Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 12:45:46
|
|
|
|
Rakica_80
|
Še mene dajte na seznam bork in sicer za xx.6 Upam da nas bo čim manj na seznamu in čim več majskih
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 13:40:31
|
|
|
|
tane
|
· xx.06. - fragola · xx.06. - tane · xx.06. - tinkatonka · xx.06. - šnucika · xx.o6. - brkn83 · xx.06. - jer.za · xx.06. - srecna_zvezda · xx.06. - Še ena T · xx.06. - sazi · xx.06. - crvicek · xx.06. - athina · xx.06. - nina166 · xx.06. - nejkag (16.krog) · xx.06. - BEBII · 01.06. - Arwenko(2.krog) · 02.06. - sunny2 · 03.06. - Bivy · 04.06. - *Pikyca* · 07.06. - micamuca(2.krog) Navijačice: Navijačice: · uršika*** · isa · murkica · Rosi* · bambina · tany83 · bastian111 · pikica5 · urskaj · little angel · Sasa78 · Polynesia · katalina · TODY78 · _ ancica_ · anci · _sanja_* · Tiki55 · lunica24 · sonček85 · EnaNobena · Orhideje · spps Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 13:42:39
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejkag pozdravljene, sem bila pod borkami M. ne pricakujem maja, ampak zgleda se bo treba vpisat med vas, vceri sem delala test Baby check, vendar mi je sumljivo pokazalo drugo crtico (skoraj nevidna, samo ce od strani pogledam), imam pa same cudne znake, tako da ne znam definirat na kaj se pripravlja ( ali )Bom pocakala do sobote ce se pojavi , ce ne (UPAM!!!!!) pa bomo ponovno delali test. Tako da zaenkrat me vpisite med borke, xx.6, bo pa to 16.krog (ce odstejem februarja IMN). Vam pa želim veliko slončkanja in ogromno nejkag, sem te dala pod borke, ampak meni se zdi, da nas boš kar hitro zapustila, ker si srečka nosečka , močno držim pesti, da bo _Sanja_, a res sumijo na , joj, jaz bi bila tako vesela. tudi jaz navijam zate , pa lepo da nas prideš pogledata naša nesojena borka in zvesta navijačica. punce a sem še katero pozabila? upam, da ne.
< Sporočilo je popravil tane -- 8.5.2008 13:45:41 >
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 14:43:25
|
|
|
|
lily32
|
fragola, ko si konec februarja odpirala to temo, se mi je junij zdel takooo daaaleč. Zdaj pa vas prosim,, da me vpišete med junijske borke. M je pričakujem ok. 5. 6., čeprav nisem nič več prepričana, ker sem jo do sedaj ponavadi imela na 30 dni, zdaj pa se je nenadoma pojavila kar na 25 dan. Nič, zdaj bomo še malo počivali, potem pa intenzivno in ni vrag, da ne bomo junija roza. Bivy tudi jaz , da bi bilo junija rekordno število rozik.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 15:35:23
|
|
|
|
Raguel
|
Živijo punce!! Tudi jaz se vam pridružujem kot borka za junij,ker je M zopet prišla.Napišete me lahko pod datum 3.6.,to bo moj 9.krog. Držim pesti,da bo junij čisto roza fragola-čestitke k poroki ,upam,da nam boš pripela kakšne slike
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 15:46:45
|
|
|
|
tane
|
· xx.06. - fragola · xx.06. - tane · xx.06. - tinkatonka · xx.06. - šnucika · xx.o6. - brkn83 · xx.06. - jer.za · xx.06. - srecna_zvezda · xx.06. - Še ena T · xx.06. - sazi · xx.06. - crvicek · xx.06. - athina · xx.06. - nina166 · xx.06. - nejkag (16.krog) · xx.06. - BEBII · 01.06. - Arwenko(2.krog) · 02.06. - sunny2 · 03.06. - Bivy · 03.06. - darja30 (9.krog) · 04.06. - *Pikyca* · 07.06. - micamuca(2.krog) Navijačice: Navijačice: · uršika*** · isa · murkica · Rosi* · bambina · tany83 · bastian111 · pikica5 · urskaj · little angel · Sasa78 · Polynesia · katalina · TODY78 · _ ancica_ · anci · _sanja_* · Tiki55 · lunica24 · sonček85 · EnaNobena · Orhideje · spps Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 15:48:41
|
|
|
|
tane
|
ja, tale naš seznamček se prav lepo polni, kaj je zdaj to a MAJA niste bile nič pridne? no, nič hudega bomo pa JUNIJ-a lepo zvišale tele procentke in bo čisto roza...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 16:14:40
|
|
|
|
jernejav
|
Živjo! Tudi mene lahko vpišete pod ne pričakujem okoli 4 junija, saj maj je včeraj pokvarila . Upam da bo junij prinesel . Vsem ki ste bile maja modre pa veliko in veselo na da preženemo .
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 16:18:21
|
|
|
|
tane
|
· xx.06. - fragola · xx.06. - tane · xx.06. - tinkatonka · xx.06. - šnucika · xx.o6. - brkn83 · xx.06. - jer.za · xx.06. - srecna_zvezda · xx.06. - Še ena T · xx.06. - sazi · xx.06. - crvicek · xx.06. - athina · xx.06. - nina166 · xx.06. - nejkag (16.krog) · xx.06. - BEBII · 01.06. - Arwenko(2.krog) · 02.06. - sunny2 · 03.06. - Bivy · 03.06. - darja30 (9.krog) · 04.06. - *Pikyca* · 04.06. - Jernejav · 07.06. - micamuca(2.krog) Navijačice: Navijačice: · uršika*** · isa · murkica · Rosi* · bambina · tany83 · bastian111 · pikica5 · urskaj · little angel · Sasa78 · Polynesia · katalina · TODY78 · _ ancica_ · anci · _sanja_* · Tiki55 · lunica24 · sonček85 · EnaNobena · Orhideje · spps Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 16:52:11
|
|
|
|
šnucika
|
Tule nas je pa vedno več Februarja je fragola optimistično odprla temo in nekaj nas je takoj priletelo sem. Jaz moje ne pričakujem 29.6., ali pa mogoče celo 29.5. ...kakorkoli ostajam med junijskimi borkami.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 16:55:51
|
|
|
|
tane
|
· xx.06. - fragola · xx.06. - tane · xx.06. - tinkatonka · 29.06. - šnucika · xx.o6. - brkn83 · xx.06. - jer.za · xx.06. - srecna_zvezda · xx.06. - Še ena T · xx.06. - sazi · xx.06. - crvicek · xx.06. - athina · xx.06. - nina166 · xx.06. - nejkag (16.krog) · xx.06. - BEBII · 01.06. - Arwenko(2.krog) · 02.06. - sunny2 · 03.06. - Bivy · 03.06. - darja30 (9.krog) · 04.06. - *Pikyca* · 04.06. - Jernejav · 07.06. - micamuca(2.krog) Navijačice: Navijačice: · uršika*** · isa · murkica · Rosi* · bambina · tany83 · bastian111 · pikica5 · urskaj · little angel · Sasa78 · Polynesia · katalina · TODY78 · _ ancica_ · anci · _sanja_* · Tiki55 · lunica24 · sonček85 · EnaNobena · Orhideje · spps Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 16:58:26
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika Tule nas je pa vedno več Februarja je fragola optimistično odprla temo in nekaj nas je takoj priletelo sem. Jaz moje ne pričakujem 29.6., ali pa mogoče celo 29.5. ...kakorkoli ostajam med junijskimi borkami. pozdravljena šnucika, tale naša debatka je res nekam mirna, smo bile bolj zgovorne februarja. če sem prav razumela je možnost tudi 29.5 , da NE pride ...no, upam da res drugače pa dobrodošla med nami. sem ravno danes 'odkrila' kje se zadržujejo še nekatere naše čvekice in sem jih pozvala da naj kaj pridejo pogledat tudi sem...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 17:00:18
|
|
|
|
becky
|
ola punce. lahko še mene date med borke in navijačice? sicer je ne pričakujem že maja amoak vseeno. po mojih izračunih, če bo maja seveda normalna, je naj ne bi dobila 14.6. hvala in držim pesti za vse
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 17:05:58
|
|
|
|
šnucika
|
tane - si prav razumela...lahko se zgodi,da je NE bo že ta mesec....ker sem jo imela aprila tri dni prej,po "starem" bi bila naslednja nekje 1.6. ali 2.6.,tako pa imam sedaj dve možnosti za pridno .Naj pa vseeno velja datum,ki si ga dala na spisek.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 19:17:06
|
|
|
|
sunny24
|
No punce, kako smo? upam, da vse veselo , tko, da bo junija čimveč rozik in bomo podrle vse rekorde!! Kaj lahko tista ki dela seznamček, k mojemu nicku dopiše zraven 2 še 4, tko da bo sunny24. Sej ne bi bla tolk tečna, ma je 24 moja srečna številka.... Aja, je pa to 2. krog po ss. Pozdravčke!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 20:06:31
|
|
|
|
Orhideje
|
· xx.06. - fragola · xx.06. - tane · xx.06. - tinkatonka · xx.o6. - brkn83 · xx.06. - jer.za · xx.06. - srecna_zvezda · xx.06. - Še ena T · xx.06. - sazi · xx.06. - crvicek · xx.06. - athina · xx.06. - nina166 · xx.06. - nejkag (16.krog) · xx.06. - BEBII · 01.06. - Arwenko(2.krog) · 02.06. - sunny24 · 03.06. - Bivy · 03.06. - darja30 (9.krog) · 04.06. - *Pikyca* · 04.06. - Jernejav · 07.06. - micamuca(2.krog) . 14.06. - becky . 29.06. - šnucika Navijačice: Navijačice: · uršika*** · isa · murkica · Rosi* · bambina · tany83 · bastian111 · pikica5 · urskaj · little angel · Sasa78 · Polynesia · katalina · TODY78 · _ ancica_ · anci · _sanja_* · Tiki55 · lunica24 · sonček85 · EnaNobena · Orhideje · spps Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
< Sporočilo je popravil Orhideje -- 8.5.2008 20:09:54 >
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 21:08:39
|
|
|
|
becky
|
a mene nočte dat med navijačice?
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 22:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: becky a mene nočte dat med navijačice? Že dolgo nazaj smo se domenile, da si lahko ali borka ali pa navijačica, oboje pa ne. Ker potem bi vse borke hotele biti tudi navijačice in bi bil seznam predolg.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.5.2008 22:31:57
|
|
|
|
becky
|
aha, tega pa nisem vedela. sorry
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 9.5.2008 0:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: becky aha, tega pa nisem vedela. sorry Ni panike. Sej zato pa smo mi "starešina" tle gor na RR-ju.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 9.5.2008 13:22:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mene prosim lepo vklučite na seznam ne čakam je 04.06. upam da nama bo pa tokrat v 6. krogu uspelo.... No seveda vsem nam skupaj želim čim več . Lp
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 9.5.2008 13:29:11
|
|
|
|
tinkatonka
|
evo tane si me spet zbezala sem. jaz jo v maju še nisem dobila, tako da ko jo dobim, sporočim kateri dan v juniju je nepričakujem. Veliko !!! da bo veliko !!! LP Tina
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 9.5.2008 14:23:42
|
|
|
|
tane
|
· xx.06. - fragola · xx.06. - tane · xx.06. - tinkatonka · xx.o6. - brkn83 · xx.06. - jer.za · xx.06. - srecna_zvezda · xx.06. - Še ena T · xx.06. - sazi · xx.06. - crvicek · xx.06. - athina · xx.06. - nina166 · xx.06. - nejkag (16.krog) · xx.06. - BEBII · 01.06. - Arwenko(2.krog) · 02.06. - sunny24 · 03.06. - Bivy · 03.06. - darja30 (9.krog) · 04.06. - *Pikyca* · 04.06. - Jernejav · 04.06. - Pikicaa25 (6.krog) · 07.06. - micamuca(2.krog) . 14.06. - becky . 29.06. - šnucika Navijačice: Navijačice: · uršika*** · isa · murkica · Rosi* · bambina · tany83 · bastian111 · pikica5 · urskaj · little angel · Sasa78 · Polynesia · katalina · TODY78 · _ ancica_ · anci · _sanja_* · Tiki55 · lunica24 · sonček85 · EnaNobena · Orhideje · spps Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 9.5.2008 15:18:41
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka evo tane si me spet zbezala sem. jaz jo v maju še nisem dobila, tako da ko jo dobim, sporočim kateri dan v juniju je nepričakujem. Veliko !!! da bo veliko !!! LP Tina no, lepo, lepo da si tudi k nam malo pokukala, ko izveš povej, da bomo lahko navijale in držale pesti. jaz pa se pripravljam na saj veš kaj...hvala za želje. vsem lep vikend, z veliko sonca
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 9.5.2008 21:20:40
|
|
|
|
sazi
|
evo tane si me spet zbezala sem. jaz jo v maju še nisem dobila, tako da ko jo dobim, sporočim kateri dan v juniju je nepričakujem se podpišem pod tole drugače nimam pa nič pametnega (ali neumnega) za napisat, pa se nič ne oglašam - upam, da bomo več čvekale na temi februračice 2009
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?