Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.4.2008 8:50:26
|
|
|
|
tinkatonka
|
Punce pozdravljene! Smo padle že na 2. stran. Jaz sem v pričakovanju . Pa se mi je očitno spet ciklus podaljšal. Prej sem imela na 30 dni. Zdaj je pa že 32 dan. Sicer ne dvomim, da je ne dobim v roku dveh treh dni, ker imam napeta prsa, pa spet sem imela PMS (zapravljanje, preveč sladkarij,...). Kako ste drugače? Pri nas pestro, tako ali drugače. Malo mi gre na jetra tale dež, ki ga gledam čez okno in komaj čakam, da se pojavijo spet sončni žarki. Zdaj, ko je dan daljši, sva z Anejem veliko zunaj in je super, ker lahko že ogromno stvari počnemo skupaj. Kolesarimo, žogamo, tečemo, delamo potičke v peskovniku,.... Upam, da ste še vedno vse optimistične, da v juniju zagledamo . LP Tina
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.4.2008 9:13:28
|
|
|
|
tane
|
tinkatonka, jer.za, hvala za čestitke, kaj si najbolj želim pa vse veste...kajne. praznovanje je bilo predvsem na glavo, ampak sem dala vse iz sebe tako, da se zdaj že počutim bolje predvsem glede službe in vsega s... , ki se tu dogaja. imam pa še eno vprašanje, ali morda katera ve kako je z bolniško in porodniško, če nimaš pogodbe v službi, ja tudi to je razlog, da smo vsi pod stresom, ker nam že 2 leti obljubljajo pogodbe. Smo sicer prijavljeni, firma plačuje prispevke in vse za nas, ampak nič nismo podpisali, ko smo začeli delat tu? no, ja mogoče je to vprašanje za kako drugo temo... lep dan vsem, pa naj že pride tale sonček tinkatonka, te razumem glede PMS tudi jaz jopričakujem čez nekaj dni, zato tudi ta frustracija in občutljivost, ja pa tudi jaz sem šla zapravljat prejšnji teden, izgovor je bil sicer, da imam roj.dan, amapk takrat je vsak izgovor dober. upam, da čimprej pride
< Sporočilo je popravil tane -- 7.4.2008 9:15:33 >
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.4.2008 11:11:35
|
|
|
|
crvicek
|
tane! VSE NAJBOLJŠE, zdravja, sreče, uspehov in da bi se ti čimprej izpolnila tvoja največja želja ! Ej, glede službe pa sem bila jaz lani v isti nevzdržni situaciji, da grem stran. Ampak potem sva začela delati na in sem imela namen it takoj na bolniško in porodniško in sem se osredotočila samo na to in ne na probleme v službi. Žal ni bilo tako, ampak ker sem bila že zaradi vsega kar se mi je dogajalo v tistem obdobju čisto na tleh, sva se odločila z mojim, da me zaposli pri njemu že takrat. Najprej sva imela namen da bi v prejšnji službi izkoristila še bolniško in porodniško in bi se po kakšnih dveh letih zaposlila pri njemu. Ma najini plani so se zrušili, ko sva doživela ss. Zdaj sva full zadovoljna, ker sva veliko skupaj, prej se nisva videla po cele dneve. Jaz pa sem full skulirana in upam da bo tako tudi naprej. Tane, glede situacije v službi pa si naredi tako, da se ti dobro počutiš, ne oziraj se na probleme okrog sebe, ker veš kaj je tvoj cilj. Vem, da je težko, ampak drugače boš preveč pod stresom, kar za nas ni dobro. Kako pa si zaposlena brez pogodbe? Nekaj moraš imet? Za porodniško se ti gleda povprečje nakazanih prispevkov za zadnjih 12 mesecev, za bolniško pa moraš biti zaposlena, prvi mesec gre na stroške delodajalca, po enem mesecu pa na stroške zdravstvenega zavarovanja. Če se ne motim pa je bolniška je 90%, porodniška pa 100%.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.4.2008 11:14:49
|
|
|
|
crvicek
|
No tudi jaz se vam pridružujem, M ne pričakujem junija! Na začneva ponovno delati v maju, na prvomajskih počitnicah in upam, da nama uspe že v prvo, saj mislim da bojo najine počitnice zelo aktivne. Se že veselim...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.4.2008 11:17:28
|
|
|
|
tinkatonka
|
tinkatonka, te razumem glede PMS tudi jaz jopričakujem čez nekaj dni, zato tudi ta frustracija in občutljivost, ja pa tudi jaz sem šla zapravljat prejšnji teden, izgovor je bil sicer, da imam roj.dan, amapk takrat je vsak izgovor dober. upam, da čimprej pride Evo pri meni isto. Sem si kupila v petek troje čevlje in jakno Se splača imeti RD crvicek...dobrodošla med nami.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.4.2008 11:48:24
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Kako pa si zaposlena brez pogodbe? Nekaj moraš imet? Za porodniško se ti gleda povprečje nakazanih prispevkov za zadnjih 12 mesecev, za bolniško pa moraš biti zaposlena, prvi mesec gre na stroške delodajalca, po enem mesecu pa na stroške zdravstvenega zavarovanja. Če se ne motim pa je bolniška je 90%, porodniška pa 100%. ja, vem vsak to najprej reča kako, da nimaš pogodbe, januarja 2006 so prvič odprli to našo firmo, jaz sem začela delati tam marca in so rekli, da še nimajo čisto sestavljene pogodbe, ker so šele odprli, da bo v roku 2 -3 mesecev, no zdaj je milnilo 2 leti pa še nič. Smo pa prijavljeni na zavodu za zaposlovanje, delovna doba mi teče, plačujejo prispevke (davke, pokojninsko zavarovanje, zdravstveno zavarovanje). bom vprašala kakega odvetnika lai koga kako in kaj. je pa sodelavec rekel, da če bi me pa zato skenslali, ker bi šla na bolniško in porodniško potem je pa to za v časopise! saj zato sem zdaj žalostna, ker se moram ukvarjati še s tem, namesto, da bi se brezskrbno lotila , ko bo čas. no, ampak saj bo, zdaj imam ravno veliko dela, še slab mesec do moje OP in potem bomo videli kdaj začnem, takoj po 1 ali 2 .
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.4.2008 12:56:29
|
|
|
|
tane
|
tinkatonka, seveda tudi tebi VSE NAJ, NAJ za rojstni dan, ki si ga imela prejšnjo nedeljo, pa seveda, da se ti izpolni tvoja največja želja. p.s. si tudi ti ovnica, kajne.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.4.2008 12:58:02
|
|
|
|
tinkatonka
|
p.s. si tudi ti ovnica, kajne Hvala Ja tudi jaz sem ovnica. Smo fejst punce a ne.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.4.2008 13:54:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce! Zaenkrat sem vas samo brala - sem si februarja mislila, pa kje je šele junij... Pa bo kmalu. Če nam maja tudi ne uspe, bom borka z vami. Še ena M, pa bom v trepetanju z vami... mater se čas (pre)hitro obrača. Pa vidim, da ste ene praznovel v teh dneh - Vse najboljše, pa naj bo res čimprej!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.4.2008 15:31:50
|
|
|
|
tane
|
EnaNobena, dobrodošla, čeprav mislim, da je še upanje, za April, ali se motim, vem, da sem te nekje zasledila kot navijačica. Cajt se res hitro obrača, se spomnim, ko je fragola odprla to temo, kao je še ful zgodaj, no pa smo skoraj že tam...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.4.2008 21:29:35
|
|
|
|
tinkatonka
|
EnaNobena....upam da bo mesec maj vajin oz. vaš mesec. Močno držim pesti in mislim, da vse ki smo tukaj na tem forumu iskreno navijamo za vsako in s tem pozitiven test. Ampak tale je pa res od hudiča. Midva tale mesec nisva ravno delala na , sem mislila da bo točna, pa je ni. Od hudiča je vam pravim. 100% od . Komaj čakam da pride, ampak vidim, da so se mi ciklusi cist zmešali odkar tako nestrpno pričakujem junij. Mah drek. Bi mogla M dobit v petek, pa je ni, pa izcedka nobenga,....Sam joške napete. No sej se ne bi nič pritoževala če bi slučajno bilo , ampak bi me pa presenetil priznam. No ampak glede na vse PMS sindrome, ki so bili prisotni sklepam, da se sam igra z mojimi živčki in bo vsak čas pripiskala izza vogala. Evo moj možek gleda policaj iz Beverly Hillsa, men se pa te bedarije ne da gledat in visim tukaj na RR-ju. LP Tina
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.4.2008 21:37:35
|
|
|
|
Anonimen
|
tane - aprilska je že prišla. Sedaj jo ne čakam v maju... junij je pa tudi kamlu tu. Sicer imava še eno šanso pred junijem, ampak... sem si pa nabavila krvomočnico, plahtico, rman, apikompleks, vitaminčke in folno NeoVin plus DHA, pa zjutraj in zvečer bom še vzela dve žlici kostanjevega medu in pol žličke cimeta (cimet naj bi tudi pomagal pri zanositvi). In če bom vse to počela ta mesec in maja vseeno pride pol pa res ne vem... Bom pa poročala, če je kaj pomagalo. tinkatonka - hmmm, mogoče pa ne bo, ampak ? Če pa nisi naj pa čimprej pride in naj bo drug mesec točna.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.4.2008 21:45:05
|
|
|
|
tinkatonka
|
... sem si pa nabavila krvomočnico, plahtico, rman, apikompleks, vitaminčke in folno NeoVin plus DHA, pa zjutraj in zvečer bom še vzela dve žlici kostanjevega medu in pol žličke cimeta (cimet naj bi tudi pomagal pri zanositvi). In če bom vse to počela ta mesec in maja vseeno pride pol pa res ne vem... EnaNobena....upam da bodo vsa ta zelišča in pripomočki pomagali k temu, da se bosta v maju veselila . Resnično upam in stiskam pesti. Sicer pa nekaj mora biti na teh zeliščih,...., jaz sem na koncu nosečnosti pila čaj iz malinovih listov in bi vse dala še za en tak porod kot sem ga imela. Mogoče je pa kaj pomagalo, oz. jaz sem prepričana da je. No sicer pa če ne škodi, ni greh poskusiti. Glede moje , pa kot rečeno mislim da je samo vprašanje dneva ali dveh kdaj se bo ulilo. Sicer pa grem v "boje" po naslednji M v maju. Upam da boš takrat ti že srečka in naša zvesta navijačica
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 7.4.2008 21:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka jaz sem na koncu nosečnosti pila čaj iz malinovih listov in bi vse dala še za en tak porod kot sem ga imela. Mogoče je pa kaj pomagalo, oz. jaz sem prepričana da je. Te lahko vprašam kakšen porod si imela? Pa za kaj so že ti malinovi listi? Sem že pozabila... Jaz sem prvič rekla, da ga ne bom pila, ker se mi ni ljubilo - pa je od popadkov na 5 minut pa do poroda bilo 13 ur... vsa našopana z umetnimi popadki, ampak hitro pozabiš. Sam šivana pa nisem bila nič. Vsaj to, pa si tudi presledka nisem mazala.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.4.2008 7:55:34
|
|
|
|
tinkatonka
|
Te lahko vprašam kakšen porod si imela? Pa za kaj so že ti malinovi listi? Malinovi listi naj bi bili za mehcanje maternicnega vratu in s tem lazjega poroda. Meni so se popadki zaceli ob 4h zjutraj, ampak na zacetku le zelo blago spikanje na 10 minut. V porodnisnico sem prisla ob 6:30 in se vedno nic hujsega, odprta ze 4 cm, ob 9h ko sem prišla v porodno so vidli, da sem odprta ze 6 cm in potem sem dobila majhno dozo umetnih ter ob 13:15 porodila Aneja. Sicer je bolelo ene 3 urce malo bolj, ampak kot pravim, se mi porod ni zdel težak, kljub temu, da mi je ena babca s pritiskom na trebuh pomagala. Šivana sem bila, ampak tukaj malinovi listi nimajo nic pri tem, ampak samo elastičnost presredka.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 8.4.2008 7:59:06 >
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.4.2008 8:21:49
|
|
|
|
fragola
|
tane z zamudi, vendar iz vsega srca ti želim, da se ti izpolnijo vse skrite in neskrite želje. In najbolj pa navijam za željo, ki te bo najbolj razveselila!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.4.2008 8:22:56
|
|
|
|
anci banci
|
ojla! dekleta jaz bom za vas navijala, tako da me dajte med navijačice.:)
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.4.2008 9:18:25
|
|
|
|
tinkatonka
|
JUNIJSKE BORKE ZA xx.06. - fragola xx.06. - tane xx.06. - tinkatonka xx.06. - šnucika xx.06. - _sanja_* xx.o6. - brkn83 xx.06.- jer.za xx.06.- srecna_zvezda xx.o6.- Še ena T xx.06.- sazi Navijačice: uršika*** isa murkica Rosi* bambina tany83 bastian111 pikica5 urskaj little angel Sasa78 Polynesia katalina TODY78 _ ancica_ anci banci NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.4.2008 10:59:40
|
|
|
|
tinkatonka
|
JUNIJSKE BORKE ZA xx.06. - fragola xx.06. - tane xx.06. - tinkatonka xx.06. - šnucika xx.06. - _sanja_* xx.o6. - brkn83 xx.06.- jer.za xx.06.- srecna_zvezda xx.o6.- Še ena T xx.06.- sazi xx.06.- crvicek Navijačice: uršika*** isa murkica Rosi* bambina tany83 bastian111 pikica5 urskaj little angel Sasa78 Polynesia katalina TODY78 _ ancica_ anci banci NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.4.2008 11:05:06
|
|
|
|
sazi
|
se še malo tu oglasim Najprej vsem, ki ste praznovale želim VSE NAJBOLJŠE. Pa dobrodošle nove borke in navijačice. Junij se približuje s svetlobno hitrostjo - me po eni strani kar malo stiska, po drugi se pa ful veselim. Tinkatonka imaprobleme s podaljševanjem ciklusa, jaz pa s krajšanjem - za znoret - nazadnje sem M dobila po 23ih dneh - nisem mogla verejt, da je to to. Sem imela včasih skoraj na uro točno 28 dni, po porodu vse zmešano, pa potem na 25 dni, potem se je pa spt uredilo, zdaj se pa spet meša. Prejšnjič sem točno vedela, kdaj imam ovulacijo, kdaj bi morala dobiti M in kdaj narediti test , zdaj pa bo vse bolj v stilu presenečenja - kar pa tudi ni slabo, da ne bo vse tko plansko kot prvič. Tane - tole s pogodbo je pa malo čudno. Sicer nisem prepričana, da imam prav, ampak se mi zdi, da obstaja nek rok, da če ne dobiš (nove) pogobe in delaš, da se šteje, kot da si zaposlen za nedoločen čas. Svetujem ti, da se čimprej pozanimaš (da boš pomirjena preden zanosiš in s tem morda dobiš težave v službi) pri kakem odvetniku za delovno pravo, najenostavneje pa kar na kakem svetovalnem portalu - jaz sem nekaj let nazaj tako dobila dokaj hitro potreben odgovor, samo ta trenutek ne vem, na katerem portalu sem spraševala - vem pa, da je bilo prav neko pravno svetovanje.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.4.2008 12:39:29
|
|
|
|
tane
|
punce, danes se pa jaz kar razvajam doma, sem si vzela dopust, sicer je obupno vreme, ampak saj sem imela itak planiranega frizerja, pa šoping pa kaj dobrega skuhat za mojega, prejšnji teden sem mu tako težila, saj veste on je bil ventil za vse kar se je dogajalo v službi pa se mu moram malo oddolžit. popoldne pa praznujemo še z krožkom (keramika) ki ga obiskujem. ja letos je 35 pa zgleda da bom kar cel mesec nekaj praznovala. vidim, da ima fragola zdaj malo cajta za forum, no ti ne zamerimo saj vemo da so priprave na poroko bolj pomembne. tinkatonka, naj že pride ali pa ne pride , to bi bilo šele veselje, en lepo darilce. držim pesti. enanobena, aha, če ne pride maja, bomo vse upoštevale tvoj recept in ko zmešane pile iste čajčke.držim pesti. sazi, hvala za nasvet, bom poskusila na kakem portalu, sem pa tudi jaz slišala da po 2 letih naj bi bil zaposlen za nedoločen čas, če ni pogodbe. ma delam za eno tujo firmo pa je potem vse bolj tako, tako. glede Ovulacije vidva lepo vsak drugi dan , pa da nas razveseliš z veselo novičko. zdaj pa šibam k frizerju, pa se pol še malo oglasim.
< Sporočilo je popravil tane -- 8.4.2008 12:40:52 >
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.4.2008 14:37:24
|
|
|
|
aqua77
|
zdaj pa šibam k frizerju, pa se pol še malo oglasim. [/quote] Lepo se pocrkljaj pa lepo frizurco!!!!
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 8.4.2008 14:41:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane enanobena, aha, če ne pride maja, bomo vse upoštevale tvoj recept in ko zmešane pile iste čajčke.držim pesti. Bom najprej jst eksperimentirala in če preživim bo dobro , če pa še zanosim pa več kot odlično!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 9.4.2008 8:24:23
|
|
|
|
tinkatonka
|
No ampak glede na vse PMS sindrome, ki so bili prisotni sklepam, da se sam igra z mojimi živčki in bo vsak čas pripiskala izza vogala. ....evo in je danes za dobro jutro pripiskala izza vogala. Razočaranja ni, ker res nisva ravno delala na tem in bi bilo res presenečenje, če bi kaj bilo. Se mi je pa ta presneti ciklus v tem mesecu podaljšal na za 4 dni, kar me pa čist nervira. Torej samo še ena v maju, potem pa !
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 9.4.2008 10:48:53
|
|
|
|
tane
|
katalina, hvala sem bila včreja prvič pri novi frizerki in sem zelo zadovoljna. skratka, evo me tule sem že malo 'poopravila' stvari v službi potem pa takoj na RR. včeraj je bil lep sprostilni dan, tudi je bil zadovoljen, ko ga je čakalo kosilo. sem mu rekla, no, vidiš tako je pa, če sem doma, vse pospravljeno, skuhano in nasmejana ženka, pa je rekel, ja pol si bom moral poiskati pa tako službo, da tebi ne bo treba delat bravo, izjava tedna. no, saj vem, da to ne bi bilo realno, kot pravi tinkatonka bi se kaj hitro naveličala samo pospravljat in kuhat, nisem tak človek. no, ampak kot sem že rekla zdaj, ko so šatle v službi, nov šef itd. bi mi pa kar pasalo. seveda pa ne do penzije, pol bi pa čist umrla od dolgčasa. kje ste čveke, dajmo malo čvekat da bo sonček posijal.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.