tane
|
dobro jutro, res je tole vreme je obupno, sem tak namrgodena tele zadnje dni, pa še danes čakam na začnem jesti KT (kar mi nič preveč ne diši) do operacije, potem pa kmalu , trenutno bolj izgleda, da se bom morala preseliti k M ne pričakujemo julija, ampak bomo videli kaj bodo rekli po op. tako da zaenkrat ostajam še pri vas. ostajam pozitivna, kot praviš fragola, tokrat brez komplikacij, bomo brezskrbne, srečne nosečke . tinkatonka, kako kaj Anej, se počuti že kaj bolje? ja jaz sem tudi jemala tifol, zvečer in sem se dobro počutila tako, da ga bom tokrat verjetno tudi, ostale dodatke pa bom še videla... fragola, no pa tista oblekca, sej bejba je rekla, da bo podoben kroj, pa bela ali bež, no to se pa strinjam, za poroko bi hotela tudi jaz imeti kaj bolj svetlega. ah, potovanje Mehika, sem ti 'fouvš', pol pa saj veš kaj pravijo puncetu gor, veliko pa noge u luft pa še smešna ali pa ironična zgodbica, ko sem bila leta 2002 na Šri lanki sem si kar kupila Sari, ful lep z bleščicami itd. kao za mojo poročno obleko, kljub temu, da takrat sploh nisem imela partnerja. no, jaz sem potem 'dobila' partnerja, ampak se je med tem moj odnos do poroke spremenil, se trenutno ne želim poročiti tako da nesojena lepa obleka leži v moji omari.
< Sporočilo je popravil tane -- 11.4.2008 10:07:49 >
|