pocka
|
Ojla, po dolgem času še malo glasu od nas. Najprej bi bubančkom poslala en koš pikapok, še posebej Žigcu od Erne. Taja je pa danse kakala že 4x in zvečer je imela 37,7 vročine, malo me skrbi kam to pelje. Bomo videli kako bo jutri. Drugače smo v redu, pohajamo kolikor se le da. Zdaj je tudi igrišče postalo bolj aktualno, zelo počasi in previdno gre že čisto sama na tobogan. Hodimo samostojno malo več kot mesec dni, kar se govorjenja tiče je pa prava mala čveka, zna že mama, doda (voda, ko je žejna, in vsa ostala voda, morje...), pata (copata), bon (bombon), banana, tic (stric), teta, papa (kapa), papat (lačna), itak, pazi, puti (pusti), ti ti ti, dadan (sosed Jadran), dada (ladja), baba (babi), bada (brada), boba (goba), don don (gugalnica), duda, deda, oponašat zna veliko živali, pa vsa vozila so brmmm, pa dele telesa zna pokazat, in seveda še nekaj "besed", ki jih samo mi razumemo. Skratka ni nam dolgčas. Odštevamo dneve do dopusta, še 2 tedna, pa jo mahnemo v Grčijo. tinaaja - vidim,da ti ni hudo v službi naomi - uživaj na dolgem morčkanju, pa javi se kaj,da nas ne bo skrbelo žabika - tudi vi uživajte, ne se pustit slabemu vremenu. Aja, pa še eno vprašanje, če se prav spomnim,delaš ti skrajšan del. čas. Si med dopustom spremenila del. čas na 8 ur? A lahko to naredimo? Če veš, bi ti bila zelo hvaležna za odgovor. srečke nosečke (dajadada in pikapola) - še malo pa boste 4, ma ke lepo, jaz bi tudiiii pikca - super, da si je zdravnica vzela toliko časa za vaju in,da si zadovoljna s pregledom skačica - za uspešen nakup prikolice, zdaj pa uživajte urla - a tako, Katja pa veze nabira draja - pikapoke tudi za Živo, držim pesti,da se vam uspe udeležiti zabave v vrtcu sonchek - luškan Anej, a ste bili v Portorožu? No, to bi bilo zaenkrat od mene vse, če sem kaj pomembnega pozabila pokomentirat, se opravičujem ... ...aja, pa še to - Buggster je zakooonnnnn!!! pa pa
< Sporočilo je popravil pocka -- 10.6.2008 20:59:02 >