
|
28 dni prej. Ni več izbire, tako kot pred tremi leti. Bubi 28 dni...delovnih ali vseh skupaj z vikendom? Sodelavka mi je rekla, da greš točno 1m prej... ...torej, če imam rok 04.03....da grem potem 04.02. ....ja, kalkuliram, da delam samo še do srede decembra ...božično-novoletne praznike bom že doma!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 7:55:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi 28 dni...delovnih ali vseh skupaj z vikendom? NEdelovnih... ...se pravi skupaj z vikendom Koliko pa imaš ti dopusta, da ti bo uspelo že decembra zaključit s službo ... ...srečnica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 8:38:05
|
|
|
|
Nej1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Sodelavka mi je rekla, da greš točno 1m prej... ...torej, če imam rok 04.03....da grem potem 04.02. .... Točno, zato ker je februar in ima 28 dni. Drugače ni točno mesec dni. Pa lep pozdrav vsem.
< Sporočilo je popravil Nej1 -- 17.9.2008 8:39:15 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 8:42:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
O Nej, lepo da se oglasiš . Vidim pa, da si iz vaje in ti [____] delajo težave ... ...boš mogla mal večkrat potrenirat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 8:43:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ O Nej, lepo da se oglasiš . Vidim pa, da si iz vaje in ti [____] delajo težave ... ...boš mogla mal večkrat potrenirat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 8:44:12
|
|
|
|
petarda
|
Hvala vsem za pomoč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 8:44:59
|
|
|
|
Nej1
|
Pojma nimam kako mi je to uspelo. Če bi hotela tako naredit ne bi znala .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 8:48:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Eh, saj ne, smo že ob sedmih vstali. Bubi je šel v vrtec, bubika spančka dopoldanski spanec, mami pa ima čas do cca 11ih Zunaj se sonček kaže, komaj čakam, da greva malo ven. Teni, čestitke . Valjda da bodi vesela, te svoje redne stranke boš itak še srečevala, saj si tam doma
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 10:20:44
|
|
|
|
petarda
|
Zunaj se sonček kaže, komaj čakam, da greva malo ven. ....Vama kar zavidam Uživajta v teh lepih dnevih
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 13:42:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, pravkar nazaj. Mi ful paše it na zrak, pa ati gre zraven. Bubika pa itak uživa v vozičku, trkam, da tako tudi ostane
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 18:44:10
|
|
|
|
Teni_
|
Hvala za čestitke. Ja, saj sem vesela, ker bom več doma s svojimi, ampak me malo trema daje. Danes sem šefici povedala, da delam samo še do konec meseca. Še nisem dobila nove pogodbe in ne rabič čakat na odpovedni rok.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 18:58:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
ne vem več, ali sem jaz že totalno živčna od tičanja doma ali je pa Tina res ful sitna aaaaaa vse lepo in prav, samo 24ur/dan sem se pa odvadila doma bit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.9.2008 20:36:42
|
|
|
|
petarda
|
...saj bo bolš Nina ....verjetno sta obe malo sitni, ko morata biti doma ...drugače je Tina že bolje?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?