|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
10.6.2008 15:28:24   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Tinaaja kako? Tisto "nekaj" že narejeno?

sem sem.. bila v shopingu,malici, kavi, ... user posted image zdaj pa se grem za eno uro ucit,pol pa na sluzben piknik user posted image

Tinaaja - a pri vas še kakšnega iščejo za podobno delo? user posted image

Zdaj se dobr slisi a ne ... A to je zacetek . Pol k bom pa cele dneve delala pa konferencni klici z us popoldne... Tko da uzivam dokler se lahko :)

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
10.6.2008 16:34:10   
Pikca
O, kar nekaj življenja spet na tej temiuser posted image .

Mi2 z Jernejčkom sva imela danes razvojno; so me pomirili. Ima le "rahlo povečane elasticitete"user posted image - malo zvrača nogici, drugače pa naj bi bilo vse ok, čeprav bo verjetno preskočil tapravo kobacanje - bo prej shodil. Ne smemo pa ga učit hodit (za rokce, to sem sicer že prej vedela) in naj bo čimveč bos (nobenih trdih podplatov in opetnikov). Sva bila pa kar 1 uro notri, veliko sva se pogovorili z zdravnico, sem bila zadovoljna s pregledom.

Tinaaja, vidim, da si imela lep začetek v službiuser posted image

Erna, upam, da je Žiga že kaj boljšiuser posted image

no, pa že spet Jernejček kliče...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
10.6.2008 19:45:17   
Naomi
...ma sej, preberem vas se, sam za pisat pa ni presernovega navdiha...( spet me je zapustil) user posted image
...kaj dogaja...pri nas, globalno nic pretresljivega, otrok rase in vse kar je temu primerno...ceblja, laufa, trmari vsake tok, pa mnogo boljsi je od RAZVEDRILA user posted image
...mamica mal dela, mal vzgaja, caka na pocitnice...skacemo malo tukaj malo tam...pred kratkim sem otrvorila povratek med alkoholike ;)...me je ena deklisna in potem se poroka u to prgnala...je blo treba...sta po 16 letih veze se odlocla da se porocita user posted image ...mislm kaj vam mam za povedat po tolkem casu user posted image ...katastrofa...
...NASI marcki so tok face faconaste...vse slikce pregledam z nasmeskom na ustih user posted image , en bl navihan k tadrug...
...srecke nosecke, drste se...Pikapola zgleda super, u Drajo tudi ne dvomim po njenih pozitivnih postih...
tole k je lih sveze...Tinaaja, drz se med proletarci user posted image
...dopustniki uzivejte, mi se vam pridruzimo ju3- gremo na lago di Garda z avtodomom, da vidiva kako se obnese s Svitom...pol pa cakamo da se sola konca, pobaseva se necakinji in gremo na morje do nadaljnega...oci bo u sluzbico mal vec hodu, ostali se bomo pa morckali...
mogoće še kej boš gospa user posted image ...gospa BOŠ kesicu user posted image
...no, tkole...ce se do srede septembra ne javim, nch skrbet, ce se pa kasnej ne...se pa mal zamislte...user posted image
...pa bubankoti...sc sc sc sc sc balik scccccccccccccccov user posted image

lepo, lepo se mejckite...RVM...

šau šau

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
10.6.2008 20:45:42   
Naomi
pr noseckah sem mal zatipkala...Dajadada names Draje, da nau kera kej prevec sumla ;)...sori obe user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
10.6.2008 20:58:21   
pocka
Ojla, po dolgem času še malo glasu od nas.

Najprej bi bubančkom poslala en koš pikapok, še posebej Žigcu od Erne. Taja je pa danse kakala že 4x in zvečer je imela 37,7 vročine, malo me skrbi kam to pelje. Bomo videli kako bo jutri.

Drugače smo v redu, pohajamo kolikor se le da. Zdaj je tudi igrišče postalo bolj aktualno, zelo počasi in previdno gre že čisto sama na tobogan. Hodimo samostojno malo več kot mesec dni, kar se govorjenja tiče je pa prava mala čveka, zna že mama, doda (voda, ko je žejna, in vsa ostala voda, morje...), pata (copata), bon (bombon), banana, tic (stric), teta, papa (kapa), papat (lačna), itak, pazi, puti (pusti), ti ti ti, dadan (sosed Jadran), dada (ladja), baba (babi), bada (brada), boba (goba), don don (gugalnica), duda, deda, oponašat zna veliko živali, pa vsa vozila so brmmm, pa dele telesa zna pokazat, in seveda še nekaj "besed", ki jih samo mi razumemo. Skratka ni nam dolgčas.
Odštevamo dneve do dopusta, še 2 tedna, pa jo mahnemo v Grčijo.

tinaaja - vidim,da ti ni hudo v službiuser posted image

naomi - uživaj na dolgem morčkanju, pa javi se kaj,da nas ne bo skrbelo

žabika - tudi vi uživajte, ne se pustit slabemu vremenu. Aja, pa še eno vprašanje, če se prav spomnim,delaš ti  skrajšan del. čas. Si med dopustom spremenila del. čas na 8 ur? A lahko to naredimo? Če veš, bi ti bila zelo hvaležna za odgovor.

srečke nosečke (dajadada in pikapola) - še malo pa boste 4, ma ke lepo, jaz bi tudiiii

pikca - super, da si je zdravnica vzela toliko časa za vaju in,da si zadovoljna s pregledom
skačica - user posted image za uspešen nakup prikolice, zdaj pa uživajte

urla - a tako, Katja pa veze nabirauser posted image

draja - pikapoke tudi za Živo, držim pesti,da se vam uspe udeležiti zabave v vrtcu

sonchek - luškan Anej, a ste bili v Portorožu?

No, to bi bilo zaenkrat od mene vse, če sem kaj pomembnega pozabila pokomentirat, se opravičujemuser posted image ...

...aja, pa še to -  Buggster je zakooonnnnn!!!

pa pa

< Sporočilo je popravil pocka -- 10.6.2008 20:59:02 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
10.6.2008 23:08:08   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

žabika - tudi vi uživajte, ne se pustit slabemu vremenu. Aja, pa še eno vprašanje, če se prav spomnim,delaš ti skrajšan del. čas. Si med dopustom spremenila del. čas na 8 ur? A lahko to naredimo? Če veš, bi ti bila zelo hvaležna za odgovor.

Ja, jaz sem ob 1.6. že zaposlena polni delovni čas in tako prekinila skrajšanega za "vedno". Ne vem, če se da samo za dopust spreminjat. Po moje da ne.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.6.2008 9:01:13   
urla
Jutro
Mi smo se včeraj imeli prav fino. S tianom sva šla na en rojstni dan, moj pa s Katjo na zaključek vrca. So vzgojiteljice za vsakega otroka pripravili CD s slikami in nekaj posletki. Sem se tako smejala, ko sem jih gledala.

Na linku pa si poglejte kako pri dobrem letu sama je (doma jo še vedno hranim, ker se mi tut sanjalo ni da takole zna).
http://www.youtube.com/watch?v=_BPYffFKfvk

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.6.2008 9:39:21   
*sonchek*
urla kako lepo papa Katja!

Mi smo včeraj dobili slike (skupinsko in posamezno) v okvirčkih, ki so jih naredili otroci - naš je pravi umetnik, sem samo gledala user posted image user posted image

Danes imamo zaključno prireditev (sem mislila, da je naslednji teden), pa so pripravili neko tržnico, pa razstava izdelkov, ki so jih naredili naši otročki, pa predstavitev skupin itd. Po mojem bo luštno - komaj čakam, da vidim našega čmrlja v akciji user posted image

Je pa včeraj pokasiral eno buško in dva ugriza - pa še to nismo ziher, če se n isam, ker je mulc začel gristi tudi ostale otroke user posted image

pocka - ja, slikca je iz Portoroža, drugače pa smo bili še v Luciji, Strunjanu, Piranu in Izoli user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
11.6.2008 11:45:01   
soncek78
Hello!

Jaz vas tudi prebiram, ampak za pisat ni veliko časa. Pridno rastemo in navihana je da je veselje. Nika že veselo govori nono (babica), nona (dedek), mama, tata, teta, tic, caj (čaj), amam oponaša živali (petelina, kuža, ovčka, krava, muca, metuljčka in še druge.

Najraje premetava kocke, ujčka punčko, se pogovarja s pametnim kužkom, hitro hodi, trga rožice, papa in se smeji.

Ni kaj pravi sonček je.

Bubančkom user posted image user posted image user posted image .

Nosečkam user posted image user posted image user posted image .

Vsem pa lepe pozdravčke in objemčke user posted image user posted image user posted image .

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
11.6.2008 13:30:31   
Pikca
Ojla,
sem doma, ker je Živa nekaj bolna. No, bila je včeraj - popoldne je imela vročino, danes je že polna energje.
Katjauser posted image , kako dobro je! Jernejček tudi zna, če je lačen, drugače pa meša, poliva in packa na veliko. Mislim, da bo kemikuser posted image

Joj kok vaši že govorijo. No, saj Živa je tudi že precej besed znala pri enem letu, Jernejček pa razen odločnega "ne" še nič kaj razumljivega ne poveuser posted image . No, bo že. Drugače pa ful čveka (v svojem jeziku).

Evo, je že jok, se nekaj klofata...

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
11.6.2008 18:28:25   
sezam
Sezam, a mi bos kaj pomahala user posted image

Ja, a nisi vidla kako sem ti zjutraj mahala user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa HODIMO user posted image user posted image user posted image  Končno se je danes skorajžil, sedaj pa šiba in se zraven smeji. Prav posrečen je.

Včeraj smo bili pa s službo na ekskurziji - na Brionih. Smo se imeli prav luštno user posted image

skačica -user posted image  za prikolico. Valkanela je pa zakon (tam sem spoznala svojga možička user posted image )
Mi smo našega že peljali k frizerju

se še kaj kasneje javim ....

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
11.6.2008 19:37:21   
tinaaja
Sezam, a mi bos kaj pomahala

Ja, a nisi vidla kako sem ti zjutraj mahala

ne, sem bila prevec zalepljena od nespanja, je imela B zurko od 2-4 user posted image Koma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hojo juhuhu

Urla, joj kok obvlada user posted image   a si pritisnila "ignore gumb"? user posted image

Naomi,Pocka WB ...  user posted image

Kaj naj recem.. grem spat v zelo kratkem... Brina je tok pridna, ko jo zjutraj oddam - brez joka so far. Sem ful vesela, ker bi mi bilo ful hudo, ce bi jokala. Sluzba - akcija se zacenja. Priznam pa, da mi pase bit spet sam svoj individuum. user posted image Ampak pase tudi prit domov in se stiskat z lubico mojo user posted image

Prevec sem koma, da bi nadaljevala s kometiranjem ali pisanjem..papa

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
11.6.2008 21:19:27   
Dajadada
Jaz pa stiskam in stiskam pestke za sodelavko in njeno včeraj rojeno hčerkico, ki se bori in bori...ju3 gre na operacijo srčka...rodila s CR, ker je bil slab ctg...ovita popkovnica, vozliček...
Je imela tako lepo nosečnost, vse bp, zdaj pa en kup težav. Se nam vsem v službi kar meša od skrbi...mah, sploh ne upam pomislit, kako bi mi bilo na njenem mestuuser posted image .
Stiskite še ve pestke, da bo vse o.k.

Naš mali tudi nekaj malega govori, predvsem pa se veliko dere, preizkuša vse možne visoke tone in živalske zvoke...mala zveruser posted image . Besedni zaklad: dan, papa, ala (hvala), na (na/izvoli), ava (trava), lata (solata), nana (banana), tata (traktor), ba (bager), brrr (avto in avion...pri avionu še zraven zakrili po zrakuuser posted image ...faca mala), mama...večina stvari je pa "to".

Z vrtcem nam tudi bolj slabo kaže, baje so se skoraj vsi prišli vpisat...bo pa bolj zihr naslednji teden, ko še vse pritožbe razrešijo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
11.6.2008 21:22:28   
*sonchek*
Mi smo imeli danes zaključno prireditev v vrtcu - je bilo res luštno. Smo peli, plesali, se igrali, se sladkali s sladoledom, pecivom in sokcom, otročki so dobili kup slikic, klobučke in majčke, starši pa nekaj izdelkov, ki so jih čez leto naredili naši pikci.
Ko smo prišli domov pa nas je čakalo presenečenje - kuverta z odločbo vrtca, kjer smo bili na čakalni listi, zdaj pa smo notri. V torek moram prit podpisat pogodbo, tako da s 1. septembrom menjamo vrtec. Po eni strani sem ful vesela, ker je tako blizu doma (slab km), po drugi strani pa mi je ful hudo, ker smo z zdajšnjim vrtcem res zadovoljni, Anej obožuje vzgojiteljici in res uživa v vrtcu user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
12.6.2008 9:21:07   
erna14
oj,sam da javim da smo uredu tamal 2 dni ,no mal manj nima vec vrocine,oko se izboljsuje...tko da gre na bols,jaz sem pa k angora zajc z vnetimi ocmi no ampak v sluzbi moram vseen bit...grem moram delat papa

aja hvala vsem za skrb zlate ste

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
12.6.2008 12:18:09   
draja
Dajadada močno,močno,močno stiskam pesti za malo punčko, da danes uspešno prestane operacijo in si opomore. Mamici pa pošiljam kup pozitivne energije in volje, da bo močna in bo lahko stala svoji punčki ob strani.
Me je kar zmrazilo, ko sem to prebrala. Predvsem tudi zaradi spominov na Živino rojstvo (nevarno upadanje utripa po vsakem popadku, CR, ovita popkovnica in ogromna buška na bučki, ker je bila zagozdena v porodnem kanalu,3. dan krvava driska.....). Verjamem, da se bo tudi za sodelavko in njeno deklico izteklo tako srečno, kot se je za nas. Poznam pa občutek, ko se ti sesuje svet pod nogami in kar naenkrat ni pomembno prav nič drugega več kot le to,da bo mala sončica ok.

Urla hudo, bravo Katja kako lepo je!!!!!

Erna super da je Žiga boljši! Jaz sem se že kar pripravila, da bomo fasali tudi mi vnetje oči, saj so se eni punčki danes vneli učki in je rekla vzgojiteljica, da če je nalezljivo jih bomo vsi imeliuser posted image . Pa še skoz je Živi nosila njenega zajčka, ko je Živa jokalauser posted image .

Danes sem bila kar cele 3 ure z Živo v vrtcu, ker je bila totalno nerazpoložena. Za jutri pa so mi rekle, da jo poskusim samo oddati na vratih, drug teden pa naj bi jo že vozila približno ob uri, kot jo bom vozila ko grem v službo. Ojoj, to mi je pa mal bad - jo budit (zaradi katastrofalnih noči) pa ker ne bova več zjutraj skupaj, ampak so rekle, da se mora navadit, preden menjajo enoto konec junija.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
12.6.2008 12:30:49   
urla
Draja - tudi meni se je srce trgalo, ko sem morala oba zbujat, pa smo se navadili. Najhuje je pa seveda čaz vikend, ko bi jaz spala, se oba sigurno sama zbudita (čez teden pa jih moram iz postelje metat).user posted image

Erna - super za Žigata, tebi pa žalim, da se ti učki čimprej pocajtajo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
12.6.2008 15:27:07   
thaiss
lep pozdravček še z moje strani!!

redno vas berem, tako da sem z vsem na tekočemuser posted image

Pri nas smo fajn, Matia je priden, vsak dan preseneča v napredovanju. Že par dni samostojno je` , z malo pomoči ampak mu gre!!
povedat zna: mam (duda, jest,pit), bekak (smeti), ma (umazano), na, to, tam, tata, teta, daj, bam (kopač,bager), paka (žoga) in najbolj posrečeno reče hvala - AGNuser posted image user posted image  Od kje mu ta agn  ko je že lepo rekel ala mi ni jasno user posted image . Oponašat zna nekatere živali, najbolj pa so mu všeč BRM BRJI..ni važno kateri, sam da majo kolesauser posted image
Besedni zaklad nima kej preveč bogat, ma že tako skos neki posvoje čeblja tako da nam ni dolgčas.
V vrtcu se ima lepo, zjutraj malo jokca ma ko zaprem vrata je uredu. Od včeraj v vrtcu tudi kosilo poje, z naslednjim tednom pa ga bom pustila spat....konec uživanja.....Jaz sem končno dobila službo, danes sem podpisala pogodbo, začnem pa čez 10 dniuser posted image  user posted image  user posted image  
Komaj čakam da po letu in pol spet začnem delatuser posted image user posted image

še par naših fotk

sam grem na tobogan .... user posted image

...in dol user posted image   user posted image

ku-ku user posted image

ena morska user posted image

tinaaja - lepo da Brina uživa v varstvu in ti v službi
dajadada - držim pestke za malo punčko, da bo  s srčkom vse uredu!!!
žiga, erna in sotali bubkoti vam pošiljam koš pikapok user posted image
žabika in naomi - uživajta na morčiju

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
12.6.2008 16:37:08   
tinaaja
user posted image Matia, kok velik fant si ze user posted image

Dajadada, kako je z malcico? 24 ur po operaciji je kriticnih, tko da eno pikopoko za pikico, da bo velika borka user posted image

Nase varstvo - sem rekla B na vratih pri varuski - mamica gre, daj ji lubcka - ona prime vrata in mi jih zapre pred nosom user posted image   To pove vse - sem ful vesela, da se tam tako dobro pocuti user posted image Me zanima, ce bo kaksna kriza prisla za njo, upam, da ne. No se je pa azcela zizat cez dan user posted image - mala je faca.. Zvecer se je zizala v dnevni, na poustru.. Ker pol je sta za fotrckom v spalnico. No in sedaj v prvih 15min doma po varstvu ona men prinese blazino in se postavi pred kavc, da se pac ona gre zizat. Nimam srca, da ji to odrecem, ker je sprememba z varstvom tok velika, da ce cuti, da to rabi, ok... Upam, da bomo spet na starih poteh, torej samo se zizanje zvecer in ponoc.. Aja nisem vam povedala, da so njeni IgGji se vedno pod spodnjo mejo user posted image Ampak rastejo - pocasi, ampak rastejo.user posted image Tko da smo danes osrecili nekoga - smo dopovedali vrtec za septembra. Tko da bo en drug malcek notri prisel user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
12.6.2008 18:35:50   
sezam
urla - user posted image  Katja, velika punca

pocka - user posted image  vaša je pa že prava čvekica
Zakaj pa bi ti rada spremenila delovni čas med dopustom?

pikca - super, da si bila tako zadovoljna z razvojno

dajadada - user posted image  za sodelavko in njeno punčko. Si sploh ne upam, pomisliti, da bi se to lahko zgodilo tudi pri nas - Žiga je imel tudi 3x ovito popkovnico okoli vratu. K sreči se je vse OK izteklo. Ne vem ali se mu je ovila med porodom ali pa je bila čist na rahko ovita

erna - super, da je Žigiju bolje

thaiss - user posted image  za službo

tinajaa - ti ju3 takoj pomaham, ko pridem v službo user posted image  user posted image . Kdaj pa ti začneš, da ti ne bom mahala prezgodaj? jaz imam ob 8h že sestanek.

A ste vse imele zaključek v vrtcu? Pri nas ni še nihče nič omenil user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
12.6.2008 19:49:00   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

A ste vse imele zaključek v vrtcu? Pri nas ni še nihče nič omenil user posted image

pri nas bomo imeli zaključek 23.6.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
12.6.2008 19:58:09   
Sibil_
Pri nas je zaključek 17.6.user posted image

Kaj boste kaj nesle vzgojiteljicam?Kakšno darilce?

Vsem bubanim pikapoke za zdravje, pozdravite se čimprej.user posted image

Sicer pa smo mi ok, berem redno pišem pa bolj poredko, nekako samo preletim.Pa res dosti dela je z italijanskim RR, tako da sem na polno zasedena.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
12.6.2008 19:59:42   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: sezam

pri nas bomo imeli zaključek 23.6.

Mi smo ga imeli danes - samo naša skupina.
Obenem smo izvedeli, da bodo tisti, ki so rojeni leta 2007 septembra ločeni od ostale skupine in svojih vzgojiteljic in bodo morali v novo skupino, da bodo skupaj z ostalimi otroki letnik 2007, ki bodo šli septembra prvič v vrtec. To mi je ful grozno, res sem si želela, da Živa ostane z vzgojiteljicama in sošolci. Tako pa bo imela trojno uvajanje v roku štirih mesecevuser posted image .

Thaiss čestitke za službo in vse pohvale lepotcu Matii!!!!!!!

Tinaaja tale Brinči je pa res faca! Kaj bi jaz dala za slovo brez solz.....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
12.6.2008 20:34:06   
Anonimen
hej od nas,

moram hitro izkoristit, da L. spi in skocit pod tus. L. je ze od petka bolna, vrocina, krci ponoci (HB to samo dve noci) in nasploh tezave s prebavo, ampak se situacija pocasi umirja. Pa se zobki ji se niso ven prisli (spodnje 4ke). drugace je pa ful navihana in se vsak dan kaj novega spomni. Danes ponoc me je zbudila, prinesla Calgel in odprla usta, da ji namazem zobke user posted image . Ko sva sli k zdravniku, je hotela iz vozicka, potrkala na vrata in ko je zdravnica odprla, se je hit skrila k men.user posted image

Mi smo sli pokazat dojencka v torek na kontrolo rasti k dr. Pusenjaku in je z malim vse OK user posted image . Ima ze 1750g in prav fino brca. Me je pa malo prestrasil, da sledi CR, ce se mali ne obrne..

Pa se najvaznejse ta teden: Livija je dobila bratranca Adama!!

Dajadada - tudi mi stiskamo pesti za malo dojencico.

Tinaaja - L. je zacela tudi ne veliko spet zizat, od takrat, ko je zacela hodit za nekaj ur v varstvo - k babici. Je pa tudi taka, da se ne joka, ko jo pustimo tam, se stran obrne in gre po svoje. pa tud mal surlo vlece, ko jo pridemo iskat. No do vecera (beri zizanja) je ze OK. user posted image Ampak se bo pocasi vneslo, no vsaj upam tako, dokler ne pride nov user posted image

Sezam - Ziga bravo za prve korake!

Erna - super, da je ziga bolje! Upam, da bos tudi ti kmal!

Thaiss - cestitke za sluzbo!

Sibam pod tus....

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
12.6.2008 20:35:17   
Pikca
na hitrco...
Žiga od Sezam user posted image  za hojo!!! Zaključek v vrtcu bo pri nas 17. pred tavelikim vrtcem.

Dajadada, jaz tudi držim pesti za tvojo sodelavko in njeno punčkouser posted image

Thaiss, čestitam za službo!

Draja, to je pa res smotano, da bodo ločili skupino

jaz sem še vedno na bolniški, Živa ima angino in antibiotik... Jernejčku pa tudi še ni dovolj narasel hemoglobin in mu moram zdaj 2x na dan dajat Legofer... se vedno ful popackavauser posted image ... sem že pozabla kako je bit cel dan notri z obema... upam, da bo kmalu boljše zdravje...

pa pa do jutri

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......