|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
10.5.2008 13:27:07   
db
tudi jaz se priajvlam v novi krog kdaj točno pa nevem ker mam ful zmešaneuser posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 376
11.5.2008 15:45:38   
aqua77
Pozdravljene,

tudi jaz sem se preselila med junijske borke. user posted image  
Ne pričakujem je 02.06.
Ko se je v februarju pojavila ta tema, sem bila sigurna, da bo takrat moj trebušček že okrogel user posted image , pa še vedno nič. Gremo v 11 krog user posted image  in upam da bo več sreče ta mesec za ves nas... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 377
11.5.2008 21:10:42   
Rakica_80
Katalinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo pa sigurno naslednji mesec, jaz pravim da poletni časi so vedno najboljši za vseuser posted image user posted image
Skupaj v nove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 378
11.5.2008 23:44:04   
Athina
Katalina, te čisto razumem, tudi z mano je bilo tako ... Ampak bo, boš videla, da bo ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 379
12.5.2008 7:28:51   
*kinnie*
še ena navijačicauser posted image user posted image user posted image
držim pestke za vse vas pa user posted image user posted image za srečo!!!!!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 380
12.5.2008 9:17:28   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Katalinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo pa sigurno naslednji mesec, jaz pravim da poletni časi so vedno najboljši za vseuser posted image user posted image
Skupaj v nove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naj se tvoje besede pozlatijo...
Iz tvojih ust v božja ušesa...

Neposredna povezava do sporočila: 381
12.5.2008 10:27:53   
tane

user posted image

user posted image

user posted image user posted image   JUNIJSKE BORKE ZA user posted image  user posted image   user posted image

· xx.06. - fragola
· xx.06. - tane
· xx.06. - tinkatonka
· xx.o6. - brkn83 
· xx.06. - jer.za 
· xx.06. - srecna_zvezda
· xx.06. - Še ena T
· xx.06. - sazi 

· xx.06. - crvicek
· xx.06. - athina
· xx.06. - nina166
· xx.06. - nejkag (16.krog)
· xx.06. - BEBII
· xx.06. - db
· 01.06. - Arwenko(2.krog)
· 02.06. - sunny24
· 02.06. - katalina (11.krog)
· 03.06. - Bivy
· 03.06. - darja30 (9.krog)
· 04.06. - *Pikyca*
· 04.06.  - Jernejav
· 04.06.  - Pikicaa25 (6.krog)
· 05.06. - lily32
· 07.06. - micamuca(2.krog)
.  14.06. - becky
.  29.06. - šnucika

user posted image user posted image

user posted image  Navijačice: user posted image

Navijačice: user posted image

· uršika*** 
· isa  
· murkica 
· Rosi* 
· bambina 
· tany83 user posted image
· bastian111 
· pikica5 
· urskaj 
· little angel  
· Sasa78 user posted image   
· Polynesia user posted image   
· katalina 
· TODY78 
 · _ ancica_ user posted image   
· anci
· _sanja_* user posted image   
· Tiki55
· lunica24
· sonček85
· EnaNobena
· Orhideje
· spps
· *kinnie*

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image
FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk user posted image
MAREC...................20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... 23,7% srečk nosečkuser posted image
MAJ ....................... X % srečk nosečkuser posted image

JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČKuser posted image
-------------------------------------------------- 

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 382
12.5.2008 10:50:05   
tane
lepo sazi, da si tudi ti prišla pogledat, se pravi isto kot tinkatonka, ko pride ta mesec user posted image , nam sporočiš, da držimo pesti velja.

no, se vidi da je bil vikend lep in ni bilo časa za RR, sem dodala danes ta nove, od jutri naprej pa prosim naj katera druga ureja, ker grem na operacijo (končno) in me 3 dni ne bo.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 383
12.5.2008 11:13:24   
tinkatonka
od jutri naprej pa prosim naj katera druga ureja, ker grem na operacijo (končno) in me 3 dni ne bo.

draga tane...upam da bo operacija dobro uspela in da boš hitro okrepavala. Potem pa kmalu v nov korg za user posted image . Javi se in sporoči nam kako si prestala.
user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 384
12.5.2008 12:05:03   
jernejav
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  db in katalina !

Gremo skupaj v nove boje.
Veselo user posted image user posted image user posted image  še naprej....

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 385
12.5.2008 12:08:39   
tane
hvala tinkatonka, pričakovan dan je skoraj tu, mešani občutki 'končno, komaj čakam' pa tudi strah, ampak
samo da bo kočno za menoj. Sporočim, kako je bilo, ko pridem nazaj, pa da izvem kdaj spet v nove boje.
Ker kot sem že pisala eni G-ji svetujejo po odstranitvi pregrade, počakat eno user posted image , drugi pa 2, pa da vidim ali lahko nadaljujem svoj 'boj' pri vas ali se bom morala preseliti v julij.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 386
12.5.2008 14:59:08   
nina166
Ojla borke!

Jaz pa ne vem, če se ne bbom preselila k majčicam user posted image  user posted image  . M noče in noče prit. Po odstranitvi mirene sem po dveh dneh dobila menstruacijo, ki je trajala več kot 10 dni. Potem pa z mojim nisva več pazla. Zdaj bi jo mogla dobit za vikend, pa še nič ni. Dobila sem mozolje, tudi šravfa me nekaj po trebuhu. Drugače pa nimam nobenih nosečniških znakov user posted image  user posted image . Bi pa kar rada, da ta mesec še pride, ker se bojim, da če bi bila noseča, da bi bilo to prekmalu po odstranitvi mirene. Bomo videli kako bo...sporočim ko pride tardeča. Če pa jo do konca tedna ne bo pa naredim test.

Imam pa še eno vprašanje: tiste ki jemljete Elevit. A se mora ta tableta cela pojest, ali se lahko zgrize in potem poje? Ker jaz nikakor ne morem pojest tako velike tablete user posted image

Vsem ki čakate, želim da čimprej zagledate user posted image  user posted image ...pa veselo na delo user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 387
12.5.2008 15:24:55   
pin
Selim se iz seznama za MAJuser posted image . Naslednje user posted image  ne pričakujem 5.6.

vaša pin

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 388
12.5.2008 15:38:32   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

Pozdravljene,

tudi jaz sem se preselila med junijske borke. user posted image  
Ne pričakujem je 02.06.
Ko se je v februarju pojavila ta tema, sem bila sigurna, da bo takrat moj trebušček že okrogel user posted image , pa še vedno nič. Gremo v 11 krog user posted image  in upam da bo več sreče ta mesec za ves nas... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uboga naša Katalina. Za junij ti pošiljam pikepoke, da bodo pomagale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Good luck

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 389
12.5.2008 15:40:13   
sonček85
junijke veselo slončkajte ta mesec da bo mesec junij bolj rozA kot je sedaj maj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 390
13.5.2008 8:37:08   
KatkaT
Se vam pridružujem v nepričakovanju user posted image   moje ne sme bit 09.06.
dajmo punce user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 391
13.5.2008 8:42:33   
boma2
tudi jaz se pridružujem upam, da tudi moje ne bo 9.6.2008... pa bom fulllllllllllllllll vesela... :

Držim pa pesti za vse borke, ki čakajo na user posted image  ali user posted image

Za vse ostale, ki čakajo user posted image  pa čimlepšo nosečnost... in zdravega user posted image

zdaj pa še mal navijam za vse user posted image user posted image

lep dan... :)

(odgovor članu KatkaT)
Neposredna povezava do sporočila: 392
13.5.2008 10:52:26   
_sanja_*
Živjo punce!

Naj se vam najprej zahvalim za čestitke. Ja sumijo na dvojčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Nisem še povsem dojela in me je kar malo strah. In ja, če bota dvojčka, bosta enojajčna, ker imam en rumenjakov mehurček. Upam, da si ne delita iste posteljice in ne bo dodatnih zapletovuser posted image Mogoče pa v četrtek slišim 2 user posted image user posted image . No, tudi če bo user posted image , bo super. Samo, da ne bo nič narobeuser posted image

Kako pa ste kaj ve, moje junijčice? Pridno slončkate? Junij bo kmalu in bo treba lulat po testih. user posted image user posted image Veliko mislim na vas in vam res želim, da v juniju zagledate user posted image user posted image !! Majčice se kar nekam modro barvajouser posted image Upam, da bo pri vas precej manj modre barve, če že ne bo brez nje.

Držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 393
13.5.2008 12:37:38   
lily32
_sanja_* kako lepo je to slišat  user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da bo vse v redu. Obveščaj nas o dogajanju.user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 394
13.5.2008 13:34:28   
brkn83
Punce, zdej ko je zunaj tk lepo vreme, sploh ne visim nič kej na računalniku. sedaj v službi mam nekaj časa, da se malo javim.

punce sedaj moramo vse pridnouser posted image user posted image user posted image user posted image , da bo potem seznam lepo user posted image  obarvan, in da bomo vse na testih zagledaleuser posted image user posted image .

ja js držim pesti za vse nasuser posted image user posted image user posted image  in upam, da nam bo uspelo.

lp

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 395
13.5.2008 15:23:07   
Tiki55
Hojla punce, jaz še vedno pridno navijam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image . Če se vam pridružim tudi kot borka, pa bo znano v teh dneh... Junij je en tak lep mesec, upam da bo še lepši, ko se bo seznamček barval rozauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 396
13.5.2008 17:16:45   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navija mza vse junijke

lp sončica

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 397
13.5.2008 22:08:11   
Rakica_80
Sanja......kako je lepo slišat tako lepo novicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sporoči, če bostauser posted image user posted image . Srečnouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 398
14.5.2008 8:07:41   
loveforever
tudi jaz se vpisujem da je ne pričakujem 13.6 je pa to 7 krog.majski seznam je obupen, dajmo punce vsk dan delat da kaj ne zgrešimo"!!!!!!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 399
14.5.2008 9:27:27   
_sanja_*
Sem prišla malo navijat za vas!user posted image user posted image In da vam dam nekaj za srečo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da pridno user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo seznamček lepe barve.

Ju3 vam pa javim, če dobimo user posted image ali user posted image user posted image . Mam pregled že ob 7.30 zjutraj, tako da bom kmalu vedela. Držite pesti, da bo vse vreduuser posted image

Lp moje junijčiceuser posted image user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?