Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 6:46:36
|
|
|
|
Naty_ka
|
Še nova stran za nov teden...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 7:32:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za sem je bila potrebna . Tina je ponoči zakuhala in posledično se ene 6x zbudila, da je pila. Danes je z njo doma , od jutri naprej bom imela pa jaz bolniško. Brrrr sam mraz je pa ful. Zjutraj sem najprej klimo prižgala, ko sem vstala, saj me je zeblo ko mačka.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 7:34:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...petardita sem dala spat ob 14.uri, ker do takrat je bil čist preveč živahen....in še zdaj spi ....se velikokrat zgodi čez vikend, da potegne tako dolgo turo ....in potem tudi ponoči spi brez problema...no, tako da mi nismo imeli težav kaj početi .... Aaaaaaaaaaaaaaa. Pri nas se kaj takega nikoli, NIKOLI ni zgodilo. Spat gre okrod dvanajste in okrog štirinajste je auf. + - 10 minut. In mislim, da če bi spal tako dolgo, da potem pred polnočjo sploh nebi mogel zaspati. evo spal brez problema celo noč, zjutraj se je dobre volje zbudil ....je pa meni tudi čudno, ja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 7:35:29
|
|
|
|
petarda
|
Zjutraj sem najprej klimo prižgala, ko sem vstala, saj me je zeblo ko mačka. upam, da si dala na gretje Za tino in L, da se hitro pozdravita
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 8:26:59
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! ja, mrzlo je ful, smo komaj nabrali topla oblačila za danes, sploh pri Nuši je bil problem. grem pa zdaj še po štrample v hofer, da obnovim zalogo, saj če bo tako nadaljevalo jih bomo hitro rabili. Adamu sem danes že dokolenke obula. No, pozdravite se vsi bolančki, da boste lahko tekali po suhem listju in kostanje nabirali .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 9:07:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! O spanju govorite? Bubi pa ima zadnje čase vedno več težav z opoldanskim spanjem Ne more in ne more. Pa se mi zdi blesavo ga kregat in dol tiščat, če pa ima oči kot čuk. Posledice - malo več slabe volje popoldan, zvečer pa ga prej zmanjka, kmalu po osmi. Še poleti je tak lepo opoldan spal, tudi do 3 ure, zdaj pa mi skoz govori, da tudi v vrtcu ne spi Bubika pa spi, kak ji je Ko se fajn naje in je ne zvija, potegne po 3 ure . Ponoči pa tudi kak kdaj. Se še malo lovimo. V soboto je še mene nekaj v hrbtu zgrabilo, tak da komaj sedim, sklonit se sploh ne morem Pa nisem prepričana, da me je prav v križu vsekalo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 10:06:15
|
|
|
|
petarda
|
bubi kako imaš lepi slikici v avataju
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 10:16:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda bubi kako imaš lepi slikici v avataju pa ne na RR
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 10:19:14
|
|
|
|
petarda
|
...se opravičujem...v podpisu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 10:19:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...se opravičujem...v podpisu ...pri nicku
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 10:25:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zjutraj sem najprej klimo prižgala, ko sem vstala, saj me je zeblo ko mačka. upam, da si dala na gretje uh ja 26° da smo vsi potem napol nagi okrog skakali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 13:39:36
|
|
|
|
petarda
|
tko kot pri Adi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 16:31:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina ima eno virozico oz. mal hujši prehlad ...itak "če se poslabša pridite nazaj". Tko da.. ...jah do konca tedna se bova zdravili. Cepljenje za klopni meningitis so pa podražili za 5€ . Saj Tina itak ni bila cepljena - to naju čaka čez ca 14 dni oz. ko bomo zdravi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 19:20:03
|
|
|
|
kvaka
|
Čer evo da vam povem, kaj sem izvedela včeraj in nekatere malo potolažim. Takega primera v vrtcu kot sta naša dva še niso imeli, ki bi toliko časa vztrajali z jokom. Pa ne vem al se naj smejem al zjokam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 19:25:52
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda tko kot pri Adi ampak mi imamo že popravljeno sicer ne bi imela zdaj nič proti, če se še 1x pokvari drugače pa ..... končno smo dobili anekse za plačo.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 21:36:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Takega primera v vrtcu kot sta naša dva še niso imeli, ki bi toliko časa vztrajali z jokom.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 21:37:46
|
|
|
|
*bubi*
|
drugače pa ..... končno smo dobili anekse za plačo..... Jaz pa iz te plače ne morem videt, kaj me čaka, ker sem dobila samo za nekaj dni. Ampak glede na vse odzive, nič dobrega. Vsaj nekaj je - končno imam pogodbo za NDČ
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 22:05:46
|
|
|
|
kvaka
|
Vsaj nekaj je - končno imam pogodbo za NDČ Bubi čestitke, ... Drugače pa kaj je že to NDČ
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 22:06:31
|
|
|
|
kvaka
|
Pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.9.2008 7:40:44
|
|
|
|
petarda
|
Vsaj nekaj je - končno imam pogodbo za NDČ Čestitke bubi ....si se morala pa res izkazat, da so ti zdaj dali za NDČ
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.9.2008 7:41:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Takega primera v vrtcu kot sta naša dva še niso imeli, ki bi toliko časa vztrajali z jokom.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.9.2008 8:17:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Vsaj nekaj je - končno imam pogodbo za NDČ Takega primera v vrtcu kot sta naša dva še niso imeli, ki bi toliko časa vztrajali z jokom. Drugače pa, če ti bo kaj v tolažbo, ti povem, da je Anže zjutraj jokal skoraj 2 leti - ja pa zajokal le ob vstopu v igralnico (v avtu, garderobi ne), ko je moral reči adijo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.9.2008 9:28:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! ....si se morala pa res izkazat, da so ti zdaj dali za NDČ se bojijo, da bi kam drugam ušla Glede na to, da je že nekaj let odprto delovno mesto, pa ni zanimanja Bi bilo ful lažje, če bi bila 2 redna zaposlena.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.9.2008 15:30:53
|
|
|
|
petarda
|
kaj zdaj? Nič čvekanja? ...dajmo mal migat, tiste k ste doma ...jaz v službi mam čas tu in tam skočit in prebrat...nimam pa časa pisat ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.9.2008 16:42:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
...dajmo mal migat, tiste k ste doma ni časa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?