Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 11.4.2008 11:56:44
|
|
|
|
jer.za.
|
Hojla! Da vas še jaz malo pozdravim. Mehika:super za tako poročno potovanje. Jaz pa moram priznati, da sem bolj tak tip da grem raje nekam v hotel, malo izležavat pa na kakšne krajše izlete. Kar je bolj oddaljeno, me edino vleče Avstralija-koralni grebeni, pa koale, in pa slapovi Niagara. Drugače sem pa čisto zadovoljna z Egiptom, Tunizijo,... Jaz sem kar v redu. Prebolela sem-seveda v službi eno vorozo, grlo me še malo boli ampakm je bolše. Sedaj se vse skupaj širi na taščo in moža. še nimam, in sploh ne vem kdaj naj pričakujem Od odstranitve obročka je sedaj že skoraj 14 dni, tako da upam da bo počasi prišla. Takšno vreme, dež,...grozaaaaaaa se mi zdi da smo vsi kar malo slabše razpoloženi. Tudi mali sta bolj sitni, seveda ker sta precej manj zunaj. Upam, da kmalu posije sonce za daljši čas. Zdej pa šibam na en kofe.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 11.4.2008 18:37:17
|
|
|
|
_sanja_*
|
Caw punce... Jaz pa prosim, če me umaknete iz bork, ker sem danes namreč zagledala ! Ostajam pa vaša navijačica
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 12.4.2008 9:44:25
|
|
|
|
tane
|
_sanja_*, bravo , ja to je pa lepo presenečenje, želim ti prekrasno nosečnost, dobro počutje in čim manj .
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 12.4.2008 20:14:54
|
|
|
|
Athina
|
Čestitke Sanja ... jaz bi se vam tudi pridružila v juniju ... ah ja ... pod X. 6., ker pojma nimam, kdaj naj ne bi prišla ...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 13.4.2008 7:58:23
|
|
|
|
jer.za.
|
_sanja_: . Želim ti eno prelepo nosečnot, čimmanj slabosti, bruhanja in zatekanja.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 13.4.2008 10:12:54
|
|
|
|
tane
|
JUNIJSKE BORKE ZA xx.06. - fragola xx.06. - tane xx.06. - tinkatonka xx.06. - šnucika xx.o6. - brkn83 xx.06.- jer.za xx.06.- srecna_zvezda xx.o6.- Še ena T xx.06.- sazi xx.06.- crvicek xx.06.- athina Navijačice: uršika*** isa murkica Rosi* bambina tany83 bastian111 pikica5 urskaj little angel Sasa78 Polynesia katalina TODY78 _ ancica_ anci banci _sanja_* NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
< Sporočilo je popravil tane -- 13.4.2008 10:13:23 >
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 13.4.2008 10:14:23
|
|
|
|
tane
|
Dobrodošla med nami athina .
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 13.4.2008 12:08:37
|
|
|
|
Athina
|
Hvala Tane sem še malo potrta, ker sem izvedela, da sedaj še 2 cikla ne smemo nič delat Ampak bo že ...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 14.4.2008 8:07:20
|
|
|
|
jer.za.
|
sem še malo potrta, ker sem izvedela, da sedaj še 2 cikla ne smemo nič delat Ampak bo že Ali si imela ti tudi odstranitev obročka? Ker moram jaz z istim razlogom počakat še dva cikla. Drugače pa, odkar sem brez obročka so mi tile moji hormoni malo podivjali-apetit imam zelo velik, pet minut se potim, pet minut me zebe, napeta prsa, pa še ves čas bi . Me že mož malo postrani gleda . Kako pa ste drugače kaj? Ste lepo preživele vikend??
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 14.4.2008 9:20:28
|
|
|
|
tane
|
pozdravljene, ah vikend grozen, sem samo izležavala in kuhala, sem tudi dobila , po SS je to že 3M pa me še vedno ful boli, najman dva dni, toliko, da moram kar tablet vzet. sem pa tudi začela z jemanjem KT, ker jih moram zdaj jesti do operacije, se pravi do 13.5. no še en mesec pa bo še ta mora/ovira za menoj, nato pa v nove boje. jer.za. ah nič narobe glede , samo, da prihraniš tak tempo še za maj oz. junij , ko bomo vse na veliko, pa noge u luft držale, pa čajčke pile. sem ravno mojemu rekla, ki ponavadi dela ravno obratno kot jaz, se pravi ko pridem domov je on ravno šel, da bom ko bodo ta pravi dnevi kar domov med malico prišla in ga napadla, pa je rekel SUPER!
< Sporočilo je popravil tane -- 14.4.2008 9:23:30 >
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 14.4.2008 9:26:31
|
|
|
|
_sanja_*
|
Tane, drži se! Junij bo mimgrede, samo še en mesec, tako kot si rekla ja. Jer.za, hvala za čestitke Athina, dobrodošla. Navijam, navijam, navijam,... , da bo junij res roza mesec
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 14.4.2008 9:30:51
|
|
|
|
fragola
|
_sanja_ joj kako lepo, da si zagledala +, jaz ti želim, čim lepšo nosečnost!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 14.4.2008 10:28:54
|
|
|
|
Lyla
|
Še ena, ki močno stiska pesti za čim več rozik! Upam, da ostanem samo vaša navijačica in ne borka, ker se že trudimo na
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 14.4.2008 16:12:34
|
|
|
|
tane
|
kaj je zdaj junijke 'to be'?! a ste vse ful delavne pa samo jaz nisem, ker vas nič ni danes no, priznam da je en tak čuden dan, bolj zaspan ampak vseeno.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 14.4.2008 16:14:38
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola _sanja_ joj kako lepo, da si zagledala +, jaz ti želim, čim lepšo nosečnost!!!!!!!!!! Hvala lepa fragola Upam, da ti uspe čimprej zagledat in da se tokrat super konča. In seveda... Navijaaaaaaaaam za junij
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 14.4.2008 16:18:05
|
|
|
|
tane
|
_sanja_*, joj kako lepo, pa že ticker si si že dala: 5 weeks pregnant, sem vesela zate
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 14.4.2008 16:52:55
|
|
|
|
_sanja_*
|
Sj če po resnici povem , še vedno mislim, da se mi zdi in ne bom verjela, da je res, dokler mi G ne potrdi, da je vse ok. Mam pa pregled šele 7.5. Še taaaaaak daaaaaaaalč...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.4.2008 9:14:12
|
|
|
|
tane
|
ah, kaj naj bi bilo narobe, proč z negativnimi mislimi, glede pregleda pa vem, da je daleč ampak boš takrat vsaj že videla srček, po mojem.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.4.2008 9:47:02
|
|
|
|
becky
|
sanja pri men je isto. sicer še nimam termina, ker danes moj G ne dela, tak da bom jaz še tud čakala na potrditev . pa še tud nisem čist skapirala, da nama je uspelo. upam, da bo to čimprej prišlo za mano-je pa občutek super, sploh ko sem prebrala, da je moja velika okoli 1mm (če štejem od zadnje M). a ni to lepo?
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.4.2008 10:18:25
|
|
|
|
sharona
|
IZVIRNO SPOROČILO: becky sanja pri men je isto. sicer še nimam termina, ker danes moj G ne dela, tak da bom jaz še tud čakala na potrditev . pa še tud nisem čist skapirala, da nama je uspelo. upam, da bo to čimprej prišlo za mano-je pa občutek super, sploh ko sem prebrala, da je moja velika okoli 1mm (če štejem od zadnje M). a ni to lepo? joj, počaki na prvi UZ ... men so se kr solze ulile, k sem vidla najino bitjece ... to je res čudež - miceni človeček v tvojem trebuščku :) komi čakam nuhalno drug teden, greva skupi z mojim :) aja - čestitke vsem frišnim
< Sporočilo je popravil sharona -- 15.4.2008 10:19:37 >
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.4.2008 12:17:27
|
|
|
|
nina166
|
Pozdrav! Jaz pa sem dala včeraj ven Mireno in zdaj lahko začnemo migat Me lahko daste na seznam sanja in becky želim vama čudovitih 9 mesecev in zdravega jer.za. meni pa je g rekla, da lahko takoj začnema delat na in da ni treba nič čakat...sem jo še posebej vprašala. Tako da zdaj ne vem kako so ti g, da vsak pravi po svoje. Bom pa verjetno vseeno počakala kak mesec, potem pa akcija A mi lahko poveste, katere tablete jeste..tiste ko jih: Tifol, Elevit ali kaj drugega. Jaz si morem nekaj nabavit, prvič sem imela Tifol in je bilo vse redu, zdaj pa bi kaj drugega. Čimprej naj se vam pokaže
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.4.2008 12:52:20
|
|
|
|
Tiki55
|
Hojla! Sem opazila, da me tule še ni med navijačicami. Dajmo punce!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.4.2008 14:09:17
|
|
|
|
tane
|
JUNIJSKE BORKE ZA xx.06. - fragola xx.06. - tane xx.06. - tinkatonka xx.06. - šnucika xx.o6. - brkn83 xx.06.- jer.za xx.06.- srecna_zvezda xx.o6.- Še ena T xx.06.- sazi xx.06.- crvicek xx.06.- athina xx.06.-nina166 Navijačice: uršika*** isa murkica Rosi* bambina tany83 bastian111 pikica5 urskaj little angel Sasa78 Polynesia katalina TODY78 _ ancica_ anci banci _sanja_* tiki55 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.4.2008 14:09:42
|
|
|
|
jer.za.
|
jer.za. meni pa je g rekla, da lahko takoj začnema delat na in da ni treba nič čakat...sem jo še posebej vprašala 100 ljudi, 100 čudi . Itak moraš pa počakat na prvo M. A si kaj krvavela po odtranitvi? Drugače pa kar se tiče Tifola, ....če si se v prvo v redu počutila po Tifolu, bi jaz jemala isto. Moram pa jaz tudi počasi nekaj začeti, pomojem bom kar Centramed Mami. Je pa kar malo zatišja zadnjih nekaj dni na tej naši temi. Nas je očitno tole vreme vse malo "zamorilo". No, vsaj name tale dež vpliva zelo negativno.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.4.2008 14:14:46
|
|
|
|
tane
|
nina166, dobrodošla med nami tiki55, sem te dala med navijačice jer.za. res je zatišje sem včeraj čekirala pa nič, vreme je ubitačno me že 3 tni glava boli pa zdaj še grlo, sem ravno en Lekadol popila. jaz sem tudi prvič Tifol jemala zvečer brez problemov. mislim, da bom preden zanosim, se pravi maja po operaciji, začela s tifolom, ko se pokaže , pa verjetno Centramed Mami. Sem malo primerjala Centramed Mami in Elevit, pa so v Elevitu doze ful večje jaz pa ful malo kg. zato raje vzamem nekaj z manj dozami in potem še naravno... več sadje in zelenjava.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.