|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
9.4.2008 11:36:15   
fragola
ojla
kako smo kaj
tane dej slikaj se in pokaži nam novo frizurco!
Če koga pa zanima, kakšna bojo poročna frizurca jo mam v albumu, samo bo bolj dodelana!
Geslo pa na zs, tiste k zanima, seveda!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 251
9.4.2008 11:43:02   
fragola
tinkatonka in kaj se ti zdi?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 252
9.4.2008 12:10:46   
jer.za.
Hojla!

Tinkatonka, škoda za user posted image , jaz sem pa že kar malo navijala zate in za decemberčkauser posted image .

Midva z dragim sva pa včeraj malo "pozabila" da sem jaz že brez zaščite, tako da upam da ne bo že kakšen +-bi res rada počakala ta dva meseca da se sluznica malo zadebeli. Je pa res da zelo težko načrtuje kdaj imam ovulacijo, ker odkar sem imela obroček nisem imela user posted image , sedaj po odstranitvi pa tudi še ne.
Kar se tiče dopusta, je pa res da tudi jaz sem zelo dobre volje ko sem doma, vse pospravim v miru, skuham,....

Sem pa ravno danes dobila odobritev za dopust od 28.5. do 30.5., tako da sem za prvega maja cel teden domauser posted image user posted image user posted image .

Fragola, tudi jaz bi prosila za geso, da malo pokomentiram frizurco.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 253
9.4.2008 12:37:30   
jer.za.
Fragola:user posted image user posted image  -luštna  frizurca. Všeč mi je ker je preprosta, ni nič načičkano. Ali boš imela v lase tudi kakšno tiaro ali pa lasnico???
Pa še nekaj me zanima-ali imata sedežno od Tom-a????

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 254
9.4.2008 12:39:27   
tinkatonka
Midva z dragim sva pa včeraj malo "pozabila" da sem jaz že brez zaščite, tako da upam da ne bo že kakšen +-

ti ti jer.za user posted image

ovulacija....jaz jo pa vedno čutim. In sicer cca 14 dni po M me en dan spremlja bolečina v trebuhu in pa sočasno tudi migrena. To je pri meni ovulacija user posted image

fragola....ti bom poslala nazaj ZS.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 255
9.4.2008 12:54:35   
fragola

IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Fragola:user posted image user posted image  -luštna  frizurca. Všeč mi je ker je preprosta, ni nič načičkano. Ali boš imela v lase tudi kakšno tiaro ali pa lasnico???
Pa še nekaj me zanima-ali imata sedežno od Tom-a????

ne tiare ne bom imela,verjetno bom pa imela take kristalčke v laseh!

Sedežna pa ni od Toma-a je od enega italijanskega proizvajalca kupljena v lesnini!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 256
9.4.2008 13:55:48   
tane
fragola, jaz bi tudi pogledala, a ti moram na zs pista za geslo.

jer.za. no, če bouser posted image se bomo pa veselile s tabo.

jaz pa O čutim kot veliko potrebo pouser posted image , pa morda imam malenkost napete prsi, pa še sluz itd. špikanje je pa v bistvu se mi zdi po O.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 257
9.4.2008 14:42:20   
fragola
tene sem ti poslala zs!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 258
9.4.2008 14:51:11   
tane
evo, sem šla takoj pofirbcat, super frizurca, se mi zdi da te pomladi, kar ne pomeni, da izgledaš stara ampak če primerjam s tistimi fotkami leta 2005 in frizuro, se mi zdi da si tukaj tako luštno punčkasta.
dobra frizura. joj, pa vajina kuhinja (tako velika) in jedilnica (tako svetla) mi je všeč. moje sanje imeti veliko kuhinjo oz. funkcionalno, ker ful rada kuham.
kaj pa poročna, je že izbrana?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 259
9.4.2008 15:32:06   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: tane

evo, sem šla takoj pofirbcat, super frizurca, se mi zdi da te pomladi, kar ne pomeni, da izgledaš stara ampak če primerjam s tistimi fotkami leta 2005 in frizuro, se mi zdi da si tukaj tako luštno punčkasta.
dobra frizura. joj, pa vajina kuhinja (tako velika) in jedilnica (tako svetla) mi je všeč. moje sanje imeti veliko kuhinjo oz. funkcionalno, ker ful rada kuham.
kaj pa poročna, je že izbrana?

hvala za pohvale, ti povem, da kuhnja ni nevem kako velika, sva si malo polepšala hiško, vendar zdaj sva kupila parcelo in bova delal najino sanjsko hiško in to  prodala.
Kar se tiče frizure je tista bo poročna, samo bo malo bolj dodelana!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 260
9.4.2008 20:10:16   
sazi
fragola, lahko še meni geslo?

midva z možem sva šla pa v Mehiko ne "predporočno" potovanje - je bilo res super, tako da toplo priporočam

kar se pa O tiče - včasih sem imela res točno in od takrat, pa do M sem imela celo stopinjo višjo temperaturo - me je pol meseca vedno zeblo - res čudno - no, od poroda dalje je pa vse zmešanouser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 261
10.4.2008 8:20:04   
fragola
Sazi sem ti poslala zs, dej povejmi kaj več o Mehiki, kaj se splača it pogledat?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 262
10.4.2008 10:37:00   
sazi
fragola, lušne slikice, lušna frizurca

kar se pa Mehike tiče - kaj za pogledat? Preveč. Za koliko časa bi pa šla? Pa ali bolj "statičen" ali bolj popotniški dopust?
Midva sva letela v Mexico City,si ga z okolico ogledovala 3 dni (lahko bi tudi cel teden, pa se nama je mudilo naprej), nadaljevala sva proti Oaxaci, potem sva šla na Tihomorsko obalo za 3 dni izležavat, pa preho hribov in St. Christobal de las casas na jug Yucatana v Plenque - definitivno za videt, pa proti SZ delu Yucatana v Merido in Uxmal, potem pa proti vzhodu v Chichen Itzo (tudi za videt) in potem na Karibsko obalo, kjer sva si ogledala še eno Mayevsko naselbino ob morju, potem sva pa izbirala med 3-dnevnim izležavanjem med naslednjimi tremi lokacijami: Playa del Carmen - tak žur plac, pa Cosumel - žur-potapljaški otok in pa Isla Mujeres, kjer sva tudi pristala - malo bolj umirjen otoček ob obali pri Cancunu, od koder sva tudi imela let za nazaj
Vsega skupaj sva si ogledala Mexico City, Oaxaco, St. Christobal de las casas, Merido, po 3 dni dva uživala na Tihomorski in Karibski obali, vmes pa obiskala 6 staroindijanskih naselbin - vsaka po svoje zanimiva in pomembna - vse skupaj sva bila tam 18 dni - no, moja sestra je pa 1x tam vandrala naokrog 2 meseca, pa še ji ni bilo dovoljuser posted image .
Če boš imela kakšna bolj detajlna vprašanja, pa le z besedo na plan.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 263
10.4.2008 10:41:05   
fragola
No midva greva za 14dni all, samo vselih bi rada kaj vidla!
ma si bova vzela kakšen rent a car in malo naokoli, dabova mal vidla to Mehiko!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 264
10.4.2008 10:48:21   
tinkatonka
Anej zbolel.user posted image user posted image   Jaz v službi. Oči pa z njim doma. Pa mi je tak hudo. Mah **** pa taka služba. user posted image user posted image

mehika...jaz sem bila tam 1 mesec. V lastni režiji in zelo podobna tura kot jo je imela sazi. Če ne celo ista. user posted image  Super je, res toplo priporočam.

LP Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 265
10.4.2008 11:26:30   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Kar se tiče frizure je tista bo poročna, samo bo malo bolj dodelana!

ne sem mislila, poročno obleko, če imaš že izbrano. nekaj dni nazaj sem bila na Čvekanje v pričakovanju, ker grem tam včasih pogledat soborke, pa je ena objavila tako hudo obleko za poroko, je sicer nosečka vendar je obleka res huda in primerna za nosečke.

ah ta dež, pa mraz ni čudno da otroci in vsi zbolevajo, sploh ne vem kako naj se oblečem, ali me zebe ali pa mi je vroče.

potovanja, res super, sama v tistih koncih še nisem bila, sem dala bolj Azijo in Pacifik čez, edino Jamajka, ampak je ne priporočam, to je bila edina država kjer nisem uživala na potovanju zaradi ljudi, pokrajina pa zelo lepa.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 266
10.4.2008 15:09:52   
tane
evo sem našla tisto sliko nosečke oz. kakšno poročno oblekobo imela, upam, da ne zameriuser posted image

user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 267
10.4.2008 15:36:47   
fragola
Ma čaki, ma kdo bo ta k bo mela to obleko?
Me parv zanima?
Prosim povej

Jaz mam že zbarano obleko vam bom pokazala po 7.junijuuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 268
10.4.2008 16:02:35   
tane
joj, upam, da nisem v težavahuser posted image , ne vem je med novembrčicami, kjer včasih pokukam ker sta tam 2 moji soborki...tako, da je punca noseča le okrog 10tednov. ma meni je všeč, pa če se še bolj poleti poroči why not?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 269
10.4.2008 20:09:57   
fragola
ma ne ne sem mislila, da je ena druga k je ena kazala tudi taka krilcam, ni panike, sej meni to krilo je full dobro, samo jaz za poroko, bi rajše v bolj nežnih barvah

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 270
11.4.2008 8:33:55   
fragola
Dobro jutro punce, kako smo, pri nas še zmeraj pada dež, dež,....
Upam, da ga bo kmalu konec, k to aprilsko vreme mi ni prav nič všeč!!!

Drugače kako ste kaj, kmalu bo junij tle in bomo čakale, da ga bomo celga roza pobarvale!!!! Jaz sploh nevem ma sem res prepričana, da konec junija bom zagledala
velik plusek, veste kaj sem se navadla, da če pozitivno govoriš, se pozitivno tudi zgodi!!!!!!!! Tako, da stran s strahom in samo pozitivno mislit!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Danes dva meseca bom pa letela že proti Mehikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 271
11.4.2008 9:02:14   
tinkatonka
Jaz sploh nevem ma sem res prepričana, da konec junija bom zagledala
velik plusek, veste kaj sem se navadla, da če pozitivno govoriš, se pozitivno tudi zgodi!!!!!!!! Tako, da stran s strahom in samo pozitivno mislit!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image  Le tako naprej s takim pozitivizmom.

Tifol....sem si ga včeraj kupila, ko sem šla po antibiotike v lekarno za Aneja. Sem pa klicala svojo G, ki ji popolnoma zaupam in vprašala katero folno kislino priporoča. Je rekla, da v prvih 3 mesecih user posted image  samo Tifol potem bomo pa vidli, kakšni bodo kaj izvidi. Tifol sem jemala tudi v  nosečnosti pri Aneju in sem se prav vredu počutila.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 272
11.4.2008 10:05:47   
tane
dobro jutro, res je tole vreme je obupno, sem tak namrgodena tele zadnje dni, pa še danes čakam nauser posted image  začnem jesti KT (kar mi nič preveč ne diši) do operacije, potem pa kmalu user posted image , trenutno bolj izgleda, da se bom morala preseliti k M ne pričakujemo julija, ampak bomo videli kaj bodo rekli po op. tako da zaenkrat ostajam še pri vas.
ostajam pozitivna, kot praviš fragola, tokrat brez komplikacij, bomo brezskrbne, srečne nosečkeuser posted image .

tinkatonka, kako kaj Anej, se počuti že kaj bolje?
ja jaz sem tudi jemala tifol, zvečer in sem se dobro počutila tako, da ga bom tokrat verjetno tudi, ostale dodatke pa bom še videla...

fragola, no pa tista oblekca, sej bejba je rekla, da bo podoben kroj, pa bela ali bež, no to se pa strinjam, za poroko bi hotela tudi jaz imeti kaj bolj svetlega.
ah, potovanje Mehika, sem ti 'fouvš', pol pa saj veš kaj pravijo puncetu gor, velikouser posted image  pa noge u luftuser posted image

pa še smešna ali pa ironična zgodbica, ko sem bila leta 2002 na Šri lanki sem si kar kupila Sari, ful lep z bleščicami itd. kao za mojo poročno obleko, kljub temu, da takrat sploh nisem imela partnerja. no, jaz sem potem 'dobila' partnerja, ampak se je med tem moj odnos do poroke spremenil, se trenutno ne želim poročiti tako da nesojena lepa obleka leži v moji omari. user posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 11.4.2008 10:07:49 >

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 273
11.4.2008 11:01:11   
fragola
tinkatonka kako je kaj z Anejem? Upam, da je bolje?

tane glede nosečnosti mormo bit pozitivne, ker jaz vem, da bo tokrat vse v redu in da bom zanosila in donosila zdravo bebico!!!!
Na poročnem bomo midva delala bebicouser posted image in vem da nama bo ratalo, ker v takem lepem okulju ku bomo, ne more spodletetuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa sari mogoče se boš še premislila in se boš poročila in ga boš oblekla!user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 274
11.4.2008 11:11:13   
tane
ja, pozitvno naprejuser posted image user posted image user posted image

glede sarija in poroke, se pa mogoče res premislim, zato ga moj še ni videl, je tudi sam rekel, da ga ne želi, ker morda se pa res kdaj odločivauser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.