|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
15.9.2008 6:46:36   
Naty_ka
Še nova stran za nov teden...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
15.9.2008 7:32:15   
NinaŠ
Dobro jutro!

Hvala za user posted image  sem je bila potrebna user posted image . Tina je ponoči zakuhala in posledično se ene 6x zbudila, da je pila. Danes je z njo doma user posted image , od jutri naprej bom imela pa jaz bolniško.

Brrrr sam mraz je pa ful. Zjutraj sem najprej klimo prižgala, ko sem vstala, saj me je zeblo ko mačka.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
15.9.2008 7:34:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

...petardita sem dala spat ob 14.uri, ker do takrat je bil čist preveč živahen....in še zdaj spiuser posted image ....se velikokrat zgodi čez vikend, da potegne tako dolgo turouser posted image ....in potem tudi ponoči spi brez problema...no, tako da mi nismo imeli težav kaj početi user posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaaaaaaaaaa. Pri nas se kaj takega nikoli, NIKOLI ni zgodilo. Spat gre okrod dvanajste in okrog štirinajste je auf. + - 10 minut. In mislim, da če bi spal tako dolgo, da potem pred polnočjo sploh nebi mogel zaspati.user posted image

evo spal brez problema celo noč, zjutraj se je dobre volje zbudil user posted image ....je pa meni tudi čudno, ja user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
15.9.2008 7:35:29   
petarda
Zjutraj sem najprej klimo prižgala, ko sem vstala, saj me je zeblo ko mačka.

upam, da si dala na gretje user posted image

Za tino in L, da se hitro pozdravita user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
15.9.2008 8:26:59   
ada2
dobro jutro!

ja, mrzlo je ful, smo komaj nabrali topla oblačila za danes, sploh pri Nuši je bil problem. grem pa zdaj še po štrample v hofer, da obnovim zalogo, saj če bo tako nadaljevalo jih bomo hitro rabili. Adamu sem danes že dokolenke obula.

No, pozdravite se vsi bolančki, da boste lahko tekali po suhem listju in kostanje nabiraliuser posted image .

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
15.9.2008 9:07:56   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

O spanju govorite? Bubi pa ima zadnje čase vedno več težav z opoldanskim spanjem user posted image  Ne more in ne more. Pa se mi zdi blesavo ga kregat in dol tiščat, če pa ima oči kot čuk. Posledice - malo več slabe volje popoldan, zvečer pa ga prej zmanjka, kmalu po osmi.

Še poleti je tak lepo opoldan spal, tudi do 3 ure, zdaj pa mi skoz govori, da tudi v vrtcu ne spi user posted image

Bubika pa spi, kak ji je user posted image  Ko se fajn naje in je ne zvija, potegne po 3 ure user posted image . Ponoči pa tudi kak kdaj. Se še malo lovimo. V soboto je še mene nekaj v hrbtu zgrabilo, tak da komaj sedim, sklonit se sploh ne morem user posted image  Pa nisem prepričana, da me je prav v križu vsekalo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
15.9.2008 10:06:15   
petarda
user posted image user posted image user posted image  bubi kako imaš lepi slikici v avataju user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
15.9.2008 10:16:16   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image  bubi kako imaš lepi slikici v avataju user posted image

user posted image  pa ne na RR user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
15.9.2008 10:19:14   
petarda
...se opravičujem...v podpisu user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
15.9.2008 10:19:34   
petarda

...se opravičujem...v podpisu user posted image

...pri nicku user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
15.9.2008 10:25:39   
NinaŠ

Zjutraj sem najprej klimo prižgala, ko sem vstala, saj me je zeblo ko mačka.

upam, da si dala na gretje user posted image  

uh ja 26° user posted image  da smo vsi potem napol nagi okrog skakali user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
15.9.2008 13:39:36   
petarda
tko kot pri Adi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
15.9.2008 16:31:23   
NinaŠ
Tina ima eno virozico oz. mal hujši prehlad user posted image ...itak "če se poslabša pridite nazaj". Tko da.. ...jah do konca tedna se bova zdravili.

Cepljenje za klopni meningitis so pa user posted image podražili za 5€ user posted image . Saj Tina itak ni bila cepljena - to naju čaka čez ca 14 dni user posted image oz. ko bomo zdravi 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
15.9.2008 19:20:03   
kvaka
Čer

evo da vam povem, kaj sem izvedela včeraj in nekatere malo potolažim.

Takega primera v vrtcu kot sta naša dva še niso imeli, ki bi toliko časa vztrajali z jokom. user posted image

Pa ne vem al se naj smejem al zjokam user posted image  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
15.9.2008 19:25:52   
ada2

tko kot pri Adi user posted image user posted image user posted image

ampak mi imamo že popravljenouser posted image   sicer ne bi imela zdaj nič proti, če se še 1x pokvariuser posted image

drugače pa ..... končno smo dobili anekse za plačo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
15.9.2008 21:36:14   
*bubi*
Takega primera v vrtcu kot sta naša dva še niso imeli, ki bi toliko časa vztrajali z jokom.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
15.9.2008 21:37:46   
*bubi*
drugače pa ..... končno smo dobili anekse za plačo.....

Jaz pa iz te plače ne morem videt, kaj me čaka, ker sem dobila samo za nekaj dni. Ampak glede na vse odzive, nič dobrega. Vsaj nekaj je - končno imam pogodbo za NDČ user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
15.9.2008 22:05:46   
kvaka
Vsaj nekaj je - končno imam pogodbo za NDČ user posted image

Bubi čestitke, ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Drugače pa kaj je že to NDČuser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
15.9.2008 22:06:31   
kvaka
Pa lahko noč user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
16.9.2008 7:40:44   
petarda
Vsaj nekaj je - končno imam pogodbo za NDČ

Čestitke bubi user posted image user posted image user posted image user posted image ....si se morala pa res izkazat, da so ti zdaj dali za NDČ user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
16.9.2008 7:41:19   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Takega primera v vrtcu kot sta naša dva še niso imeli, ki bi toliko časa vztrajali z jokom.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
16.9.2008 8:17:16   
NinaŠ
Vsaj nekaj je - končno imam pogodbo za NDČ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa, če ti bo kaj v tolažbo, ti povem, da je Anže zjutraj jokal skoraj 2 leti user posted image - ja pa zajokal le ob vstopu v igralnico (v avtu, garderobi ne), ko je moral reči adijo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
16.9.2008 9:28:54   
*bubi*
Dobro jutro!

....si se morala pa res izkazat, da so ti zdaj dali za NDČ

se bojijo, da bi kam drugam ušla user posted image  Glede na to, da je že nekaj let odprto delovno mesto, pa ni zanimanja user posted image  Bi bilo ful lažje, če bi bila 2 redna zaposlena.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
16.9.2008 15:30:53   
petarda
kaj zdaj? Nič čvekanja? user posted image ...dajmo mal migat, tiste k ste domauser posted image ...jaz v službi mam čas tu in tam skočit in prebrat...nimam pa časa pisat user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
16.9.2008 16:42:54   
NinaŠ
...dajmo mal migat, tiste k ste doma

ni časa user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?