Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 11:46:32
|
|
|
|
spps
|
JUNIJSKE BORKE ZA xx.06. - fragola xx.06. - tane xx.06. - tinkatonka xx.06. - šnucika xx.o6. - brkn83 xx.06. - jer.za xx.06. - srecna_zvezda xx.06. - Še ena T xx.06. - sazi xx.06. - crvicek xx.06. - athina xx.06. - nina166 xx.06. - Arwenko 02.06. - sunny2 uršika*** isa murkica Rosi* bambina tany83 bastian111 pikica5 urskaj little angel Sasa78 Polynesia katalina TODY78 _ ancica_ anci banci _sanja_* Tiki55 lunica24 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 11:51:10
|
|
|
|
spps
|
tane ti bom prilepla link ,kjer so slikce klikni in poišči ustrezno slikico za junij
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 11:54:26
|
|
|
|
fragola
|
punce dober dan joj kako je lep seznam !!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 12:08:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola punce dober dan joj kako je lep seznam !!!!!!!!!!!!! a zdaj je ok?boste same poiskale kaj vam ustreza,ok? pridne bodite,junij bo kmalu tu
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 13:46:26
|
|
|
|
sonček85
|
tudi jaz bi ibla med navijačicami ,ker je sama ne pričakujem že v maju.veselo na delo in da bo mesec junij poln rozik. lp
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 13:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tudi jaz bi ibla med navijačicami ,ker je sama ne pričakujem že v maju. Enako. Tud jst bi navijala.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 15:11:50
|
|
|
|
micamuca
|
Živijo vsem skupaj. Tudi jaz bi se vpisala med junijske borke. 7.6. (2. krog) Lep pozdrav vsem in veliko želim vsem.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 20:33:23
|
|
|
|
Arwenko
|
Mimogrede, sicer sem ze na seznamu, ampak mi ne pricakujemo 1.6. in startamo v 2. krog.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 20:49:08
|
|
|
|
uršika***
|
Joj imate tako lepo listo, pa všeč mi je, ker je kratka- upam, da bo čimmanj majčic prišlo na seznam in da bo ostal seznam kratek, ne pa, da se bo cela truma žalostnih majskih bork morala prepisat k vam Držim vam pestke, da vsem uspe, nam majskim borkam ta mesec, vam punce pa naslednji
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 6.5.2008 9:00:02
|
|
|
|
spps
|
JUNIJSKE BORKE ZA xx.06. - fragola xx.06. - tane xx.06. - tinkatonka xx.06. - šnucika xx.o6. - brkn83 xx.06. - jer.za xx.06. - srecna_zvezda xx.06. - Še ena T xx.06. - sazi xx.06. - crvicek xx.06. - athina xx.06. - nina166 01.06. - Arwenko(2.krog) 02.06. - sunny2 07.06. - micamuca(2.krog) uršika*** isa murkica Rosi* bambina tany83 bastian111 pikica5 urskaj little angel Sasa78 Polynesia katalina TODY78 _ ancica_ anci _sanja_* Tiki55 lunica24 sonček85 EnaNobena NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 6.5.2008 10:12:23
|
|
|
|
tane
|
· xx.06. - fragola · xx.06. - tane · xx.06. - tinkatonka · xx.06. - šnucika · xx.o6. - brkn83 · xx.06. - jer.za · xx.06. - srecna_zvezda · xx.06. - Še ena T · xx.06. - sazi · xx.06. - crvicek · xx.06. - athina · xx.06. - nina166 · 01.06. - Arwenko(2.krog) · 02.06. - sunny2 · 07.06. - micamuca(2.krog) Navijačice: Navijačice: · uršika*** · isa · murkica · Rosi* · bambina · tany83 · bastian111 · pikica5 · urskaj · little angel · Sasa78 · Polynesia · katalina · TODY78 · _ ancica_ · anci · _sanja_* · Tiki55 · lunica24 · sonček85 · EnaNobena Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
< Sporočilo je popravil tane -- 6.5.2008 10:35:50 >
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 6.5.2008 10:17:47
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tane ti bom prilepla link ,kjer so slikce klikni in poišči ustrezno slikico za junij spps...napaka, zdaj imamo pa toliko lepih sklikic na izbiro, da se bomo ves čas malo igrale...tko, da če hoče še katera kaj popravit tule je link. upam, da ne zameriš
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 6.5.2008 12:35:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: spps tane ti bom prilepla link ,kjer so slikce klikni in poišči ustrezno slikico za junij spps...napaka, zdaj imamo pa toliko lepih sklikic na izbiro, da se bomo ves čas malo igrale...tko, da če hoče še katera kaj popravit tule je link. upam, da ne zameriš ne zamerim,sam da bo čimveč rozik
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 6.5.2008 20:32:21
|
|
|
|
Athina
|
Oooo, naš junij se bliža ... komaj čakam ... ta mesec še pazimo, potem pa akcija ... Upam, da bomo same
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 6.5.2008 21:16:04
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: micamuca Živijo vsem skupaj. Tudi jaz bi se vpisala med junijske borke. 7.6. (2. krog) Lep pozdrav vsem in veliko želim vsem. SE PODPIŠEM - POD NAVIJAČICE. Kot borka ostanem v maju.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.5.2008 10:41:40
|
|
|
|
spps
|
mene pa vpišite pod navijačice
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.5.2008 10:52:01
|
|
|
|
nejkag
|
pozdravljene, sem bila pod borkami M. ne pricakujem maja, ampak zgleda se bo treba vpisat med vas, vceri sem delala test Baby check, vendar mi je sumljivo pokazalo drugo crtico (skoraj nevidna, samo ce od strani pogledam), imam pa same cudne znake, tako da ne znam definirat na kaj se pripravlja ( ali )Bom pocakala do sobote ce se pojavi , ce ne (UPAM!!!!!) pa bomo ponovno delali test. Tako da zaenkrat me vpisite med borke, xx.6, bo pa to 16.krog (ce odstejem februarja IMN). Vam pa želim veliko slončkanja in ogromno
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.5.2008 13:42:15
|
|
|
|
fragola
|
joj punce ko sem odprla to temo je bil februar, zdaj pa je že maj!!! meni ta mesec bo šel hitro, imam poroko pred vrati, pouhno dela doma, v službi, drug teden sem cel teden v celju na sejmu, tako da maj bo kar švignil mimo mene!!! Aja danes mesec se poročim
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.5.2008 17:02:28
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola joj punce ko sem odprla to temo je bil februar, zdaj pa je že maj!!! meni ta mesec bo šel hitro, imam poroko pred vrati, pouhno dela doma, v službi, drug teden sem cel teden v celju na sejmu, tako da maj bo kar švignil mimo mene!!! Aja danes mesec se poročim OOO, čez en mesec boš gospa. Čestitam! In resnično upam, da boš moža lahko razveselila z novičko, da dobita . Zelo navijam za junijčice, februar je daleč nazaj in takrat ste začele verjeti, da bo junija uspelo (z mano vred ) in res bo! Drugače sem pa danes jaz prvič vidla in G celo sumi na ! Navijam!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.5.2008 19:04:48
|
|
|
|
*Junona*
|
Fragola, čestitke. In držim pestke za .
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.5.2008 19:05:58
|
|
|
|
*Junona*
|
Sanja, ti pa si verjetno kar dvojna - bravo
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.5.2008 20:47:51
|
|
|
|
*Pikyca*
|
Pozdravljene, junijke Pridružujem se vam tule, saj je ne pričakujem 4.6. Lp!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.5.2008 22:23:49
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tudi jaz bi ibla med navijačicami ,ker je sama ne pričakujem že v maju. Enako. Tud jst bi navijala. PA ŠE JAZ. Tista, ki pridno ureja ta krasen seznamček, naj me doda med navijačice. Upam, da ostanem med navijačicami.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.5.2008 22:24:57
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sanja, ti pa si verjetno kar dvojna - bravo SANJA. ČESTITKE ŠE Z MOJE STRANI .
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 11:37:10
|
|
|
|
Bivy
|
Jaz bi se pa za ta mesec vpisala pod borke, in sicer je ne pričakujem 3.6. Pa upam, da bo junija rekordno veliko rozik .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.