skačica
|
jutro! Končno vikend, Iza še spi, jaz sem pa hitr na RR skočila, ker pol ne bo časa. Iza enostavno ne prenese, da se za računalnik usedem. Me začne dol odrivat. . Najprej pikapoke za punčko, ki je taka borka in za Jernejčka, ki je zbolel. Potem pa čestitke Žigu za hojo. Mi smo zdej ok. Iza je prenehala z antibiotikom, ušeska so zdrava, kašljat je pa tud nehala. Dobila je nazaj apetit in mami pravi, da full kosila poje. Upam, da pridobi kaj na teži. Dojimo se samo še malo za crkljanje dopoldne in proti večeru(nekajkrat potegne), pred spanjem striktno ne, da se ne bi nazaj navadila. Zaspi brez zize, prilepljena s svojimi ustnicami na moje ustnice- se lupčkava in tako zaspi. Tud ok. Ponoči se ne dojiva, tudi če se zbudi, jo nazaj poleživa in rečeva, da je treba ajat. Sicer pa tud že kaj pove: mama, ata(vsi moški so ata ), baba(babica), papa(so zize in ko pomaha zraven vpije papa), ba ali pa nana(banana), teta, to( pokaže kaj bi rada), ne(najbolj obvlada), ni ni (če česa ne najde) živali oponaša (gaga, hov, muuuu) pa verjetn še kaj pa se zdele ne spomnim. Sicer pa itak kar naprej nekaj žlobudra in poje, ampak je ne razumemo. Sicer so pa še vedno najbolj zanimive knjigice Medo Jaka, pa Živali v divjini. Igrače je najbolj ne zanimajo razen Rodija in poganjalčka. S tem se pa že prav obvlada peljat. Risank še prav nič ne gleda, je TV ne zanima (HB), edino včasih malo pogleda, če imamo na Animal planetu in so kakšne živali. Pravljic ne prenese, da ji beremo, ampak ji mormo po svoje govort tko da je zanimivo, če ne se zraven dolgočasi in kar zapre knjigo . V varstvu se ima po moje čist ok, ko se odpeljem, mi vsi trije mahajo (mami, Jon in Iza), ampak včasih se vseen še mal pojokca. Ta vikend smo še doma, drugega pa že pičimo na morje. juhuhu. Ati dans še dela, si je pridelal že skoraj vse sobote čez poletje frej tako, da bomo res lahko uživali. Jaz komaj čakam, da se papirji uredijo in da začnemo zidat, ampak pred drugim poletjem ne bo šlo. Upam, da imamo parcelo do konc leta urejeno, da potem lahko začnemo s pridobivanjem GD. Hiško že imava nagledano kakšno bova imela, upam, da bo ustrezna za naš teren in bova samo odkupila načrte in dala malo predelati notranjost. Jaz kar sanjam, ampak res komaj čakam, da se začne delat. žabika- kok pa ima Hana nogico, da ste zanjo dobili Crocse? Meni so rekli, da jih imajo od 21 številke dalje, kar je pa Izi absolutno preveliko, ker ima nogico št. 19. Imamo pa ene neoriginalne št. 18-19 in so tud super. Sem jih lansko leto kupila moji nečakinji (niti niso bili poceni), jih ni nič nosila, zdej smo jih pa dobili, da jih Iza lahko ponosi. Ampak je bolj malo v njih, bomo vidli kako bo na morju, ji bom pa še Tevo kupila pa bo verjetn bolj v tistih hodila. Oh, zdej sem pa napisala cel roman. Se vidi, da Iza še spi. Zdele mal stvari v svoje kote zmečem, popoldne bomo šli pa stvari za v prikolo nabavljat (mizo, žar, tv, blablabla, ful je tega)
|