Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.4.2008 18:08:46
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: becky sanja pri men je isto. sicer še nimam termina, ker danes moj G ne dela, tak da bom jaz še tud čakala na potrditev . pa še tud nisem čist skapirala, da nama je uspelo. upam, da bo to čimprej prišlo za mano-je pa občutek super, sploh ko sem prebrala, da je moja velika okoli 1mm (če štejem od zadnje M). a ni to lepo? Joj Najsrečnejša na svetu bom, ko bom zagledala srček
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.4.2008 15:07:04
|
|
|
|
sazi
|
Da se po krajšem zatišju oglasim še jaz. Moj malček je (bil) bolan - je že precej bolje, spoznala sva tudi luksuzno nastanitev v pediatrični kliniki in tako dnevi tečejo in hitijo dalje. Važno, da nam ni hujšega. Ker ta mesec pričakujem proti koncu meseca, bom junija res med zadnjmi, ki ne bodo pričakovale. Mogoče pa potem v zadnjem mesecu pričakovanje spet vse prehitim po levi, kot prvič. Sem malo primerjala Centramed Mami in Elevit, pa so v Elevitu Prvič sem jemala Tifol, o teh drugih dveh zadevicah pa ne vem čisto nič. So dodani še kakšni vitamini ali kaj drugega? No, sicer imam pa še nekaj časa, da se spet malo podučim na tem področju. Tifol pa pride na vrsto junija. Ne bom nič prehitevala. Vsem, ki že zdaj pričakujete kak +, želim, da ga tudi zagledate.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.4.2008 21:28:33
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi Ker ta mesec pričakujem proti koncu meseca, bom junija res med zadnjmi, ki ne bodo pričakovale. [ tudi jaz bom pri ta zadnjih, ki bojo pričakovale
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.4.2008 21:29:04
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* IZVIRNO SPOROČILO: becky sanja pri men je isto. sicer še nimam termina, ker danes moj G ne dela, tak da bom jaz še tud čakala na potrditev . pa še tud nisem čist skapirala, da nama je uspelo. upam, da bo to čimprej prišlo za mano-je pa občutek super, sploh ko sem prebrala, da je moja velika okoli 1mm (če štejem od zadnje M). a ni to lepo? Joj Najsrečnejša na svetu bom, ko bom zagledala srček joj kako je to lepo , jaz sem blla v !
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.4.2008 9:38:19
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* Joj Najsrečnejša na svetu bom, ko bom zagledala srček joj kako je to lepo , jaz sem blla v ! Junija boš spet, boš vidla Navijam pa seveda tudi za vse ostale
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.4.2008 10:45:26
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* IZVIRNO SPOROČILO: fragola IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* Joj Najsrečnejša na svetu bom, ko bom zagledala srček joj kako je to lepo , jaz sem blla v ! Junija boš spet, boš vidla Navijam pa seveda tudi za vse ostale _sanja_iz tvojih ust v moj trebuh ,pozitivno je treba mislit in pozitivno se bo zgodilo!!! Tako, da konec junija vam bom povedla pa jaz da sem noseča!
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.4.2008 13:15:05
|
|
|
|
tane
|
no, evo spet 'sranje' v moji dragi službi. že tri dni me matra zdravje tako, da sem danes pa le šla k zdravniku, ki mi je predpisal antibiotike in bolniško 1 teden. Vendar ker imamo ravno zdaj en projekt za katerega sem jaz odgovorna, neke razgovore itd. in moram zato biti tu, ampak višek pa je, ko sem včeraj in danes prosila, da grem 2 uri prej domov, ko končamo z razgovori in že nekaj jamrajo a res moram itd. pa sem potem spet znorela, vendar mirno rekla, ja ali grem danes prej domov in grem ležat ter ležim 2 dni, pa pridem v službo v ponedeljek ali p agrem kar zdaj domov za 1 teden, kot mi je predpisal zdravnik...mislim, too much. no, pol naj pa še celo nosečnost delam za tako firmo tako, da punce ko zagledam , upam, da čimprej me ni več, upam! sorči sem vam morala malo pojamrat... sazi, tule je link na obe strani (Centramed Mami in Elevit Pronatal), da boš lahko primerjala...čeprav imamo še čas http://www.fidimed.si/o_izdelkih/predstavitev_izdelkov/8/centramed_mami.html http://www.healthcare.bayer.si/Elevit_Pronatal_1/Navodila_za_uporabo_4/
< Sporočilo je popravil tane -- 18.4.2008 13:25:46 >
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 20.4.2008 22:24:49
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za. Ali si imela ti tudi odstranitev obročka? Ker moram jaz z istim razlogom počakat še dva cikla. Ne jer.za, nisem imela obročka ... "samo" zdravstvene težave ... smo že 6m delali na bebici in sedaj moramo pa čakat bo pa potem toliko lepše
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 22.4.2008 6:33:34
|
|
|
|
jer.za.
|
Holja! Da se še jaz malo javim. Nas vračam nazaj na prvo stran. Še malo, pa bo tukaj naš mesec No, jaz pa še vedno nimam . Se pa tako slabo počutim, da ne vem kaj bo iz tega-včeraj mi je bilo cel dan slabo, popoldan sem bruhala, čisto sem brez energije,razdražljiva, pa lasje mi nenormalno odpadajo .... Če še en teden ne bo , bom pa naredila en test. Ker sedaj je že več kot tri tedne od odtranitve obročka. Me pa moj dragi že sprašuje, če že kaj brca Toliko na hitro, šibam naprej delat.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.4.2008 8:12:54
|
|
|
|
fragola
|
Dobro jutro punce po par dnevih se vam malo oglašam, kako ste kaj? tane joj kako mi je žal, da je tako v službi, upajmo, da bom čimprej boljše!!!!!!!! Drugače jaz sem zdej kar naspidirana glede poroke, se bliža, bliža , bliža!!! Ma v soboto moram it naročit torto, ker je nisem še naročila! Drugače se pa bliža tudi junij, ko bo rekle, da smo srečke nosečke!!!!
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 30.4.2008 8:17:21
|
|
|
|
fragola
|
punce ma kje ste vse, jaz vas pogrešam!!!
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 30.4.2008 15:48:17
|
|
|
|
tane
|
ja, kje so vsi na dopustih, uživajo, ene že lepo , tako je tudi prav. jaz pa še v službi, ja kaj naj rečem vse do 17h!!!!!!!! bova pa jutri z mojim skupaj uživala, se že veselim 4 dnevnega oddiha, še vreme naj bo lepo pa bom najbolj vesela. počasi se bliža tudi čas moje op. (še 12dni) in potem še kak mesec ali dva pa bova lahko tudi midva začela, komaj čakam . potem bo pa tale naša tema že bolj vesela in aktualna. fragola, priprave na poroko tečejo? lepo, da ti čas mineva v pripravah na lepe trenutke, potem pa medeni tedni in ko se vrneš čakamo na , kajne. punce, uživajte za praznike
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.5.2008 10:51:32
|
|
|
|
Arwenko
|
Pozdravljene punce! Mene lahko uvrstite med borke za ta mesec. Ravno danes je prisla , ki je sicer ze precej zamujala. Tako da upamo, da bo naslednji mesec kaj uspeli in da zagledam junija koncno ti , ki si jih zelim! Pa drzim pesti tudi za vse ostale.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 2.5.2008 14:16:21
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, tudi jst se vam pridružujem in sicer je ne čakam po novem okoli 1.-2.6. Mi je aprila mal zagodla, ko je zamujala 10 dni.... Fragola, ti si pa z naših koncev, ne?
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 2.5.2008 16:37:56
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane ja, kje so vsi na dopustih, uživajo, ene že lepo , tako je tudi prav. jaz pa še v službi, ja kaj naj rečem vse do 17h!!!!!!!! bova pa jutri z mojim skupaj uživala, se že veselim 4 dnevnega oddiha, še vreme naj bo lepo pa bom najbolj vesela. počasi se bliža tudi čas moje op. (še 12dni) in potem še kak mesec ali dva pa bova lahko tudi midva začela, komaj čakam . potem bo pa tale naša tema že bolj vesela in aktualna. fragola, priprave na poroko tečejo? lepo, da ti čas mineva v pripravah na lepe trenutke, potem pa medeni tedni in ko se vrneš čakamo na , kajne. punce, uživajte za praznike navijam zate, pa da bi blo vse ok na op. pa seveda potem čim prej +....
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 3.5.2008 7:22:32
|
|
|
|
šnucika
|
Da se tudi jaz spet malo javim.... Moja M se je v zadnjih dveh ciklusih nekoliko premaknila,tako,da sedaj lahko ne pričakujem že konec tega meseca ali pa konec junija (29.4. je bila zadnja). Sicer še vedno cincamo,ali začeti "na polno" ali ne...še vedno pridno jemljem Centramed mami in se trudim čim manj zdravil proti moji alergiji jemati,čeprav je vse v razcvetu in me precej matra. Kakorkoli,ostajam z vami.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 3.5.2008 7:29:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi se pa vpisala pod navijačice
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 3.5.2008 20:32:26
|
|
|
|
lunica85
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** Kaj nimate še nobene navijačice? Jaz bom vaša navijačica mislim da ste narobe napisale .sanja spada med navijačice in ne med borke ,saj je že srečka nosečka
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.5.2008 17:35:03
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica85 mislim da ste narobe napisale .sanja spada med navijačice in ne med borke ,saj je že srečka nosečka Mislim, da so popravile. Na začetku sem mislila, da bom borka, ker sva nekako zdaj mislila začeti, pa sem aprila ugotovila, da sem nosečka Zdaj, ko se bliža junij pa zeloooooooo navijam za moje punce. Tako dolgo že čakate ta junij, da res mora uspeti! Maj je mesec ljubezni -> posledično veliko -> posledično veliko ! Močno navijam za vse vas, da vam tokrat uspe!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 9:36:58
|
|
|
|
tane
|
JUNIJSKE BORKE ZA 1-2.06-sunny24 xx.06. - fragola xx.06. - tane xx.06. - tinkatonka xx.06. - šnucika xx.o6. - brkn83 xx.06.- jer.za xx.06.- srecna_zvezda xx.o6.- Še ena T xx.06.- sazi xx.06.- crvicek xx.06.- athina xx.06.-nina166 xx.06-Arwenko Navijačice: uršika*** isa murkica Rosi* bambina tany83 bastian111 pikica5 urskaj little angel Sasa78 Polynesia katalina TODY78 _ ancica_ anci banci _sanja_* tiki55 lunica24 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
< Sporočilo je popravil tane -- 5.5.2008 9:41:22 >
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 9:43:28
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina IZVIRNO SPOROČILO: tane ja, kje so vsi na dopustih, uživajo, ene že lepo , tako je tudi prav. jaz pa še v službi, ja kaj naj rečem vse do 17h!!!!!!!! bova pa jutri z mojim skupaj uživala, se že veselim 4 dnevnega oddiha, še vreme naj bo lepo pa bom najbolj vesela. počasi se bliža tudi čas moje op. (še 12dni) in potem še kak mesec ali dva pa bova lahko tudi midva začela, komaj čakam . potem bo pa tale naša tema že bolj vesela in aktualna. fragola, priprave na poroko tečejo? lepo, da ti čas mineva v pripravah na lepe trenutke, potem pa medeni tedni in ko se vrneš čakamo na , kajne. punce, uživajte za praznike navijam zate, pa da bi blo vse ok na op. pa seveda potem čim prej +.... katalina, hvala upam, da se tvoje besede uresničijo, še 7 dni do op. me je kar malo strah ampak vse za to, da tudi midva dobiva zdravo pikico.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 10:16:16
|
|
|
|
tane
|
JUNIJSKE BORKE ZA 1-2.06-sunny24 xx.06. - fragola xx.06. - tane xx.06. - tinkatonka xx.06. - šnucika xx.o6. - brkn83 xx.06.- jer.za xx.06.- srecna_zvezda xx.o6.- Še ena T xx.06.- sazi xx.06.- crvicek xx.06.- athina xx.06.-nina166 xx.06-Arwenko Navijačice: uršika*** isa murkica Rosi* bambina tany83 bastian111 pikica5 urskaj little angel Sasa78 Polynesia katalina TODY78 _ ancica_ anci banci _sanja_* tiki55 lunica24 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 10:24:18
|
|
|
|
spps
|
JUNIJSKE BORKE ZA xx.06. - fragola xx.06. - tane xx.06. - tinkatonka xx.06. - šnucika xx.o6. - brkn83 xx.06. - jer.za xx.06. - srecna_zvezda xx.06. - Še ena T xx.06. - sazi xx.06. - crvicek xx.06. - athina xx.06. - nina166 xx.06. - Arwenko 02.06. - sunny2 Navijačice: uršika*** isa murkica Rosi* bambina tany83 bastian111 pikica5 urskaj little angel Sasa78 Polynesia katalina TODY78 _ ancica_ anci banci _sanja_* Tiki55 lunica24 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
< Sporočilo je popravil spps -- 5.5.2008 10:37:12 >
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 10:43:02
|
|
|
|
spps
|
upam,da junijčice niste jezne,ker sem se malo poigrala s seznamom.a menjam vrtnice za kaj drugega? npr. z ?
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.5.2008 11:19:27
|
|
|
|
tane
|
spps a nam lahko daš kakšno bolj svetlo slikco namesto vrtnic, ki so tako temne, saj je vseeno kaj samo da bo bolj svetlo in optimistično. ( pri majčicah imate take lepe ptičke...) kje pa dobiš te lepe slikce?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.